Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz _NB_ #8449. hozzászólásáraEzt nem érjük meg szőrös fejjel...
Ez működik Hollandiában, ahol a legkeskenyebb csatornán is letudsz menni csónakkal...
Válasz .Norbert #8442. hozzászólásáraNorbi! Lehet nemjól láttam, de a hengereket úgy csináld meg, hogy mikor felemeled ne lógjonak lefelé, magyarul alá is kell csapolni, hogy egymást súlyozzák a vázzal!
Válasz szanberg #8412. hozzászólásáraNem rugózok én rajta,csak kíváncsi voltam hogy tudja e hogy amit csinál hogy működik.Tudta úgy hogy többet nem fogok neki szólni.
Válasz ND #8419. hozzászólásáraKét embert tudok akik így szokták a répát takarni. Április elejéig a földben maradhat akkora ki kell szedni ,mert megindul és magszárba megy.
A költségeket számolgattuk nem olcsó de a kiszedett minőség sokkal jobb mint a hűtőházból. És a hűtő se ingyen van annyi ha egeres-pockos év van az szívás.
Válasz .Norbert #8407. hozzászólásáraCsak még velemilyen védőlemezt is fel kell szerelni a henger felé, mert a repkedő növénymaradványok és a föld hamar berakják a traktor hütőjét.
Jól néz ki a henger.
Nagyon ügyes vagy
Válasz mtz1221 #8399. hozzászólásáraszerintem faxa. nagy zöld tömegben,ki kéne próbálni. amúgy, ha frontra teszi, mivel keveri be, mi az, amit a géppel még huzat? akkor mi értelme ennek? valamelyik művelést kihagyva jönne képbe ez. de pl tárcsa, vagy gruber a gép után.. eleve, kissebb sebességel huzná a valamit, ez meg laassabban törekelne. akkor ennek nix szerepe. ez olyan talajmegujítós szerszámnak menne el.
Válasz jamo #8402. hozzászólásáraCsak kíváncsi voltam rá jön e valaki miről beszélek.A gyártótól vártam volna a hozzászólást,ha tudta volna miről beszélek akkor kiderült volna hogy 100%-an gondolkodik paraszt ésszel is
Válasz mtz1221 #8399. hozzászólásáraMár megint belekontárkodom a nagyok dolgába, de szeritem vagy a függesztőt tartó nyol csavarnál átfordítod a függesztőt vagy a hengertartó laprugók 4 csavarjánál a hengert és máris tolható... különösebb időveszteség nélkül...
Én nem látok fantáziát az ilyen hengerben, de szerintem semmivel se marad el más gyártók ilyen hengerei mögött. Szép munka.
Válasz Berkó_ #8400. hozzászólására"tényleg nincs nagy szármaradvány, de most ilyen tábla volt, "
Akkor ez olyan,mint a gyommentes táblán tesztelt robot kapáló gép.
Viselve válik,várjuk a további fejleményeket.
9062 hozzászólás
Válasz _NB_ #8449. hozzászólásáraEzt nem érjük meg szőrös fejjel...
Ez működik Hollandiában, ahol a legkeskenyebb csatornán is letudsz menni csónakkal...
A vízi társulások új gépparkja . . . ja nem
Élményszámba menő videók egy kis gazdaság mindennapjairól:
Janka Horváth Youtube csatornája
Off
Permetezés nagy állományban :)
videó
Válasz Berkó_ #8444. hozzászólásáraNagyon szuper
Válasz .Norbert #8442. hozzászólásáraNorbi! Lehet nemjól láttam, de a hengereket úgy csináld meg, hogy mikor felemeled ne lógjonak lefelé, magyarul alá is kell csapolni, hogy egymást súlyozzák a vázzal!
Tractor trailer pulling
2016
2017
Válasz colizoli #8438. hozzászólásáraHát én is inkább piknikeznék a traktorossal egy kicsit
A munkát meg egye fene addig.
Válasz _NB_ #8437. hozzászólásáraSzép dolog, hogy itt piknikeznek, de a meló nem halad vazze.
Válasz máris szomszéd #8435. hozzászólásáraHordhatná nekem a gabonát... Az mbp nem tudom, mit szólna hozzá...
https://www.facebook.com/todayDTP/videos/1648134165302181/
Nem rossz.
Válasz GREVEN #8432. hozzászólásáraNem volt náluk kalapács?
Válasz GREVEN #8432. hozzászólásáraElszabadult a turbó?
Jól már ez sem végződhet. RIP :(
Na EZ már valami!
No till. Bió szója vetése.
https://www.youtube.com/watch?v=UtxH4CJa-jk
Ők, nem csak húsvétkor !
Szerinted locsol?
Válasz Sanyee #8426. hozzászólásáraMi ez önjáró kulti? :)
https://www.youtube.com/watch?v=ck9m_k7opcI
Ez már kimeríti a plusz vonóerő és súlyozás kategóriáját!
