Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2148. hozzászólásra
Az üzemi 3-5 bar.
Alapjáraton 1,6-2,5.
A minimum 1,3 bar, a turbós motoron. Mindegy hova kötöd, csak valahol a motorolajrendszert csapold meg. Én nemis biztos hogy elektromosat raknék bele.
A gombát hagyom ott!Mellé akarom tenni,legalább rendesen látom majd a olajnyomást!A gyári lámpa,csak akkor világit,ha nincs nyomás!De te ezt tod!!!Mennyi a Rába motor normál nyomása kb?!
Szia!A motor melyik oldalán kellene lennie annak a 10-12-es menetnek?!És ha a vakdúgó helyett esztergáltatók egy közcsavart,s arra kötöm rá az órát?!Akkor is jó?!
Nekem a turbós motoron ez a gomba, ezen az oldalt csak a lend kerék ház felől a henger fej alatt van innen kapja a turbó az olajat mink itt mérjük az olaj nyomást.Neked is kell lenni a blokon ottan stájt valami vak dugo vagy hernyócsavar féleség 10-12es menetű ha van oda be kötheted.
Válasz #2125. hozzászólásra
Nyiregyházatól 50km-re de többször is fönt lesszek mert munkát megyek fel mérni. Amugy lakatos munkát épület vázakat akar kompleten is tudunk vállalni igényszerint.
Szia!150 eft egy bontott komplett utánverő!Egy munkahenger bontottan 30-40,lánc új kell,lecek is!Az se olcsó,csapágy szint úgy,14-15 eft/db!Összejön az a 600,de lehet,h kevés is!
Meg akarnám csinálni aratásra,de se tőkém meg még semmi meló!Holnaptól megyek traktorozni egy itteni maszeknak!Az is pénz,de elég karcsú!
Válasz #2114. hozzászólásra
600e Ft elég sok, és ezek gyári alkatrészek lennének? Én mindenképpen megcsinálnám valahogy, bontott alkatrészekből v. akárhogy ha dolgozol vele majd termel vissza valamit az árából.
600e Ft elég sok, és ezek gyári alkatrészek lennének? Én mindenképpen megcsinálnám valahogy, bontott alkatrészekből v. akárhogy ha dolgozol vele majd termel vissza valamit az árából.
Válasz #2123. hozzászólásra
Meg értésed köszönöm. Nem sokára megyek biatorbágyra dolgozni. lehet hogy lesz idQm és be nézek szilva pálinka jóhet? Köszi.
Válasz #2120. hozzászólásra
Hát azt ugy képzeld el mint ha tavaszi repce lenne csak egy kicsit erösebb kivitelben..! a technologia szinte ugyan az ha kikelt nincs más dolgod csak fujni és fujni van hogy minden héten..
Válasz #2118. hozzászólásra
Én hihetetlen sokat kilincseltem pedig a kereskedö mindenbe segit mert haver.. és KP ben tudok vásárolni. De még az OLAJ-retek hátra van aminél nincs mese ott fujni kell már ideges vagyok elöre..!!
Hát ja!Muterék leszerződtek a naprával!Szerdán megjött a vetőmag,elvetettem!Ma meg nagy nehezen megjött a vegyszer meg az eső is!És telefonálgatni kellett érte!AMit vetés után közvetlen már szórni is kellett volna kifele!Röhely!
Válasz #2116. hozzászólásra
Igazad van..Faterom még a VÁLTÁS előt is maszekoskodot mikor még nem volt divat..!! igy én mellete láttam azt hogy mijen Szószbol várat épiteni..de azóta nagyon sokat dolgoztunk és alakult is a dolog..! De úgynézki hogy viszakanyarodunk.. Csomo probléma lasan jövö mütrágya lasu vagyszer és minden ojan nyúlós mindenér csak kilincselni kell meg egy csomót telefonálni tehát rosszul menek a dolgok ami pár éve természetes volt azért ismét küzdeni kell!!
Kb 600 eft kell hozzá!Kint meglenne hamar,de kint sincs meló!Ilyen nem volt,h legalább havonta 2 cég ne hivjon fel,h megyek e dolgozni hozzájuk!Most meg 1 se!!!
Válasz #2111. hozzászólásra
Én azt ajánlom hogy valahogy hozd ösze a gépet.. Mert azért van hogy dolgozzon és az se mindegy hogy hány ügyfeled lesz.. vagy marad!! Én csak tudom..! Most fognak vagy 300-ha t kihuzni alolam pedig mindent jol csináltam csak tulajdonos váltás let és Ö máskép látja mint az elödök..
