Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Maszek !
Nem akarok vitába szállni veled, így ez csak egy vélemény vagy észrevétel, és ne húzd fel magad rajta !
Németeknél lexiből, meg bármely jd kombájnból meg lehetne építeni a kínai nagy falat, de megát alig lehet találni eladót, pedig az is van nekik dögivel.
Válasz #1392. hozzászólásra
Nem Festeni akarom azonnal mert elább kis kaszni javítás és cserélgetés is lessz meg az ürítő csiga tokját akarom majd a kukira kicserélni mert lóg kicsit meg leszakították egyszer és javították .
Válasz #1377. hozzászólásra
Valószinü birnak töbet is! De létre jöt egy válalkozoi réteg aki ezt megteheti.. A mi gépünket is igy vitték vissza 2db 2266 hejet vit egy sts! most vts hejet sts Ö csinálja jol ! de mi ezt csak nézük és nem értjük..
Nem akarok belefolyni ebbe a szinvonaltalan köpködésbe.Nekem műszaki végzettségem van és ez a hobim is már vagy 30 éve . szeretem a műszaki vitákat,és sajnálom hogy egyeseknél csak addig terjed a tudomány h. leszólják a másikat.Nekem van egy 106-osom.Én egyedül készítem fel a szezonra. A mult évben jött egy barátom,aki irodában dolgozik,és azt mondta,h.egy hétre beugrana kombájnolni szórakozásból.reggelenként körbe néztem a 106-ost,és egész nap felé sem néztem.A feleségem leváltotta 1-2 órára,h. pihenjen.A szomszéd faluban is van egy.Egy napot megy mint az állat,kettőt meg javít,pedig állítólag nagyon ért hozzá.Szerinte szar a 106-os ,az én barátom meg csak nevet rajta,és nem érti hogy tud elromlani,mikor Ő 1 hétig ült benne,és egy botlása sam volt.(egy helyen dolgoznak) . Ti is kitalálhatjátok,h. a két kombájn között csak 1 különbség van : a gazdája.
Szomszédom 30 évig volt kités,szervizelte ezeket a gépeket JD .De attól hogy zöld ugyanúgy elromlik mint a claas,new holland vagy bármeik.És egy megjegyzés a JD fogyasztásáról ha az ökör nem eszik nem is sz.rik!
Válasz #1376. hozzászólásra
Nem tudni nagyon nem szerintem bár most adnak át egy nagy raktárt majd . 30 Ha gyökér zöldség volt nekik tavaly . Majd megírom mi az ára ha megvettük mert jó ár lessz talán .
Na akkor csak szilentes a rázóasztal meg csak horganyzott! :)
Akkor az olyan 85 utáni!
És hogy láttad eladó a gép nagyon? :)
Mennyit engednek a feléből?
Festés:3 nap mosás,összes szíj le,55 kg festék ment rá.A magtartály nemlett belől lefestve,festék megvan hozzá,a motortér csak felületesen,ki kellene venni a motort hozzá,de annyit nem áldozok rá.
Válasz #1356. hozzászólásra
Pontositanék hogy abban is és szerintem búzában is! De nehéz külömbözö tipusú és méretü gépet ösze hasonlitani objektive! Kor Méret Ár És teljesitmény. Ami biztos hogy a nyáron vágtam 1550 mázsát amire egy 106 sosem volt képes. De a2266 ot egy 106 tal kerestem meg ezt sosem feledem!
Szerintem ez már lerágott csont!!!
Ugyan abba a terménybe ugyan azon földbe a fogyasztás is ugyan az!!!
De lehet hogy a 25-30 éves Rába motor a leg korszerűbb ???
Ha olyan jó akkor az Amerikai International Harvester Cég miért használ CASE-IH AXIAL FLOW kombájnt és miért nem John Deeret?Pedig nekik kb 30 kombájn van.
8399 hozzászólás
Válasz #1391. hozzászólásra
Maszek !
