Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kerestelek,de nem láttalak!Volt eszembe,h majd felhivlak,de már jelentkeztél!
Alakul!Jobb a 24 V-os inditással!Könyebben indul!Már világitásom is van,de most egy időre abba hagyom!Megyek ki németbe dolgozni!Pénzt gyüjteni,aztán folytatom!
Hát az,de semmit se adnak el!Már kérdeztem!Van több telepük,még kint Romániában is,s ha kell alkatrész,akkor valamelyik telepen van bontva,s abból veszik ki!
Válasz #1819. hozzászólásra
Ez igy lehet!! de akkor az következik hogy majd nálad... Mert amivel volt az már ki lett javitva.. ezért azt már nem kell!!
Mikor vettem a kombájnt,nekem is azt mondta az eladó,hogy semmi baja nem volt vele.Csakhát azt tudnod kell,hogy az eladó szemszögéből,a gépe az csak szép és jó.Én nem az eladónak hinnék elsődlegesen,hanem akinek van ilyen gépe,és nem eladó.
Ifa párhuzamkapcsolót meg Ifa áramtalanitót tettem rá!Holnap teszem rá a Rába 24 V-os öninditót,meg az áramtalanitóhoz az akksitól a 2 kábelt,s kész!:-)
Amúgy nbeszélgettem a komával és mondta hogy a nyáron adta el a két 106-osát és mind 12 voltos volt és nem volt semmi bajuk . Én lehet nem bántom majd .
8399 hozzászólás
Válasz #1850. hozzászólásra
Jó éjt!Csövi
Válasz #1849. hozzászólásra
Nálam is lassú . Lépek is csákó .
Válasz #1848. hozzászólásra
Állitólag nyáron éri el a német ipart ez a válság!Majd kiderül!Lassú most nekem a fórum!Lehet,h sokan vagyunk!
Válasz #1847. hozzászólásra
Csak nem okoz bajt ez a válság .
Válasz #1846. hozzászólásra
1,5 hónapot kint leszünk,s utána jövünk haza 7-10 napra!De majd kiderül,nehogy ez a válság betegyen!
Válasz #1845. hozzászólásra
Közben 7-10 nap vagy utána ?
Válasz #1844. hozzászólásra
Hát olyan 1,5 hónapra akarok!És olyan 7-10 nap-ig akarok itthol lenni!Akkor akarom megvenni az útánverőt,s bele is akarom rakni!
Válasz #1843. hozzászólásra
Mennyi időre mész ?
Válasz #1842. hozzászólásra
Kerestelek,de nem láttalak!Volt eszembe,h majd felhivlak,de már jelentkeztél!
Alakul!Jobb a 24 V-os inditással!Könyebben indul!Már világitásom is van,de most egy időre abba hagyom!Megyek ki németbe dolgozni!Pénzt gyüjteni,aztán folytatom!
Válasz #1841. hozzászólásra
Interenet bajaim voltak azt alig sikerült feljönnöm akkor is főleg a hirdetéseket néztem meg .
Amúgy lassan kész lessz majd a gép ?
Válasz #1840. hozzászólásra
Köszi,én csináltam az egészet!Semmi nem volt a héten!Dög unalom volt a fórum!!!
Válasz #1839. hozzászólásra
Gratula az indításhoz , te magad csináltad vagy szerelő ?
Valami jó téma volt a héten mert alig voltam fennt .
Válasz #1838. hozzászólásra
Értelek!
Válasz #1836. hozzászólásra
Még nem vették meg a 14-est és addig nem tudjuk megvenni a 106-ost .
Válasz #1836. hozzászólásra
Bocs,Hús Futár!Félre nyomtam!
Mi a helyzet Húd Futár?!Megvették már a kombájnodat?!Nekem jó lett a 24 V-os inditásom!
Válasz #1834. hozzászólásra
Vagy a könnyeink!
Válasz #1833. hozzászólásra
:-) Ha más nem,akkor a nyálunk!
Válasz #1832. hozzászólásra
igen aki közel van a tűzhöz az jól jár de hátha lecseppenne valami.
