Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Legközelebb inkább a golyódat tartsd karban- esetleg más karjában...
Ilyen olajozgatásra meg szervezz be magad alá mindig vlk.t akinek kisebb a rangja. :-)))))))
Nem tudom nekünk olyan van mint a rábákon, de hogy hogy kell be kötni azt egy villamosági szerelő jobban tudja. De egy kombájn se barátom miótta az egyik egy reggeli karbantartáskor le szedte a nadrágomat .Meg akartam olajozni a felvonót és egy szer csak az asztal meghajtó gardán elkapta a nadrágom szárát és letépte rólam ,a fél szárát feltekerte meg majdnem a golyómat is, így hálálta meg a karbantartást , ezért nem barátom egy kombájn se de muszáj bele ülnöm.
Válasz #1592. hozzászólásra
Igen csak az önindito pajzson forditani kell de egyszerü és tekeri mint álat ha jol emlékszem nagyobb teljesitményü mint a rába... és lehet könyebben is szerzel!!
Ma vettem egy Ifa párhuzamkapcsolót!Hogy kell bekötni,nem tudod véletlenségből?rá van irva a tetejére,de nem tiszta teljesen!azt nem értem,h a gyújtáskapcslótól megy az áram az öninitóhoz,az kell bekötni a phkapcsolóba?
Zöld, horganyzott,szilentes és három milla volt,annyira nem tünik rossznak,de festeni akarom és baromi nagy melónak tünik,meg van egy -két kérdőjel ami miatt aggódom..,most eltünök de később még leszek.
Hát majd,kiderül ,van rajta mit csinálni de aratásra fog menni..most rosszabnak látom ,mint mikor megvettem,de néztem többet is azok még jobban levoltak harcolva...
A Farkas Istvántól kérdezném,igérte itt valakinek,hogy segít megoldani a kombájn belevegősödésének az okát,engem is érdekelne a megoldás,én is nemrég vettem a 106-ost és az enyém is belevősödik. Előre is köszönöm!!!
A legvégső,h eladom a Domit!1,4 milla körül elvitték volna,de akkor szóltak,h indul már a meló kint!Meg elkelt a Lajta,s abból már kihúzom!Jó lesz az a gép!Jó állapotú még az!Tegnap néztem meg 9001,4 üzemóra van benn!Kap egy teljes felújitást,s megint fog ennyit birni!
Csak az ám a baj, h. lehet kifogysz a szuflából, kedvből, akaratból, lóvéból......... aztán azt mondod majd 1 hirtelen pillanatban, h. eladom a p.-ba elegem van ebből a xarból!
Akkor megmajd a pénzeddel időddel energiáddal nem fox találkozni.
Eltűnik mind a nedves homályba..................
Én is úgy akarnám majd jövö télen!Ha igy járok ahogy most,h 3 hónapig nincs meló!Akkor beállok egy műhelybe,szétszedem,lefestem,s újra összerakom!Akkor egy ideig birni fogja,az tuti!Hiába 24 éves,de akkor is jó gép lesz,csak költeni kell rá,meg dolgozni vele!De meg fogja hálálni,az tuti!
Látom a képen, hogy szépen le van bontva.Ismerős dolog én vázig szétkaptam és újra össze.Minden csapágyat szíjat újat kapot dob dobkosár felújítva festés kárpitozás klíma vezetékelés....De 3 éve nem nyúltam hozzá:D Szóval megérte
mindig tanul valami újat az ember.de én meg nem találkozam olyanal amalyiken nem lett volna párhuzamkapcsoló.ezek szerint mi magyarok raktúk rá:D.az enyémet már vezetékeltem újra de most igy fejből hogy mit hova merre.amit biztos hogy minimum egy párhuzamkapcs. kell(feltéve ha azt akarod, hogy csak az inditás legyen 24 volt a többi más 12)
Üdv!!!Gyárilag 24V-ról indit 2 akksi+ párhúzamkapcsolós.De minden más müszer 12 Voltos benne.De ha most 12-vel indit csak 1 párhúzamkapcsoló kell(pl IFA) meg némi vezeték
8399 hozzászólás
Válasz #1599. hozzászólásra
Legközelebb inkább a golyódat tartsd karban- esetleg más karjában...