Nem akarok vitába szállni veled, így ez csak egy vélemény vagy észrevétel, és ne húzd fel magad rajta !
Németeknél lexiből, meg bármely jd kombájnból meg lehetne építeni a kínai nagy falat, de megát alig lehet találni eladót, pedig az is van nekik dögivel.
Mutass egy hirdetést,ahol 25 éves JD kombájnt hirdetnek,106 kategóriába.Érdekelne.
Válasz #1394. hozzászólásra
Van jelentősége a kornak? szerintem semmi!
Válasz #1388. hozzászólásra
Miért is?
Válasz #1392. hozzászólásra
Nem Festeni akarom azonnal mert elább kis kaszni javítás és cserélgetés is lessz meg az ürítő csiga tokját akarom majd a kukira kicserélni mert lóg kicsit meg leszakították egyszer és javították .
szerintem ezek eltévedtek az ujságban meg a hirdetesékben nem a jd vel van baj hanem a sok ujitás miat mindenki cserél
Valószinü birnak töbet is! De létre jöt egy válalkozoi réteg aki ezt megteheti.. A mi gépünket is igy vitték vissza 2db 2266 hejet vit egy sts! most vts hejet sts Ö csinálja jol ! de mi ezt csak nézük és nem értjük..
Válasz #1387. hozzászólásra
Korát az axiálnál megmondják alvázszám alapján.
Válasz #1389. hozzászólásra
Mert ?
Válasz #1385. hozzászólásra
Szerintem a festés hagyd utoljára sőt szerintem menyél vele végig egy szezont és utána kezdjél fújkálni! Ha rám hallgatsz!
Látszik hogy tájékozatlan ember vagy!!!!!!!!!!!
Nézd már meg a a lexit meg megát minden hirdetési oldal tele ven vele!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1384. hozzászólásra
Köszi
Válasz #1385. hozzászólásra
A belsejét jó világos színűre ! Ez tapasztalat.
Válasz #1383. hozzászólásra
na mondjuk ez nem igy van
Végül kiderült hogy horganyos szilentes bár nem tudják mikori
Nem akarok belefolyni ebbe a szinvonaltalan köpködésbe.Nekem műszaki végzettségem van és ez a hobim is már vagy 30 éve . szeretem a műszaki vitákat,és sajnálom hogy egyeseknél csak addig terjed a tudomány h. leszólják a másikat.Nekem van egy 106-osom.Én egyedül készítem fel a szezonra. A mult évben jött egy barátom,aki irodában dolgozik,és azt mondta,h.egy hétre beugrana kombájnolni szórakozásból.reggelenként körbe néztem a 106-ost,és egész nap felé sem néztem.A feleségem leváltotta 1-2 órára,h. pihenjen.A szomszéd faluban is van egy.Egy napot megy mint az állat,kettőt meg javít,pedig állítólag nagyon ért hozzá.Szerinte szar a 106-os ,az én barátom meg csak nevet rajta,és nem érti hogy tud elromlani,mikor Ő 1 hétig ült benne,és egy botlása sam volt.(egy helyen dolgoznak) . Ti is kitalálhatjátok,h. a két kombájn között csak 1 különbség van : a gazdája.
Válasz #1381. hozzászólásra
Szerintem jobban néz ki sárgán bár nem a színe a lényeg de ha festeni kell akkor olyanra fújom hogy tetszen
Szomszédom 30 évig volt kités,szervizelte ezeket a gépeket JD .De attól hogy zöld ugyanúgy elromlik mint a claas,new holland vagy bármeik.És egy megjegyzés a JD fogyasztásáról ha az ökör nem eszik nem is sz.rik!
Válasz #1379. hozzászólásra
Rosták felől,amennyire hozzáfértem.
Nem tudni nagyon nem szerintem bár most adnak át egy nagy raktárt majd . 30 Ha gyökér zöldség volt nekik tavaly . Majd megírom mi az ára ha megvettük mert jó ár lessz talán .
Válasz #1379. hozzászólásra
Jobban "világítson" !?
