Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szanberg #328. hozzászólásáraA szállás fontos lenne. Lehetne Szarvason a Liget welnessben is, ott kis szerencsével összefuthatunk Lölővel és családjával. Esetleg Aranyszarvas Panzió Étteremben. Ott van beszélgetős hely és szállás is.
Én az iroda házban nálunk Szendrőben a telephelyen nagyon szívesen helyet adnék egy találkozónak, kb 30 ember fér el egy asztalnál mindenféle szervezés nélkül,és ez némileg bővíthető!
Viszont szállás az amivel nem tudok referálni, legalábbis helyben nem.
Válasz Zoli 63 #325. hozzászólásáraEzt nekünk kell megteremteni, bár jó lenne ha Bence megszervezné. Nem kellene az ingyen kaja, bőven elég lenne csak a megrendezése. Na esetleg a kávé!
Benceeeeeeee!
Válasz VMisi #323. hozzászólásáraIdeje lenne már , mert a kulturált beszélgetés szemtől szemben valósul meg igazán, akik megfordultak már a találkozó valamelyikén, azok közül nem látni a pöcegödörbe irkálás, vagy csak normalitás szintjén .
Pedig járt a szemed mint az üregi nyúlnak,,azért ha fel leled egy kis előzetest csak küldjél már,mert jön az oldal kocsi oszt hát így nem nagyon merem meg vizslatni közelről,itt meg majd kiteszem a lapos tv-re.
Nokia Lumia 520 (cca. 27000 Ft.), Windows phone operációs rendszer. Ingyenesen elérhető rá a Here Drive+ program. Azt sem kell tudnod, hogy mi a cím, beírod, hogy Bugac Bucka szálló és méterre pontosan megtalálja és oda is navigál, közút információkat letölti magának ha van mobil neted, de működik anélkül is, szükség esetén kerülő utat tervez. Egyedül a telefon ami pénzbe, de azt meg nem csak utazáskor használod.
(Ilyenem van és rendszeresen használom.)
332 hozzászólás
Válasz szanberg #328. hozzászólásárabálád van-e? ki kell gurítani párat, azt ott a szállás, hahah
Válasz VMisi #330. hozzászólásáraNálam is az elszállásolással van baj , max 8 fő egy vendégházban és ennyi.
Válasz szanberg #328. hozzászólásáraA szállás fontos lenne. Lehetne Szarvason a Liget welnessben is, ott kis szerencsével összefuthatunk Lölővel és családjával. Esetleg Aranyszarvas Panzió Étteremben. Ott van beszélgetős hely és szállás is.
Válasz ..MZ/X.. #322. hozzászólásáramár most ezek is 10évvel öregebbek
Én az iroda házban nálunk Szendrőben a telephelyen nagyon szívesen helyet adnék egy találkozónak, kb 30 ember fér el egy asztalnál mindenféle szervezés nélkül,és ez némileg bővíthető!
Viszont szállás az amivel nem tudok referálni, legalábbis helyben nem.
Válasz Zoli 63 #325. hozzászólásáraEzt nekünk kell megteremteni, bár jó lenne ha Bence megszervezné. Nem kellene az ingyen kaja, bőven elég lenne csak a megrendezése. Na esetleg a kávé!
Benceeeeeeee!
Válasz golyó 2 #324. hozzászólásáraLegyen most feléd! Vagy egyenesen nálatok! Én megyek oda is.
Válasz VMisi #323. hozzászólásáraIdeje lenne már , mert a kulturált beszélgetés szemtől szemben valósul meg igazán, akik megfordultak már a találkozó valamelyikén, azok közül nem látni a pöcegödörbe irkálás, vagy csak normalitás szintjén .
Válasz VMisi #323. hozzászólásáraSzerintem engedd el.
2025 -ben valahol?
Válasz #317. hozzászólásra
Tibibátyám! Nézd addig a tavalyiakat.
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20120129103538_wm_normal_dscf7278.jpg
Válasz #311. hozzászólásra
Köszönöm szépen! Ma meg is érkezett!
Sziasztok ki lessz ott szerdán nyitásra????
Válasz #318. hozzászólásra
eddig semmi nem jött.
Válasz #317. hozzászólásra
Küldtem Magának egy e-mailt!!!