Ilyen olajozgatásra meg szervezz be magad alá mindig vlk.t akinek kisebb a rangja. :-)))))))
Válasz #1599. hozzászólásra
Akkor még jól i jártál!A szomszédnak az Unhz 750-esnek a gardána tekerte fel a kabátját,s a karján nyilt törés lett!
Válasz #1591. hozzászólásra
Nem tudom nekünk olyan van mint a rábákon, de hogy hogy kell be kötni azt egy villamosági szerelő jobban tudja. De egy kombájn se barátom miótta az egyik egy reggeli karbantartáskor le szedte a nadrágomat .Meg akartam olajozni a felvonót és egy szer csak az asztal meghajtó gardán elkapta a nadrágom szárát és letépte rólam ,a fél szárát feltekerte meg majdnem a golyómat is, így hálálta meg a karbantartást , ezért nem barátom egy kombájn se de muszáj bele ülnöm.
Válasz #1597. hozzászólásra
Újabb,egyértelmű!De nekem jó ez is!
Válasz #1596. hozzászólásra
szerintem jobb a 108 dominátor
Válasz #1595. hozzászólásra
Hát az biztos!De a régi Ifáé nem olyan mint a 6 hengeresé?!
Válasz #1594. hozzászólásra
Nem tudom! rég volt De szerintem egy ifá hoz olcsóbb mint egy claas hoz..
Válasz #1593. hozzászólásra
Nem tod,h mennyibe kerül kb?
Válasz #1592. hozzászólásra
Igen csak az önindito pajzson forditani kell de egyszerü és tekeri mint álat ha jol emlékszem nagyobb teljesitményü mint a rába... és lehet könyebben is szerzel!!
Válasz #1590. hozzászólásra
Azt is rá lehet tenni a Rábára?!
Válasz #1589. hozzászólásra
Ma vettem egy Ifa párhuzamkapcsolót!Hogy kell bekötni,nem tudod véletlenségből?rá van irva a tetejére,de nem tiszta teljesen!azt nem értem,h a gyújtáskapcslótól megy az áram az öninitóhoz,az kell bekötni a phkapcsolóba?
Válasz #1588. hozzászólásra
Nekünk a villamoság szerelönk anno a l60 ifa öninditót tete fel nagyon bika volt csak ajánlani tudom!!
Válasz #1588. hozzászólásra
Így van.
Válasz #1587. hozzászólásra
Ezek a sajátaid?24 V-os inditásúak?
Kérdezetek bátran.
Válasz #1585. hozzászólásra
okés!Helló
Válasz #1584. hozzászólásra
Zöld, horganyzott,szilentes és három milla volt,annyira nem tünik rossznak,de festeni akarom és baromi nagy melónak tünik,meg van egy -két kérdőjel ami miatt aggódom..,most eltünök de később még leszek.
Válasz #1583. hozzászólásra
Mennyi volt?Mikori évj?Szilentes?Zöld vagy sárga szinű?
Válasz #1582. hozzászólásra
Hát majd,kiderül ,van rajta mit csinálni de aratásra fog menni..most rosszabnak látom ,mint mikor megvettem,de néztem többet is azok még jobban levoltak harcolva...
Válasz #1581. hozzászólásra
Aha,mi voltunk,de nem jöttőssze a biznisz a Béke telepessel!16-ost vettél te is?Milyen állapotú?
Válasz #1580. hozzászólásra
De igen.Ti néztétek egyszer a crystalomat ha jól emlékszem.
Válasz #1579. hozzászólásra
Te nem Újtikosi vagy véletlenségből?!
Sziasztok!!!!
A Farkas Istvántól kérdezném,igérte itt valakinek,hogy segít megoldani a kombájn belevegősödésének az okát,engem is érdekelne a megoldás,én is nemrég vettem a 106-ost és az enyém is belevősödik. Előre is köszönöm!!!
Rába 24 V-os öninditó mennyibe kerül?Van valakinek eladó?
Válasz #1570. hozzászólásra
Megkérdezlek téged is,nehogy már kirekesztetnek érezd magad,de úgyse válszolsz!Merre laksz?
Válasz #1573. hozzászólásra
Merre laksz?
A legvégső,h eladom a Domit!1,4 milla körül elvitték volna,de akkor szóltak,h indul már a meló kint!Meg elkelt a Lajta,s abból már kihúzom!Jó lesz az a gép!Jó állapotú még az!Tegnap néztem meg 9001,4 üzemóra van benn!Kap egy teljes felújitást,s megint fog ennyit birni!
