Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1644. hozzászólásra
csináltam én már komplett lámpa cserét meg önindító bekötést meg generátor bekötést de csak találomra csináltam ezeket muszályból . Eddig szerencsém volt .
Válasz #1639. hozzászólásra
A párhuzam kapcsolót majd beköti a villamossági szerelő , de két aksit venni kell majd bele . Ma összeraktam a 14-est most már csak vigyék el .
Válasz #1601. hozzászólásra
Olyankor én vagyok a kisebb rangú,Én kisérem öket a RÁBÁMAL meg a tárcsával mint tűzvedelmis és akkor csak ilyen váltós pilota vagyok.
8399 hozzászólás
Válasz #1650. hozzászólásra
Úgy nem félek a kombájntól , beletanultam a 14-essel csak attól félek hogy milyen nyavajái lesznek majd .
Válasz #1649. hozzászólásra
Én a kombájntól féltem egy kicsit,de már kezdem azt is megismerni!Később újra is akarom majd kábelezni!
Válasz #1647. hozzászólásra
Én szakira bízom nem szeretem keresgetni hogy mi hova megy .
Válasz #1642. hozzászólásra
Ha netán van,akkor leugrok érte,s elötte lemérem a tartót!!!
Én szertem a villamosságot!!!Meg értem is valamennyire!Én újra kábelezek gépeket,meg teszek rá lámpákat,ezt azt!
Válasz #1642. hozzászólásra
Azt mondtam,h oda adom!Ha tudok,segitek bármiben!!!
Válasz #1644. hozzászólásra
csináltam én már komplett lámpa cserét meg önindító bekötést meg generátor bekötést de csak találomra csináltam ezeket muszályból . Eddig szerencsém volt .
Válasz #1643. hozzászólásra
nekem is megáll itt a tudomány.
Válasz #1641. hozzászólásra
Én alapból nem nyúlok villamossághoz mert h.lye vagyok hozzá . A biztosítékot kicserélem vagy az égőt oszt csókolom .
Válasz #1638. hozzászólásra
Ha találok vigyed,majd leméretezed a vágóasztalszállítónak a konzolját és annyi.
Válasz #1640. hozzászólásra
Én is villamossági szerelővel akartam,de beszart a dereka!Meg én is megtudom csinálni!Ma megnéztem s nem egy nagy valami!
Válasz #1639. hozzászólásra
A párhuzam kapcsolót majd beköti a villamossági szerelő , de két aksit venni kell majd bele . Ma összeraktam a 14-est most már csak vigyék el .
Válasz #1637. hozzászólásra
A fülke mellett,jobb oldalon van!Én 2 db 215 Ah-s teszek bele!Ma néztem meg,hogyan kell bekötni a párhuzamkapcsolót!
Válasz #1636. hozzászólásra
A tetejét mértem:27,5 cm széles,és 48 cm hosszú a fogantyúk nélkül!És mennyiért adnád?
Hány amperórás aksi kell a 106-ba ? Gyárilag hol vannak az aksik a 106-ban ?
Válasz #1635. hozzászólásra
Holnap megnézem neked,mérete fontos mert van ezekből több fajta.
Válasz #1634. hozzászólásra
Szia!Köszi szépen!Az jó lenne!De csak szar állapotú kell!Annyi,h sérülés ne legyen rajta!
Válasz #1633. hozzászólásra
Hello Roland,nekem feket tuti van de lehet fehér is majd megnézem neked.
Sziasztok!Véletlenség nincs valakinek 1 db 215 Ah-ás fehér,rossz akkumulátora?!De csak tiszta fehér kellene!!!
Válasz #1630. hozzászólásra
Berugtam vagy 5-6 alkalommal,s annyi,azóta semmit se iszok!
Válasz #1629. hozzászólásra
Rendben,Köszi Szépen mégegyszer!
Válasz #1628. hozzászólásra
Helyes a disznótort én is útálom ,de én meg isszom.
Válasz #1626. hozzászólásra
Oké,csörögj nyugodtan itthon leszek a hétvégén..csinálgatom a Domit én is.
Válasz #1627. hozzászólásra
Köszi,de utálom a disznótort!Én nem iszok,akkor a többi se!!!:-)))De amúgy én tényleg nem iszok!
Válasz #1626. hozzászólásra
Akkor jó munkát el ne felejsd a fogó pálinkát.
Válasz #1625. hozzászólásra
Holnap disznotór lesz nálunk,de lehet,h délután rád csörgök vagy vasárnap,ha kint leszel!
Válasz #1624. hozzászólásra
szivesen.....
Válasz #1623. hozzászólásra
Okés,Köszi Szépen a segitséget!!!
Válasz #1621. hozzászólásra
oké...mindennap kinn vagyok általában,csak néha ugrom el alkatrészért.
Válasz #1620. hozzászólásra
Értem!
Válasz #1619. hozzászólásra
Ez az a szám,akkor majd felhivlak,h neked mikor lenne jó!
Válasz #1606. hozzászólásra
CD-106 még a tsztöl ugy örököltük.
Válasz #1617. hozzászólásra
ja ..9156668
Válasz #1616. hozzászólásra
Én venni akarok rá 4 új gumit,s még gondolkozok,hogy 23,1 vagy 28,1 legyen!
Válasz #1615. hozzászólásra
A domi még jobb lenne,mert azon látnám az egészet!Az aksi nem lényeg,csak a bekötési mód!a számod még mindig a 30-as,ami volt?
Válasz #1614. hozzászólásra
Ezeken inkább valami nagy nagy orosz szám kombináció volt.. nekünk mindegy volt csak gumit de gyorsan!!!
Válasz #1613. hozzászólásra
Megvan a Fiat is de már van egy Rábám is....
azon is Ifa párhuzamkapcsoló van,meg a 106 -oson is,csak abban most nincs akksi.
Válasz #1612. hozzászólásra
az a 23,1/18*26,olyan van az enyémen is!De gondolkozok a 28,1/18*26-on!!!
Válasz #1611. hozzászólásra
Okés,már Rábád van?!Hát a Fiat?
Válasz #1610. hozzászólásra
Ki tudja már? rég volt.. Úgyis kiment a divatbol! de még 516 kerekekel is jártunk !Tudod mikor mi volt...
Válasz #1591. hozzászólásra
Roland,ha érdekel kijössz és a Rábámon megtudod nézni a párhuzakapcsoló bekötést,nem bonyolult.
Válasz #1609. hozzászólásra
Éretm!Milyen gumi méret az?
Válasz #1608. hozzászólásra
Igen csak hamarabb bekente az asztal meghajtó szijat! mivel nem akadtam el igy volt időm kitakaritani...
Válasz #1607. hozzászólásra
106-oson?!
Válasz #1606. hozzászólásra
Nekem is volt fenn, jol taposta a sarat!!
Válasz #1605. hozzászólásra
Aha értm!Milyen kombájnon volt olyan kerék?Mi annak a mérete?
Válasz #1600. hozzászólásra
A baj az volt hogy nem ilyen kerekek voltak rajta hanem régi K-700as kerék,szűk volt a hely.
Válasz #1601. hozzászólásra
Olyankor én vagyok a kisebb rangú,Én kisérem öket a RÁBÁMAL meg a tárcsával mint tűzvedelmis és akkor csak ilyen váltós pilota vagyok.
Válasz #1602. hozzászólásra
Járhattál volna rosszabbúl is!
Válasz #1600. hozzászólásra
Na mindegy én akkor nagyon meg ilyedtem pedig csak a jót akartam vele.