Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR408.16 FtUSD395.88 FtCHF434.22 FtGBP491.4 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz a vizfuratokra-leszereltük a vizszivattyut a hengerfej oldaláról és másikat tettünk fel,az új szivattyú vizfuratai nagyobbak voltak mint a régié,megnéztük a két szivattyút és kiderült,hogy külömbözőek a rendeltetéstől függően! A nagyfuratú mg-i a kisfuratú tgépkocsi motorba való!Átmérőben volt 5mm külömbség!
ha nincs a lemez szétrohadva,a csapágyak,meg ékszijak jók akkor különösebb baja nincs.variátortárcsa ne lógjon,ha lóg eszi a szijat,ami nem olcsó.szijat csak eredeti claast,csapágy lehet olcsóbb.
akinek nincs baja az csinál.átszereléskor kell szezon előtt átnézni,nekem egy nagyonpreciz ember mondta,hogy ő szezon előtt minden ékszijat lelazit,és áthajtja,megnézi melyik csapágy cserés,és a láncokat is mind átnézi,patentszemek stb.
Válasz #246. hozzászólásra
A Rába-180 nem a motor miatt melegedett, hanem azért, mert a hűtőt a kerekek közé rakták, ami elég szerencsétlen mert közel van a földhöz, a kerekek meg felkavarják a port.
Válasz #257. hozzászólásra
Nem tudom jobb szeretem ha én csinálom mert az rendes munka amit az ember magának meg csinál . Beszívtam már nagyon a 8011-es zetorral meg a lengyel műkaki szóróval . Inkább legyen a végösszeg drágább de akkor tudom hogy ki van javítva rendesen .
A kombájnokba külön e célra készültek ezek a motorok,205lóerősre.Nekem rendbe volt a hűtő,nem melegedett,2-3naponta kellett kifújatni és szecskáztam folyamatosan.A hűtő lemezeit tartom sűrünek,hamar eltelik.Létezik magyar, ritkább lemezelésü és csövezésü hűtő,az sokkal jobb!
8399 hozzászólás
Válasz #299. hozzászólásra
nem csak infot probálok szerezni
Válasz #297. hozzászólásra
Aligha!
Mert 7!
6+ 1 láda pia.
Válasz #295. hozzászólásra
Miért akarod lecserélni?
még egy kérdés a 108 és 208 közt mi a lényeges különbség
Válasz #296. hozzászólásra
6
a 108-as hány ládás?
Válasz #294. hozzászólásra
dehogy,eladom a 106-ot hozzáteszem a 2 millát úgy gondoltam.
Válasz #293. hozzászólásra
2 géppel akarod nyomni te is ? :)
Válasz #290. hozzászólásra
ha lesz 2 millám pluszban akkor lecserélem 108-ra.
Válasz #284. hozzászólásra
Mit is mondtál mennyire égett ki ? Mennyilenne a gép ?
Válasz #289. hozzászólásra
ez kavart meg,erre kiváncsi vagyok,szezon előtt lehethogy megnézem.annyit megér.
Válasz #287. hozzászólásra
De a 108-as is érdekel ?
Válasz #288. hozzászólásra
bocsi igazad van!
Válasz #286. hozzászólásra
a blokkon van a vizszivattyú nem?(hengerfejet irtál)
Válasz #285. hozzászólásra
az enyém nem eladó.megkell becsülni ilyen gazdasági válságban.eztán jön a neheze.
Válasz #283. hozzászólásra
Válasz a vizfuratokra-leszereltük a vizszivattyut a hengerfej oldaláról és másikat tettünk fel,az új szivattyú vizfuratai nagyobbak voltak mint a régié,megnéztük a két szivattyút és kiderült,hogy külömbözőek a rendeltetéstől függően! A nagyfuratú mg-i a kisfuratú tgépkocsi motorba való!Átmérőben volt 5mm külömbség!
Ha így van akkor lehet érdekel a 108-as vagy a te 106-osod .
egy szarabb 106-bol kilehetne javitani ezt mondtam a tulajnak
Válasz #281. hozzászólásra
komplett 106-os fülke rá.nem kivitelezhető?
