Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
én csak annyiból indulok ki hogy van itt egy nagy gazda vagy 2e hektáron és minden gépe nh...........sztem egy ilyen kaliberű gazdaság nem foglalkozna olyan eszközökkel amik állandóan rosszak.....jah van két jd is:) a két hidas permetező
Én rosszat gazdátol csak egy TM190-röl meg egy 2 TG-röl hallottam de azokrol nagyon sokat. Az egyik TG 60 ü.ó-nál nem indult el hátrafele a román Ikr-esek csak nézték mint a borjú , jöttek Bábolnárol és nagynehezen szét merték szedni de bevallották még sosem láttak TG váltót, 4 hét alatt lett kész, egy fogaskerékböl tört ki egy darab pedig meg kellett legyen röntgenezve beszerelés előtt.
jó lehet hogy volt de a 95%ba nem saját tapasztalat alapján mondják h szar.......meg a claast is h ien oan szar....szerintem azér egy jd motor oan szar nem lehet ...francia és a kuhn nem francia??meg az gb..
van vmi baja a 12 es sima mech váltónak???kit érdekel h 2009 van lehet felőlem 2020 is , az a lényeg h menjen és dolgozzon, az mtz után tökéletes lesz ha meglesz ennyi területre tökéletesen elég, azt h poweres lenne nem tudnánk kihasználni...az 1 milláér meg adnak egy 3,3 as hidraulikus omikron kombit......
mindenki beszél össze visssza,én ezt hallottam h annak a valakiének a valiéjenek egy szer volt baja az nhval claasal landinivel.......stb, olyan írást még nem olvastam h volt egy nh traktorom és lecseréltem mert szar volt mindig baja volt......csak ennek a haveromnak meg aszomszéd faluba volt egy......
28hektár szántóra meg 10 hektár kaszálóra nem fogok 1millával többet kiadni ,épp elég ez is ilyen terményárak melett, mondjuk nem is panaszkodhatunk mert a napra is 40 lett minden plusszos ra jöt ki .....
mármin azt a váltót?? ha meglesz a t5050 akkor 12es mech lesz benne a poweres 1 millával vastagabb elég lesz ezt is kifizetni ha egyáltalán lesz belőle vmi
üdv!
mesélj már a traktorod váltójáról.......sima 12es mech ,mech irányváltóval????az érdekelne hogy mennyik egyes sebességfokozatokba a max sebesség, és hogy talajmunkára lehet e normálisan használni ,jól ki vannak e osztva az áttételek
Én azért megnéztem volna egy két embert ha már a rendőri brutalitásról beszélünk az mtv székháza ostrománál ott lettek volna de nem a tüntetők térfele részén!!
hát az az igazság hogy most még csak szolgáltatás terén dolgozok a kistrakival majd talán jövőre állítok fel sátort és akkor paprikát teszek bele vagy bukfencet
Válasz #271. hozzászólásra
Nézőpont kérdése az egész. Nemtudom azok,hogyan gondolják kiknek anyagi kárjai keletkeztek a történések következtében, kiknek szereztek kellemetlenségeket. Csoda utána senkisem jelentkezett, hogy megtériti az általa okozott kárt. De ami elmult az elmult!!!! Miért kell rossz Magyar szokás szerint szidni a másikat (főleg az ilető háta mögött). Probáljunk a jelennel és a jövővel inkább foglalkozni. Habár ahogy a rendőröket szidják néhányan jobb ha tudják vannak buta sőt nagyon buta Parasztok is. Mondom annak tényében,hogy tőlem sem idegen a fölművelés.
majdnem. vettem egyet, de az ontveny resze el volt gorbulve es folyt az olaj.Azt hittem egy gumigyuru a hibas, de nem..
Ma visszavittem, de sajna meg nem kaptam masat a csavotol, holnap vagy holnaputan..... :))
romania.....
A 2006 októberében történt dolgok szerintem brutálisak voltak. Legalábbis a mellékelt ábra ( az összes főrendőr leváltása) azt mutatja, h. nem megfelelő volt az eljárás. A rendőrségnek az a dolga h. megvédje az állampolgárokat, megvédjen minket akik összedobjuk a fizetésüket.
Leszögezem : pozitívan állok a rendőrökhöz és általában ezáltal pozitív az ő hozzáállásuk is velem szemben. Pl .: Sok közúti szabálysértést követtem el amit azért úsztam meg enyhébb büntetéssel , mert nem kezdtem el vitatkozni és hangoskodni a rendőrrel.
9062 hozzászólás
Válasz #314. hozzászólásra
Én semmit se tudok.
