Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez konkrétan a Manaxos gép.300-400 hektár van benne össz-vissz.Tehát 2012 tavaszi gép. NG + 4 Fullos felszereltségű! pro kerék is van.Meg ahány fajta vető tárcsa annyi bronz betét.Szerintem dupla teleszkópos de hol derül ez ki
Nekünk is van vetögép 4 soros valamikor 150eft kb 10 éve most már sószóró van rajta csak még nincs kép! fel van javitva porvédö van cserélve 1db nagycsorosznya 1db lácvezetö komplett remélem jól irom
A hátsók azok biztos fújhatók az elsőkre már nem emlékszem!De a hátsó sor keréknél jó játék volt ha egy bentebbi kerék ment szét mert egy tengelyen volt az egész és akkor bontani kell rendesen
Teccik, hogy a tárcsasor után van tömörítő keréksor így meglehet akadályozni a bedúrást, illetve hogy a vetőtárcsák után is ott a tömörítő, így nemkell gyűrűzni utána.
Milyen adagoló rendszerük van ezeknek?
Árban mondjuk egy horsch-hoz mit mutat?
Válasz #3116. hozzászólásra
meg ahogy nézem sebesség függö,minél jobban megy annál jobban szét dobja a magot,nekem tetszik de tehettek volna csipkés lapot rá az nem talpalna anyira
Nyilván abból indultak ki ha csak tárcsázol akkor dettó ! Mindegy, érdekes !Bár vetettünk már mi is olyan levert talajba a csoroszlya fenn futott a felszínen. Végül Heva henger oszt ennyi ! 65 mázsát az is tudott
Néztük igen. 5 kupac pénz meg még egy kicsi nettóban (ha pontosan emlékszek). De még a nettót sem éri el az Agrionnak az ára. Az mondjuk biztos, hogy nem Monosem, de a mi területünkön nem most fog tönkre menni. (kopkopkop)
Legalább is élelmesek. mert mi csak nézegettük az egymenetes gépeket,a kiállító téren ! Ők már javában vitték ki őket ! Aztán sikeresen koppintanak+bele tesznek valami egyedit ! Ami kissé zavar nem látni biztonsági megoldást......ha jönne a nagy kavics.
Válasz #3096. hozzászólásra
Miért kell ezeknek mindent máshogy csinálni!?
Nekem nem tetszik nedves talajon, ugyan úgy elkeni az Runcájsz sapka a földet, mint az ekevas.
8249 hozzászólás
Válasz #3147. hozzászólásra
Ez konkrétan a Manaxos gép.300-400 hektár van benne össz-vissz.Tehát 2012 tavaszi gép. NG + 4 Fullos felszereltségű! pro kerék is van.Meg ahány fajta vető tárcsa annyi bronz betét.Szerintem dupla teleszkópos de hol derül ez ki
Nekünk is van vetögép 4 soros valamikor 150eft kb 10 éve most már sószóró van rajta csak még nincs kép! fel van javitva porvédö van cserélve 1db nagycsorosznya 1db lácvezetö komplett remélem jól irom
Válasz #3145. hozzászólásra
Grat! Szép állapotúnak tűnik!
Sima vagy dupla telós? 1 éves? Pro kerék van? Kikiáltási ára mi volt?
Gratula hozzá!!! Mi is vettünk egy újat március környékén érkezik!! Szerintem nagyon jó vetőgép!!
Ő lenne az
Válasz #3143. hozzászólásra
Lehet ígyis mondani!
Válasz #3142. hozzászólásra
lenyúltad ?
Válasz #3105. hozzászólásra
A manaxos monosemet már ne keresd
Válasz #3140. hozzászólásra
Még sehogy.
Válasz #3139. hozzászólásra
Vetőgép projected hogy áll?
Válasz #3138. hozzászólásra
Semmit,csak érdeklődtem.
Válasz #3135. hozzászólásra
Akkor már nem csak papíron létezik
Mi jót vásároltál ott?
Válasz #3136. hozzászólásra
Mert februárban házhoz hozzák
Válasz #3135. hozzászólásra
mikvannak
nemhogy menne érte
itt lesekszik helyette
Válasz #3134. hozzászólásra
Igen!2 volt az udvaron,az egyiken a nevük volt ráírva.
Válasz #3133. hozzászólásra
oszt hol Baján?
.Man láttam a vetőgépeteket.
Válasz #3128. hozzászólásra
Árban biztos lehetsz hogy a horsch a drágább
Válasz #3130. hozzászólásra
A hátsók azok biztos fújhatók az elsőkre már nem emlékszem!De a hátsó sor keréknél jó játék volt ha egy bentebbi kerék ment szét mert egy tengelyen volt az egész és akkor bontani kell rendesen
Válasz #3129. hozzászólásra
és ezeken tömött kerekek vannak,vagy hogy lehet néha felfujkálni öket ha szelepesek
Válasz #3128. hozzászólásra
Ez olyasmi mint a tume nova combi!
