Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.77 FtUSD383.88 FtCHF424.27 FtGBP482.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Milyen átmérőjű az a dob variátor tengely amelyiket a rugó vezérli?Amelyiken a variátor tárcsa és a hármas szíjtárcsa van.Csak 2 ékpálya van benne.Aki tudja előre köszi.
Sziasztok!Hát ott a laposvasnál elég kicsi a hely,milyen klimahütőt tettél oda be?
Az alvázszám,ha nincs is meg,de ha már horganyzott,akkor az már fiatalabb széria,meg van sok apróság is,amiket modósitottak rajtuk annó!
A rostákat rézzel felhegesztettem vagy 3 éve azóta birják,a hütö tetejét is levettem ott több mint a fele cella el volt dugulva,az is jó,elsö gumim van 2db is..
A Tsz-ben valamikor villamossági szerelö úgy 30 éve,az elektromos része működik minden.
Sajna még nincs kész a szin,addig nem lesz másik
Az esöt az nem ismerheti..
Bocs ,dolgom volt!Igy egyben válaszolok mindenkinek!Klima kell ja!A szélvariátort nem akarom tekergetni állandóan,az elején beállitom,s kész!Bontsd el most,s veszek tőled cuccokat,úgyis kell pár dolgo még! :D Nem veszem okoskodásnak nyugi,sőt köszönöm,meg örülök neki!Nekem nem felejtős ez a gép,mert ebben az elektronika nem megy ki,mint az újjakban,meg strapabiróbb is!MAjd a mostaniakat megnézzük ilyen idős korukban,h hol lesznek!
Már csak azért,hogy mire az elektromos szelelő,ha nincs szemveszteség mérő?????????Meddig nyomatod neki a szelet az ülésből, ha nem látod,mikor indult meg a szem kifelé a földre???
A klíma drága dolog, de megéri. bocs hogy itt okoskodok de mi sokat szenvedtünk vele, és a végén megyőztek hogy a gyári hisszahűtő egység hátul rossz konstrukció. Mi egy +hűtőt betettünk a végén a hűtő elé, a forgóksár mögé közvetlen.
Most nincs erőm elővenni a rajzát,de valószínüleg az a szelep ragad be,ami a közös olajcsatornából leveszi az olajat erre az ágra.Mikor megszünteted az emelést,a szelep nyitva marad,és vissza engedi az olajat a főcsatornába,ahol már ilyenkor megszűnik a nyomás,és leengedi az asztalt.Az enyémmel is van egy kis gond,majd szezon előtt átnézem,és ha akkor rákérdezel,megmondom pontosan,mit kell vele csinálni
8399 hozzászólás
Válasz #4899. hozzászólásra
40..
Válasz #4899. hozzászólásra
Üdv!
40 mm
Milyen átmérőjű az a dob variátor tengely amelyiket a rugó vezérli?Amelyiken a variátor tárcsa és a hármas szíjtárcsa van.Csak 2 ékpálya van benne.Aki tudja előre köszi.
Válasz #4897. hozzászólásra
Szia!Értelek!Kép mikor lesz róla?
Válasz #4896. hozzászólásra
max 3cm vastag, a klímásom hozta, de pont passzol a többi mérete is.
Sziasztok!Hát ott a laposvasnál elég kicsi a hely,milyen klimahütőt tettél oda be?
Az alvázszám,ha nincs is meg,de ha már horganyzott,akkor az már fiatalabb széria,meg van sok apróság is,amiket modósitottak rajtuk annó!
Válasz #4892. hozzászólásra
Az alvazszám nem csak a táblán szerepel..
Válasz #4891. hozzászólásra
Az elsö kiadásokon az épités éve nem volt feltüntetve
Az enyém a 689-ik darab..
Válasz #4892. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
értelek. nincs adattábla...hát az alvázszám biztos mond vmit, de ehhez már én kevés vagyok mint mackosajtban a brummogás...
OK.Csak arra gondoltam hogy pld vételnél ha nincs adattábla ne tudják átverni az embert,ezért gondoltam hogy az alváz szám jelent e valamit.
Válasz #4890. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120212201103_CD106unk15.JPG)
Baujahre:
De azt miből tudod hogy 87-es,erre lennék kíváncsi.Miből tudom megállapítani.
Válasz #4888. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120212200043_CD106unk13.JPG)
igen. van ott 3cm hely. az alvázszámról nemtudok így semmit, de lehet benne vmi logika.az enyém 87es :
Amibe a maszk tengelye van laposvas ahhoz van fogatva a hűtőd?Az alváz számból lehet tudni az évjáratot?
Válasz #4881. hozzászólásra
lépcsős sokkal megbízhatóbb... enyém is az
Válasz #4872. hozzászólásra
OK.csinálok képet, ha felnyitom....de van ott laposvas ami nem forog
Válasz #4883. hozzászólásra
Ha van úgy valami ami eladó érdekel!Email:erlacika@bicomix.hu,erre irj,s megbeszéljük!
Lépek alduni!Jó éjt
Majd leszek itt is!
