Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Érdekes koncepció. A sortáv háááát látni kellene mikor kel. mondjuk az eu-ban is vetnek 30cm-re ! ezért is lett részben ki találva a Garford robocorp vagy mi.
Annyi nézelődés után lett. Én küzdöttem a monosemért, Axiálnál meg is néztük és már majdnem... csak aztán a szembeszomszéd olyan árat mondott új gépre, hogy Agrion lett. Aztán előtte még itt gyorsan megkerestünk két embert aki használja és azt mondták hogy nekik nagyon tetszik, de ők nagyobb területen is vannak. Úgyhogy az lett a vége. Februárban jön.
Nekem azzal jött a gép gyárilag,amúgy szerintem bárhol meg lehet rendelni ahol forgalmaznak JD alkatrészt.Én a kitével nem is foglalkoznék,náluk mindenki olcsóbb,gyorsabb,rugalmasabb stb
lehet nem rossz de ha egyszer eladásra kerül a sor neheze n tudsz kiszálni belőle én is hirdetek mások számára ismeretlen nevű vetőgépet de eladhatatlan én úgy tudok megszabadulni tőle hogy áron alul beszámíttatom pedig a gépel semmi baj nincs azt tanácsolom ismert márkát vegyél
Nem ,mostár meg vagyok elégedve vele.Strapabíró masszív gép. 1200 ha van benne,egy garnitúra tömítőgumit cseréltem eddig,most meg egy garnitúra megkilőkő kerék kell.
Igen ez belevet mindenbe,ez igaz
Én amikor megvettem a vetőgépet,az első napraforgó vetésem nagyon rossz lett(a termés szerencsére jó volt),mer nagyon egyenlőtlenül vetett a gép.Sok volt a duplázás és triplázás a cellás napraforgótárcsával. Második évben már szétnéztem a neten, és meg is vettem a kellő cuccokat a géphez,így már meg vagyok elégedve bár nem ez a legpontosabb gép.
Én szivesen alá irom a szándék nyilatkozatot!! Csak sajn amenyi vetést én meg tudok nálad rendelni azért te nem jösz el pedig szükség lenne egy profi vetögépre!!! És egy profin kivitelezett vetésre is!!!
a jd újított átlátszó maglevezető csövel.mivel az edigi kivan fúrva a szenzor miatt és van hogy a mag gellert kap ahogy bele akad a szenzorba.Eddig maszekon úgy oldották meg hogy tettek a csőbe egy kis rámpát hogy a mag átugorja a szenzort videó.:http://www.youtube.com/watch?v=ERJR6WrmW6c
Válasz #3057. hozzászólásra
Azért én nem vennék rá mérget! Már régebben is tárgyaltuk ezt a sávos művelést. Itt nálunk a szomszéd TSZ-be voltak kisérletek és nagyon elmaradt a kukorica növekedése a mellette lévő lazítózotthoz képest.Egyébként mindkettőt le kellett szárzúzni az aszály miatt. Átlagos évben azért megnézném még egyszer melyik a jobb.
Válasz #3051. hozzászólásra
Na ez azért teljesen más...ez nem csupán csak belevettem a tarlóba vagy betonba,mert azok a hatalmas tárcsák ééés a mögötte lévő "bicska" ami egy lazító tüske na ez már rendes munkát csinál...ennek már van létjogosultsága BÁRHOL az országban...a strpitill az ehez képest gyerekjátékos probálkozás...
Nekem Pl a videón látható állapot igencsak furcsa és meglepő!! Nem tudom hogy a klima vagy a GMO-teszi De a videón látható szár maradvány nálunk szinte elképzelhetetlen hogy a semitöl ennyire elbomoljon!! Söt még a talajba forgatott kóró sem bomlik ennyire le mint ez..Talán le szokták valami anyaggal ezt kezelni??? Ha mi csak igy szimplán kinn hagynánk ugyan úgy találnánk kinn a kórót mint ősszel mikor a kombájn le jött rola!! Valakinek egy okos ötlete??
8249 hozzászólás
Válasz #3096. hozzászólásra
2:35 könyékén az már a kelés lenne?
Válasz #3082. hozzászólásra
Én már 3 éve is vetem a kitétöl átl magvezetőt!!!