Válasz #281. hozzászólásra
Ez a baj . Ez miatt csak új alkatrésszel javítható
Válasz #279. hozzászólásra
maga a cséplőrész ugyanaz ,a fülke és elektromos vezérlés más
Válasz #275. hozzászólásra
Lehet nem is veszek de ha veszek akkor csak 106-ra lessz pénzem .
Válasz #276. hozzászólásra
Drága meg nem passzolnak hozzá a 6-os alkatrészei mert azokat lehet bontottan kapni de 8-as az nagyon kevés a bontott .
Válasz #276. hozzászólásra
mi pénz?fel lehetne újitani?
Válasz #275. hozzászólásra
Csak kérdeztem .
Válasz #274. hozzászólásra
a faluba még itt a kiégett eladó
Válasz #274. hozzászólásra
nem kell azt szerelni,akkor vegyél 108-ast.
Válasz #272. hozzászólásra
A linde kart azt tudom csak az érdekelt volna hogy át lehet-e szerelni Joyosra olyanra mint a 108-as
Válasz #266. hozzászólásra
Úgy-úyg!
Válasz #271. hozzászólásra
nem,mechanikusan,de a vágóasztal le föl,azt be lehet kötni elektromosra is,a linde karra.
Válasz #270. hozzászólásra
A fülkéből elektromosan irányítod ?
Válasz #268. hozzászólásra
hidraulikus
Válasz #262. hozzászólásra
ha nincs a lemez szétrohadva,a csapágyak,meg ékszijak jók akkor különösebb baja nincs.variátortárcsa ne lógjon,ha lóg eszi a szijat,ami nem olcsó.szijat csak eredeti claast,csapágy lehet olcsóbb.
Válasz #266. hozzászólásra
A vezértömbje elektromos irányítású ?
Válasz #265. hozzászólásra
Értem . Én azt hittem hogy ezen kívül még a motor is ludas volt a dologban .
Válasz #259. hozzászólásra
akinek nincs baja az csinál.átszereléskor kell szezon előtt átnézni,nekem egy nagyonpreciz ember mondta,hogy ő szezon előtt minden ékszijat lelazit,és áthajtja,megnézi melyik csapágy cserés,és a láncokat is mind átnézi,patentszemek stb.
Válasz #246. hozzászólásra
A Rába-180 nem a motor miatt melegedett, hanem azért, mert a hűtőt a kerekek közé rakták, ami elég szerencsétlen mert közel van a földhöz, a kerekek meg felkavarják a port.
Válasz #260. hozzászólásra
205 lovas nem 180
Válasz #260. hozzászólásra
olvasd el a 247 248-at
Mit kell legtöbbször javítani a gépen a felkészítésen kívül ?
Válasz #259. hozzászólásra
Ez is igaz .
Válasz #250. hozzászólásra
mert miben különbözik?
Válasz #258. hozzászólásra
egy jót is szét lehet szedni is összerakni és avval nincs is annyi kinlódás, mert meg van mindene
Nem tudom jobb szeretem ha én csinálom mert az rendes munka amit az ember magának meg csinál . Beszívtam már nagyon a 8011-es zetorral meg a lengyel műkaki szóróval . Inkább legyen a végösszeg drágább de akkor tudom hogy ki van javítva rendesen .
Válasz #256. hozzászólásra
nem kell azt agyonszerelni 3 milláért már jót kapsz amivel csak dolgozni kell.
Válasz #254. hozzászólásra
De egy komplettat is drága megvenni és azt még szétlegózni majd javítás után össze az se olcsó .
Válasz #241. hozzászólásra
konkrétan melyik vizjáratra gondolsz?érdekelne.
Válasz #221. hozzászólásra
ilyenen ne gondolkozz ez nagyon drága volna.
Válasz #252. hozzászólásra
Mások meg az eredetire esküsznek bár hallottam olyat aki a 250-es steiger traktorét rakta bele
A kombájnokba külön e célra készültek ezek a motorok,205lóerősre.Nekem rendbe volt a hűtő,nem melegedett,2-3naponta kellett kifújatni és szecskáztam folyamatosan.A hűtő lemezeit tartom sűrünek,hamar eltelik.Létezik magyar, ritkább lemezelésü és csövezésü hűtő,az sokkal jobb!