Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
youtube - megosztás - beágyazás - azt a linket kimásolod - ide a videós sávba beilleszted - mentés - és a végén beillesztés - a szövegbe meg meg fog jelenni hogy "[videó1]"
Köszi,én nem tudtam igy kitenni.Jövő hónapban kezdjük a borsót spenótot petrezselymet permetezni bármikor megnézheted.Én is csak jókat mondhatok róla.Bérbe is járunk vele.250ha a csúcs idáig,csak az legyen aki a vizet hordja,20 perc alatt 10 ha kész van.
A szomszéd cégnél van ilyen nagyon dicsérik. Nálunk volt némi repce...amit bérbe jöttek spriccelni. A kezelője csak dicsérte. Boly rt-nek szórnak. Lazán napi 200ha lever (lazán). Nagy táblában többet is ...állítása szerint. Mondjuk akkor abrakolni kell.
Elsonek teljesen rendben van ez. Annyit ajanlanek, hogy legkozelebbre szerezzbe valami masik ingyenes video osszevago progit ami nem teszi bele a logojat, mert az kicsit zavaro.
Ez semmi ahhoz képest, hogy itt vannak olyan földek, amiket csak lefele lehet szántani. Ha keresztbefordulsz rajta, akkor pár métert göröghetsz lefele...
Válasz #7333. hozzászólásra Az első 2 szám passzolt szerintem ehhez a kemény melóhoz a 3. számot mondjuk műtrágyázáshoz tudom elképzelni ( nem tudja valaki az előadok nevét?) . Nem lehetne ráültetni ezeket a gépeket a járószerkezetekre?
Konkrétan el nem tudom képzelni, hogy ezt hajtásban megengedte a vadászatvezető! Elsőként őt kéne elhajtani a búsba. Egy disznóra ennyi kutyát nem engedünk rá semmilyen körülmények között sem! Ugyanis ennyi kutya lehetetlenné teszi a kegyelemlövés leadását, és a kutyák nélkülözhetetlen manőverezését! Sőt rosszabb esetben a kutyák se jönnek ki onnan ép bőrrel!
Lehet állatkínzásnak is tekinteni, de vadász szemmel nézve "csak" szimpla hozzá nem értés! Ehhez a feladathoz maximum 2 kutya kellett volna. Vadász etikailag senki sem felel meg a vadász fogalmának ezen a felvételen.
Tőlünk nyugatabbra,csak nagy kaliberű pisztollyal lehet disznót utánkeresni,talán nem véletlenül,szerencséje volt,de egy kegyelemlövés biztonságosabb lett volna
Mivel váratlan események történnek mindannyiunkkal,nem tudjuk kit mikor ér csapás.
Hogy ez most a ....ság bűne e nem csak.Ebben hibás minden társadalmi rendszer.
A míg az emberek ilyen létbizonytalanságban,tétlenségben kénytelenek élni,sajnos bármikor bárkit érhet ilyen-olyan rossz cselekedet.
Most mondhatom azt,hogy ős szülőnk Ádám miatt kell ilyen rossz dolgokat megélnünk.
A nemzetközi - és nem csak a Magyar igazságszolgáltatás olyan,amilyen,nem tudunk mit tenni,mert az egész világ politikai rendszere tehetetlen.El vannak foglalva a korrupció általi pénzhajhászással.
9068 hozzászólás
http://www.youtube.com/watch?v=DOA6u5zo5HU
Ilyen a mi kis gépparkunk.
Válasz #7354. hozzászólásra
youtube - megosztás - beágyazás - azt a linket kimásolod - ide a videós sávba beilleszted - mentés - és a végén beillesztés - a szövegbe meg meg fog jelenni hogy "[videó1]"
Köszi,én nem tudtam igy kitenni.Jövő hónapban kezdjük a borsót spenótot petrezselymet permetezni bármikor megnézheted.Én is csak jókat mondhatok róla.Bérbe is járunk vele.250ha a csúcs idáig,csak az legyen aki a vizet hordja,20 perc alatt 10 ha kész van.
A szomszéd cégnél van ilyen nagyon dicsérik. Nálunk volt némi repce...amit bérbe jöttek spriccelni. A kezelője csak dicsérte. Boly rt-nek szórnak. Lazán napi 200ha lever (lazán). Nagy táblában többet is ...állítása szerint. Mondjuk akkor abrakolni kell.
Válasz #7350. hozzászólásra
Nyáron ha lehet én is átnéznék egyszer kétszer mert ha jól tudom itt vagytok a "szomszédba"
Válasz #7347. hozzászólásra
Így egyszerűbb
Dehogy, van egy srác,jön velünk ha teheti,ez a mániája.Idén már jön gyakorlatra.Őzikék és a nyulak menekülnek a gép elől.
Az őzike spricőlő
A videókat te szerkesztetted??
http://www.youtube.com/watch?f
eature=player_detailpage&v=VP1xCdJKW6I
Dolgozik valaki ilyennel?Cserélnék tapasztalatokat.
volt már hogy le lépett a piszokVálasz #7345. hozzászólásra
Válasz #7340. hozzászólásra
Akkor a körbálát az avatarodon csak irányba kell állítani és hazáig gurul?