Válasz #313. hozzászólásra
sok területen igaz, h vki azért vesz egy márkát, mert oké neki az üzletkötő
Válasz #315. hozzászólásra
szerintem kurva jo....
Válasz #311. hozzászólásra
Csak azt tudni kell hogy a nagy gazdaságoknak "szinte ingyen " adják a NH-t (és nem csak azt),azért mert az a legjobb reklám egy márkának.
http://www.youtube.com/watch?v=ttupyA4Eaus&feature=related
Válasz #313. hozzászólásra
tudod kiről van szó vagy csak tippeled???
Válasz #311. hozzászólásra
Ikr-es a komája!
Válasz #310. hozzászólásra
Abban vlm. szivatás van sztem. mondom!
Az soknak tűnik nekem!
Gondolját: mindenki úgyis azzal veszi ezeket nahát majd ezt a fickót is megszivatjuk!
Válasz #308. hozzászólásra
én csak annyiból indulok ki hogy van itt egy nagy gazda vagy 2e hektáron és minden gépe nh...........sztem egy ilyen kaliberű gazdaság nem foglalkozna olyan eszközökkel amik állandóan rosszak.....jah van két jd is:) a két hidas permetező
Válasz #309. hozzászólásra
1millával kerül többe a poweres váltós a sima váltóstól
Válasz #307. hozzászólásra
Én csípem a francia cuccokat.
Általában.
1 milla + a váltó?
Ott sztem. megakarnak szivatni.
Válasz #302. hozzászólásra
Én rosszat gazdátol csak egy TM190-röl meg egy 2 TG-röl hallottam de azokrol nagyon sokat. Az egyik TG 60 ü.ó-nál nem indult el hátrafele a román Ikr-esek csak nézték mint a borjú , jöttek Bábolnárol és nagynehezen szét merték szedni de bevallották még sosem láttak TG váltót, 4 hét alatt lett kész, egy fogaskerékböl tört ki egy darab pedig meg kellett legyen röntgenezve beszerelés előtt.
Válasz #303. hozzászólásra
jó lehet hogy volt de a 95%ba nem saját tapasztalat alapján mondják h szar.......meg a claast is h ien oan szar....szerintem azér egy jd motor oan szar nem lehet ...francia és a kuhn nem francia??meg az gb..
Válasz #304. hozzászólásra
Hát így is lehet gondolkodni.
És ha ezek után valaki leírja, hogy nála a NH, Claas, Landini, stb. rendben van, akkor az hazudik, meg úgyis minden paraszt a maga lovát dícséri.
Válasz #299. hozzászólásra
van vmi baja a 12 es sima mech váltónak???kit érdekel h 2009 van lehet felőlem 2020 is , az a lényeg h menjen és dolgozzon, az mtz után tökéletes lesz ha meglesz ennyi területre tökéletesen elég, azt h poweres lenne nem tudnánk kihasználni...az 1 milláér meg adnak egy 3,3 as hidraulikus omikron kombit......
De volt olyan!
Itt van Maszek bajtársam.
Ő is leselejtezte pl.
Igaz ez csak 1 így hirtelen.:-))
Válasz #298. hozzászólásra
mindenki beszél össze visssza,én ezt hallottam h annak a valakiének a valiéjenek egy szer volt baja az nhval claasal landinivel.......stb, olyan írást még nem olvastam h volt egy nh traktorom és lecseréltem mert szar volt mindig baja volt......csak ennek a haveromnak meg aszomszéd faluba volt egy......
Válasz #300. hozzászólásra
okés akkor félreértelmeztem a hozzászólásodat
Válasz #297. hozzászólásra
Most nem a nyúl- nem nyúl a téma.
Válasz #296. hozzászólásra
Nem mondtam h. nem jó. Mást mondtam. :-)))
2009 hajnalán már NE csak sima mechanikusat vegyen az ember.
Válasz #296. hozzászólásra
Nem a váltóval van gond hanem a nyúllal, itt mindenki azt mondja hogy nyulat sose.
Válasz #293. hozzászólásra
Miért akarod lebeszélni a népet a nyúlrol????Akinek az kell azt vegyen.
Válasz #295. hozzászólásra
miért ne lenne jó a sima váltó???
Válasz #294. hozzászólásra
De ez évekre szóló döntés...
Jó esetben...
És lehet h. K. HOSSZÚ , évekre szóló!!!
Tehát nem minden a lóvé.
