Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
rettenetesen túl van elektromositva a gép !!!szörnyülködve néztük mi lenne ezzel a porba-sárban!!a jD is tartva a lépést az új gépek elektromotoros vetőház tengelymeghajtással jön ki vagy már ki is jött nem tudom
Tudok olyan céget aki már jó rég óta dolgozik JD vetögéppel és maguk a dolgozók se érteték miért is kelet beszerezniük egy ilyen nagy MONSTRUM vetögépet mikor a finom kis jd szépen szuperált Ezekszerint másut mások is hajlamosak elcsábúlni..
Nálunk maszek barátom kért meg hogy kipróbálják a gépet. demóba jött és mivel már június vége volt csemegében próbálkozott a gép.
Szép,nagy,erős de vannak gyerek betegségei!én nem szeretném szapulni a gépet mert nem feladatom.
nekünk annyi volt az észrevétel hogy a timetszoró tartályokból az adagoló kerekeknél ömlött a résen kifele a pannon.ezért küldtem el a gépet és a JD vetett tovább.
amugy ezt már orvosolták azóta a gépen.
a talajba kellő erővel tudta letenni a magot(elővetemény tárcsázott zöldborsó)a tőosztást megfelelőnek találtam.
lényegében ennyi de szerintem még várni kell hadd tökéletesedjen a technika!
álitólag a swédek ukrajna-magyar-románba tervezték a gépet és ide szeretnék elsődlegesen teríteni a gépet....
Ami kikophatott és lötyöghetett rajta az mind meg volt.
csapok , perselyek , stb...
Egyszerűen nincs benne anyag , annak ellenére hogy nem néz ki gyengének.
Nyilván ezek a kopások egy keményebb talajon hamarabb elő jönnek a nagyobb igénybe vétel miatt , de jó földön is csak használva lesz és ott is szétesik , csak kicsivel később.
Függesztett a nyerő, kicsik a táblák vonulgatni is kell könyebb és gondtalanabb a történet!
Partok úgysincsenek, jó kis monót az mtz is elbírja kényelmesen, pontos gondmentes könnyen beállítható gép, ha kell valami axiálnál minden van polcon ésatöbbi...
van egy használt galigan nálunk ismerem a gazdáját tuti gép hihetetlen pontos tárcsás leteszi a magot pontosan és az ára is elég versenyképes ha érdekel megadom a tulaj számát nem leharcolt gép vader tempot vesznek helyette kb 350-400 ha vetett kb 4-5 éves
Használtat megyünk nézni éppen. A Hecci által emlegetett sárkányt. Még ha tudnánk mit csinálunk... Ezért járunk használt gépről használt gépre. Hogy legalább lássuk, hogy mi a kínálat és tudjunk választani. A piacon sok a gép, de a használt piacon már nem annyira.
Újat semmiképp nem veszünk, aminek nem elvi hanem anyagi okai vannak. A JD meg használtan annyi mint a többi újonnan. Ha találunk egy jó állapotú használtat, az nálunk még nagyon sokáig működik majd.
Kaptam egy két árajánlatot. Gaspardo újonnan annyi, mint a Monosem. De holnap megyünk Gaspardot nézni. Ha nem állapodunk meg, akkor jövőhéten Baja. Egyelőre így állunk.
Ne germózzatok nagyon, egy fínom kis monosem kell oda mondom neked!
10év alatt fog annyit vetni mint nálunk egy szezon alatt megy!
és tervezek rá a továbbiakban is, sőt ha lesz is más esetleg később ez mindig megfog maradni
Olyan szinten van, hogy Gaspardo, Monosem, esetleg ha új, akkor a Gaspardo másolatok egyike... Bajára akarunk menni axinál monosemet nézni, hátha tudnak valami kedvezőt mondani. Közben megnézünk még ezt azt.
8249 hozzászólás
Válasz #2737. hozzászólásra
1200 kiló környéke felszereltségtől függően....
Válasz #2745. hozzászólásra
Csak azt nem értem miért kell egymástól el tanúlni a H- séget mikor a JD vetögép pont az egyszerüségéröl volt hires mindig is..