Kongskilde Deneter Classic milyen lehet? Látott már valaki ilyet közelről?
Teccik, hogy a tárcsasor után van tömörítő keréksor így meglehet akadályozni a bedúrást, illetve hogy a vetőtárcsák után is ott a tömörítő, így nemkell gyűrűzni utána.
Milyen adagoló rendszerük van ezeknek?
Árban mondjuk egy horsch-hoz mit mutat?
Drágább a 4 soros monosem szemenkénti fullosan mint az agrion 6 sorosa
Válasz #3121. hozzászólásra
Drága,busa megcsinálja majdnem feléért.
Moderálta: Mf-es (3146) 2013-01-16 20:52:55
Válasz #3124. hozzászólásra
ja azért írtam nem biztos hogy jól dobta a számokat.
Válasz #3122. hozzászólásra
Mai nap 7,32 Ft egy Rubel.
Válasz #3102. hozzászólásra
Azért a 6 méteres amelyiknél már vannak rugós biztosítók, az már náluk is 10 milka+áfa.
Válasz #3121. hozzászólásra
Na akkor te találtál valami konkrétabbat. A rubel olyan 7-8 ft körül megy alighanem
Válasz #3119. hozzászólásra
5,5 millió forint + Áfa átszámolva kb.
Válasz #3118. hozzászólásra
Majd valaki megmagyarázza,ezek a tárcsák belógatva vannak a talajba,mint a rövidtárcsa lapok.Lehet ezért nem ken,és tömörít.
Válasz #3115. hozzászólásra
Ez mibe kerülhet?Kár,hogy nem spirálhenger a végén.
meg ahogy nézem sebesség függö,minél jobban megy annál jobban szét dobja a magot,nekem tetszik de tehettek volna csipkés lapot rá az nem talpalna anyira
Passz lehet az a bedobó tárcsákat bizergálja hmmmmm.
Válasz #3108. hozzászólásra
A tányéroknak látszik egy rugós biztosítás az egyik képen. Fel tudnak nyílni ha nem is teljesen, csak annyira hogy ne szakadjanak le.
Válasz #3114. hozzászólásra
Pedig van, rá mész a képre alul ott a pdf
Válasz #3111. hozzászólásra
Tuti meg a GMO... Medvével fajoztatják. Egyébként ők a promagro? A vetőgép katalógusukat nem találom.
Nyilván abból indultak ki ha csak tárcsázol akkor dettó ! Mindegy, érdekes !Bár vetettünk már mi is olyan levert talajba a csoroszlya fenn futott a felszínen. Végül Heva henger oszt ennyi ! 65 mázsát az is tudott
http://www.promagro.su/page/1191519925-12-12.htm
Válasz #3110. hozzászólásra
Esélyes a kaland de ki tudja lehet kemény orosz magokat vetnek.
Válasz #3107. hozzászólásra
Egy kicsit nyirkosabb és máris olyan talpat kovácsol oda alulra, hogy gabona legyen ami áttöri
Válasz #3105. hozzászólásra
Néztük igen. 5 kupac pénz meg még egy kicsi nettóban (ha pontosan emlékszek). De még a nettót sem éri el az Agrionnak az ára. Az mondjuk biztos, hogy nem Monosem, de a mi területünkön nem most fog tönkre menni. (kopkopkop)
Válasz #3106. hozzászólásra
Legalább is élelmesek. mert mi csak nézegettük az egymenetes gépeket,a kiállító téren ! Ők már javában vitték ki őket ! Aztán sikeresen koppintanak+bele tesznek valami egyedit ! Ami kissé zavar nem látni biztonsági megoldást......ha jönne a nagy kavics.
Válasz #3096. hozzászólásra
Miért kell ezeknek mindent máshogy csinálni!?
Nekem nem tetszik nedves talajon, ugyan úgy elkeni az Runcájsz sapka a földet, mint az ekevas.
Válasz #3101. hozzászólásra
ha az tényleg a kelés,meg ha kuki földbe is beletené beturás nélkül még kiderül nem is hüljék az oroszok
Válasz #3089. hozzászólásra
A manaxos verziót is próbáltad....1 szezonos gép 400 ha kb, elég jó kedvezménnyel lehetett boltolni.
Válasz #3098. hozzászólásra
pénze itt mindenkinek van......de nem kapunk
tehát Te a testeddel hóditottad meg őket
Válasz #3097. hozzászólásra
pontosan
Válasz #3099. hozzászólásra
A 8.5m rövid tárcsa 8 milka csoki huf-ba természetesen.(ha jól forgított a gogli)
Válasz #3099. hozzászólásra
Jah és ha jól vettem ki 1,2millio huf a 4,3m
Sziasztok
Agrion vetőgépről tapasztalatok?