Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.17 FtUSD389.56 FtCHF429.74 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
reméljük a terményárak is magasak maradnak. Én csak jövőre tervezem a szóját. Ami mechanikus szemenkénti vetőgépet(Buffalo) vettem, ahhoz megvannak a szója-kanalak is. Majd idén kipróbálom cirokkal és kukoricával.
Válasz #1435. hozzászólásra
Üdv nekem van répa vetőgépem Rau meg Kleine is gondolkodtam hogy én is vetek valamelyikkel szóját, de 2 gond is van egyszer a répa vetőeleme nem jó a szójához, nem tudom létezeike ezekhez szója elem de szerintem nem, legyártani meg nem érné meg. A másik gond hogy kicsi a magtartály ahogy én számoltam a Kleine tartálya 0.6 ha-ra lenne elég ha teljesen kiürül a magtartály, mondjuk ezt meg lehetne magasítani de 12dbot kéne az sem kevés meló.
Szóval meg sem próbáltam, de ha gondolod eladóak a gépek.
Bocsáss meg a kis szó játékért!! Ha nem lenél teljesen képben üsd be a you tube-n ezt a nevet és nézd végig figyelmesen!! Ö most az usában a leg ismertebb szója termelö a maga kb 108M - val!!
Válasz #1438. hozzászólásra
Az USA-ban két egymásután kapcsolt szemenkéntivel vetik,úgy,hogy a hátsó,az első sorközé veti. Csak akkor a kapálás megint kilőve.....
Arra utazom,hogy találok olyan répa vetésből kimaradt gépet amit szójára tudnék alkalmazni! Évi 30ha-t kellene vetnen akg miatt 4 éven keresztül,ezért nem akarok beleheccelni sok kavicsot!
Válasz #1418. hozzászólásra
NODET tökéletes megoldás mindenre....én szóját is 70 cm-re vetem(nemkell állitgatnom a gépeket sorközművelésnél sem)ahhoz120 lyukas lemez kell,napraforgó,kukoricához 18 lyukast használok de mehet többlyukas is
8260 hozzászólás
Válasz #1458. hozzászólásra
Van több is....
a JDcsajos szabinak 2 .-ja van
de ez nem az a szabi sztem
Válasz #1456. hozzászólásra
????Csak viccelek.. mivel nincs ott az avatar...
Válasz #1455. hozzászólásra
A gépet?
Válasz #1453. hozzászólásra
Felújításon van.....
Válasz #1453. hozzászólásra
Válasz #1452. hozzászólásra
Válasz #1449. hozzászólásra
Nagy értelme volt akkor ezt is megvenni.....
Én is ezt látom benne.......
Válasz #1449. hozzászólásra
reméljük a terményárak is magasak maradnak. Én csak jövőre tervezem a szóját. Ami mechanikus szemenkénti vetőgépet(Buffalo) vettem, ahhoz megvannak a szója-kanalak is. Majd idén kipróbálom cirokkal és kukoricával.
Válasz #1445. hozzászólásra
12 ürül ki 0,6 ha alatt?
Válasz #1447. hozzászólásra
Igen,van rá lehetőség,de kedvem ilyen olajár mellett nem sok!
Ha lehetséges Küldj képeket:benyilak@freemail.hu-ra!
és tudjátok öntözni a szóját amúgy?
Vákumosak a gépek! Az a lényege,hogy cserélhető legyen a vetőtárcsa,ha a kiadagolás hengeresakkor nem lehet szójára alkalmazni!
Üdv nekem van répa vetőgépem Rau meg Kleine is gondolkodtam hogy én is vetek valamelyikkel szóját, de 2 gond is van egyszer a répa vetőeleme nem jó a szójához, nem tudom létezeike ezekhez szója elem de szerintem nem, legyártani meg nem érné meg. A másik gond hogy kicsi a magtartály ahogy én számoltam a Kleine tartálya 0.6 ha-ra lenne elég ha teljesen kiürül a magtartály, mondjuk ezt meg lehetne magasítani de 12dbot kéne az sem kevés meló.
Szóval meg sem próbáltam, de ha gondolod eladóak a gépek.
Válasz #1443. hozzászólásra
Köszönöm!!!!!
Válasz #1442. hozzászólásra
belehet tenni , de úgyse értik (jük )
Ha valaki be tudná tenni sok embernek szolgálna új információkkal!! Hogy is csinálják ezt az igazán profik az USÁ ban
Válasz #1439. hozzászólásra
Bocsáss meg a kis szó játékért!! Ha nem lenél teljesen képben üsd be a you tube-n ezt a nevet és nézd végig figyelmesen!! Ö most az usában a leg ismertebb szója termelö a maga kb 108M - val!!