:-)))))
Válasz #1373. hozzászólásra
Ládáknál is átfújtad mert én a zöldet akarom majd sárgéra fújni .
Válasz #1371. hozzászólásra
Mi egy cd80 probálkoztunk.. Hát nem volt nagy élmény de már aratunk!
Válasz #1365. hozzászólásra
Akkor a WTS az isten.De magyarázd már meg, hogy ha annnyira jó akkor miért van annyi eladó belőlük 1000 üzemőra környék?Csak ennyit birnának?...
Válasz #1370. hozzászólásra
Na akkor csak szilentes a rázóasztal meg csak horganyzott! :)
Akkor az olyan 85 utáni!
És hogy láttad eladó a gép nagyon? :)
Mennyit engednek a feléből?
Válasz #1371. hozzászólásra
Nekem is volt 6 évig,3 éve 106 van,még lehet JD is.
Válasz #1367. hozzászólásra
15 vagon egy 66-osnak meg se kottyanhat!
Festés:3 nap mosás,összes szíj le,55 kg festék ment rá.A magtartály nemlett belől lefestve,festék megvan hozzá,a motortér csak felületesen,ki kellene venni a motort hozzá,de annyit nem áldozok rá.
Válasz #1341. hozzászólásra
Istvaán milyen az a 3 fajta ?
Válasz #1367. hozzászólásra
Mi meg SZK-5 kerestük meg az 1-ső forintokat !!!!!!!!!1990-ben
Válasz #1368. hozzászólásra
Amit tudtam . A dob variátort nem tudtam mert nem indult gép .
Válasz #1364. hozzászólásra
Ok vetem!!!!
Válasz #1354. hozzászólásra
Na látom voltál megnézni a király Isten gépet!
Megnézegetted a dolgokat amiket mondtunk?
Pontositanék hogy abban is és szerintem búzában is! De nehéz külömbözö tipusú és méretü gépet ösze hasonlitani objektive! Kor Méret Ár És teljesitmény. Ami biztos hogy a nyáron vágtam 1550 mázsát amire egy 106 sosem volt képes. De a2266 ot egy 106 tal kerestem meg ezt sosem feledem!
Válasz #1342. hozzászólásra
A festéses kérdéseimre tudsz majd válaszolni ?
Válasz #1362. hozzászólásra
wts meg W
Válasz #1361. hozzászólásra
Köszi! Ment a válasz!
Jó8!
Válasz #1359. hozzászólásra
Ha gondolod kiszaladok oszt megkérdezem!!!!!!
Válasz #1361. hozzászólásra
Mert neked most milyen Jd kombájnod van?
Válasz #1355. hozzászólásra
Küldtem!!!
Válasz #1357. hozzászólásra
Szerintem ez már lerágott csont!!!
Ugyan abba a terménybe ugyan azon földbe a fogyasztás is ugyan az!!!
De lehet hogy a 25-30 éves Rába motor a leg korszerűbb ???
Ha olyan jó akkor az Amerikai International Harvester Cég miért használ CASE-IH AXIAL FLOW kombájnt és miért nem John Deeret?Pedig nekik kb 30 kombájn van.
Válasz #1357. hozzászólásra
Mihez képest volt már claasom tudom menyit fogyaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1350. hozzászólásra
TAKARÉKOS??? Köztúdot tény, hogy többet zabál mint bármelyik társa.Akkor miben takarékos???
Válasz #1351. hozzászólásra
Röhög a vakbelem !!!!!!!!!
A jd kukiban ketéharapja a clááást!!!!!!!!!!!!
70-281-5352
Erre küldd
Válasz #1350. hozzászólásra
Tudod valaki a Sárga fekete Fortschritt koppintásra esküszik
Válasz #1345. hozzászólásra
Tel számra???
Válasz #1348. hozzászólásra
Nem tűnik rossznak szerintem rámegyünk erre , meg az öreg is beindult erre és nincs is messze mert 70-80 KM-re van