Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem van 105-ös és 106 os is egyik se melegszik 80foknál feljebb.Igaz búza aratásnál minden reggel ki van fújva levegővel a hütő.Más gond meg nem nagyon van velük, pedig a 106 os van hajtva, főleg kukoricában a 6 soros Geringhoff ROTA-DISC asztalal lehet sodortotni:)
Én tenni akarok rá egy kiegyenlitő tartályt,h ami viz elmegy a túlfolyón keresztül,az meg maradjon!Mert ha lehül a motor,akkor hiányozni fog belöle!Vki irta,h tett rá!Majd vissza keresem!Biztos,h sokat birnak!Nem tom,h miért mondják,h melegszik a motorjuk,itt volt 2 106-os meg 1 105-ös,s nem vot velük baj,melegedés miatt!Meg ezekben még nincs computer,kevesebb a hiba lehetőség!
nagyon magas üzemóra után szerintem nem gazdaságos fenntartani,3 van felénk 1 leégett mindig rossz volt előtte , 1 et beszámitottak (a végén már ráköltötték amit keresett) van mégegy amire már rengeteget ráköltöttek de az megy.a gazdája szerint nincs sokkal olcsóbba vele mintha learattatna bérbe.
Válasz #995. hozzászólásra
Meglehet igazából nem foglakoztam még ilyennel mert a 14-es akkor sem melegszik ha 4 napig nem mosom ki a hűtőt mert én nem fújatom hanem mosom
Válasz #990. hozzászólásra
Hallod azt látnos kelett volna mikor 100 q-s kukiban amit elbírt a 14-es a 4sorossal zúzó nélkül küldtem ez meg vissza fordult maga mellé és ami kifért a csövön a 6soros zúzóst ledobta a földre és jött . Egy emelkedőn ért mellém még nem láttam semmit csak azt hallottam hogy ordít az ede . Mire felért az emelkedőn már nem láttam semmit a portól amit hagyott maga mögött
Válasz #989. hozzászólásra
De szerintem a hűtő túlfolyójára kell csatlakotatni a kiegyenlítő tartályt.De semmi jelentősége,mert a hűtősapka túlnyomás szelepe szabályozza a kiegy tartba kerülő folyadék mennyiségét.
A hűtő teteje a kiegyenlítő tetejével . Én így tudom elképzelni hogy valamit is érjen . Felénk van egy 106-os de nincs rajta semmi csak gyári hűtőrendszer és még nem volt gond vele . Minden reggel fújás , 2-3 űrítésenként kefével lesöprik a forgó részt . Pedig a kombájnos küldi a 106-ank rendesen . Kukiban is úgy ment el mellettem hogy szinte állva hagyott
Válasz #988. hozzászólásra
Szerintem a teteje mert alá nem rakhatos mivel telefolyna és elfolyna egyrésze a hűtővizednek . Fölé meg azért nem mert a hűtő túlfolyóján távozna a kiegyenlítőbe került víz .
Helló!Vki irta,h tett a kombájnra egy kiegyenlitő tartályt!Érdeklődnék,h milyen magasságba tette,meg hova!Netán ha képet tudna róla küldeni,akkor azt megköszönném!erlacika@bicomix.hu emailomra!Köszönöm!Helló!
105-höz ha kell valami szólj! Rosták, tengelyek, csigák, csapágyak, szíjjak, lehajtás, váltó, ferde stb..
Ja meg a borsó dob meg kosár akkor az utánverő dobnak a lemez a betét ami ki szokott törni! Meg sok apróság hátsó felni kerékkel!
He ember nekem van a 100-ba borsó dob meg kosár! meg jó tengelyek vannak benn és az csere szabatos az 5-el! Van lehajtásom váltóm linde szivítyú! Mi kell?
Nekem van egy komplett ferdém!
De nem vagyok benne biztos hogy jó a 6-ra , mert ez 105-ön volt de fasza állapotba van sajnálom szétvágni mert nincs rajta repedés a körmöknél meg ahol szokott lenni rajtuk!
