Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.5 FtUSD397.14 FtCHF434.97 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem 28.1x26-os kerekek voltak a 106-on nem volt vele semmi gond a sárba,nem szabott le semmit!Német jól megcsinálta!Átmérőre is nagyobb a gumi,igy gyorsabb is volt.Csak drága rá a gumi az biztos!Nehezebb tőle szerelni a kombájnt.A gumi sokkal drágább mint a 23.1-es.
megvannak még mert ha kapok elfogadható áron használtat,visszarakom rá a nyomtávszélesítőben benne vannak a tőcsavarok nem csak egy kifurt karika oszt kész
Bocs,most nézem,h 28ast irtál!Én a 23.1-est irtam!akkor 62 eft/db,124 eft,s biztos,h jobb a vizes talajon!Meg száraz földön se nyomja annyira a talajt!
Nem aratni akarok sárban,hanem az úton szokott sár lenni,meg némelyik földünkön van laposas rész,s nem akarnám nagyon összevágni!Szélesebb gumi jobban felfeküdne,s kisebb lenne a talajra a nyomás!
8399 hozzászólás
401! Király téma!!!
400
Válasz #396. hozzászólásra
Helló!Merre laksz,s mennyiért adnád a kettöt?!
Válasz #395. hozzászólásra
Ja,értem!Azt hidtem,h nincs a gépen,de attól köszi szépen!
Nekem van két új nyomtáv szélesítő eladó!Érdekel?
Válasz #394. hozzászólásra
hát képet nemigen tudok csinálni,mert a keréktöl nem látszik de ha felhivsz elmondom milyen 06209175951
Válasz #393. hozzászólásra
Helló!Megkérhetnélek,h küldenél egy képet a nyomtávszélesitöről!Köszi szépen!erlacika@bicomix.hu
Válasz #320. hozzászólásra
DW 25x26-os erre megy a 28.1x26-os gumi
Nekem 28.1x26-os kerekek voltak a 106-on nem volt vele semmi gond a sárba,nem szabott le semmit!Német jól megcsinálta!Átmérőre is nagyobb a gumi,igy gyorsabb is volt.Csak drága rá a gumi az biztos!Nehezebb tőle szerelni a kombájnt.A gumi sokkal drágább mint a 23.1-es.
Válasz #389. hozzászólásra
megvannak még mert ha kapok elfogadható áron használtat,visszarakom rá a nyomtávszélesítőben benne vannak a tőcsavarok nem csak egy kifurt karika oszt kész
Lépek,még dolgom van a párommal!:-)
Jó éjt,majd holnap folyt.köv.!Üdv.
Válasz #388. hozzászólásra
Hát ja!A gumi nemis kéne csak a felni!De a szélesitöhöz kell hoszabb töcsavar is?
Válasz #387. hozzászólásra
no ez is egy tipp volt. lenne tari komplet felnid.
Válasz #386. hozzászólásra
A széles felniket meg eladtad?
Válasz #383. hozzászólásra
mert az eggyik elfakadt,és 250-ért lett volna rá gumi,helyette vettem 516-os kereket 3-at 45-ért így van 1 tartalék is
Válasz #380. hozzászólásra
Nemértesz a szóból testvér ??????
Ha csak azt b.atod rá LESSZAGGATJA az apparátust!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #381. hozzászólásra
ITT A KULCSSZÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #381. hozzászólásra
Miért csak volt?Nyomtávszélesitő is kell rá,nem csak felni,meg a fellépő szélesitő?!
Válasz #378. hozzászólásra
Így igaz.
Az a pár centi...
Hát????
Nem az fogja jelenteni a megváltást neki...
Ha SÁR van akkor ... JAJAJ!!!!!!!
az enyémen gyárilag széles volt ,de azon van nyomtávszélesítő
Válasz #366. hozzászólásra
Bocs,most nézem,h 28ast irtál!Én a 23.1-est irtam!akkor 62 eft/db,124 eft,s biztos,h jobb a vizes talajon!Meg száraz földön se nyomja annyira a talajt!
Válasz #378. hozzászólásra
Hát épp ezért!Ugyis vennem kell gumit,akkor többet költök majd rá,s az biztosabb!
Válasz #374. hozzászólásra
Én a szélesebbel is megnyomom szerintem, ha vizesebb.
Válasz #373. hozzászólásra
persze a150 bérleti dijjat nem láttam azóta sem ,de van az uj gumi helyett még ujjabb
Válasz #370. hozzászólásra
Az szép,jól jártál!
Válasz #372. hozzászólásra
Majdnem 1forma!!!!!! :-))))))))))
Válasz #368. hozzászólásra
Nem aratni akarok sárban,hanem az úton szokott sár lenni,meg némelyik földünkön van laposas rész,s nem akarnám nagyon összevágni!Szélesebb gumi jobban felfeküdne,s kisebb lenne a talajra a nyomás!
Akkor ez 1 jó napod volt!
akkor drága tüzelő volt !
Válasz #368. hozzászólásra
:-)))))))))))))))))))
Rohadt jó!!!!!!!!
Engem is feszített a kérdés!!!
YOUTUBE!!!!!!
A MUSZÁJ!!!
Válasz #367. hozzászólásra
nem tom csak hozták vissza uj gumival ,persze ők fizették
Válasz #362. hozzászólásra
Az enyémen ez a 14.5-ös gumik vannak,ettöl keskenyebbet nem akarok rátenni!
Válasz #363. hozzászólásra
de Te miért is akarsz sárban aratni ?
Válasz #366. hozzászólásra
Azt meg hugyann????????
a 28-as, 2 honapja kölcsönkérték az átrakokocsimat s elb..ták a gumiját 270 volt az uj orosz
Körbe kell járni,nagyon változóak az árak!
Válasz #361. hozzászólásra
Bocs! Hülyeséget írtam,nem jól néztem a sorrendet!
Válasz #358. hozzászólásra
a 23.1-es kerül ennyibe?én 208-ért tudtam legutóbb!
Válasz #360. hozzászólásra
csak keskenyebb, átmérőben stimmel
Válasz #360. hozzászólásra
Sztem nem,mert a /-es szélesebb!
Válasz #353. hozzászólásra
12.5*20-as gumi kisebb mint a 14.5*/75-20!Vagyis keskenyebb?
Válasz #357. hozzászólásra
Az tuti! Meg a jobbon a variátor burkolatnál se nagyon fér!
Válasz #355. hozzászólásra
a ruszki is 270darabja
Válasz #352. hozzászólásra
Tehát NE spekulálj!
Azt rá ami volt!!!!!!!
Válasz #355. hozzászólásra
meg a burkolatot is hazavághatja
Válasz #352. hozzászólásra
a jobboldalon a legkisebb sár is gondot okoz a szijjaknál, de a baloldalon is volt akinek letépte a hosszú szijjakat
Válasz #353. hozzászólásra
nekem a mega-n gyárilag szélesebb volt rendelve és ott remekül meg van erősítve az alap gumizáshoz képest. eddig még semmi gond.
Válasz #340. hozzászólásra
igen van,hátra meg jó az unimog ,vagy rakodogép 12,5x20-as gumi,hátra ne rakj túl széleset mert a mankóstengely nem bírja
Válasz #349. hozzászólásra
Széles ruszki miért nem fér el?Hol nem fér el?A fellépöhöz venni kell szélesitöt azt tudom,akkor hol nem fér el?