Válasz #7339. hozzászólásra
Válasz #7341. hozzászólásra
Udv,
Elsonek teljesen rendben van ez. Annyit ajanlanek, hogy legkozelebbre szerezzbe valami masik ingyenes video osszevago progit ami nem teszi bele a logojat, mert az kicsit zavaro.
udv
robi
Válasz #7341. hozzászólásra
Na itt is kidolgozik,hát bizony az MTZ ,a fergúzon meg a fend ki se mer menni az udvarból.
http://youtu.be/-Yg3JuCXtZc
Az első ilyen amit készítettem ezért még vannak hibáim de szerintem elfogadható .
Válasz #7333. hozzászólásra
Ez semmi ahhoz képest, hogy itt vannak olyan földek, amiket csak lefele lehet szántani. Ha keresztbefordulsz rajta, akkor pár métert göröghetsz lefele...
Válasz #7333. hozzászólásra Az első 2 szám passzolt szerintem ehhez a kemény melóhoz a 3. számot mondjuk műtrágyázáshoz tudom elképzelni ( nem tudja valaki az előadok nevét?) . Nem lehetne ráültetni ezeket a gépeket a járószerkezetekre?
Az nem gond hogy paskolja föl a földet a gumiheveder belső oldalára meg azokra a vezető görgőkre aztán már a heveder is egyre vastagabb lesz
Válasz #7336. hozzászólásra
Igaz
Válasz #7335. hozzászólásra
Na ja,vagy még ilyenebb
Válasz #7333. hozzászólásra
Pont ilyen földek vannak baranyában is
hopszika
Lefelé valamivel gyorsabban megy.
Még ilyen földeket is bevetnek néhol.
Egy kis csemege
Válasz #7330. hozzászólásra
Látom sok itt a vadász!!volt már valaki vadászaton?kutyák szabadon szaladgálnak és basznak rá ilyenkor a gazdára halgatni
Válasz #7321. hozzászólásra
Konkrétan el nem tudom képzelni, hogy ezt hajtásban megengedte a vadászatvezető! Elsőként őt kéne elhajtani a búsba. Egy disznóra ennyi kutyát nem engedünk rá semmilyen körülmények között sem! Ugyanis ennyi kutya lehetetlenné teszi a kegyelemlövés leadását, és a kutyák nélkülözhetetlen manőverezését! Sőt rosszabb esetben a kutyák se jönnek ki onnan ép bőrrel!
Lehet állatkínzásnak is tekinteni, de vadász szemmel nézve "csak" szimpla hozzá nem értés! Ehhez a feladathoz maximum 2 kutya kellett volna. Vadász etikailag senki sem felel meg a vadász fogalmának ezen a felvételen.
Válasz #7323. hozzászólásra
Hasonló kedvességeket kívánok a Kedves Családodnak!
Szerintem nem csak súrolja az állat kínzás határát,hanem egy undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #7324. hozzászólásra
Na ez az, hol vannak az állatvédők??????????
Ezt az állatvédők miért nem nézik állatkínzásnak?
Nem szeretem a vadakat sok kárt okoznak, de azért ami sok az sok...
Ezt végig se bírtam nézni! A vadászoknak kéne a f@szát úgy letépni, ahogy a kutyáik tépték le a vaddisznóét! Hogy lőnék egymást halomra inkább!
Tőlünk nyugatabbra,csak nagy kaliberű pisztollyal lehet disznót utánkeresni,talán nem véletlenül,szerencséje volt,de egy kegyelemlövés biztonságosabb lett volna
Unokaöcsi sógora bökött.Bolond!!!
http://www.frequency.com/video/lakodalmas-metallica-amikor-valaki/75069987
Válasz #7318. hozzászólásra
Ennek mi köze a mash-hoz???????????
Válasz #7315. hozzászólásra
Mivel váratlan események történnek mindannyiunkkal,nem tudjuk kit mikor ér csapás.
Hogy ez most a ....ság bűne e nem csak.Ebben hibás minden társadalmi rendszer.
A míg az emberek ilyen létbizonytalanságban,tétlenségben kénytelenek élni,sajnos bármikor bárkit érhet ilyen-olyan rossz cselekedet.
Most mondhatom azt,hogy ős szülőnk Ádám miatt kell ilyen rossz dolgokat megélnünk.
A nemzetközi - és nem csak a Magyar igazságszolgáltatás olyan,amilyen,nem tudunk mit tenni,mert az egész világ politikai rendszere tehetetlen.El vannak foglalva a korrupció általi pénzhajhászással.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:24:24
Sziasztok! Itt egy kis videó a tegnapi, első napról az expon.
Kecskék ásza
Válasz #7312. hozzászólásra
Az egyik nagy kedvencem és köszönöm a segítséget a videó meg osztásokban így már megy
Válasz #7309. hozzászólásra
na ez már munka... szép
Válasz #7308. hozzászólásra
Ez milyen munka? Mert hogy talajnak csak rosszabb, ilyen állapotban nem szoktak lazítani. Csak keni...
végre készrábahttp://youtu.be/2XL6ejcciw4