[link1]
Ez már kimeríti a plusz vonóerő és súlyozás kategóriáját!
https://www.youtube.com/watch?v=LDg-wefZCNI
Válasz szanberg #8412. hozzászólásáraNem rugózok én rajta,csak kíváncsi voltam hogy tudja e hogy amit csinál hogy működik.Tudta úgy hogy többet nem fogok neki szólni.
Válasz Claastra. #8411. hozzászólásáraKöcsög vagy te,már ha rám gondoltál.
https://www.youtube.com/watch?v=ojdZTGysT98
Válasz borda77 (Joe) #8416. hozzászólásáraJajj nagyon köszi, hogy szóltál.
Gyártjuk persze minden hengerhez, csak a weboldallal ügyeskedtem és véletlen nem tettem láthatóvá...
Mostmár él és ITT meg is találod.
Válasz ND #8419. hozzászólásáraKét embert tudok akik így szokták a répát takarni. Április elejéig a földben maradhat akkora ki kell szedni ,mert megindul és magszárba megy.
A költségeket számolgattuk nem olcsó de a kiszedett minőség sokkal jobb mint a hűtőházból. És a hűtő se ingyen van annyi ha egeres-pockos év van az szívás.
Válasz máris szomszéd #8417. hozzászólásáraPaszternákot takarják. Azt írja így elhúzható a betakarítás áprilisig
Válasz GREVEN #8414. hozzászólásáraMég foliát is húz be alá.
Válasz GREVEN #8414. hozzászólásáraValószínűleg takartak valamit a földben.
Felénk van aki a sárgarépát hasonlóan a földben tárolja.
Válasz .Norbert #8407. hozzászólásárafrankó a gép. Amúgy a sima aprítót (vontatott) azt miért vettétek le a weboldalatokról? Azt már nem gyártjátok?
Válasz GREVEN #8414. hozzászólásáraBiztos humusz rekord. Vagy,boszorkány égetés. Èg ott majd minden.
Ezt most miért?
Hogyan tovább ezután a szalmaterítés után?
Válasz Claastra. #8411. hozzászólására
Válasz mtz1221 #8403. hozzászólásáraMost komolyan! Mit kell ezen rúgózni!
Ránézel látszik, hogy megfordítható és ennyi.
okostojáskodás nem kell most ide
Gratula Norbi,a köcsögökkel ne foglalkozz csak irígyek meg sajnálják a lét
Mtz 82 Turbó+ Mbp 6.5 [Turbó Sound]
Válasz .Norbert #8407. hozzászólásáraCsak még velemilyen védőlemezt is fel kell szerelni a henger felé, mert a repkedő növénymaradványok és a föld hamar berakják a traktor hütőjét.
Jól néz ki a henger.
Nagyon ügyes vagy
Válasz .Norbert #8407. hozzászólására
Válasz mtz1221 #8399. hozzászólásáraÉn úgy tudom ez a mondat nem hangzott el, hogy ebben a formában is frontra szerelhető.
Hoztam egy képet, 10 csavar 20 perc munka és a vonórész megfordítható, és már lehet is fronton használni
Válasz mtz1221 #8399. hozzászólásáraszerintem faxa. nagy zöld tömegben,ki kéne próbálni. amúgy, ha frontra teszi, mivel keveri be, mi az, amit a géppel még huzat? akkor mi értelme ennek? valamelyik művelést kihagyva jönne képbe ez. de pl tárcsa, vagy gruber a gép után.. eleve, kissebb sebességel huzná a valamit, ez meg laassabban törekelne. akkor ennek nix szerepe. ez olyan talajmegujítós szerszámnak menne el.
Válasz .Norbert #8394. hozzászólásáraÍgy, kell ezt csinálni!! Gratula!!
Válasz mtz1221 #8403. hozzászólásáraBiztos vagyok benne, hogy úgy van kitalálva!
Válasz jamo #8402. hozzászólásáraCsak kíváncsi voltam rá jön e valaki miről beszélek.A gyártótól vártam volna a hozzászólást,ha tudta volna miről beszélek akkor kiderült volna hogy 100%-an gondolkodik paraszt ésszel is
Válasz mtz1221 #8399. hozzászólásáraMár megint belekontárkodom a nagyok dolgába, de szeritem vagy a függesztőt tartó nyol csavarnál átfordítod a függesztőt vagy a hengertartó laprugók 4 csavarjánál a hengert és máris tolható... különösebb időveszteség nélkül...
Én nem látok fantáziát az ilyen hengerben, de szerintem semmivel se marad el más gyártók ilyen hengerei mögött. Szép munka.
Válasz Berkó_ #8400. hozzászólására"tényleg nincs nagy szármaradvány, de most ilyen tábla volt, "
Akkor ez olyan,mint a gyommentes táblán tesztelt robot kapáló gép.
Viselve válik,várjuk a további fejleményeket.