Sajna idén nem fog menni a gép!:-(((
Nem dolgoztam még egy percet se idén!Németbe se kell még hegesztő!Nincs pénzem befejezni a gépet!Majd jövöre,hátha!
Kombájnnál nem, mert a kisebb rés eldugul hamar, és akkor már nem ér 1 kalap ló bélsarat se a nagyobb felület.
Ezt tapasztalatból állíthatom, hogy kombájnnál 1értelműen jobb a ritkább bordázat.
8399 hozzászólás
Nekem is van + olajnyomás óra,nem elektromos.A lámpa nállam 1 bár olajnyomáson már világít.Hidegen 4,5 bar,melegen 3 bar a nyomás.
Az üzemi 3-5 bar.
Alapjáraton 1,6-2,5.
A minimum 1,3 bar, a turbós motoron. Mindegy hova kötöd, csak valahol a motorolajrendszert csapold meg. Én nemis biztos hogy elektromosat raknék bele.
Teljes gázon 4 körül.
Válasz #2147. hozzászólásra
A gombát hagyom ott!Mellé akarom tenni,legalább rendesen látom majd a olajnyomást!A gyári lámpa,csak akkor világit,ha nincs nyomás!De te ezt tod!!!Mennyi a Rába motor normál nyomása kb?!
Válasz #2144. hozzászólásra
Most már ész be van 14es üreges csavar lenne ha nem volna ott a gomba.
Válasz #2145. hozzászólásra
Ok,köszi szépen!
Válasz #2144. hozzászólásra
Az olaj szűrő felöl van vagy magtartály felől, nekünk is úgy van.
Válasz #2143. hozzászólásra
Szia!A motor melyik oldalán kellene lennie annak a 10-12-es menetnek?!És ha a vakdúgó helyett esztergáltatók egy közcsavart,s arra kötöm rá az órát?!Akkor is jó?!
Válasz #2142. hozzászólásra
Nekem a turbós motoron ez a gomba, ezen az oldalt csak a lend kerék ház felől a henger fej alatt van innen kapja a turbó az olajat mink itt mérjük az olaj nyomást.Neked is kell lenni a blokon ottan stájt valami vak dugo vagy hernyócsavar féleség 10-12es menetű ha van oda be kötheted.
Sziasztok!A Domimba akarok betenni egy olajnyomás mérő órát!Tudja valaki,h a érzékelő melletti vakdugónak a helyére beköthetem?
Válasz #2139. hozzászólásra
Vnamény
Válasz #2138. hozzászólásra
Akkor te az ország másik felén laksz . Én Délmagyarországon Szeged Baja között félúton
Válasz #2138. hozzászólásra
Szia!Merre laksz pontosabban?!Én Nyiregyházától 45 kmre vagyok kb!
Válasz #2125. hozzászólásra
Nyiregyházatól 50km-re de többször is fönt lesszek mert munkát megyek fel mérni. Amugy lakatos munkát épület vázakat akar kompleten is tudunk vállalni igényszerint.
Válasz #2136. hozzászólásra
Ok,meglesz,mert nem árulom.
Válasz #2135. hozzászólásra
Ha majd lesz pénzem,majd visszatérünk erre,ha meglesz!
Válasz #2134. hozzászólásra
Szegedtől 50 km.-er.
Válasz #2133. hozzászólásra
Tesómék Szegeden laknak!Oda szoktunk menni!
Válasz #2132. hozzászólásra
Békés megye déli része.
Válasz #2131. hozzászólásra
Szia!Köszi,érdekelne,de nincs pénzem!Merre laksz amúgy?
Válasz #2130. hozzászólásra
Van eladó felsőrostám,ha érdekel,50000/db.
Válasz #2128. hozzászólásra
Szia!Ezek mind hiányoznak,bontottan vettem a Domit!De elfelejtettem,h kell még 1 nagy,s 2 kicsi állitható rosta is!!!:-(((
Válasz #2127. hozzászólásra
Szia!150 eft egy bontott komplett utánverő!Egy munkahenger bontottan 30-40,lánc új kell,lecek is!Az se olcsó,csapágy szint úgy,14-15 eft/db!Összejön az a 600,de lehet,h kevés is!
Meg akarnám csinálni aratásra,de se tőkém meg még semmi meló!Holnaptól megyek traktorozni egy itteni maszeknak!Az is pénz,de elég karcsú!
Válasz #2109. hozzászólásra
De ezek mind hiányoznak gépedről vagy csak ki akarod cserélni őket mert kopottak .
Válasz #2124. hozzászólásra
Ha gondolod jöhet . Honnan vagy mert ha nem vagy környékbeli akkor jó kis kerülő ide biatorbágy .
