Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Olvassák ezek, nyugi, jobban képben vannak az itt írottakkal, mint az első TOP 10 !!!!
Nagy a nézettség, itt pillanatok alatt lehet bármit az égbe vagy a pokolba küldeni és rezegnek is ha van valami.......
Na ami fix, nálam nem lesz több esélyes a téma ha úgy járok, mint a helybeli.......akkor az lesz, mint a tarlós emberkénél.......mikor ma megláttam, hogy még mindig ahhoz a táblához mennek, amit már több napja elkezdtek akkor már csak pislogtam, hogy akkor most mi is van !!!????
Baxxa + a betyár élet vagy nagyon el vagyunk szálva,vagy nagyon szopatnak a gyártók! De azért várnám a Vaderes viszajelzéseket,de ez a afajta ezen
a fórumon csámcsog,de nem nyilvánul meg a világában egyszer se! Kapják be!
Pont néztem, hátha találok a vetögépröl a nyomjelzö miatt, de csak egy olyan van ahol oldalról belóg. Vetés-kelésröl egyáltalán nincs képem mert szinte soha nem vagyok otthon. Tavaly vetéskor voltam meg június végén, tényleg nincs dupla vetés, se kihagyás, nagyon szépen, pontosan vet. A minöséghez annyit hogy a szomszéd SPC vetéséhez képest tavaly +3.5 tonna/hektár. Nagyon nagy szerencsénk volt hogy jó a mélységtartás, mert késön kaptunk esöt, a szerencsétlen SPC vetés majd' kiszáradt.
Mi másfél éve vettünk 6 soros Agriont, teleszkópos, mütrágyaszóró (+ granulátumszóró). Kerek 3 + ÁFA volt. Azon rendes nyomjelzö van, csak ugyan így középröl mozgatja mindkettöt egy munkahenger. Ha villanyoszlop van, akkor ki kell szálni felhajtani, de az új gépeken már külön-külön munkahenger van mindkét nyomjelzöhöz és szépen felemeli öket. Mi is tervezzük átépíteni, vagy van hozzá gyári készlet is.
Amúgy nagyon meg vagyunk elégedve vele!
De én úgy tudtam eddig hogy nincs hozzá tárcsás műtrágya csoroszlya Vagy a gaspardoét raktátok rá?
Sor nyitó tárcsának azt mondod amit a rögterelő helyett lehet kérni?
4 sorosba gondolkodunk mekkora a tiéd műtrágya tartálya 500 -600kg big belemegy?
DE nem jó az alap műkaki része ami a földbe húzza a csíkt mert abban már van tárcsás az kell, meg a vetősor előtti nyitásra is van tárcsás sornyitó na az kell az eredeti az nem jó, az gyújti a szárakat növényi maradványokat....
Több száz HA-t vetettem már vele és JÓ! Mélységtartása stb jó, nem rak kettőt nem hagy ki, jól be lehet álíltani, én maximálisan meg vagyok vele elégedve, ha magágyat csinálsz akkor abba tökéletes a vetés, akkor pénzkidobás mást venni. Műkakit is vetünnk vele tárcsákkal rakja a földbe, granulátumot is jól rakja nem sorolom... Ajánlani tudom...
Majd ha nem nagy kérés raksz erről az AGRION vetőgépről a vetés\kelésről képet hogy mit mutat? Meg pár szót hogy hogy vált be a gép esetlegesen mik a gyengéi ha vannak stb
köszi
Válasz #2066. hozzászólásra
Az jó kérdés. De ha lehet választani akkor tárcsás+mélységtartó-tömorítő kerékkel legyen szerelve. Megéri a plusz kiadást ! De nekem tetszik a pöttinger vitasem-is. Láttam a vetését BABApersze ezen is fen vannak a soronkénti kerekek.
8249 hozzászólás
Válasz #2096. hozzászólásra
Ha te mondod !
Válasz #2095. hozzászólásra
Olvassák ezek, nyugi, jobban képben vannak az itt írottakkal, mint az első TOP 10 !!!!
Nagy a nézettség, itt pillanatok alatt lehet bármit az égbe vagy a pokolba küldeni és rezegnek is ha van valami.......
