Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.93 FtUSD382.85 FtCHF426.08 FtGBP482.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Esetleg olyanról hallotatok-e már hogy 106-oson a dobvariátor alsó szíjtárcsában van a fordulat csökkentő és csak két csap átrakásával lehet lassítani vagy gyorsítani mert ha létezik akkor keresek olyat is mert kezd elegünk lenni a szíjtárcsa le fel szereléséből a fordulat csökkentő miatt .
Gondolom mindennel áztattátok már,ami a kezetekbe akadt.Csővel ütöttétek az agyat befelé 5 kilós kalapáccsal úgy h. a másik oldalon alumínium közbetéttel egy 10 kilóssal ellentartottatok?
Ha még a melegtől nem repedt el az agya,és nincs másik helyette,és a három napig történő gázolajban való áztatás és a 2" csővel való ütés sem használt, akkor vedd le a variátort,húzd ki az egészet balra,és csapd oda párszor a betonra fektetett keményfa deszkához.
Válasz #4924. hozzászólásra
meg volt , 3 napja 2 ember ezen gyakorlatozik és kezd már elegünk lenni . Nem tudom mennyibe fájhat egy bontott mert ha nem drága ledarabolom a picsába .
Sziasztok!
Kérem segítségétéket automata kormányzásról bekötési rajzot, alkatrészlistát és ami van róla...
Köszi!
A golyót szerintem nem a szelepbe teszik, hanem bármelyik csavarkötésbe a hidraulikacsövön, amelyik megy az asztalemelő munkahengerekhez, persze abba a szakaszba ami még a kézi (jobbkéznél lévő vez.tömb)tömb elött van.persz körültekintően, mert ha kicsi a golyó beesik a csőbe, ha nagy, neméri el az anya a menetet(tizedek számítanak a golyóátmérőnél)
Sziasztok!
Valaki említette korábban,h egy golyót kell berakni az elektromos szelepekhez,s akkor a szelepek ki vannak iktatva!Hol kellene ezt keresni?1 dbnak kell lennie vagy netán van több db is?!Köszi!
AD-RE-DO Kft.-Szlovenszki Nyírtelek,de ha neked nem nagy távolság Hajdúszoboszló oda vidd ha tényleg az adagoló a baja ott kb 100000ft a rába adagolófelújítás
Tudna valaki ajánlani egy jó adagolós szakembert lehetőleg sz-sz-b megyében?Rába motoros 106-osom van és eléggé feketét füstöl aratás közben, én az adagolójára gyanakszom. Előre is köszi a segítséget.
8399 hozzászólás
Válasz #4949. hozzászólásra
nem értem mire gondolsz .
a szíjtárcsa maitt holnap hívlak bár nagyon messze vagy . a 105-ös szíjtárcsa passzol a 106-éval ?
Válasz #4947. hozzászólásra
Napraforgó kukorica .
Válasz #4945. hozzászólásra
Az sütemény!!!
Válasz #4943. hozzászólásra
minden lenn van már csak a szíjtárcsa van fenn már
Válasz #4945. hozzászólásra
mire kell a fordulatcsökkentő neked?
Válasz #4944. hozzászólásra
Megnagyobbodott úgy,hogy utána ráesett a tengelyre..
Esetleg olyanról hallotatok-e már hogy 106-oson a dobvariátor alsó szíjtárcsában van a fordulat csökkentő és csak két csap átrakásával lehet lassítani vagy gyorsítani mert ha létezik akkor keresek olyat is mert kezd elegünk lenni a szíjtárcsa le fel szereléséből a fordulat csökkentő miatt .
Válasz #4942. hozzászólásra
persze,épp ez a lényege,hogy megnagyobbítjuk a belső átmérőt
Válasz #4941. hozzászólásra
Valójában a tárcsa köze......Álj! A külső kúp kijött már?
Válasz #4934. hozzászólásra
Én úgy jártam a vizszivattyú lapáttal,hogy megmeleditettük,le is jött az,de utána ráesett a tengelyre..kuka...
ütöttük vastag falú csővel az agyat de a lehúzó végét is jól elverték és még sem mozdult meg egyik irányban sem
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Volt már a kezedben Toldi,esetleg Varga vagy talán Róna????
Hogy ilyen nagy a tapasztalatod a próbálgatásban????
persze,és beis jött már többször,tavaly 1 516-osrol tudtuk igy leszedni
Válasz #4933. hozzászólásra
Gondolom mindennel áztattátok már,ami a kezetekbe akadt.Csővel ütöttétek az agyat befelé 5 kilós kalapáccsal úgy h. a másik oldalon alumínium közbetéttel egy 10 kilóssal ellentartottatok?
Válasz #4932. hozzászólásra
Komplett utánverö is van új csecskázó szijtárcsával..
Válasz #4929. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
ha a veréstől még nem szegecselték le a tengelyt...
működik a dolog...