Válasz #2123. hozzászólásra
Meg értésed köszönöm. Nem sokára megyek biatorbágyra dolgozni. lehet hogy lesz idQm és be nézek szilva pálinka jóhet? Köszi.
Üzenet ufo-nak semmi probléma majd máskor . Egyenlőra marad és felkészítem a szezonra .
Hát azt ugy képzeld el mint ha tavaszi repce lenne csak egy kicsit erösebb kivitelben..! a technologia szinte ugyan az ha kikelt nincs más dolgod csak fujni és fujni van hogy minden héten..
Na lépek!Jó éjt!Szia.
Válasz #2119. hozzászólásra
Mi az a Olaj retek?
Válasz #2118. hozzászólásra
Én hihetetlen sokat kilincseltem pedig a kereskedö mindenbe segit mert haver.. és KP ben tudok vásárolni. De még az OLAJ-retek hátra van aminél nincs mese ott fujni kell már ideges vagyok elöre..!!
Válasz #2117. hozzászólásra
Hát ja!Muterék leszerződtek a naprával!Szerdán megjött a vetőmag,elvetettem!Ma meg nagy nehezen megjött a vegyszer meg az eső is!És telefonálgatni kellett érte!AMit vetés után közvetlen már szórni is kellett volna kifele!Röhely!
Válasz #2116. hozzászólásra
Igazad van..Faterom még a VÁLTÁS előt is maszekoskodot mikor még nem volt divat..!! igy én mellete láttam azt hogy mijen Szószbol várat épiteni..de azóta nagyon sokat dolgoztunk és alakult is a dolog..! De úgynézki hogy viszakanyarodunk.. Csomo probléma lasan jövö mütrágya lasu vagyszer és minden ojan nyúlós mindenér csak kilincselni kell meg egy csomót telefonálni tehát rosszul menek a dolgok ami pár éve természetes volt azért ismét küzdeni kell!!
Válasz #2115. hozzászólásra
Most naon szar a helyzet!
Válasz #2113. hozzászólásra
Hát igen az örök probléma a pénz.. És hol van a felzárkóztatás és a hejzatbe hozás..
Válasz #2112. hozzászólásra
Kb 600 eft kell hozzá!Kint meglenne hamar,de kint sincs meló!Ilyen nem volt,h legalább havonta 2 cég ne hivjon fel,h megyek e dolgozni hozzájuk!Most meg 1 se!!!
Válasz #2112. hozzászólásra
Eddig még 1 ügyfelem se volt,tavaly vettem a gépet!Pénz nélkül meg nem lehet összehozni!Munka lenne rá az tuti!
Válasz #2111. hozzászólásra
Én azt ajánlom hogy valahogy hozd ösze a gépet.. Mert azért van hogy dolgozzon és az se mindegy hogy hány ügyfeled lesz.. vagy marad!! Én csak tudom..! Most fognak vagy 300-ha t kihuzni alolam pedig mindent jol csináltam csak tulajdonos váltás let és Ö máskép látja mint az elödök..
Válasz #2110. hozzászólásra
Szia!Persze,csak még se meló,se pénz!Idén nem lesz aratás a Diomimmal!Sajna!
Válasz #2109. hozzászólásra
Szia ROLAND ! Ezt egy ügyes kombájnos a tarlón kicseréli..
Válasz #2108. hozzászólásra
Utánverőtengely+csapágyak hozzá,1 vágóasztal emelő munkahenger,ferdefelhordóba láncok,lecek,magtartályba felhordólánc!
Válasz #2107. hozzászólásra
Mennyi híja még?
Válasz #2105. hozzászólásra
Sajna idén nem fog menni a gép!:-(((
Nem dolgoztam még egy percet se idén!Németbe se kell még hegesztő!Nincs pénzem befejezni a gépet!Majd jövöre,hátha!
Válasz #2104. hozzászólásra
De az apró por bemegy.
Válasz #2103. hozzászólásra
Majd ha arattál vele 1 napot 37Cfokban akkor kiderül.
Válasz #2102. hozzászólásra
Ezen gondolkoztam én is,de a forgó dobnál azért van a kefe,h ne engedje be a szöszt!Pedig az enyémben eredeti hűtő van,s elég sűrű!
Válasz #2101. hozzászólásra
Az enyémben is Rába 210 lovas motor van,de jó nagyon,legalábbis a hangjából itélve!
Válasz #2099. hozzászólásra
Kombájnnál nem, mert a kisebb rés eldugul hamar, és akkor már nem ér 1 kalap ló bélsarat se a nagyobb felület.
Ezt tapasztalatból állíthatom, hogy kombájnnál 1értelműen jobb a ritkább bordázat.