Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
vetőgépnek nincs túl jó állapotban. igazából az első hengerrel használjuk hengerezésre. meg van a második henger is, de mikor csapágyas lett, akkor leszereltük. 2 kilóért elvihető, de dolgozni kell rajta, hogy vetőgépként használható legyen
A képen látható szórvavető aprómagvető gép típusát szeretném tudni. A gép egy aprómag és egy fűmag tartállyal is rendelkezik, illetve egy sor nagyobb és egy sor kisebb taréjos hengerrel.
Ha valaki tudja a típusát, vagy tud ilyet eladót, légyen szíves írja meg.
A képen látható szórvavető aprómagvető gép típusát szeretném tudni. A gép egy aprómag és egy fűmag tartállyal is rendelkezik, illetve egy sor nagyobb és egy sor kisebb taréjos hengerrel.
Nekem egy Isaria Exatamat 4 soros vetőgépem van és a sószórója Hatzenbichler saválló tartályos. A kérdésem az lenne hol lehet hozzá alkatrész szerezni mert a sószóró adagoló műanyag fogaskereke szétment kellene vagy 4db
Hoppá miből lesz a cserebogár,ezt eddig nem vágtam azt hittem ezután akarsz venni .Ide az ÉN közelembe miket vetsz ,érdeklődnék tisztelettel???Ne talán-tán csemege kuki mert akkor érdekelni a szára.
egész yoool!
Lassan elkezdik a lányok beszkennelni. Az alkatrészek javát már megrendeltük, holnap kezdik a javítást. És kaptam elővágó tárcsákat és sortisztító tárcsákat mindenesül a cyclohoz. Csak az a baj h 6 sorhoz. Úgyhogy le kell gyártatni 6ot.
8260 hozzászólás
Válasz #1509. hozzászólásra
az egyiket elnyelte a föld!
Vajdasági gazdálkodók,merre vagytok?
Nodet ügyben kérdeznélek benneteket!
Május 7-8 körül járok arra, megnézném.
Egy mobilszámot, pár fotót küldj ide légy szíves egyeztetés végett: spymanka@freemail.hu
Válasz #1505. hozzászólásra
Azt a helyet keresd ahol állandóan az esőt várják!!!
Válasz #1505. hozzászólásra
200km-re vagyok Kaposvártól kb.
Pest alatt 20km
Hol lehetne megnézni ezt a masinát?
Válasz #1503. hozzászólásra
vetőgépnek nincs túl jó állapotban. igazából az első hengerrel használjuk hengerezésre. meg van a második henger is, de mikor csapágyas lett, akkor leszereltük. 2 kilóért elvihető, de dolgozni kell rajta, hogy vetőgépként használható legyen
Milyen állapotban van, működnek az adagolók a tartályban? Eladó esetleg?
Válasz #1501. hozzászólásra
ja
Ez lenne a Rába ASZV-3 aprómagvető?
A képet sajnos nem tudtam csatolni tegnap, de talán most.
Válasz #1498. hozzászólásra
ASZV3
nekem van egy ilyen
Sziasztok!
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Válasz #1494. hozzászólásra
Köszi! Holnap válaszolok most mennem kell.
Itt van pár kép róla.
Válasz #1491. hozzászólásra
ment
Nekem egy Isaria Exatamat 4 soros vetőgépem van és a sószórója Hatzenbichler saválló tartályos. A kérdésem az lenne hol lehet hozzá alkatrész szerezni mert a sószóró adagoló műanyag fogaskereke szétment kellene vagy 4db
lécci már valaki adjon az ISARIA SUPER UNIVERSAL-kiskerekes 17 soros vetőgépre valami beállitást me igy a büdös életben nemfogom eladni....
maxima76@freemail.hu
Válasz #1489. hozzászólásra
adj meg egy mail címet
Kéne valami jó üzletkötő akinél jól lehet alkudni
Válasz #1487. hozzászólásra
De ki lehetett az az elvetemült???
Válasz #1486. hozzászólásra
igen
Vett már valaki az ikr-től kunh maximát?
Válasz #1448. hozzászólásra
Küldtem a képeket!
Válasz #1483. hozzászólásra
Ha ide húzod a földet a tanyám mellé akkor minden zok szó nélkül, már hordom is rá.
Válasz #1482. hozzászólásra
Nem csemegét. De a szárat csak akkor adnám oda, ha megszórnád a területeket szerves trágyával.
Válasz #1481. hozzászólásra
Hoppá miből lesz a cserebogár,ezt eddig nem vágtam azt hittem ezután akarsz venni .Ide az ÉN közelembe miket vetsz ,érdeklődnék tisztelettel???Ne talán-tán csemege kuki mert akkor érdekelni a szára.
Válasz #1480. hozzászólásra
Nem. Nekem mindig is 12 soros 800asom volt.
Válasz #1479. hozzászólásra
Mert vettél csatoltat???
Válasz #1478. hozzászólásra
egész yoool!
Lassan elkezdik a lányok beszkennelni. Az alkatrészek javát már megrendeltük, holnap kezdik a javítást. És kaptam elővágó tárcsákat és sortisztító tárcsákat mindenesül a cyclohoz. Csak az a baj h 6 sorhoz. Úgyhogy le kell gyártatni 6ot.
Válasz #1477. hozzászólásra
És hogy állunk a katalógus fénymásolásával??????
Válasz #1475. hozzászólásra
és miért nem az optimával veted?? 45re szeretnéd?
feri rákérdeztem a kuki asztalra hát ha lehet egybe mene a kombájnal, de talán már van uj gazdája csak még nem fizete ki.
Válasz #1472. hozzászólásra
Elképzelhető szója vetésre!Ha eladó a szerkezet ,akkor küldjetek róla képeket:benyilak@freemail.hu-ra
Köszi!
A törzs egyik tagja nem bírja a likőrt?....
Köszi,utána nézek!
Válasz #1449. hozzászólásra
Kérdeztem az ismerősöm, Acord Monoair géppel veti vagyis vetette a cukorépát
Válasz #1470. hozzászólásra
Nekem gyanús a buli.....
Válasz #1469. hozzászólásra
Nekem Zsóról csak meséltek..........
Válasz #1467. hozzászólásra
Szóval Neked is bejön a Zsófi, ezért nem tudsz dönteni a fontos dolgokban...
na jóccakátokat
Válasz #1460. hozzászólásra
Zsófi , az 1 van, Szabi meg............az több is lehet
Válasz #1450. hozzászólásra
Bizony!
Válasz #1464. hozzászólásra
Válasz #1463. hozzászólásra
de W. a zsófisszabira gondolt
Válasz #1458. hozzászólásra
dehogynem. Ez a challengeres szabi!
Válasz #1461. hozzászólásra
Erre az avatarra ugranak egy páran..., meg a vetőgépre..
Válasz #1460. hozzászólásra