Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
3 m-es Komáromit húztunk 82-essel, amíg az volt. Simán vitte, csak a felpörgetés ment nagyon nehezen, ezért a tábla elején egyszer meg lett indítva, és kézigázzal pörgött a végéig, amíg el nem fogyott a munka.
De menet közben simán bírta, még ha földet is fogott néha.
Probléma inkább a hidraulikával volt. Ki kellet tökölni a függesztők hosszát, hogy úszóban vigye, mert különben forralta az olajat.
Az a baj, hogy még nyers. Abba is hagytam, mert sokat csak ledöntött. Amit bekapott azt megrágta rendesen. vasárnap megint megpróbáltam, de még mindig nyers. 2008 ban volt utoljára forgó, akkor más fajta volt, és szárazabb, azt sz.rnak vágta, nem borította mint az idén.
Ha nincs szétkopva, szétrohadva, és nincsenek a kések nagyon elkopva akkor szerintem jó az ár. A dob belsejét nézd meg alaposan. Nézzél utána alkatrész beszerezhető-e hozzá. Még nem halottam ilyen gyártmányról
Kalapácsos, új korában 1,7 kg volt darabja, most már néhány dekával könnyebb lehet. 2800 a tengely fordulata. Mivel az állókések, és a forgókések között minimális a hézag, ezért összevágja, sőt túlságosan is apróra dolgozza a szárat.. 180 cm munkaszélességhez kéri TLT-n az 50 lovat
Válasz #584. hozzászólásra
Minek az 5 m ? A vízszintes tengelyű zúzók akkor dolgoznak jól ha közel forognak a kések a talajhoz. Minél szélesebb egy zúzó, annál nagyobb a valószínűsége, hogy néha bele fog "harapni" a földbe, és az nagyon nem használ neki. Ha olyan magasra emeled, hogy ne rágja még véletlenül sem a földet, akkor a fele szármaradványt ott hagyja. Ha most vennék zúzót, akkor én egy 230 cm munkaszélességűt választanék, ami csak egyik irányban nyúlik túl a gépen 30 cm-t. Az pont vinne 3 sort, és egy 80 lovas géppel lehetne neki tolni 12 - 16 km / h -val. Egy 180 cm-es galyzúzóm van, ezzel csak 2 sort tudok zúzni, de 16 km/h -val.
2119 hozzászólás
2 méteres Törő féle szárzuzóval vágtam le 2 hektár álló kukiszárat nem gyorsan de vitte.
Válasz #616. hozzászólásra
3 m-es Komáromit húztunk 82-essel, amíg az volt. Simán vitte, csak a felpörgetés ment nagyon nehezen, ezért a tábla elején egyszer meg lett indítva, és kézigázzal pörgött a végéig, amíg el nem fogyott a munka.
De menet közben simán bírta, még ha földet is fogott néha.
Probléma inkább a hidraulikával volt. Ki kellet tökölni a függesztők hosszát, hogy úszóban vigye, mert különben forralta az olajat.
Válasz #617. hozzászólásra
nekem 4soros vizszintes tengelyü van, 52es szárfüggöen 4-6ban viszi szó nélkül
videón szemben jön :)
Válasz #616. hozzászólásra
A Komáromi KB3011 ami 2,7m-es? Az, hogy dolgozik a 3 sorban? 2 sort taposok az MTZ-vel? Olyan kéne ami el van tolva. 3m-es sok az MTZ-nek szerintem.
MTZ után van olyan zúzó ami 3 sort visz és el van tolva? Mert a 4sort RZ-vel se szívesen viszi, ha olyan a pálya. Milyen sebességgel lehetne menni?
Igy nézz ki a felsö kés Rz szárzuzójé!
Nem tudtok képet a RZ szárzuzóról hogy hova kell tenni a felsö kicsi kést?
RZ-1.5 vagy törö féle!
Válasz #612. hozzászólásra
pedig viszi igaz nem rohangál vele csak szép nyugottan
Válasz #610. hozzászólásra
No persze menten meghóna nyekkkkkk
Válasz #609. hozzászólásra
De meginditani
Elhajtani elhajt lyuk mi is a kafferbivalyt ha má menni akar jófele érted.....
Válasz #608. hozzászólásra
Nekem 6 soros van az mtz alig várja hogy elindítsam
Válasz #608. hozzászólásra
hát egy 13lovas japóra nem ajánlatos,de a 6400-as simán gond nélkül hajtja
Mondjuk ilyen nagyobb nehéz tengelyű 3m 4m stb..... zúzók megindítása a traktorra mennyire lehet káros?
Válasz #606. hozzászólásra
Az a baj, hogy még nyers. Abba is hagytam, mert sokat csak ledöntött. Amit bekapott azt megrágta rendesen. vasárnap megint megpróbáltam, de még mindig nyers. 2008 ban volt utoljára forgó, akkor más fajta volt, és szárazabb, azt sz.rnak vágta, nem borította mint az idén.
