Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fasza.. Nekem azt mondta hogy két év garanciát ad rá elhozza kipróbálni és ha beremeg akkor nem kell. A Vogellel meg az a gond hogy nehezebben viszi az Mtz
Ja b. meg tudom mi leheeeet! :-)))))
Á az nem az enyém volt. Megvagy húzatva hol van az már, ezektől öregebb vok., jön majd a XX-edik!!!
Az utolsón meg még gépem se volt. Szomszéd srácnak adtam oda a gépet aznapra kölcsön. Nagyon jó a viszony a szülei meg mi közöttünk. Ez meg rajta maradt.
Láttam egy 1 vagy 2 éves komáromi szárzúzót, pontosabban szalma zúzót-szétfúvatót. Remeg az egész és már több helyen el van repedve és meg kellett hegeszteni.
Hát az még odébb van.
Kérj tőle telefonszámokat akinek adott el ilyet és utána tudsz érdeklődni. Azok úgyis megmondják, esetleg még el is mehetsz megnézni.
Ha vársz aratásig, akkor szerintem ilyen szármaradványoknál mindenki zúzót akar majd venni, és nem biztos hogy lesz.
De divat van is rajta jobban mondva csak volt mert már nem üzemel szarrá ment .Jd adapterem van amihez nem volt gyári szárzúzó de az osztrákok okoskodtak hozzá de 3 szezonban mindig kellet szerelni ezért tavaly lelöktük róla
2098 hozzászólás
Válasz #196. hozzászólásra
Kukiba kellene kipróbálni hogy lássam milyen munkát végez.
Válasz #194. hozzászólásra
Így már értem gondoltam én hogy nem te csináltad:-)))))))))))))) De a vogel zúzórol mikor dobsz már képet???
Válasz #195. hozzászólásra
Bár a beremegést már más is mondta a vízszintes zúzókra.
Mikor érkezik?
Válasz #193. hozzászólásra
Fasza.. Nekem azt mondta hogy két év garanciát ad rá elhozza kipróbálni és ha beremeg akkor nem kell. A Vogellel meg az a gond hogy nehezebben viszi az Mtz
Válasz #192. hozzászólásra
Ja b. meg tudom mi leheeeet! :-)))))
Á az nem az enyém volt. Megvagy húzatva hol van az már, ezektől öregebb vok., jön majd a XX-edik!!!
Az utolsón meg még gépem se volt. Szomszéd srácnak adtam oda a gépet aznapra kölcsön. Nagyon jó a viszony a szülei meg mi közöttünk. Ez meg rajta maradt.
Láttam egy 1 vagy 2 éves komáromi szárzúzót, pontosabban szalma zúzót-szétfúvatót. Remeg az egész és már több helyen el van repedve és meg kellett hegeszteni.
Válasz #190. hozzászólásra
tedd fel még 1x a képet és megmondom hogy volt e osztálytali vagy sem
Válasz #189. hozzászólásra
Most hogy mondod tényleg azt hitem kébzelődöm!!!
Válasz #189. hozzászólásra
Mit láttál Te????
Válasz #186. hozzászólásra
Nem képzelódök a saját szememmel láttam meg még az a 100 ember aki a fórumon volt akkor
Válasz #187. hozzászólásra
azért nincs rajta, hogy kisebb legyen a talajellenállás
Válasz #184. hozzászólásra
Kések nélkül kőnnyebb lessz húzni biztos:-))))
Válasz #183. hozzászólásra
Milyen OT??????
Ne idegesítsél, képzelődsz???
Válasz #184. hozzászólásra
Menyibe került vajon neki az 5-dikes felszerelée??????????????
Válasz #183. hozzászólásra
most még virgonc a Paldoo, de nemsokára kezdődik a suli :-))))
Válasz #181. hozzászólásra
Azért nem voltál most vagy két napig mert voltál osztálytalálkozón én meg már aggódtam hogy lebetegedtél milyen volt a buli?????
Válasz #178. hozzászólásra
Ja VN képviselő mert csakk ők nekik engedték lefotózni !!!!
Válasz #177. hozzászólásra
Micsodáááááán????????
Ezt a gyorsaságot csak tényleg egy földönkivüli tudja !!!!!!
Láttam hát az osztálytársaidat Te is rajta voltál a képen?
Válasz #175. hozzászólásra
Na láttad?
Válasz #176. hozzászólásra
Most voltál osztálytalálkozón???????
Válasz #175. hozzászólásra
Mer elbaxxxtad!!! :-))))
Válasz #174. hozzászólásra
Há mé?
Válasz #173. hozzászólásra
Elbaxxxxxxtad. :-))))
Válasz #172. hozzászólásra
na dobjad !Megrendeltem Komáromitol
Válasz #171. hozzászólásra
Zúzóval mi a helyzet?
Csináltam direkt neked képet a VN-ről öcsém!
Válasz #169. hozzászólásra
O.K. Szevasz!
Válasz #165. hozzászólásra
Én bizok a Komáromi-ban nagyon korrektnek ismertem meg az embert a Szolnoki Mezögépnél volt tervező ha jól emlékszem
Válasz #168. hozzászólásra
Ha megtudsz valamit, akkor írd meg. Most lépek, csaó.
Válasz #167. hozzászólásra
Kom 1.2 miller Vn1.3
Válasz #164. hozzászólásra
Árak milyenek Pisti?
Válasz #162. hozzászólásra
Elég valószínű!
Nekem is van 3m fölött a szára!
Én a komáromi félébe belevágnék, de előtte tényleg körbetelefonálnám a tulajokat, hogy hogy vannak vele megelégedve.
Válasz #162. hozzászólásra
Ez lessz rá kellene álljak a témára csak szeretem halogatni a dolgokat de valamit muszály venni .
Válasz #161. hozzászólásra
Nekem úgy rémlik hogy nyitható.
Válasz #160. hozzászólásra
Hát az még odébb van.
Kérj tőle telefonszámokat akinek adott el ilyet és utána tudsz érdeklődni. Azok úgyis megmondják, esetleg még el is mehetsz megnézni.
Ha vársz aratásig, akkor szerintem ilyen szármaradványoknál mindenki zúzót akar majd venni, és nem biztos hogy lesz.
Válasz #159. hozzászólásra
A Komáromié nem nyitható hátul?
Válasz #159. hozzászólásra
Én akkor szeretném ha lessz kuki vágva hogy ott próbáljuk ki
Szerintünk lényeges az is, hogy a háza hátul nyitható legyen, így szét tudja fújni az anyagot.
Mikor viszi a komáromi próbára a gépet
?
Válasz #157. hozzászólásra
Kom 112kés Vn.csak 75
Válasz #155. hozzászólásra
Komáromin
Válasz #151. hozzászólásra
De divat van is rajta jobban mondva csak volt mert már nem üzemel szarrá ment .Jd adapterem van amihez nem volt gyári szárzúzó de az osztrákok okoskodtak hozzá de 3 szezonban mindig kellet szerelni ezért tavaly lelöktük róla
Válasz #153. hozzászólásra
Amelyik nincs! :))
Melyiken van több kés a vogelon, vagy a komáromin?
Válasz #152. hozzászólásra
Nálunk 1 köcsögnek az van.
Válasz #148. hozzászólásra
Melyik nincs kicent.?
Válasz #149. hozzászólásra
hol, mi ???
Válasz #146. hozzászólásra
Ott se divat a szárzúzó a kombájnon?
Válasz #147. hozzászólásra
És a komáromihoz az?
Válasz #146. hozzászólásra
Van itt 1 Vn is most kapcsolok! Df-jei vannak a mókusnak.