Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
kamionbontóba keressetek ..22-es végződésű mercedest abban van 220 lovas v6-os motor ,om442-es tipus,nekem van 1722-es mercim, abban az a motor mont a 106-osban
az ősszel volt bent egy...hasonló problémával(hajtókar kandikál oldalán)...ugyh beleépitettünk egy mercit...drágább volt...de viszont jobban megy...tulaj nagyon megvan elégedve
A csöveket meglehet szerezni volánnál bontott buszmotorrol ,szoval nemkell sokat barkácsolni csak a kipufogót.De igy csak kb.220ló lessz mert ha 250net akarsz akkor kell adagoló vezérműtengely hengerfej de azmár tul drága vagy veszel bele uj d10est 5 misiért
Olvastam én itt már mindenfélét a 205 le-ős motorról!Sokan írják, hogy nem valami strapabíró, meg hamarabb tönkremegy mint egy 180as!Egy turbó sokat jelentene neki?Nagyon bonyolult rárakni egy turbót?
Sziasztok.A 106 os kombájnunkon kikönyökölt nemrég a rába motor!!! Most járkálunk motorok után, találtunk 180-as, elég jó állapotban lévő motort!Szerintetek érdemes beleépíteni, nagyon észrevehető az a -kb 30 LE?
köszi. 4,5ért vettük szecsk,oros6011SA, gab asztal, kocsi, kukátszerelő. klima rossz volt. amúgy tavaly 300 ha alatt csak egy magkihordó csiga törése volt. motor is nagyon jó. most a fülkét szedtem szét kárpit, festés belül. a kép mag csak nem megy fel
akkor gratula szecskázo nincsen rajta? mert még akkor volt ha jol emlékszem. én azota hogy megvetem már lement vagy 800ha korul nagyobb baj nélkul. remélem a tiéd is szépen fog menni.
Igen, innen vettem én is. A gazda mondta hogy ő a helyi tszből anno vette 92ben. én a tesómmal Pusztakovácsiban ténykedünk vele nagy "T" betüvel.:)
Ő az első nekünk....
Igen, innen vettem én is. A gazda mondta hogy ő a helyi tszből anno vette 92ben. én a tesómmal Pusztakovácsiban ténykedünk vele nagy "T" betüvel.:)
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ěn nem sárbogárdi vagyok csak onnam vetem a kombájnt én még 2006-ba vetem ott álltak egymás mellet de akkor még csak ez volt elado . De nem a tsz-bol hanem egy gazda félétol nem volt sok hektárja de voltak gépek az udvarba bérbe dolgozot, te nem onnam vedted? Arra ledtem figyelmes hogy ugyanaz a festés meg a matrica a szemkiereszton valamikor egyut vágták a melot. Te mere felé dolgozol?
babon a gépet mikor veted? Ha nem titok akkor elárulod hogy hol? mert nekem nagyon ismerosnek tunik . Lehet hogy nálam van a párja Véletlenul nem Sárbogárdrol van ?
Hello
Van egy 105-ös szecskázóm, 106-ra szeretném felrakni. Valakinek nincs véletlenül ilyen felszerelve. Egy pár kép jól jönne, vagy esetleg leírná, hogy van felszerelve.
Köszi
A fülke alatt a tulnyomás szelepet kellene megnézni,esetleg a régi szivattyúnál nem raktatok bele +alátátet és úgy maradt,de jobb lenne nyomást mérni a szivattyúnál ,de az is zavar hogy a szervó nem müködik,mert lényegében 2 szivattyú
A szivattyú működik, mert az ürítőcsigát ma ki tudtuk nyitni, a kormány nem igazán, mert kb 5cm-t mozdulnak a kerekek!Holnap a szűrők kivételével kezdjük a napot, aztán reméljük, hogy "csak" annyi baja van! A hidraulika tartályból hogyan a legkönnyebb és legjobb leengedni az olajat?Előre is köszi a segítséget!!!
Válasz #3500 hozzászólás
Nekem is elment tavaly napraforgó aratás közben.
A hidraulika szűrö osszetört és szivattyú megpusztult.Szűrö meg szivattyú csere és minden rendben.
8399 hozzászólás
Válasz #2213. hozzászólásra
ez mikor beraktam
Válasz #3547. hozzászólásra
nekem om 421es van v6-os comandorba volt
Válasz #3546. hozzászólásra
kamionbontóba keressetek ..22-es végződésű mercedest abban van 220 lovas v6-os motor ,om442-es tipus,nekem van 1722-es mercim, abban az a motor mont a 106-osban
Válasz #3547. hozzászólásra
és elötte miben volt vagy uj
Válasz #3546. hozzászólásra
OM-442A de holnap bentleszek a műhelyben és pontosan megnézem(4éve volt ez)nememlékszem pontosan....
Válasz #3544. hozzászólásra
tipus ?
Válasz #3543. hozzászólásra
http://www.rabaengines.com/index.php/d10-diesel-engines
az ősszel volt bent egy...hasonló problémával(hajtókar kandikál oldalán)...ugyh beleépitettünk egy mercit...drágább volt...de viszont jobban megy...tulaj nagyon megvan elégedve
Válasz #3542. hozzászólásra
A csöveket meglehet szerezni volánnál bontott buszmotorrol ,szoval nemkell sokat barkácsolni csak a kipufogót.De igy csak kb.220ló lessz mert ha 250net akarsz akkor kell adagoló vezérműtengely hengerfej de azmár tul drága vagy veszel bele uj d10est 5 misiért
Olvastam én itt már mindenfélét a 205 le-ős motorról!Sokan írják, hogy nem valami strapabíró, meg hamarabb tönkremegy mint egy 180as!Egy turbó sokat jelentene neki?Nagyon bonyolult rárakni egy turbót?