Vagy a sárga-kék csavarlazító kitartóbb használata ajánlott
már nem is egyszer meg volt csinálva és nem enged
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ezt próbáltad is már,vagy csak másnak javaslod??
Válasz #4929. hozzászólásra
Még nem repedt az agy
Válasz #4928. hozzászólásra
25-ért van ilyened ?
Válasz #4927. hozzászólásra
csak 160 az új tengely..
Válasz #4926. hozzászólásra
öntvény de baszik nyúlni .
Válasz #4923. hozzászólásra
Ha még a melegtől nem repedt el az agya,és nincs másik helyette,és a három napig történő gázolajban való áztatás és a 2" csővel való ütés sem használt, akkor vedd le a variátort,húzd ki az egészet balra,és csapd oda párszor a betonra fektetett keményfa deszkához.
Válasz #4925. hozzászólásra
25 ropiért tudok adni..
Válasz #4925. hozzászólásra
inkább a tengelyt vágd el az olcsóbb
Ha az öntvény megmelegited kinyúlik,de úgy is marad..
meg volt , 3 napja 2 ember ezen gyakorlatozik és kezd már elegünk lenni . Nem tudom mennyibe fájhat egy bontott mert ha nem drága ledarabolom a picsába .
Válasz #4923. hozzászólásra
felizzítani és hirtelen lehűteni vizzel
A 4 HB-s szíjtárcsa levételéhez szeretnék tanácsot kérni mert hiába húzatjuk ütjük és melegítjük nem akar lejönni .
Sziasztok!
Kérem segítségétéket automata kormányzásról bekötési rajzot, alkatrészlistát és ami van róla...
Köszi!
A golyót szerintem nem a szelepbe teszik, hanem bármelyik csavarkötésbe a hidraulikacsövön, amelyik megy az asztalemelő munkahengerekhez, persze abba a szakaszba ami még a kézi (jobbkéznél lévő vez.tömb)tömb elött van.persz körültekintően, mert ha kicsi a golyó beesik a csőbe, ha nagy, neméri el az anya a menetet(tizedek számítanak a golyóátmérőnél)
Sziasztok!
Valaki említette korábban,h egy golyót kell berakni az elektromos szelepekhez,s akkor a szelepek ki vannak iktatva!Hol kellene ezt keresni?1 dbnak kell lennie vagy netán van több db is?!Köszi!
Válasz #4918. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
,de amúgy is nagy vész esetén gyullad ki a lámpa
30 éves gépen
Hajdúnánáson,s Hajdúböszörményben is van!Tel.számot megkeresem!
Ha nem kap elég levegőt a lámpájának illene világítani.
Válasz #4915. hozzászólásra
AD-RE-DO Kft.-Szlovenszki Nyírtelek,de ha neked nem nagy távolság Hajdúszoboszló oda vidd ha tényleg az adagoló a baja ott kb 100000ft a rába adagolófelújítás
Válasz #4915. hozzászólásra
Nem szivja össze valahol a szívócsövet,vagy a belső légszűrő eltömödött egy kissé,ezektől ís szokott füstölni
Tudna valaki ajánlani egy jó adagolós szakembert lehetőleg sz-sz-b megyében?Rába motoros 106-osom van és eléggé feketét füstöl aratás közben, én az adagolójára gyanakszom. Előre is köszi a segítséget.
A gépkönyv így mutatja meg írja a négy fordulatot. Szerintem a rozsnak nekilehet menni 1500 zal, vagy nem?
Válasz #4906. hozzászólásra
Az a legnagyobb fordulat milyen terményhez van?
Remélem nem bánom meg,hogy lecserélem az olajosat.
Válasz #4909. hozzászólásra
Az ékszij az hármas,de négy lépcsös..
Válasz #4909. hozzászólásra
4 van
Kívül van a nagy fordulat!
Válasz #4907. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ha viszont én meg jol emlékszem akkor csak 3 fokozata van a tárcsának és nem 4
Már látom !!! Fordítva az egész.
Az enyém nem lépcsős, de a fordulat 800, 1000, 1200, 1500, / min ha kivülről haladsz befelé.
Válasz #4905. hozzászólásra
Az van,de fogalmam nincs,napraforgó,kukorica a legbelsö,gabona kettövel odébb.A legnagyobb fordulatot nem használom..
Válasz #4904. hozzászólásra
Neked lépcsős variátorod van.
Meg tudnád mondani nekem,hogy melyik pályán mekkora a dobfordulat?
Válasz #4902. hozzászólásra
Kirágta az ékpályát..
Akarok gyártani a kukihoz dobfordulat csökkentőt,találtam is már lánckereket csak azért kell hogymekkorára furatoljam ki a lánckerekeket. Köszi!!
Válasz #4899. hozzászólásra
Mi a gond a tengellyel?