Válasz #2094. hozzászólásra
Telón hívlak! Legalább mi ugassuk ki nzezeket!
Én is beújitottam!
Válasz #2093. hozzászólásra
sosem pikkeltem nem is fogok ez nem az a fórum.
"félek-a tények-az igazi-rémek"
ehhez tartsa magát a paraszt...
Válasz #2092. hozzászólásra
Egy "zöldbáró" nem fog ennyire lealacsonyodni,persze azért végigolvassa...hisszen kokurencia
Válasz #2092. hozzászólásra
Na ami fix, nálam nem lesz több esélyes a téma ha úgy járok, mint a helybeli.......akkor az lesz, mint a tarlós emberkénél.......mikor ma megláttam, hogy még mindig ahhoz a táblához mennek, amit már több napja elkezdtek akkor már csak pislogtam, hogy akkor most mi is van !!!????
Válasz #2091. hozzászólásra
Mi van, már nem pikkelsz rám !!!????
Válasz #2090. hozzászólásra
Baxxa + a betyár élet vagy nagyon el vagyunk szálva,vagy nagyon szopatnak a gyártók! De azért várnám a Vaderes viszajelzéseket,de ez a afajta ezen
a fórumon csámcsog,de nem nyilvánul meg a világában egyszer se! Kapják be!
Válasz #2090. hozzászólásra
de miért???
Válasz #2089. hozzászólásra
Én majd csak egy hét múlva nyilatkozom......de legyen annyi elég kezdésre, hogy full 4 nap cca 25 heki.........engem szét bax az ideg előre
Válasz #2088. hozzászólásra
Jó estét parasztok!
Mondjad Szabikám mi a gond!
Válasz #2087. hozzászólásra
I love MAXIMA !!!!!!!!!
Válasz #2086. hozzászólásra
Mivelhogy???
Nekem a gyomrom össze szorul ha a vetőgépre gondolok.......
Válasz #2084. hozzászólásra
köszi
Válasz #2075. hozzászólásra
Hi.ok.Rakok majd fel.
Viszont ha már itt vagyok:
Ha tud valaki eladó Vogel&Noot DF Ha 400 vetögépet használtba, az szóljon rám! Köszönöm!
Válasz #2081. hozzászólásra
@ Gergő87
Pont néztem, hátha találok a vetögépröl a nyomjelzö miatt, de csak egy olyan van ahol oldalról belóg. Vetés-kelésröl egyáltalán nincs képem mert szinte soha nem vagyok otthon. Tavaly vetéskor voltam meg június végén, tényleg nincs dupla vetés, se kihagyás, nagyon szépen, pontosan vet. A minöséghez annyit hogy a szomszéd SPC vetéséhez képest tavaly +3.5 tonna/hektár. Nagyon nagy szerencsénk volt hogy jó a mélységtartás, mert késön kaptunk esöt, a szerencsétlen SPC vetés majd' kiszáradt.
Válasz #2080. hozzászólásra
Képet nem tudnál berakni kelésről hogy milyen kelést mutat tőszámba meg hogy egyáltalán hogy mutat.Veled amúgy már átbeszéltük ezt a vetőgépet hogy jó
Válasz #2060 & #2061 hozzászólásokra
@ Andorex & pangi
Mi másfél éve vettünk 6 soros Agriont, teleszkópos, mütrágyaszóró (+ granulátumszóró). Kerek 3 + ÁFA volt. Azon rendes nyomjelzö van, csak ugyan így középröl mozgatja mindkettöt egy munkahenger. Ha villanyoszlop van, akkor ki kell szálni felhajtani, de az új gépeken már külön-külön munkahenger van mindkét nyomjelzöhöz és szépen felemeli öket. Mi is tervezzük átépíteni, vagy van hozzá gyári készlet is.
Amúgy nagyon meg vagyunk elégedve vele!
