Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Monolit, köszi a tippet, az olajhűtő csőkígyó is kilett tisztítva, de az olajváltóval nekem újat mondtál. lehet hülyén hangzik, de az meg mi? hol találom? kérlek segíts!
Sziasztok sorstársak! Ki tud segíteni? A 2048-asom egy idő óta munkaterhelés nélkül is túlmelegszik kb, fél,-egy órai motorjárás után.
Az ékszíj feszes, olajat, olajszűrőt lecseréltem, levegőszűrőt kitisztítottam, a hengerek bordáit tisztára mostam, ennek ellenére az olajhőfok mérő kijelzője felmegy 110 fokig. Kinek van tippje,hogy mi lehet a baj oka? Várom segítő szándékú válaszitokat, Üdvözlettel Jóskapap.
Sziasztok sorstársak! Ki tud segíteni? A 2048-asom egy idő óta munkaterhelés nélkül is túlmelegszik kb, fél,-egy órai motorjárás után.
Az ékszíj feszes, olajat, olajszűrőt lecseréltem, levegőszűrőt kitisztítottam, a hengerek bordáit tisztára mostam, ennek ellenére az olajhőfok mérő kijelzője felmegy 110 fokig. Kinek van tippje,hogy mi lehet a baj oka? Várom segítő szándékú válaszitokat, Üdvözlettel Jóskapap.
Üdv... kellene pár dolog vtz 2048 a-hoz. Űvegszálas sárvédő perem, légtartály, motor védő burkolatok jobbos-balos,lépcsőnél a takaró vas, vtz embléma,km-óra!?
Sziasztok! Mi is édesapámmal vettünk egy ilyen kis traktort! Vannak vele némi homályos dolgok, az MTZ utan furcsa, meg tapogatózunk hogy mi merre hogy működik. Most egy olyan kérdésem lenne így első körön (lehet, sőt biztos lesznek még kérdéseim, mivel egy fülkében keletkezett elektromos tűzben kiégett VTZ-ről van szó) hogy valaki esetleg egy közeli kepet küldene az első ablakon levő ablaktörlő motorról, és az ablak felfüggesztő csavarjairól (ha egyáltalán csavarral van felrakva)?! Hogyha más probléma adódik akkor majd jövök és kérdezek! előre is köszi a válaszokat, képeket!!!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az oldalváltós vtz-nél ami nem szinkronos, milyen irányba kell a sebességeket rakni ? Keresztben van az üres előre-hátra pedig a fokozatok mint az mtz ben? Köszi szépen !
Válasz salikgyula #483. hozzászólásáraszerintem nem kiváltva lett, azthiszem ezek a masinák már fekvőmunkahengeresek mint az mtz, a segédszett itt is csak rásegít.
Üdv! VTZ2048A boldog tulajdonosa vagyok 2015 december óta. Gépkönyvet keresek hozzá! Ha valaki tud segíteni megköszönném! T25, stb-hez van nekem is ha kell valakinek! Természetesen eredeti nyelvű!
Sziasztok. Nemrégen vásároltam egy VTZ 2048AC típusu traktort. Elvittem szerelőhöz mert dobta a sebességet. Nem tudnátok nekem abban segíteni hogy egy gépkönyvet honnan tudnék hozzá szerezni? Elméletileg a 2048 gépkönyvében nincs benne a szinkronváltó?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz Myrrdin #471. hozzászólásáraAhol az első kerék agyak fordulnak. Hasonló mint a nagy mtz,csak ez nem rugózik. Kb úgy néz ki mint egy 3dlpohárba egy 2dl-est amint található a felfogatási pont. Na ez a páros oldalanként nettó 60papír körül mozgott 1 éve. A perselyt ki vettük. Kicsit felfúrták. Kapott oldalanként 2db porvédős golyós csapágyat,a talpcsapágy maradt. Mivel nem rugózik. Így tökéletesen helyettesíti a csapágy a perselyszerepét. Valamint könnyen olcsón javítható.