Válasz #3540. hozzászólásra
Füstölni és melegedni fog ,hegynek esik a fordulat ,vagy teszel rá turbót vagy keresel 205 lovast
Sziasztok.A 106 os kombájnunkon kikönyökölt nemrég a rába motor!!! Most járkálunk motorok után, találtunk 180-as, elég jó állapotban lévő motort!Szerintetek érdemes beleépíteni, nagyon észrevehető az a -kb 30 LE?
Válasz #3538. hozzászólásra
Az nagyon jó lenne.
Köszi előre is!
Válasz #3512. hozzászólásra
Szia! Nekem 105-ös szecskázó van a 106-on. Kitakarom a gépet és csinálok pár képet róla. Ok?
mikor kivettük a gabonakosarat teljesen, 100%ban elvolt tömödve sárral+szalmával. csodálkoztunk hogy alig ment és mégi brummogtak a bocsok:)
Válasz #3534. hozzászólásra
köszi gergő a beilleszt kimaradt. nem votam rutinos szegény tavaj sok földet evett a nagy T miatt
Válasz #3534. hozzászólásra
Válasz #3532. hozzászólásra
tallóz,feltölt,beilleszt,ment
meg a motolla fordulatot és a szelelőt átalakitom elektromosra és kész is. nekem igy jolesz.
Válasz #3530. hozzászólásra
köszi. 4,5ért vettük szecsk,oros6011SA, gab asztal, kocsi, kukátszerelő. klima rossz volt. amúgy tavaly 300 ha alatt csak egy magkihordó csiga törése volt. motor is nagyon jó. most a fülkét szedtem szét kárpit, festés belül. a kép mag csak nem megy fel
vagy mésem? de lassú......
akkor gratula szecskázo nincsen rajta? mert még akkor volt ha jol emlékszem. én azota hogy megvetem már lement vagy 800ha korul nagyobb baj nélkul. remélem a tiéd is szépen fog menni.
na végre
Válasz #3520. hozzászólásra
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
Ő az első nekünk....
na most
Ez a tied nem? Mert a másik az ennyém.
Ěn nem sárbogárdi vagyok csak onnam vetem a kombájnt én még 2006-ba vetem ott álltak egymás mellet de akkor még csak ez volt elado . De nem a tsz-bol hanem egy gazda félétol nem volt sok hektárja de voltak gépek az udvarba bérbe dolgozot, te nem onnam vedted? Arra ledtem figyelmes hogy ugyanaz a festés meg a matrica a szemkiereszton valamikor egyut vágták a melot. Te mere felé dolgozol?
Hogy hogy a társa? Sárbogárdi TSZ-ből? talán teis Sbogárdi vagy? amugy jovételt csináltunk ugyérzem 1szezon után.
Válasz #3513. hozzászólásra
Szia Johny6930! Ördögöd van
2009.11.20án vettük Sárbogárdon ismered?
Válasz #3514. hozzászólásra
bocsi benéztem
Válasz #3513. hozzászólásra
Nem ez Mosómagyaróvár mellett volt egy 100 ha-os gazdánál 10 évig. 3 éve vettük.
babon a gépet mikor veted? Ha nem titok akkor elárulod hogy hol? mert nekem nagyon ismerosnek tunik . Lehet hogy nálam van a párja Véletlenul nem Sárbogárdrol van ?
Hello
Van egy 105-ös szecskázóm, 106-ra szeretném felrakni. Valakinek nincs véletlenül ilyen felszerelve. Egy pár kép jól jönne, vagy esetleg leírná, hogy van felszerelve.
Köszi
Válasz #3510. hozzászólásra
Válasz #3509. hozzászólásra
Sziasztok! nekem is van egy 106osom (1éve). tanácsot kérnék hozzáértőktől, tapasztaltaktól duplakerék használatáról. birjae, érdemese? köszi
Válasz #3500. hozzászólásra
szia! szerintem nincs elég nyomás. vagy szivattyú vagy nyomástartó szelep a hibás.....
Válasz #3503. hozzászólásra
A kormánymunkahengernél az egyik csövet vedd le tedd bele egy edénybe és járó motornál a kormányt forgatva nyomasd ki az olajat.
Válasz #3506. hozzászólásra
A fülke alatt a tulnyomás szelepet kellene megnézni,esetleg a régi szivattyúnál nem raktatok bele +alátátet és úgy maradt,de jobb lenne nyomást mérni a szivattyúnál ,de az is zavar hogy a szervó nem müködik,mert lényegében 2 szivattyú
Az asztalt meg sem mozdítja, de az ürítő is nagyon lassan nyílt ki!Tegnap mikor meleg volt az olaj, akkor az ürítőt sem tudtuk kinyitni!!!
A fülke alatt az orbitnál nyisd meg a csöveket 1-1 pillanatra,nekem itt távozott a levegő!
Válasz #3503. hozzászólásra
Akkor mi az ami nem működik,a kormányon kivül?
A szivattyú működik, mert az ürítőcsigát ma ki tudtuk nyitni, a kormány nem igazán, mert kb 5cm-t mozdulnak a kerekek!Holnap a szűrők kivételével kezdjük a napot, aztán reméljük, hogy "csak" annyi baja van! A hidraulika tartályból hogyan a legkönnyebb és legjobb leengedni az olajat?Előre is köszi a segítséget!!!
Válasz #3500 hozzászólás
Nekem is elment tavaly napraforgó aratás közben.
A hidraulika szűrö osszetört és szivattyú megpusztult.Szűrö meg szivattyú csere és minden rendben.