Válasz #1438. hozzászólásra
Az USA-ban két egymásután kapcsolt szemenkéntivel vetik,úgy,hogy a hátsó,az első sorközé veti. Csak akkor a kapálás megint kilőve.....
Válasz #1437. hozzászólásra
Öregségemre ne beszélj velem ilyen csúnyán! Azt sem tudom mit jelent!
Itt volt egy rau-exakta,holnap megérdeklődöm,nincs e véletlenül még meg....
Válasz #1434. hozzászólásra
Feri-bácsi csaknem egy tökéletes USA teknológia készül éppen?? KIP CULLERS-módra??
Válasz #1434. hozzászólásra
Válasz #1433. hozzászólásra
Arra utazom,hogy találok olyan répa vetésből kimaradt gépet amit szójára tudnék alkalmazni! Évi 30ha-t kellene vetnen akg miatt 4 éven keresztül,ezért nem akarok beleheccelni sok kavicsot!
Válasz #1432. hozzászólásra
A talajlazitás elősegíti a rhyzóbiumok kialakulását,ami a termésmennyiséget nagyon befolyásolja! Levegötlen talaj ellensége a szójának!
Válasz #1430. hozzászólásra
12 sorra jön ki,régi répa kultival megkapálták......
Válasz #1431. hozzászólásra
és mit mondtak mennyi lehet a termés többlete a kultizottnak?
Válasz #1430. hozzászólásra
Beszéltem olyan gazdálkodókkal,akik hektáronként 50-60g szóját termelnek,és esküsznek a kultivátorra!Rapiddal én is eltudnám vetni!
Válasz #1428. hozzászólásra
itt is úgy vetik, jó lenne lebeszélni Feribácsit a kultizásról és akkor vethetné gabonavetőgéppel
Válasz #1427. hozzászólásra
NODET koppintás,nekük is vannak ilyen gépei
Válasz #1423. hozzászólásra
Én vetettem már szóját a jd-740-el,minden 3-ik sorral(45cm).
Válasz #1424. hozzászólásra
kösz,olyan GASPARDO koppintásnak tűnik
Válasz #1425. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #1420. hozzászólásra
Holnapra megkérdem
Válasz #1422. hozzászólásra
nemtudom mert nemvagyunk érdeklődők rá,de holnap megtudhatom...esküvőkomám náluk lakatos
Válasz #1421. hozzászólásra
Az lesz a megoldás,hogy az idén elvetem kukorica sortávra,de attól félek,hogy megdől az állomány!Majd öszre okosabbak leszünk!
Válasz #1419. hozzászólásra
a zöldségvetőt mennyiért adják ezek?
Válasz #1418. hozzászólásra
NODET tökéletes megoldás mindenre....én szóját is 70 cm-re vetem(nemkell állitgatnom a gépeket sorközművelésnél sem)ahhoz120 lyukas lemez kell,napraforgó,kukoricához 18 lyukast használok de mehet többlyukas is
Válasz #1417. hozzászólásra
Köszi Adorex! Adok a véleményedre,lemondtam róla!
esetleg az említett répavetőről van infód,alkalmazható-e szójára?
Válasz #1411. hozzászólásra
it a szabadkai cég weboldala
http://www.agria.rs/index.html
Válasz #1413. hozzászólásra
Megoldást keresek szója vetésre! Ezért olyan gépet keresnék amit univerzálisan tudnék alkalzni,napraforgó vetésre is.
Válasz #1412. hozzászólásra
Szevasz, a Harmónia eksön alighanem nem lesz harmónikus, gép van nem is 1 eladó, csak a pótalkatrész beszerzése torzit, de az naaagyon
Válasz #1415. hozzászólásra
igen, Feri szóját akar vetni vele ...
Válasz #1414. hozzászólásra
ez kukoricára széthuzva csak 8 sor
Válasz #1411. hozzászólásra
ehun a nodet
Válasz #1410. hozzászólásra
Másban nem is gondolkodsz? pl amazone? jd? de még más is...
Válasz #1410. hozzászólásra
Azonos kategória a két gép,felszereltség,és az elhasználodás dönthet a választásban!
Grün merre vagy?
Van infód a 12 soros nodetről?
Kép,vagy leírásra gondolok,felszereltség stb!