Válasz #3093. hozzászólásra
Valami olyasmi... nem restek 170 Km-eket utazni. Nah meg ha egyszer eladó a gép akkor muszáj valahogy csalogatni a vevőket.
De veled egyébként mi van manapság? Néha eltűnsz aztán gyorsan kiontod ami beléd szorult a távollét alatt?
Válasz #3086. hozzászólásra
Érdekes koncepció. A sortáv háááát látni kellene mikor kel. mondjuk az eu-ban is vetnek 30cm-re ! ezért is lett részben ki találva a Garford robocorp vagy mi.
Válasz #3092. hozzászólásra
Most hogy mondod tényleg... Valami kép a kelésről jó lenne. Érdekesnek érdekes technika... már majdnem vetekszik a szórós vetéssel.
Válasz #3091. hozzászólásra
van emberük aki a VG kuncsaftokat lasszózza mi
Válasz #3087. hozzászólásra
én ugy nézem két sor tányér van,de érdekes azért
Válasz #3090. hozzászólásra
Baján az Axival szemben a Dorker lakik.
Válasz #3089. hozzászólásra
Ki az a szembeszomszéd vlm orákulum?
Válasz #3088. hozzászólásra
Annyi nézelődés után lett. Én küzdöttem a monosemért, Axiálnál meg is néztük és már majdnem... csak aztán a szembeszomszéd olyan árat mondott új gépre, hogy Agrion lett. Aztán előtte még itt gyorsan megkerestünk két embert aki használja és azt mondták hogy nekik nagyon tetszik, de ők nagyobb területen is vannak. Úgyhogy az lett a vége. Februárban jön.
Válasz #3087. hozzászólásra
No hoztatok VGt?
Válasz #3086. hozzászólásra
Oszt a két tányér közével mi lesz? Oda majd Szergely köpi a magot? Ez az ausztrálok sorközénél is érdekesebbet produkál... mondjuk sávba vet...
Válasz #3084. hozzászólásra
JD technika,gammapolis van egy csomó kis rugalmas kereskedő
Válasz #3083. hozzászólásra
De a vetőgépet a kiténél vetted?
Adj már címet telefonszámot alkatrész ügyben nekem is van 4 jd a portán.
Válasz #3082. hozzászólásra
Nekem azzal jött a gép gyárilag,amúgy szerintem bárhol meg lehet rendelni ahol forgalmaznak JD alkatrészt.Én a kitével nem is foglalkoznék,náluk mindenki olcsóbb,gyorsabb,rugalmasabb stb
Válasz #3070. hozzászólásra
Helló Lac* az átlátszó maglevezető csövet honnan vetted mert hívtam a kite raktárt de ők még ilyet nem láttak vagy máshol lehet beszerezni?
lehet nem rossz de ha egyszer eladásra kerül a sor neheze n tudsz kiszálni belőle én is hirdetek mások számára ismeretlen nevű vetőgépet de eladhatatlan én úgy tudok megszabadulni tőle hogy áron alul beszámíttatom pedig a gépel semmi baj nincs azt tanácsolom ismert márkát vegyél
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,998539,Mascar-Mascar-Maxi-6-soros-Full-extras-vetogep.html
erről a vetőgépről vélemények? van róla tapasztalat valakinek esetleg?
Válasz #3078. hozzászólásra
Nincsmit,sok szerencsét kivánok az új gépedhez.
Válasz #3077. hozzászólásra
Megnyugtattál nekem most jön tavasszal.Köszi!
Válasz #3076. hozzászólásra
Nem ,mostár meg vagyok elégedve vele.Strapabíró masszív gép. 1200 ha van benne,egy garnitúra tömítőgumit cseréltem eddig,most meg egy garnitúra megkilőkő kerék kell.
Igen ez belevet mindenbe,ez igaz
Válasz #3075. hozzászólásra
ha vissza tudnád csinálni másmilyet vennél?Engem az győzött meg hogyha kell a földútba is bele veti.
Válasz #3074. hozzászólásra
Én amikor megvettem a vetőgépet,az első napraforgó vetésem nagyon rossz lett(a termés szerencsére jó volt),mer nagyon egyenlőtlenül vetett a gép.Sok volt a duplázás és triplázás a cellás napraforgótárcsával. Második évben már szétnéztem a neten, és meg is vettem a kellő cuccokat a géphez,így már meg vagyok elégedve bár nem ez a legpontosabb gép.