8399 hozzászólás
Nekem van 105-ös és 106 os is egyik se melegszik 80foknál feljebb.Igaz búza aratásnál minden reggel ki van fújva levegővel a hütő.Más gond meg nem nagyon van velük, pedig a 106 os van hajtva, főleg kukoricában a 6 soros Geringhoff ROTA-DISC asztalal lehet sodortotni:)
Válasz #997. hozzászólásra
Szerintem függ a gazdájától,meg a kezelőjétől is!Meg attól is,h költ rá vagy csak kokányolja!!!!!
Én tenni akarok rá egy kiegyenlitő tartályt,h ami viz elmegy a túlfolyón keresztül,az meg maradjon!Mert ha lehül a motor,akkor hiányozni fog belöle!Vki irta,h tett rá!Majd vissza keresem!Biztos,h sokat birnak!Nem tom,h miért mondják,h melegszik a motorjuk,itt volt 2 106-os meg 1 105-ös,s nem vot velük baj,melegedés miatt!Meg ezekben még nincs computer,kevesebb a hiba lehetőség!
Válasz #997. hozzászólásra
Melyikre gondolsz??
nagyon magas üzemóra után szerintem nem gazdaságos fenntartani,3 van felénk 1 leégett mindig rossz volt előtte , 1 et beszámitottak (a végén már ráköltötték amit keresett) van mégegy amire már rengeteget ráköltöttek de az megy.a gazdája szerint nincs sokkal olcsóbba vele mintha learattatna bérbe.
Válasz #995. hozzászólásra
Meglehet igazából nem foglakoztam még ilyennel mert a 14-es akkor sem melegszik ha 4 napig nem mosom ki a hűtőt mert én nem fújatom hanem mosom
Válasz #994. hozzászólásra
Ezt onnan gondolom,hogy a wts-nek a hűtóoldalán van 2/3 magasságban a k tartály.
Válasz #992. hozzászólásra
Igazad van .
Hallod azt látnos kelett volna mikor 100 q-s kukiban amit elbírt a 14-es a 4sorossal zúzó nélkül küldtem ez meg vissza fordult maga mellé és ami kifért a csövön a 6soros zúzóst ledobta a földre és jött . Egy emelkedőn ért mellém még nem láttam semmit csak azt hallottam hogy ordít az ede . Mire felért az emelkedőn már nem láttam semmit a portól amit hagyott maga mögött
De szerintem a hűtő túlfolyójára kell csatlakotatni a kiegyenlítő tartályt.De semmi jelentősége,mert a hűtősapka túlnyomás szelepe szabályozza a kiegy tartba kerülő folyadék mennyiségét.
A hűtő teteje a kiegyenlítő tetejével . Én így tudom elképzelni hogy valamit is érjen . Felénk van egy 106-os de nincs rajta semmi csak gyári hűtőrendszer és még nem volt gond vele . Minden reggel fújás , 2-3 űrítésenként kefével lesöprik a forgó részt . Pedig a kombájnos küldi a 106-ank rendesen . Kukiban is úgy ment el mellettem hogy szinte állva hagyott
Tehát a hütőm teteje legyen egy szintben a kiegyenlitő tartályal?!
Válasz #988. hozzászólásra
Szerintem a teteje mert alá nem rakhatos mivel telefolyna és elfolyna egyrésze a hűtővizednek . Fölé meg azért nem mert a hűtő túlfolyóján távozna a kiegyenlítőbe került víz .
Válasz #987. hozzászólásra
Valahogy én is igy gondolom,de az alja vagy a teteje vagy a közepe van vele egy szintben?!Ezt nem tudom!
Válasz #986. hozzászólásra
Szerintem a hűtő beöntőjével egy magasságban van a kiegyenlítő tartály is .
Helló!Vki irta,h tett a kombájnra egy kiegyenlitő tartályt!Érdeklődnék,h milyen magasságba tette,meg hova!Netán ha képet tudna róla küldeni,akkor azt megköszönném!erlacika@bicomix.hu emailomra!Köszönöm!Helló!
Válasz #984. hozzászólásra
Oké!Jó éjt neked is!Üdv.
Oké!
Na jó van Roli én szerintem búcsúzok mert mindjárt reggel!:)
Na jó éjszakát!