Válasz szanka.tamas76 #467. hozzászólásáraEbben a trakiban kulissza tengely reteszelésnek is kell lennie. Lehet ott van valami bibi.De lehet sima váltóházas...akkor szétbontós,a játék. Nem szívesen javítom..A sima MTZ-t előbb széthúzom mint ezt az össze szűkített vasat. Az alkatrész drága hozzá. Kemény melóban meg eszi a váltót(legalább is felénk).Kommunális vagy könnyű kerti munkára ajánlott a gép. Valamivel szélesebb a törzse mint a T25-nek..De a látszat csal. A függőcsapok megoldása drága játék. Át is alakítottuk csapágyasra (forgácsolási-alkatrész...stb munkákkal együtt Így is fél áron volt mint a perselyek.) Nem rossz paripa de kötött talajon 20-25 cm mélységnél jobban ne szánts vele,2 ekefejjel. Kertben gyümölcsösben ideális "erős kis paripa".
Válasz szanka.tamas76 #467. hozzászólásáranembiztos hogy komoly baja van, de ha za van neki akkor felejtős.
meg kérdéses mire kell a gép.
ezek leginkább könnyű kertészeti munkára jók, ott örökös mint a nyomor.
de nehéz munkára sose tervezték, megcsinálja azt is, csak annak megvan az ára.
Sziasztok!Érdeklődnék:VTZ-2048 AC traktor eladó váltóhibával.Előremeneti szorzó kidobálja a sebességet.Érdemes-e vele foglalkozni?Várom a véleményeket.Köszönöm.
beöntőszűrő van, pálcának helye van, de pálca nem volt benne.
t-25 pálca hosszát leszámítva belemegy, igazából levágsz belőle aztán leengeded a tankot üresre, és elkezded 10 literével feltölteni aztán bekarcolod az új jeleket a pálcára s kész.
VTZ tulajdonosok!
Kérdeznélek benneteket, hogy az üzemanyatankban nektek van-e üzemanyag beöntőszűrő , meg szintmérő pálca? De legfőképp a szintjelző pálca érdekelne, hogy olyat raktak-e bele. Mert más beosztású biztos, mint a T25/30-as szintmérő pálca, mert azt belepróbálva teljesen leérve a tank aljára koppan a pálca, meg még ki is lóg.
Tehát a kérdésem ismét, hogy van-e ilyen a tiétekben?
a videó végén mutatja hogy nagyon alacsony fordulaton is stabilan jár a motor.
nekem 1000 nél azért mocorog rendesen még a mutató vége :D
tetszik nekem hogy az enyém így jár meg minden, a hangja aranyos.
648 hozzászólás
Monolit, köszi a tippet, az olajhűtő csőkígyó is kilett tisztítva, de az olajváltóval nekem újat mondtál. lehet hülyén hangzik, de az meg mi? hol találom? kérlek segíts!
Az olaj irányváltó át lett állítva (téli/nyári)?
Ki lett tisztítva az olajhűtő csőkígyó?
Üdv... kellene pár dolog vtz 2048 a-hoz. Űvegszálas sárvédő perem, légtartály, motor védő burkolatok jobbos-balos,lépcsőnél a takaró vas, vtz embléma,km-óra!?
Sziasztok! Mi is édesapámmal vettünk egy ilyen kis traktort! Vannak vele némi homályos dolgok, az MTZ utan furcsa, meg tapogatózunk hogy mi merre hogy működik. Most egy olyan kérdésem lenne így első körön (lehet, sőt biztos lesznek még kérdéseim, mivel egy fülkében keletkezett elektromos tűzben kiégett VTZ-ről van szó) hogy valaki esetleg egy közeli kepet küldene az első ablakon levő ablaktörlő motorról, és az ablak felfüggesztő csavarjairól (ha egyáltalán csavarral van felrakva)?! Hogyha más probléma adódik akkor majd jövök és kérdezek! előre is köszi a válaszokat, képeket!!!
Eladó kettes eke nagykanizsán 06302555182
Válasz Koszerator #490. hozzászólásáraTeljessen meghúzod magad felé a hidraulika kart.