Válasz #293. hozzászólásra
28hektár szántóra meg 10 hektár kaszálóra nem fogok 1millával többet kiadni ,épp elég ez is ilyen terményárak melett, mondjuk nem is panaszkodhatunk mert a napra is 40 lett minden plusszos ra jöt ki .....
Válasz #292. hozzászólásra
Olyat nem szabad venni.
Ez 1 alapszabály.
Nálam legalábbis.
Válasz #291. hozzászólásra
mármin azt a váltót?? ha meglesz a t5050 akkor 12es mech lesz benne a poweres 1 millával vastagabb elég lesz ezt is kifizetni ha egyáltalán lesz belőle vmi
Válasz #290. hozzászólásra
Nehogy azt vedd meg b.meg!
Legyen eszed!
Válasz #151. hozzászólásra
üdv!
mesélj már a traktorod váltójáról.......sima 12es mech ,mech irányváltóval????az érdekelne hogy mennyik egyes sebességfokozatokba a max sebesség, és hogy talajmunkára lehet e normálisan használni ,jól ki vannak e osztva az áttételek
Válasz #288. hozzászólásra
Na ez az!!!!!!!!!!
Válasz #286. hozzászólásra
Én inkább a kődobálók között ügyködtem volna.
Válasz #280. hozzászólásra
Persze, h. vannak buta parasztok, én is az vok:)). De buták mindenhol vannak. A rendőröket megkéne hallagtni egymásközt, akkor tudnátok milyenek...
Válasz #285. hozzászólásra
na megnézném mit ügyköttél volna TE a rendőrök mellet amikor repül feléd a macskakő
Válasz #284. hozzászólásra
No no az egyik oldalon voltak az emberek a másikon voltak a rendőrök.
Én azért megnéztem volna egy két embert ha már a rendőri brutalitásról beszélünk az mtv székháza ostrománál ott lettek volna de nem a tüntetők térfele részén!!
Válasz #267. hozzászólásra
ki kell próbálni én azt mondom és meglátjuk te milyen leszel
Válasz #250. hozzászólásra
hát az az igazság hogy most még csak szolgáltatás terén dolgozok a kistrakival majd talán jövőre állítok fel sátort és akkor paprikát teszek bele vagy bukfencet
Válasz #259. hozzászólásra
teljesen egyet értek veled
Nézőpont kérdése az egész. Nemtudom azok,hogyan gondolják kiknek anyagi kárjai keletkeztek a történések következtében, kiknek szereztek kellemetlenségeket. Csoda utána senkisem jelentkezett, hogy megtériti az általa okozott kárt. De ami elmult az elmult!!!! Miért kell rossz Magyar szokás szerint szidni a másikat (főleg az ilető háta mögött). Probáljunk a jelennel és a jövővel inkább foglalkozni. Habár ahogy a rendőröket szidják néhányan jobb ha tudják vannak buta sőt nagyon buta Parasztok is. Mondom annak tényében,hogy tőlem sem idegen a fölművelés.
http://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY
http://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY
Válasz #277. hozzászólásra
Viszont
Válasz #276. hozzászólásra
Ok. na, elteszem magamat holnapra. Jóccakát !
Válasz #275. hozzászólásra
nem. a regi eszkozok amelyek a muhelyekben voltak mar nincsenek.... mar lassan ''szaki'' sem lesz ki megjavitsa..
Válasz #274. hozzászólásra
pech. Nem tudtad feljavítani a régit? Nincs hozzá javítókészlet?
Válasz #273. hozzászólásra
majdnem. vettem egyet, de az ontveny resze el volt gorbulve es folyt az olaj.Azt hittem egy gumigyuru a hibas, de nem..
Ma visszavittem, de sajna meg nem kaptam masat a csavotol, holnap vagy holnaputan..... :))
romania.....
Válasz #272. hozzászólásra
Na mizu? Megjavítottad a vezértömböt?
a rendorok is emberek...
Válasz #266. hozzászólásra
A 2006 októberében történt dolgok szerintem brutálisak voltak. Legalábbis a mellékelt ábra ( az összes főrendőr leváltása) azt mutatja, h. nem megfelelő volt az eljárás. A rendőrségnek az a dolga h. megvédje az állampolgárokat, megvédjen minket akik összedobjuk a fizetésüket.
Leszögezem : pozitívan állok a rendőrökhöz és általában ezáltal pozitív az ő hozzáállásuk is velem szemben. Pl .: Sok közúti szabálysértést követtem el amit azért úsztam meg enyhébb büntetéssel , mert nem kezdtem el vitatkozni és hangoskodni a rendőrrel.
Válasz #268. hozzászólásra
igy akartam en is :))