Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem mind,de van rengeteg saját szaporítás,meg folyamatos.Kriszta!Te egy nagy zsivány vagy!!Dobj egyet az iwiwre,hogy ki vagy!:o)
Ha ismersz,akkor tudhatod,hogy mit akarok.
Az Interusznál(Bp),vagy a Vladimexnél (Tata Szomódi út) nézd meg a neten.Nekem az LTZ-hez anno olyasmi volt,mint az IFA vonófej.
MTZ 552!
Én meg Bátorból vagyok.:o)
Üdv mindenkinek
Szeretnék segítséget kérni.
Le akarom műszakiztatni a 2048-asomat, légféket szereltem rá,eddig nem pótkocsizott.
Valaki tudná milyen vonófej kell rá? Típus ? gyártó? beszerzési forrás? Mekkora tömeget vontathat?
Nagyon köszönöm
Akkor 6ha de többször is elkell menni egy nyomon! Ami azt jelenti, hogy kb 7-8 liter hektáronként. Az nem is olyan rossz és gondolom hegyvidéken?
Melyik részről irsz?
Hali! nem hanyagolom el a fogyasztását,csak nem szoktam ilyenekkel foglalkozni,vegyes használatban van ezért nem tudok neked konkrétat mondani! Van még rajta kivül 3 traktorunk,ugyhogy nem jár fullon! Amugy a legelsö T-25 os a mienk volt amit Magyarországon forgalombe helyeztek! 28éves és mig mai parig is dolgozik!
Csak gondoltam mert mifelénk ez volt a hibaforrása, hogy a különböző munkagépeket szerették lenyomatni a földbe és akkor tört el! Nekem a T-25 7évig volt meg és kb 2700 üzemórával adtuk el soha nem volt semmi baja a hidraulikának! Pedig volt használva rendesen függesztett gépekkel!
És mennyit eszik a gép nehezebb munkánál? A hidraulika munkahenger nem úgy tört le, hogy nyomattad a munkagépet a földbe?
Nekünk amikor T-25 volt a vonólapját megerősítettük 10mm vastag laposvassal!
a hidraulikája a gyengéje, ahoz hogy dolgozni tudj vele muszáj tulterhelni a t-25nél elég volt ennél kevés!legtöbbet szölöbe haszláljuk+vetünk ,vegyszerezünk, egyebek!
Hali! 7 éve hajtok ilyen traktort,fogyasztása ahoz az 50le-éhez képest elfogadható, viszont mint minden traktornak ennek is van konstukciós hibája! Nekem a hidraulika felfüggeztésével volt a legtöbb gondom,sorolom:1. A vonószárak gyengék,hajlik,csere Mtz-re! 2. A bordás kereszttengely eltört,csere! 3. A múlthéten leszekadt a hidraulikamunkahenger bekötési pontja,kitört a darázsderékból,át kell variálni az egészet!Kevés az 500kg hidraulika terhelhetöség,az erejéhez képest!Ezek a hibák máshol is elöfordutak már sajnos! Amugy van akarat a gépben! NYugodtan kérdezetek válaszolok ha tudok!
648 hozzászólás
Ja!
Meg majd pont én a vad(on)ember megyek be az őrültekháza Pestre.Ott halnék meg 1 nap után.Még utcára sem megyek,nem hogy Pestre.
Nem mind,de van rengeteg saját szaporítás,meg folyamatos.Kriszta!Te egy nagy zsivány vagy!!Dobj egyet az iwiwre,hogy ki vagy!:o)
Ha ismersz,akkor tudhatod,hogy mit akarok.
Válasz #45. hozzászólásra
Mit akarsz te Pesten!!
A kertészkedés meg a horgászás hobbi marad?? Szépek a virágaid, ha az mind saját ültetés!!!
Mit csinálsz Pesten?Én Pest környékére szeretnék menni lakni.A többit ha gondolod privatban: gardenmania@citromail.hu
Válasz #43. hozzászólásra
Én meg Nyír1-ről irok jelenleg budapestről! :) A földjeim meg Vaján vannak! Milyen traktorod van meg munkagépek és mennyin nyomod?
Az Interusznál(Bp),vagy a Vladimexnél (Tata Szomódi út) nézd meg a neten.Nekem az LTZ-hez anno olyasmi volt,mint az IFA vonófej.
MTZ 552!
Én meg Bátorból vagyok.:o)
Üdv mindenkinek
Szeretnék segítséget kérni.
Le akarom műszakiztatni a 2048-asomat, légféket szereltem rá,eddig nem pótkocsizott.
Valaki tudná milyen vonófej kell rá? Típus ? gyártó? beszerzési forrás? Mekkora tömeget vontathat?
Nagyon köszönöm
Válasz #40. hozzászólásra
Ok értem! Ismerem a vezetését mert 7évig T-25-ösöm volt! Lehet jobban hajtanám mint Te? :) Csak vicc volt!
Ja! ne haragudj de én még gépet senkinek nem engedtem kiprobálni,amim van az a két kezem után van! Megbecsülöm!!!!!!!!!!!!!!4
Válasz #38. hozzászólásra
Akkor ti a szőlővel mit csináltok eladjátok? De tényleg elfogok menni a nyáron hozzátok, hogy megnézzem a trakit és ha megengeded ki is próbálom?