Sziasztok! Valaki esetleg tudna információval szolgálni, miszerint hidraulikaállást lehet kapcsolni "úszó" fokozatba?
Előre is köszönöm :)
Válasz Masina93 #488. hozzászólására
https://www.youtube.com/watch?v=sgtEcDAcJeg
vtz 2048 vetés :)
Moderátor által módosítva: 2017-03-02 15:09:04
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az oldalváltós vtz-nél ami nem szinkronos, milyen irányba kell a sebességeket rakni ? Keresztben van az üres előre-hátra pedig a fokozatok mint az mtz ben? Köszi szépen !
Válasz salikgyula #483. hozzászólásáraszerintem nem kiváltva lett, azthiszem ezek a masinák már fekvőmunkahengeresek mint az mtz, a segédszett itt is csak rásegít.
Egy kis érdekesség!
Munka henger kiváltása Dakota segéd munkahenger készlettel.
Az elektromos kapcsolóit érdemes lerelézni, mivel nem bírják a terhelést.
Válasz orospark #480. hozzászólásáraÉn a T40 katalógusát vettem meg hozzá, nagyrészt egyeznek vele az alkatrészek.
A gépet már eladtam, a katalógus még megvan. MTZ alkatrészek is csereszabatosak, pl. kapcsolók.
Üdv! VTZ2048A boldog tulajdonosa vagyok 2015 december óta. Gépkönyvet keresek hozzá! Ha valaki tud segíteni megköszönném! T25, stb-hez van nekem is ha kell valakinek! Természetesen eredeti nyelvű!
Sziasztok. Nemrégen vásároltam egy VTZ 2048AC típusu traktort. Elvittem szerelőhöz mert dobta a sebességet. Nem tudnátok nekem abban segíteni hogy egy gépkönyvet honnan tudnék hozzá szerezni? Elméletileg a 2048 gépkönyvében nincs benne a szinkronváltó?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz szanka.tamas76 #476. hozzászólásáraJah bocs nem neked ment volna :D
Válasz Roli és Feri #455. hozzászólásáraMeg van még a tető?
Válasz gazda palánta #475. hozzászólására2001-es a traktor,de a főtengelyének nincs baja!
Válasz szanka.tamas76 #474. hozzászólásárahányas évjáratú a törött főtengelyes gép?
Köszönöm a véleményeket!Minden jót!
Válasz papa maci #472. hozzászólására
Válasz Myrrdin #471. hozzászólásáraAhol az első kerék agyak fordulnak. Hasonló mint a nagy mtz,csak ez nem rugózik. Kb úgy néz ki mint egy 3dlpohárba egy 2dl-est amint található a felfogatási pont. Na ez a páros oldalanként nettó 60papír körül mozgott 1 éve. A perselyt ki vettük. Kicsit felfúrták. Kapott oldalanként 2db porvédős golyós csapágyat,a talpcsapágy maradt. Mivel nem rugózik. Így tökéletesen helyettesíti a csapágy a perselyszerepét. Valamint könnyen olcsón javítható.
Válasz papa maci #470. hozzászólásáraA függőcsapok alatt mit értesz?
Válasz szanka.tamas76 #467. hozzászólásáraEbben a trakiban kulissza tengely reteszelésnek is kell lennie. Lehet ott van valami bibi.De lehet sima váltóházas...akkor szétbontós,a játék. Nem szívesen javítom..A sima MTZ-t előbb széthúzom mint ezt az össze szűkített vasat. Az alkatrész drága hozzá. Kemény melóban meg eszi a váltót(legalább is felénk).Kommunális vagy könnyű kerti munkára ajánlott a gép. Valamivel szélesebb a törzse mint a T25-nek..De a látszat csal. A függőcsapok megoldása drága játék. Át is alakítottuk csapágyasra (forgácsolási-alkatrész...stb munkákkal együtt Így is fél áron volt mint a perselyek.) Nem rossz paripa de kötött talajon 20-25 cm mélységnél jobban ne szánts vele,2 ekefejjel. Kertben gyümölcsösben ideális "erős kis paripa".