Válasz #597. hozzászólásra
Üdv
A porolást most már láttuk, akkor nézzük a munkáját, bár azt a pár szárat még a menetszél is szétviszi ha száraz.:)
Válasz #604. hozzászólásra
Ha nincs szétkopva, szétrohadva, és nincsenek a kések nagyon elkopva akkor szerintem jó az ár. A dob belsejét nézd meg alaposan. Nézzél utána alkatrész beszerezhető-e hozzá. Még nem halottam ilyen gyártmányról
RZ-3-as 199x100x10-es szárzúzókésem van milyen anyagból érdemes tartót csinálni neki és a hajtóművem 1:5-be forog
Válasz #601. hozzászólásra
Pár centi
Merhanem az má rotovátorozás hehehe
Válasz #559. hozzászólásra
Gjoni üdvözöllek most csinálok egy visszintes tengelyű szárzúzót a kés és a talaj közti távolságnak mennyinek kell lenni-e
Válasz #599. hozzászólásra
Kvernelandot nem kérdezted amit hirdetnek?
Válasz #589. hozzászólásra
4 méteres is megfelel .kisebb nem érdekel.
Válasz #591. hozzászólásra
Itt a videó
http://www.youtube.com/watch?v=ZLK2S0iib_8
Nem is 16, hanem 17,2 km/h
http://www.youtube.com/watch?v=ZLK2S0iib_8
Válasz #595. hozzászólásra
Magyar oldalt nem találtam most. Gödöllőn az Agráció kft-nél vettem
Válasz #594. hozzászólásra
http://www.renaioli.net/Manutenzione-del-Verde/Trinciaerba/Trinciasarmenti-TSA-p-167
Válasz #593. hozzászólásra
Milyen fajta?
Válasz #590. hozzászólásra
Kalapácsos, új korában 1,7 kg volt darabja, most már néhány dekával könnyebb lehet. 2800 a tengely fordulata. Mivel az állókések, és a forgókések között minimális a hézag, ezért összevágja, sőt túlságosan is apróra dolgozza a szárat.. 180 cm munkaszélességhez kéri TLT-n az 50 lovat
Majd ha zúzom a forgó tarlót csinálok videót. Mondjuk a szegő előtt nem árt lassítani :-)))
Megnéznélek 16nál ......
és ekkora sebességnél is jól aprít?? y késes vagy kalapácsos??
Minek az 5 m ? A vízszintes tengelyű zúzók akkor dolgoznak jól ha közel forognak a kések a talajhoz. Minél szélesebb egy zúzó, annál nagyobb a valószínűsége, hogy néha bele fog "harapni" a földbe, és az nagyon nem használ neki. Ha olyan magasra emeled, hogy ne rágja még véletlenül sem a földet, akkor a fele szármaradványt ott hagyja. Ha most vennék zúzót, akkor én egy 230 cm munkaszélességűt választanék, ami csak egyik irányban nyúlik túl a gépen 30 cm-t. Az pont vinne 3 sort, és egy 80 lovas géppel lehetne neki tolni 12 - 16 km / h -val. Egy 180 cm-es galyzúzóm van, ezzel csak 2 sort tudok zúzni, de 16 km/h -val.
Válasz #587. hozzászólásra
Válasz #586. hozzászólásra
Láttál dolgozni ilyet?
Válasz #585. hozzászólásra
Képed van?
Keresek magyar gyártmányú /IH Corporation/ 5 m-es vízszintes tengelyű szárzúzót!aki tud eladót kérem jelezze .!
.
Válasz #580. hozzászólásra
Mondjuk ha nincs benn ilyen koptató betét lemez akkor mevvan ?
Volt probléma e körül hm?
Válasz #579. hozzászólásra
az 11 ruppó még a neten is
a magyar lehet 12é nyomja
Válasz #578. hozzászólásra
Ajándékba vinné oda meg nem illik használtat
Válasz #577. hozzászólásra
Kuhn-nak nincs valami jó zúzója,vagy irreálisan magas az ára a VN hoz képest?
VZ-3-as nem jó? Egyszerű, masszív szerkezetnek tűnik... minek akkor bonyolítani?
Válasz #575. hozzászólásra
ja megvan
mer magyar gyártmány
azokkal meg a --- kivan má--------
Válasz #575. hozzászólásra
Há jó az is csak érdeklődök a friss husok után........
Válasz #574. hozzászólásra
A B. bácsié miért nem jó?
És a Müthing banye???????????????
Güttlerékkel vlk seftüt mán?
Vogel mióta gyártja a zúzókat?
Szántóföldi zúzóik mennyire birják a sok hektárt?
Válasz #571. hozzászólásra
Esetleg tudod hol lehet venni készen 3m szárzúzó tengelyt? (vízszintes)
Válasz #570. hozzászólásra
nem, az 540-esen gyorsító rendszer van alatta
Válasz #566. hozzászólásra
TLT 1000 hajtáson forog 2ezret?