Csövi!
Válasz #982. hozzászólásra
Okés,majd csörgök!
Oké! 20/325-0356
Válasz #980. hozzászólásra
Oké,majd szólok!Csak gyüjtenem kell egy kis pénzt!Indul már a meló,mennem kell vissza németbe,de majd megkereslek!A számod add már majd meg!
105-höz ha kell valami szólj! Rosták, tengelyek, csigák, csapágyak, szíjjak, lehajtás, váltó, ferde stb..
Ja meg a borsó dob meg kosár akkor az utánverő dobnak a lemez a betét ami ki szokott törni! Meg sok apróság hátsó felni kerékkel!
Válasz #978. hozzászólásra
Nem tudok árakat,meg azt se h mi egyezik meg!Meg kell majd kérdezni!
Aha!
Nem tom mit lehet kérni egy ferdéért!
Szíjak is vannak 105-re!
Válasz #976. hozzászólásra
Nekem majd borsó vágóasztal kell majd!Annak az orr része rövidebb a 106-osénál!
He ember nekem van a 100-ba borsó dob meg kosár! meg jó tengelyek vannak benn és az csere szabatos az 5-el! Van lehajtásom váltóm linde szivítyú! Mi kell?
Válasz #974. hozzászólásra
Értem,s mennyi lenne az ára?
Nekem van egy komplett ferdém!
De nem vagyok benne biztos hogy jó a 6-ra , mert ez 105-ön volt de fasza állapotba van sajnálom szétvágni mert nincs rajta repedés a körmöknél meg ahol szokott lenni rajtuk!
Meg majd venni akarok egy 105-ös borsó vágóasztalt,meg egy kuki asztalt!Meg egy szecskázót!De majd nyár körül,sorba!
Válasz #971. hozzászólásra
Utánverő tengely,magfelhordó lánc,1 vágóasztal emelő munkahenger,ferde felhordóba tengely,láncok,lecek!
Mi kéne?
Válasz #969. hozzászólásra
Ja,most néztem meg!Én egy bontott 106-ost vettem!Ahoz kell még majd alkatrészt vennem!
De- de az az! Ott van még van sok mindenem 100-hoz meg 105-höz is! De az már kifutott nem nagyon kell senkinek semmi belőle!
Válasz #967. hozzászólásra
Nem tudom a tipusát,de olyan 70%-os még van!
Nem az amelyik neki van támasztva egy kombájnnak?!110 eft-ért van hirdetve?!
Az az! De milyen fajta és milyen állapotba?
Van kép a fórumon róla csak nem tom hogy kell bevágni ide! De beírod a keresőbe, hogy good year és kidobja!
Válasz #964. hozzászólásra
értem!Én nemrég vettem egyet kompletten!30-ért!Olcsó volt!
100e Ft
Válasz #962. hozzászólásra
Mennyiért adnátok?
Egy db 23.1 26 GOOD YEAR gumiköppeny felnivel komplett eladó! ( CLAAS kombájnon volt kb 60% os )
Válasz #960. hozzászólásra
A Domi első gumi az milyen,meg mennyiért?Felnivel?
Markovicsék!
Fiatot 180/90
Asztal
Steyr 9200
Eke RABEWERK 4 váltvaforgatós
Meg 106-os első gumi
Ennyi tán!
Válasz #958. hozzászólásra
Ki?
Mit adtok el még?
Hát akkor nagyon nem! Görbén gazdálkodik egy jó cimborám!
Válasz #956. hozzászólásra
Hát akkor nem vagytok messze,én Hajdú-Bihari vagyok,Polgár.
Borsod! Hernád völgye!
Válasz #954. hozzászólásra
Merre vagytok?
Hát nagyon megcsömöröltunk a kukoricától!
Nem tom még ha meg lesz akkor se sok azt meg majd leharapja valaki!
Ezt birom amúgy!egyesek azt mondják,h a mezőgazdaságból nincs semmi,egyesek meg pont az ellenkezőt!Hát passz!
Válasz #951. hozzászólásra
Értem!A kukorica asztal már nem fog kelleni?