Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Felénk van egy, de nem tudom, hogy csak demo-e, vagy sikerült is megvenni a kollegának. Sajnos nemo sikerült személyesen munka közben megtekinteni, egyéb elfoglaltság miatt, de annyit elmondhatok, hogy a.cimbi aki hengerezett utána (hogy miért ne kérdezzétek) azt mondta, hogy az MTZ-vel 8. padlógázon 500 méteren másfél kört kapott.
A kelésről majd csinálok képeket.
Erre még várhatsz vagy két évet, az idén behozott féltucat gépből maximum csak a marketingeseknek jut érdemi információ, azt is megszűrve adják majd tovább. Aki meg félnapot húzhatja demóban, az meg aligha tud objektív értékelést adni róla.
Az ideén behozott gépek állnak szoftver hiba miatt,várják a svéd programozókat,gondolom a parasztok meg rágják a kefét rendesen.Hát engem megütne az ördög rendesen !!! 15 milkás gépet nézegetni dologidőben!
Ez engem is érdekelne, megelőztél a kérdéssel, annyi biztos hogy nem sok gép jött be az idén belőle, most bővítik a gyártókapacitást ahol a Tempo-t és a Swift vetőgépeket fogják gőzerővel gyártani májustól.
Van hozzá tárcsás kijuttató lehet a dorkernél kapni rá. Igen a vetőtárcsa elé tárcsás terelő. Több tartálylal is kérhető, nekem nem biges de azt hiszem van biges is.
Rám gondolsz???Hozd a lét és fuss...vele...Feco is jobban járna vele...nyolcvanat ez is elnyom egy nap alatt...annyi idő meg van a vetésre...ja és ezzel a vízfoltokon is átlehett síklani,sőőőt akár a vízen is jár(t)...tényleg "Isteni"..én már csak tudom
Ez most miért is jobbb Fecokám??? Jaa mert csello is van előtte,ha Jd csere is lesz csellora akkort azt a különbséget már tényleg "kottázni" lehetne...de egy Jd-hez Jd való ,ha nem is "százsorosan" de tízenkét sorosan sokkal jobb...mint ez
Válasz #2134. hozzászólásra
Itt is volt a cimboránál , igaz csak demózni ,naon jó ez is.De talán , annyi a buktatója , h focipálya minőségű talaj kell , azaz olyan , ami egyenletes.
Nah ebből is fergás lesz ..csak nem az új véderes gépet láttad...neem nem az mert WÁJT fülübb ez a gyerek ennél...hmm a jhoni elejére szerelhető műtrágya tartályos adagoló az tetszik neki ,de nem mert ŐŐŐ a Folyó ügyeket szereti...akkor meg mi a szösz(i kell neki??? tényleg az még nics neki???
Ha nem valami ámériás direktvető akkor csakis a monosem ami szóba jöhet.
cseppet papír gépnek tartom de 4000hektár után 10szezonban is végigveti ésmég meddig majd!!!!
persze csapágyakat cserélgetjük rendületlenül már meg egykét lánc is van már nem gyári rajta ittott
8251 hozzászólás
Válasz #2150. hozzászólásra
Igazad van!
Válasz #2149. hozzászólásra
De ennek SPIRIT a neve nem SWIFT...
Válasz #2148. hozzászólásra
Ligt-s rapid lett belőle. a csoroszlyái kissebb terhelésüek,és hátsó ruggózott felfogatásúak!Könnyű talajok vetőgépének szánták! Kebesebb vonóerővel!
Válasz #2143. hozzászólásra
Swift az milyen vetőgép lesz???
Nem valami lájtosabb kisgrubber az?
(nem ismerem a vödör palettát)
Válasz #2146. hozzászólásra
Mármint 8 padlógázon vetett a cimbid???
Válasz #2142. hozzászólásra
Felénk van egy, de nem tudom, hogy csak demo-e, vagy sikerült is megvenni a kollegának. Sajnos nemo sikerült személyesen munka közben megtekinteni, egyéb elfoglaltság miatt, de annyit elmondhatok, hogy a.cimbi aki hengerezett utána (hogy miért ne kérdezzétek) azt mondta, hogy az MTZ-vel 8. padlógázon 500 méteren másfél kört kapott.
A kelésről majd csinálok képeket.
Erre még várhatsz vagy két évet, az idén behozott féltucat gépből maximum csak a marketingeseknek jut érdemi információ, azt is megszűrve adják majd tovább. Aki meg félnapot húzhatja demóban, az meg aligha tud objektív értékelést adni róla.
Válasz #2143. hozzászólásra
Az ideén behozott gépek állnak szoftver hiba miatt,várják a svéd programozókat,gondolom a parasztok meg rágják a kefét rendesen.Hát engem megütne az ördög rendesen !!! 15 milkás gépet nézegetni dologidőben!
Ez engem is érdekelne, megelőztél a kérdéssel, annyi biztos hogy nem sok gép jött be az idén belőle, most bővítik a gyártókapacitást ahol a Tempo-t és a Swift vetőgépeket fogják gőzerővel gyártani májustól.
Válasz #2141. hozzászólásra
dplgozik-e valakinél az új Vader TEMPÓ. Van-e rálátásotok valahol a munkájára,nagyon kiváncsi lennék felhasználói tapasztalatokra!