Válasz #1571. hozzászólásra
Vidd neki vissza!!!
ok csá
költői volt...
Válasz #1568. hozzászólásra
Taszingertől van a klima kompletten de kompresszor nem jó.Róla ennyit...a 106 ra kellene.én már raktam a 105be is:d
Válasz #1567. hozzászólásra
Csak az ám a baj, h. lehet kifogysz a szuflából, kedvből, akaratból, lóvéból......... aztán azt mondod majd 1 hirtelen pillanatban, h. eladom a p.-ba elegem van ebből a xarból!
Akkor megmajd a pénzeddel időddel energiáddal nem fox találkozni.
Eltűnik mind a nedves homályba..................
Lépek aludni!Jó éjt!Csá,majd este folytatjuk!
Válasz #1566. hozzászólásra
Taszinger Gyulát hivd fel!Ő Domikat bont!Vagy eseleg Bécót,de szerintem se a 100-ason se a 105-ösön nem volt még klima!
Válasz #1564. hozzászólásra
Én is úgy akarnám majd jövö télen!Ha igy járok ahogy most,h 3 hónapig nincs meló!Akkor beállok egy műhelybe,szétszedem,lefestem,s újra összerakom!Akkor egy ideig birni fogja,az tuti!Hiába 24 éves,de akkor is jó gép lesz,csak költeni kell rá,meg dolgozni vele!De meg fogja hálálni,az tuti!
egy működő képes klímakopresszort nem tudsz valamerre?érdekelne egy
az jó ár én nyáron 12 be vettem rá:D
Látom a képen, hogy szépen le van bontva.Ismerős dolog én vázig szétkaptam és újra össze.Minden csapágyat szíjat újat kapot dob dobkosár felújítva festés kárpitozás klíma vezetékelés....De 3 éve nem nyúltam hozzá:D Szóval megérte
Válasz #1562. hozzászólásra
Ma vagyis tegnap kérdeztem meg,3700 forint,veszek rá újjat!Annyit megér!Meg egy áramtalanitót is venni akarok rá!Az sincs rajta!
nekem a 105 és 106 domim is párhuzamkapcsolós.De egy jótanács újat vegyél! mert én használt régivel szívtam már:D
Válasz #1560. hozzászólásra
Ma értem el odáig,h a kabinban van áram,s müködnek a lámpák,ventilátor,ablaktörlök,villogó!Bontott a gép!Még nincsenek rajta forgás jelzők!
Válasz #1558. hozzászólásra
jeladók,forgásjelzők müködnek?mert a forgásérzékelő része maceráns a relék miadt.az a húzósabb része nem a párhuzamkapcs. bekötése
Majd villamossági szerelőt hivok hozzá,de ezen szerintem nincs párhuzamkapcsoló!A tsz-ben is volt 2 106-os,s 12 Vosak voltak!
Válasz #1557. hozzászólásra
IFA párhuzamkapcsolót akarok rátenni!szerintem elég csak az inditást átalakitani!A jeladók,forgásjelzők mind 12 V-osak!
Válasz #1556. hozzászólásra
mindig tanul valami újat az ember.de én meg nem találkozam olyanal amalyiken nem lett volna párhuzamkapcsoló.ezek szerint mi magyarok raktúk rá:D.az enyémet már vezetékeltem újra de most igy fejből hogy mit hova merre.amit biztos hogy minimum egy párhuzamkapcs. kell(feltéve ha azt akarod, hogy csak az inditás legyen 24 volt a többi más 12)
Válasz #1555. hozzászólásra
Szia!Gyárilag 12 V-os!Van kapcsolási rajzom,de azon is 12 V-os van!
Vagy adjak inkább kapcsolási rajzot?
Válasz #1553. hozzászólásra
Üdv!!!Gyárilag 24V-ról indit 2 akksi+ párhúzamkapcsolós.De minden más müszer 12 Voltos benne.De ha most 12-vel indit csak 1 párhúzamkapcsoló kell(pl IFA) meg némi vezeték
Hlló!Érdeklődnék,h a Domi 24 V-os inditásához mik kellenek,meg hogy oldható meg az átalakitása?!Köszönöm előre is!
Válasz #1551. hozzászólásra
Okés!Jó pihenést,meg jó melót!Csá