Válasz #1831. hozzászólásra
Nem hiszem,sok leleményes ember van a világon!De majd megtudjuk!:-)
Válasz #1830. hozzászólásra
Hátha itt szerencsénk lesz.
Válasz #1829. hozzászólásra
Hát az,de semmit se adnak el!Már kérdeztem!Van több telepük,még kint Romániában is,s ha kell alkatrész,akkor valamelyik telepen van bontva,s abból veszik ki!
Válasz #1828. hozzászólásra
Ó ha én od egyszer beszabadulnék,az egy aranybánya.
Válasz #1827. hozzászólásra
Ja ott,jobb oldalt!
Válasz #1826. hozzászólásra
Ahogy megyünk ki dorogról?
Válasz #1825. hozzászólásra
Na az jó!Hajdúdorogon van a tszben 2 vagy 3 db bontva,de semmit se adnak el!Sajna!Pedig tudnék válogatni belőlük!
Válasz #1824. hozzászólásra
106-os domi
Válasz #1823. hozzászólásra
Szia!Okés!Köszi szépen!amúgy milyen tipus van bontva?!Nem tudod?
Hello Roland reggel megszerzem a tel. számot,rákérdezek és ha érdemes elmenni akkor csörgök.
Sziasztok!Én ezért szerelem át 24 V-osra!Fő a biztonság!14 -15 eft körül meg is úszom a dolgot!:-)
Ez igy lehet!! de akkor az következik hogy majd nálad... Mert amivel volt az már ki lett javitva.. ezért azt már nem kell!!
Mikor vettem a kombájnt,nekem is azt mondta az eladó,hogy semmi baja nem volt vele.Csakhát azt tudnod kell,hogy az eladó szemszögéből,a gépe az csak szép és jó.Én nem az eladónak hinnék elsődlegesen,hanem akinek van ilyen gépe,és nem eladó.
Válasz #1818. hozzászólásra
Azt mondta az illető hogy neki semmi baja nem volt a 12 voltos indítással .
Válasz #1807. hozzászólásra
12 V-ról még melegbe sem szeret indulni.És nem mindegy hány lóerős az önindítód.
Válasz #1816. hozzászólásra
Jó éjt!Csá
Na léptem csákó
Ifa párhuzamkapcsolót meg Ifa áramtalanitót tettem rá!Holnap teszem rá a Rába 24 V-os öninditót,meg az áramtalanitóhoz az akksitól a 2 kábelt,s kész!:-)
Válasz #1813. hozzászólásra
De az nem annyira pontos!Én kaptam is,meg megrajzoltam,s itt a fórumban kijavitották a kollegák!
Válasz #1812. hozzászólásra
Amúgy rajta van az ifa párhuzam kapcsoló burkolatán is.
Válasz #1809. hozzászólásra
Rajz van nálam,párhuzamkapcsolósra!
Válasz #1809. hozzászólásra
Párhuzam kapcsolóval 24-voltos indításra mint az Ifa
Válasz #1808. hozzászólásra
Én nem nyúkálok a villamosságba
Válasz #1808. hozzászólásra
Azért 1 rajz nem árt hozzá :)
Párhuzam kapcsolósra, vagy 24vra?
Válasz #1807. hozzászólásra
Te is meg tudod csinálni,nem nehéz!Meg nemis került sokba!
Válasz #1806. hozzászólásra
Ha hidegebben nem indul akkor majd átköttetem
Válasz #1805. hozzászólásra
Itt a tsz-ben is 2 106-os meg 1 105-ös volt!Mind 12 V-os volt!De ez a 24 V-os inditás jobbnak tünik!Én télen be akartam inditani,s csak nyekergett!!!
Válasz #1804. hozzászólásra
Amúgy nbeszélgettem a komával és mondta hogy a nyáron adta el a két 106-osát és mind 12 voltos volt és nem volt semmi bajuk . Én lehet nem bántom majd .
Válasz #1803. hozzászólásra
Okés!
Válasz #1802. hozzászólásra
Azt csak akkor mondom meg mikor megvettük vagy ha már eladták előlem .
Válasz #1801. hozzászólásra
De az mennyibe kerül?!Arra nem válaszoltál!