Válasz #2746. hozzászólásra
Válasz #2744. hozzászólásra
Erről lenne szó
Válasz #2742. hozzászólásra
rettenetesen túl van elektromositva a gép !!!szörnyülködve néztük mi lenne ezzel a porba-sárban!!a jD is tartva a lépést az új gépek elektromotoros vetőház tengelymeghajtással jön ki vagy már ki is jött nem tudom
Hello
Valakinek van RAU Maxem vetőgépe? Ehhez lenne szükségem segítségre. Érdekelne kezelési utasítás, esetleg alkatrész hozzá.
Válasz #2741. hozzászólásra
Tudok olyan céget aki már jó rég óta dolgozik JD vetögéppel és maguk a dolgozók se érteték miért is kelet beszerezniük egy ilyen nagy MONSTRUM vetögépet mikor a finom kis jd szépen szuperált Ezekszerint másut mások is hajlamosak elcsábúlni..
Válasz #2740. hozzászólásra
Válasz #2738. hozzászólásra
Már megint a jó öreg JD hez kellet folyamodni..
attól függ de 14-et kóstálja!
Válasz #2659. hozzászólásra
Nálunk maszek barátom kért meg hogy kipróbálják a gépet. demóba jött és mivel már június vége volt csemegében próbálkozott a gép.
Szép,nagy,erős de vannak gyerek betegségei!én nem szeretném szapulni a gépet mert nem feladatom.
nekünk annyi volt az észrevétel hogy a timetszoró tartályokból az adagoló kerekeknél ömlött a résen kifele a pannon.ezért küldtem el a gépet és a JD vetett tovább.
amugy ezt már orvosolták azóta a gépen.
a talajba kellő erővel tudta letenni a magot(elővetemény tárcsázott zöldborsó)a tőosztást megfelelőnek találtam.
lényegében ennyi de szerintem még várni kell hadd tökéletesedjen a technika!
álitólag a swédek ukrajna-magyar-románba tervezték a gépet és ide szeretnék elsődlegesen teríteni a gépet....
Monosem 6 soros milyen súlyú??
Válasz #2735. hozzászólásra
Nem biztos az !!
Ééés ezekre mind plusz fa...ami az enyémen nincsen, ugye,ugye...vegye,vegye,vigye,vigye
Fullos kuhn maxima-t most vett egy itteni kukkoló 20.700.-€-ért.
Válasz #2725. hozzászólásra
safzsolt@citromail.hu
Válasz #2633. hozzászólásra
Futtak még ...
A Tempo ?
Horsch ?
Az IKR -nél is van most valami kék-fehér cucc (asszem KINZE származék...)
Ezek mind tutinak néznek ki.
Válasz #2605. hozzászólásra
Igazából nem a vetés minőségével volt baj .
Általában csak szar anyagból van .
Ami kikophatott és lötyöghetett rajta az mind meg volt.
csapok , perselyek , stb...
Egyszerűen nincs benne anyag , annak ellenére hogy nem néz ki gyengének.
Nyilván ezek a kopások egy keményebb talajon hamarabb elő jönnek a nagyobb igénybe vétel miatt , de jó földön is csak használva lesz és ott is szétesik , csak kicsivel később.
Szóval nem egy Kuhn Maxima az tuti...
Válasz #2729. hozzászólásra
Függesztett a nyerő, kicsik a táblák vonulgatni is kell könyebb és gondtalanabb a történet!
Partok úgysincsenek, jó kis monót az mtz is elbírja kényelmesen, pontos gondmentes könnyen beállítható gép, ha kell valami axiálnál minden van polcon ésatöbbi...
Válasz #2728. hozzászólásra
Nem kapkodjuk el... nah meg közben dolgozunk is úgy hogy nem tudunk mindig nézelődni menni
Látom vetögép fronton a helyzet változatlan
Válasz #2724. hozzászólásra
Agrion 6 soros, kis műtrágya, hidr. nyomjelző, vetésellenőrző (gaspardón is van), teleszkópos. nettó 15500 euró.