Válasz szanka.tamas76 #467. hozzászólásáranembiztos hogy komoly baja van, de ha za van neki akkor felejtős.
meg kérdéses mire kell a gép.
ezek leginkább könnyű kertészeti munkára jók, ott örökös mint a nyomor.
de nehéz munkára sose tervezték, megcsinálja azt is, csak annak megvan az ára.
Válasz szanka.tamas76 #467. hozzászólásáraSzia!
Szerintem felejtős!
Nagyon problémás az alkatrész beszerzése,ha mégis találsz hozzá arany áron számolják.
Sziasztok!Érdeklődnék:VTZ-2048 AC traktor eladó váltóhibával.Előremeneti szorzó kidobálja a sebességet.Érdemes-e vele foglalkozni?Várom a véleményeket.Köszönöm.
Válasz Matyika01 #458. hozzászólásáraheló lenne egy kérdésem hogy hányas évjáratú a gép? hallottam már mástól is ilyen hibát
Válasz szeki 2 #464. hozzászólásáraKöszi!!
Válasz Maszek Zs #463. hozzászólására 170 bár t25 ösé jó bele..
Üdv Urak!!
Mennyire kell állítani a porlasztó nyitónyomását? Jó bele az MTZ porlasztó vagy milyen kell bele?
Válasz Arpy #461. hozzászólásárahát, én ebbe nem mernék beszállni.
tériszonyom van a keskeny de magas masinákban :D
Biztos nem kézzel emelték oda fel.
Válasz Matyika01 #458. hozzászólására+1 áruház , amúgy hol vagy ha komárom megye akkor tudok még egy opciót
Válasz Matyika01 #458. hozzászólásáraitt
és itt
forgalmaznak alkatrészeket hozzá.
mindkettőtől kérj ajánlatot árra.
ha nem gond, le tudnád fényképezni nekem a főtengelyt ?
elnemtudom képzelni hogyan törhetett el.
olyan kép is kéne nekem amin a törés felszínét látom.
köszönöm szépen előre is.
Sziasztok!vtz2048am tipusu traktoromban eltört a fötengely.Hol tudnék hozzá alkatrészt vásárolni? Elöre is köszönöm segitséget!
Válasz #456. hozzászólásra
beöntőszűrő van, pálcának helye van, de pálca nem volt benne.
t-25 pálca hosszát leszámítva belemegy, igazából levágsz belőle aztán leengeded a tankot üresre, és elkezded 10 literével feltölteni aztán bekarcolod az új jeleket a pálcára s kész.
VTZ tulajdonosok!
Kérdeznélek benneteket, hogy az üzemanyatankban nektek van-e üzemanyag beöntőszűrő , meg szintmérő pálca? De legfőképp a szintjelző pálca érdekelne, hogy olyat raktak-e bele. Mert más beosztású biztos, mint a T25/30-as szintmérő pálca, mert azt belepróbálva teljesen leérve a tank aljára koppan a pálca, meg még ki is lóg.
Tehát a kérdésem ismét, hogy van-e ilyen a tiétekben?
Sziasztok! Eladó vtz tornado müanyag tető! 20.000 ft tel:30-2555182
itt
a videó végén mutatja hogy nagyon alacsony fordulaton is stabilan jár a motor.
nekem 1000 nél azért mocorog rendesen még a mutató vége :D
tetszik nekem hogy az enyém így jár meg minden, a hangja aranyos.
de azért ez jobban bejönne.
Válasz #450. hozzászólásra Igen igen más a hangja az enyém másképp jár alapjáraton ,ez tetszik !!
Válasz #449. hozzászólásra Lehet hogy jobban mükszik minta köradagoló !!
Válasz #450. hozzászólásra
enyém darabosabban jár sokkal,
lehet megkéne néznem egy ilyen adagolót.
elméletileg jobbnak kellene legyen mint ami most rajta van.
Válasz #449. hozzászólásra
Üdv.!
Ilyet talán ebben a videóban láttam, bár látszik, hogy itt is már valamiről le volt szedve, aztán lehet, hogy a gyárija:
VTZ 2048A
mi a szösz
hátez?
ilyet próbált már valaki ?