én nem foglalkozok ilyenekkel az öregem borászkodik!Amugy Tállya és Mád között vagyunk!
Válasz #36. hozzászólásra
Az ott van Tállya környékén ugye? Van finom borod mert akkor vonattal vagy busszal megyek? :)
Rátka!
Válasz #33. hozzászólásra
Igen más földek!
Válasz #33. hozzászólásra
Pontosan honnan irsz? Lehet, hogy megnézem a trakidat? :)
ott azért más földek vannak!
Válasz #31. hozzászólásra
Nyír1 :)
Te honnan irsz?
Válasz #29. hozzászólásra
Akkor nem vagy messze tőlem! :) Egy pár kilóméter! :)
Tokaj_hegyalja!!!!!!!!!!
Válasz #26. hozzászólásra
Kép nincs a traktorról?
Válasz #26. hozzászólásra
Akkor 6ha de többször is elkell menni egy nyomon! Ami azt jelenti, hogy kb 7-8 liter hektáronként. Az nem is olyan rossz és gondolom hegyvidéken?
Melyik részről irsz?
kb 6ha váltózó a sortáv meg hogy hánydzor kell menni ,valamikor 3szor 1 soron!
Válasz #24. hozzászólásra
És mennyi területet tárcsázol meg vele?
ha szölöbe tárcsázok napjába kb 40-45 liter de akkor van teljesitmény is utána 1,8 as 450kg elöl hátul csipkés tárcsával!
Válasz #22. hozzászólásra
Akkor úgy kérdezem, hogy vegyes használatban se tudod, hogy mennyit fogyaszt mondjuk egy t-25-öshöz képest?
Hali! nem hanyagolom el a fogyasztását,csak nem szoktam ilyenekkel foglalkozni,vegyes használatban van ezért nem tudok neked konkrétat mondani! Van még rajta kivül 3 traktorunk,ugyhogy nem jár fullon! Amugy a legelsö T-25 os a mienk volt amit Magyarországon forgalombe helyeztek! 28éves és mig mai parig is dolgozik!
Válasz #19. hozzászólásra
A fogyasztását nagyon elhalgatod?
Válasz #19. hozzászólásra
Csak gondoltam mert mifelénk ez volt a hibaforrása, hogy a különböző munkagépeket szerették lenyomatni a földbe és akkor tört el! Nekem a T-25 7évig volt meg és kb 2700 üzemórával adtuk el soha nem volt semmi baja a hidraulikának! Pedig volt használva rendesen függesztett gépekkel!
a függesztett tárcsát általában nem szokták nyomatni!!
Válasz #17. hozzászólásra
És mennyit eszik a gép nehezebb munkánál? A hidraulika munkahenger nem úgy tört le, hogy nyomattad a munkagépet a földbe?
Nekünk amikor T-25 volt a vonólapját megerősítettük 10mm vastag laposvassal!
a hidraulikája a gyengéje, ahoz hogy dolgozni tudj vele muszáj tulterhelni a t-25nél elég volt ennél kevés!legtöbbet szölöbe haszláljuk+vetünk ,vegyszerezünk, egyebek!
Válasz #15. hozzászólásra
Milyen ekét húzol vele? Mennyit eszik egy hektár szántásnál? A hidraulika munkahenger hogyan tört le mit csináltál vel?
Hali! 7 éve hajtok ilyen traktort,fogyasztása ahoz az 50le-éhez képest elfogadható, viszont mint minden traktornak ennek is van konstukciós hibája! Nekem a hidraulika felfüggeztésével volt a legtöbb gondom,sorolom:1. A vonószárak gyengék,hajlik,csere Mtz-re! 2. A bordás kereszttengely eltört,csere! 3. A múlthéten leszekadt a hidraulikamunkahenger bekötési pontja,kitört a darázsderékból,át kell variálni az egészet!Kevés az 500kg hidraulika terhelhetöség,az erejéhez képest!Ezek a hibák máshol is elöfordutak már sajnos! Amugy van akarat a gépben! NYugodtan kérdezetek válaszolok ha tudok!
Kinek mi a tapasztalata ennek a traktornak fogyasztásban és megbízhatóságban?
Mtz-től többet vagy kevesebbet eszik?
Tudtommal igen csak 3 hengeres.
Én érdeklödni szeretnék hogy motorikusan ebben ugyan az a motor van mint a T-25ötösben?
Gabika! A vtzhez van alkatrészkatlógusod és kezelési utmutatód?
Állitólag kilincsmüves rendszerel müködik,a kardán hirtelen fordulatszámváltozása révén!
Hogyan kapcsol? Át lehet alakítani, hogy én kapcsoljam?
Minden VTZ-nek automata kapcsolású az elsöhajtása,és nem a váltóban hanem az elsöhajtásban kapcsol!
Ebben az első hajtás kapcsolható?
Jók a vtz-k!
Az AS szinkronváltós az AM pedig hagyományos!
Irj le mindent amit tudsz róla rosszat és jót.
Mi a különbság a két gép között?
vtz AS vagy AM-re vagy kiváncsi?Az AM-ről tudok egy-két ezt azt!Van nekűnk is!
Véleményeteket szeretném kérni erről a traktorról. Jöhet minden jó és rossz tulajdonság egyaránt.