1vakerstadt rapid 300 + cam. henger( 1héttel kesőbb vetve, mint a többi)
2agri.. europa hdk+ cam
3mascar arizona + gyűrűs leták
4saját+ hengerzés elmaradt
5lengyel vmi. somasz+ gyűrűs leták
Válasz #2077. hozzászólásra
De én úgy tudtam eddig hogy nincs hozzá tárcsás műtrágya csoroszlya Vagy a gaspardoét raktátok rá?
Sor nyitó tárcsának azt mondod amit a rögterelő helyett lehet kérni?
4 sorosba gondolkodunk mekkora a tiéd műtrágya tartálya 500 -600kg big belemegy?
DE nem jó az alap műkaki része ami a földbe húzza a csíkt mert abban már van tárcsás az kell, meg a vetősor előtti nyitásra is van tárcsás sornyitó na az kell az eredeti az nem jó, az gyújti a szárakat növényi maradványokat....
Agrion=Gaspardo
Több száz HA-t vetettem már vele és JÓ! Mélységtartása stb jó, nem rak kettőt nem hagy ki, jól be lehet álíltani, én maximálisan meg vagyok vele elégedve, ha magágyat csinálsz akkor abba tökéletes a vetés, akkor pénzkidobás mást venni. Műkakit is vetünnk vele tárcsákkal rakja a földbe, granulátumot is jól rakja nem sorolom... Ajánlani tudom...
Válasz #2065. hozzászólásra
Szia
Majd ha nem nagy kérés raksz erről az AGRION vetőgépről a vetés\kelésről képet hogy mit mutat? Meg pár szót hogy hogy vált be a gép esetlegesen mik a gyengéi ha vannak stb
köszi
Válasz #2072. hozzászólásra
annó majdnem vettem én is egyet. elmentem megnézni az eredetit, aztán elmentem Bajára megnézni a törököt. végül vettem egy kvernit
Válasz #2068. hozzászólásra
C műtrágyát is szór
Válasz #2071. hozzászólásra
Ha 20 éven keresztül gyártották a Gaszpit Törökországban , már csak megtanultak vlmi hasonlót alkotni.
Válasz #2070. hozzászólásra
ja. török gspardó
Válasz #2069. hozzászólásra
Inkább Gaspardo...........
Válasz #2056. hozzászólásra
Ez tiszta mascar, csak a műkaki rész más!!
a rapidnál mi a különbség a S és C sorozat között???
Válasz #2066. hozzászólásra
Az jó kérdés. De ha lehet választani akkor tárcsás+mélységtartó-tömorítő kerékkel legyen szerelve. Megéri a plusz kiadást ! De nekem tetszik a pöttinger vitasem-is. Láttam a vetését BABApersze ezen is fen vannak a soronkénti kerekek.
Hali! Tudja valaki hogy úgy kb. mennyibe kerül egy sulky sx 3méteres vetőgép?
Válasz #2064. hozzászólásra
Próbálkozunk.
Válasz #2063. hozzászólásra
Fejlesztgetünk-fejlesztgetünk
Válasz #2060. hozzászólásra
Ez helyett.
Válasz #2060. hozzászólásra
A hatoshoz biztos van!De ez legyen a legkevesebb!
Válasz #2057. hozzászólásra
3930000 áfásan.Ha mérős monitor,elektromotoros granulátum adagoló.
Válasz #2059. hozzászólásra
Ár?
Nincs jobb nyomjelzőrendszerük ?
Nem tudom de sztem 1000l.Ba....tt nagy.
Szopat ez a kép forgatósdi.
Válasz #2056. hozzászólásra
Mennyi az annyi, ha nem kérdezek titkot?
Mekkora ez a mütrágyatartály?
Hi.1 hete érkezett!.
Kverneland körtartályos vetőgépet használt vki? tapasztalat? előnyök, hátrányok?
köszönöm.
pl. mint ez:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2272366/Kverneland-vetogep.html
Válasz #2053. hozzászólásra
10ha/nap, és 3 napig vetünk majd hehe.
Válasz #2052. hozzászólásra
10ha / sor vagy a 4 sorra összesen 10 heki ....mert nem mind1
Válasz #2051. hozzászólásra
10 ha-ra? Nem.
Válasz #2050. hozzászólásra
nem kevés a 4 sor?
Ez milyen lehet?