Válasz #314. hozzászólásra
Pedig járt a szemed mint az üregi nyúlnak,,azért ha fel leled egy kis előzetest csak küldjél már,mert jön az oldal kocsi oszt hát így nem nagyon merem meg vizslatni közelről,itt meg majd kiteszem a lapos tv-re.
Válasz #311. hozzászólásra
Akkor csak jó ez a borsós módszervissza vezetett ,,,,elmenjek érted ,hogy haza kísérjelek,há lassan kihűl a lakás.
Válasz #308. hozzászólásra
szerda, nyitásra ott szeretnénk lenni.
Válasz #307. hozzászólásra
Még ma sem került elő
Pár kép az Agromashos topicban
De ma már elég nagy nyüzsgés volt.
Válasz #308. hozzászólásra
Csütörtök
Válasz #307. hozzászólásra
Csak a megnyitó előtt fújják fel.
Válasz #309. hozzászólásra
Megtaláltam, Man már postázta is!
Válasz #304. hozzászólásra
szépek a gépek! már csak egy jó géppályázat kellene
Válasz #302. hozzászólásra
Ha már vissza mentél ,keresd már meg Jamónak a belépőjét.
Sziasztok ki mikor lessz az agromash-on??
Válasz #304. hozzászólásra
Nem látom a dorkeres csajt??,vagy a gép mögött gyakorol.
Válasz #294. hozzászólásra
Nagyon köszönöm!
Akkor nyáron te leszel a fűnyíró /Bari / .
Szolgálati közlemény: a következő Fórum találkozó helyszínének építése folyamatban
További információ az építésről itt :)
Nehogy te is eltévedj!
Válasz #301. hozzászólásra
A borsó elfogyott, úgyhogy inkább visszamentem Bugacra. Itt várom a következő találkozót.
Válasz #300. hozzászólásra
Haza találtál már,vagy még midig szórod a borsót???
Válasz #297. hozzászólásra
Egy szakmai rendezvényen?!!! Cak száraz előadások, prezentációk, ehhh...!
Válasz #296. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
Válasz #297. hozzászólásra
Köszi a kérdést, inkább beszélgettünk
Válasz #296. hozzászólásra
Zene-Tánc nem volt
Válasz #295. hozzászólásra
Itt a cikk: Ilyen volt a VI. Agroinform Fórumtalálkozó :)
Válasz #294. hozzászólásra
Pár napja volt a kezdő lapon egy képriport hova tűnt vagy hol lehet meg nézni?
Válasz #284. hozzászólásra
Hétfőn, kedden figyeld a postádat
Válasz #289. hozzászólásra
Néked ösmerős kire godótam?
Válasz #291. hozzászólásra
Én meg hazafelé menet borsót szórtam magam után, hogy jövőre visszataláljak.
(De még nem találtam haza...)
Válasz #283. hozzászólásra
Én direkt kint a kapunál parkoltam, és sötétedés után bekapcsoltam a sárga villogót a tetején, h messziről odataláljanak a későbben érkezők.
Válasz #289. hozzászólásra
Lehet vagy simakép-ű
Válasz #288. hozzászólásra
Mondjuk 1 szakállas Balázspali?
Válasz #287. hozzászólásra
És Pali az ki?
Válasz #286. hozzászólásra
Ménem Niki?
A domi 1 kombi
Ímea beszámoló Domi tollából
A VI. Agroinform fórumtalálkozó!
Válasz #284. hozzászólásra
Szia!
Küldd el légyszíves a telefonszámod a 06309263157-es telefonszámra és felhívlak! Megoldjuk!
Válasz #283. hozzászólásra
Szia!
Nem kaptam agromashos belépőt. Nem lehet ezügyben tenni valamit?
Jövőre kiírjuk a pontos címet is.
De hogy kicsit megfejeljem a navigáció témát:
Nokia Lumia 520 (cca. 27000 Ft.), Windows phone operációs rendszer. Ingyenesen elérhető rá a Here Drive+ program. Azt sem kell tudnod, hogy mi a cím, beírod, hogy Bugac Bucka szálló és méterre pontosan megtalálja és oda is navigál, közút információkat letölti magának ha van mobil neted, de működik anélkül is, szükség esetén kerülő utat tervez. Egyedül a telefon ami pénzbe, de azt meg nem csak utazáskor használod.
(Ilyenem van és rendszeresen használom.)