Válasz #2078. hozzászólásra
Van hozzá tárcsás kijuttató lehet a dorkernél kapni rá. Igen a vetőtárcsa elé tárcsás terelő. Több tartálylal is kérhető, nekem nem biges de azt hiszem van biges is.
Válasz #2139. hozzászólásra
Rám gondolsz???Hozd a lét és fuss...vele...Feco is jobban járna vele...nyolcvanat ez is elnyom egy nap alatt...annyi idő meg van a vetésre...ja és ezzel a vízfoltokon is átlehett síklani,sőőőt akár a vízen is jár(t)...tényleg "Isteni"..én már csak tudom
Ha valahol feleslegessé válna egy Sz-r eldobni való JD-vetögép nyugottan hozzám vághatja bár ki..
Válasz #2125. hozzászólásra
mikorra térül meg ?
számitást ide
elvégre közgazdászok vattok vagymifixifaxi
mimegnem
Válasz #2133. hozzászólásra
Ez most miért is jobbb Fecokám??? Jaa mert csello is van előtte,ha Jd csere is lesz csellora akkort azt a különbséget már tényleg "kottázni" lehetne...de egy Jd-hez Jd való ,ha nem is "százsorosan" de tízenkét sorosan sokkal jobb...mint ez
Válasz #2120. hozzászólásra
lehet meghuzott vele 80 hektót nem ?
csakhogy szikkadjon a főd hehehehehehehe
Válasz #2134. hozzászólásra
Itt is volt a cimboránál , igaz csak demózni ,naon jó ez is.De talán , annyi a buktatója , h focipálya minőségű talaj kell , azaz olyan , ami egyenletes.
Válasz #2133. hozzászólásra
Bár hallani olyanokról akiknél egy nap állítgatás után feladták és vissza vitték de pontos típust nem tudok.......
Válasz #2130. hozzászólásra
Maestro SW 12
http://www.youtube.com/watch?v=c7EDVqMJQaI
Válasz #2128. hozzászólásra
Maestro vagy Maistro ?
CC ?
SW ?
RC ?
Tudtam, hogy ember vagy!
Az komoly szerkezet!
(és piros)
lassan alakúlsz...
White-ra megalkudunk
Válasz #2124. hozzászólásra
És akkor mégis szerelmes egy "Horsztba"??? Tudják "ezt" már otthon???
Eélektromotorosverzió!
Gondolom az ára is pironkodó.......
Válasz #2115. hozzászólásra
Horsch, de nem maistro, hanem az új központi tartályos vakumos cucc!
A 12 soros úgy elrantott 43 hekit délután 2-tol 6-ig, hogy öröm volt nézni!
És tankolni tized annyi idő, mint amasikat, fogyasztását pedig le sem merem írni!
Válasz #2121. hozzászólásra
de van
Válasz #2120. hozzászólásra
csak megnézte közelebbről
Válasz #2109. hozzászólásra
Nah ebből is fergás lesz ..csak nem az új véderes gépet láttad...neem nem az mert WÁJT fülübb ez a gyerek ennél...hmm a jhoni elejére szerelhető műtrágya tartályos adagoló az tetszik neki ,de nem mert ŐŐŐ a Folyó ügyeket szereti...akkor meg mi a szösz(i kell neki??? tényleg az még nics neki???
Válasz #2107. hozzászólásra
pedig olyat vett Feribátyja. ő tudja mi a frankó!
Válasz #2119. hozzászólásra
MÉH, már használta ??
Válasz #2105. hozzászólásra
a sfoggia kultit nem bánta meg a haver?
Válasz #2117. hozzászólásra
Tán EDX ?
Amaazone-e?
Festő Maestro ?
Válasz #2113. hozzászólásra
A másik!
Majd ha kikel! Azt tedd ide!
Na ! Tán Tempo ?
mit???
A white-odra pályázó vagyok ha eladó!!! komolyan
Válasz #2108. hozzászólásra
csak vicceltem, de a fele igaz.
Annakidején tsz időben egy 12soros Multisem vetett 500hektár kukit plusz a makuka és megvolt lazán
Továbbra is aztmondom hogy monosem!
Viszont ha csak azlenne a bajom hogy melyiket válasszam akkor egy MF555/White jönne kukoricázni ez a 10esztendős monó meg maradna napraforgóra.
Válasz #2106. hozzászólásra
Felejtős...
Én ma kipróbáltam a jövő évi beszerzésem egyik targyat!
Erre mondjak, hogy szerelem első látásra. Holnap teszek fel képet is...
Válasz #2106. hozzászólásra
Máté! Ne menj vissza a múltba!
Válasz #2101. hozzászólásra
Kvernivel ???
Hagyjál má !!
Válasz #2104. hozzászólásra
tudok egy 12soros német Hassia gépet zsír állapotban, lehet megkéne venni azokkal sokat ellehet vetni
Válasz #2101. hozzászólásra
Gyere baxi! Kedden beleállhatsz 60hekibe!
Válasz #2100. hozzászólásra
Ha nem valami ámériás direktvető akkor csakis a monosem ami szóba jöhet.
cseppet papír gépnek tartom de 4000hektár után 10szezonban is végigveti ésmég meddig majd!!!!
persze csapágyakat cserélgetjük rendületlenül már meg egykét lánc is van már nem gyári rajta ittott
Válasz #2088. hozzászólásra
besegítsek a vetésbe?