Matermacc 6 soros, mikrogranulátumos, kis műtrágyás, vetésellenőrző, hidr. nyomjelző teleszkópos. nettó 5430000 Ft.
Ezeket kaptam.
Válasz #2724. hozzászólásra
annyiért monosem is van bármikor,bárkinek
Válasz #2723. hozzászólásra
Ha adsz egy e-mailt írok neked.
Válasz #2719. hozzászólásra
Gaspardo 6 soros, Kisebb műtrágyaszóró, hidr. nyomjelző, teleszkópos. nettó 21388 Euró. Ezt az ajánlatot kaptam.
Válasz #2721. hozzászólásra
Bocs Gallignani a pontos típus szerintem van olyan mint a monosen
Válasz #2702. hozzászólásra
A műtrágya tartály és a vetőkocsi is olyan mint az Agrioné.
Válasz #2716. hozzászólásra
van egy használt galigan nálunk ismerem a gazdáját tuti gép hihetetlen pontos tárcsás leteszi a magot pontosan és az ára is elég versenyképes ha érdekel megadom a tulaj számát nem leharcolt gép vader tempot vesznek helyette kb 350-400 ha vetett kb 4-5 éves
Válasz #2699. hozzászólásra
Én úgy tudtam ez az Azim.
Válasz #2718. hozzászólásra
Jaaa na mik az árak újban?
Válasz #2713. hozzászólásra
Utána meg jöttök Pécsre
Válasz #2714. hozzászólásra
Használtat megyünk nézni éppen. A Hecci által emlegetett sárkányt. Még ha tudnánk mit csinálunk... Ezért járunk használt gépről használt gépre. Hogy legalább lássuk, hogy mi a kínálat és tudjunk választani. A piacon sok a gép, de a használt piacon már nem annyira.
Válasz #2715. hozzászólásra
Újat semmiképp nem veszünk, aminek nem elvi hanem anyagi okai vannak. A JD meg használtan annyi mint a többi újonnan. Ha találunk egy jó állapotú használtat, az nálunk még nagyon sokáig működik majd.
jd-t miért nem néztek az összes többi gyerekjáték vagy a vader tempo de szerintem az még nem kiforrott
Szerintem akkor nincs miröl beszélni.. De te tudod mit csinálsz.. Még az a jó hogy van enyiféle vetögép a piacon és lehet ötletelni mit és hogyan..
Válasz #2712. hozzászólásra
Kaptam egy két árajánlatot. Gaspardo újonnan annyi, mint a Monosem. De holnap megyünk Gaspardot nézni. Ha nem állapodunk meg, akkor jövőhéten Baja. Egyelőre így állunk.
Válasz #2711. hozzászólásra
Mi újság?? Hogy áll a vetögépes projekt???
Válasz #2697. hozzászólásra
Válasz #2707. hozzászólásra
Ne germózzatok nagyon, egy fínom kis monosem kell oda mondom neked!
10év alatt fog annyit vetni mint nálunk egy szezon alatt megy!
és tervezek rá a továbbiakban is, sőt ha lesz is más esetleg később ez mindig megfog maradni
Válasz #2707. hozzászólásra
OK
Válasz #2706. hozzászólásra
mit má megin?
Válasz #2705. hozzászólásra
Apámmal beszéltél. Csak mondta hogy tisztázzam, hogy az nem én voltam
Válasz #2691. hozzászólásra
Már megvettem
Válasz #2703. hozzászólásra
Jelen !
Válasz #2700. hozzászólásra
Olyan szinten van, hogy Gaspardo, Monosem, esetleg ha új, akkor a Gaspardo másolatok egyike... Bajára akarunk menni axinál monosemet nézni, hátha tudnak valami kedvezőt mondani. Közben megnézünk még ezt azt.
Ki volt az előbbi telefonáló?
Válasz #2701. hozzászólásra
Szerintem egyik se!
Válasz #2699. hozzászólásra
Vagy az Agrion vagy az Aym, de inkább Agrionnak gondolom.
Válasz #2694. hozzászólásra
Azt látom hogy van ám konkrét elképzelésed neked is.. Nem örülnék ha a nagy ország járásban mellé nyúlnál valaminek...