Válasz #3073. hozzászólásra
Az átlátszó cső kevesebb a csokros vetés?
Válasz #3072. hozzászólásra
mármint mi?
Válasz #3070. hozzászólásra
És tényleg jobb mint amivel kijön a gép?
Válasz #3069. hozzászólásra
Saját 310 + bérelt 60
Válasz #3068. hozzászólásra
nekem ez van rajta és 2006-os a vetőgépem
Válasz #3068. hozzászólásra
Mekkora területen gazdálkodsz?
Válasz #3067. hozzászólásra
az lehet akkor csak nekem új de azt írja hogy a 2007-től
gyártott gépekre lehet fel szerelni
Válasz #3064. hozzászólásra
ez régi találmány, talán 2005-ben vezették be
Válasz #3062. hozzászólásra
Én szivesen alá irom a szándék nyilatkozatot!! Csak sajn amenyi vetést én meg tudok nálad rendelni azért te nem jösz el pedig szükség lenne egy profi vetögépre!!! És egy profin kivitelezett vetésre is!!!
.
a jd újított átlátszó maglevezető csövel.mivel az edigi kivan fúrva a szenzor miatt és van hogy a mag gellert kap ahogy bele akad a szenzorba.Eddig maszekon úgy oldották meg hogy tettek a csőbe egy kis rámpát hogy a mag átugorja a szenzort videó.:http://www.youtube.com/watch?v=ERJR6WrmW6c
Válasz #3057. hozzászólásra
Azért én nem vennék rá mérget! Már régebben is tárgyaltuk ezt a sávos művelést. Itt nálunk a szomszéd TSZ-be voltak kisérletek és nagyon elmaradt a kukorica növekedése a mellette lévő lazítózotthoz képest.Egyébként mindkettőt le kellett szárzúzni az aszály miatt. Átlagos évben azért megnézném még egyszer melyik a jobb.
Válasz #3061. hozzászólásra
Orthmann van. Vetogep van. Küldök egy szándéknyilatkozatot, ha aláírva visszajön összeepitem, es tavasszal megyek...
Válasz #3055. hozzászólásra
Víz kérdése minden...a gomba is ennek következménye...Ha Feconak ilyen gépe lenne akkor jöhetne vetni minden évben,vakon honnék "benne"...
Válasz #3055. hozzászólásra
Cellulóz bontó baktérium.Meg szerintem a mikroklíma,párásabb a levegő,több a csapadék.
Válasz #3054. hozzászólásra
Ja értem a sávtisztítót eladtad de a vetőgép még meg van.
Válasz #3056. hozzászólásra
Van még wájt,nagy nyolcas összecsukható Optima,Wéder stb...A JD a legidősebb
Na ez azért teljesen más...ez nem csupán csak belevettem a tarlóba vagy betonba,mert azok a hatalmas tárcsák ééés a mögötte lévő "bicska" ami egy lazító tüske na ez már rendes munkát csinál...ennek már van létjogosultsága BÁRHOL az országban...a strpitill az ehez képest gyerekjátékos probálkozás...
Válasz #3054. hozzászólásra
De ha már ennyire eladó a vetőgéped azt áruld már el milyen lesz a következő????
Válasz #3053. hozzászólásra
Nekem Pl a videón látható állapot igencsak furcsa és meglepő!! Nem tudom hogy a klima vagy a GMO-teszi De a videón látható szár maradvány nálunk szinte elképzelhetetlen hogy a semitöl ennyire elbomoljon!! Söt még a talajba forgatott kóró sem bomlik ennyire le mint ez..Talán le szokták valami anyaggal ezt kezelni??? Ha mi csak igy szimplán kinn hagynánk ugyan úgy találnánk kinn a kórót mint ősszel mikor a kombájn le jött rola!! Valakinek egy okos ötlete??
Válasz #3049. hozzászólásra
A direkvető tárcsákat adtam el...azt kérdezted hogy az megvan e még
És a kukorica félig elbomlott szármaradványában megtelepedő gombától nem félsz? Napraforgóra gondolok elsősorban.
Király az idén már én is így nyomom mondjuk nem tarlóba de a kormányt én se fogom.
Ez tetszik!
Válasz #3048. hozzászólásra
Lizingre eladó?