Sziasztok
Válasz #4882. hozzászólásra
A forgásérzékelöböl van egy komplett kipróbált egység,de ott nagyon sok hiba lehet azon kivül..
Válasz #4882. hozzászólásra
A rostákat rézzel felhegesztettem vagy 3 éve azóta birják,a hütö tetejét is levettem ott több mint a fele cella el volt dugulva,az is jó,elsö gumim van 2db is..
Válasz #4880. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Nekem 2 alsó rosta kell,1 felső,2 gumi előre,akkor valószinű,h a duplaszivattyú is kell,meg pár forgásérzékelő,egy új hűtő!
Válasz #4877. hozzászólásra
12 éve van rajta csak a zzijat kell átrakni..
Válasz #4879. hozzászólásra
105--nek van egy pár alkatrésze ami megmaradt
Ezt akkor bontom,ha lesz másik gép..
Válasz #4867. hozzászólásra
De ha esetleg van már most cuccod,amit eladsz,érdekel!
Válasz #4874. hozzászólásra
Mega vagy Lexion németböl..
Ez az alvázszám takar valami évjáratot?
Válasz #4875. hozzászólásra
Bízom benne!!!
Válasz #4871. hozzászólásra
Ez nem olyan,mint az olajos ez örök..
Válasz #4873. hozzászólásra
Milyen lesz az utódja?
Válasz #4869. hozzászólásra
A Tsz-ben valamikor villamossági szerelö úgy 30 éve,az elektromos része működik minden.
Sajna még nincs kész a szin,addig nem lesz másik
Az esöt az nem ismerheti..
Válasz #4863. hozzászólásra
Bocs,de ezt nem tom elképzelni!A dob forog,akkoor mihez rögzitetted?Kép nincs róla?
Válasz #4870. hozzászólásra
Szereztem én is.Csak a felsőt el kellett küldenem javítani,mert szar volt a közepe.
Válasz #4868. hozzászólásra
Tiz éva az van rajta,kutya baja..
Bocs ,dolgom volt!Igy egyben válaszolok mindenkinek!Klima kell ja!A szélvariátort nem akarom tekergetni állandóan,az elején beállitom,s kész!Bontsd el most,s veszek tőled cuccokat,úgyis kell pár dolgo még! :D Nem veszem okoskodásnak nyugi,sőt köszönöm,meg örülök neki!Nekem nem felejtős ez a gép,mert ebben az elektronika nem megy ki,mint az újjakban,meg strapabiróbb is!MAjd a mostaniakat megnézzük ilyen idős korukban,h hol lesznek!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz #4867. hozzászólásra
Nem a tiéden van lépcsős variátor?
Válasz #4866. hozzászólásra
Bontva többet lehet érte kapni,meg nem mai gyerek 000689 alvázszámú..
Válasz #4865. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
annyira xar hogy nem éri meg egybe működőképesen eladni??
Válasz #4862. hozzászólásra
Ezt az évet még le kell dolgozni neki,azután födarabonkent bontás,többi vastelep..
Válasz #4860. hozzászólásra
3cm vastag
Válasz #4860. hozzászólásra
Akkkor úgy mondom, hogy a +hűtő benne van a forgókosárban . Ha felhajtod megy vele együtt, a küllők és a fixmerevítők között van
Válasz #4859. hozzászólásra
Mennyiért adod?
Válasz #4858. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
DETTO..
És az olajhűtőt hova tettétek?
Válasz #4858. hozzászólásra
Nekem ez az utolsó éve,utána vastelep..
Válasz #4853. hozzászólásra
Sajna jobbra nem tellik,ezért nálam még egy darabig divatban marad.Aztán majd kiderül.
Válasz #4851. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Na azt melegen ajánlom
Már csak azért,hogy mire az elektromos szelelő,ha nincs szemveszteség mérő?????????Meddig nyomatod neki a szelet az ülésből, ha nem látod,mikor indult meg a szem kifelé a földre???
A klíma drága dolog, de megéri. bocs hogy itt okoskodok de mi sokat szenvedtünk vele, és a végén megyőztek hogy a gyári hisszahűtő egység hátul rossz konstrukció. Mi egy +hűtőt betettünk a végén a hűtő elé, a forgóksár mögé közvetlen.
Válasz #4852. hozzászólásra
Oké köszi!
Közben próbálkozok én is.
Az a baj ezekkel a vasakkal,hogy már kimentek a divatból
Nem most volt már 1978..
Válasz #4846. hozzászólásra
Most nincs erőm elővenni a rajzát,de valószínüleg az a szelep ragad be,ami a közös olajcsatornából leveszi az olajat erre az ágra.Mikor megszünteted az emelést,a szelep nyitva marad,és vissza engedi az olajat a főcsatornába,ahol már ilyenkor megszűnik a nyomás,és leengedi az asztalt.Az enyémmel is van egy kis gond,majd szezon előtt átnézem,és ha akkor rákérdezel,megmondom pontosan,mit kell vele csinálni