Hirdetés
Cikkajánló
Hirdetés
A napraforgó tápanyagellátásának 8+1 fontos kitétele
A napraforgótáblák tápanyagtartalmát jobban figyelembe kell venni, ha nem...
Hirdetés
263 hozzászólás
Válasz #111. hozzászólásra
Válaszolok erre az agyatlan gondolkodásra is, ha már megszólalt a drága nagy papácska. Véleményekre gondolta! Nem ilyen szegénységi bizonyítványra, mint amit a drága papácska írt ide. Ennyit rólad
Válasz #110. hozzászólásra
Azt tudom hogy a tengelyek különböző szöget zárnak be csak arra voltam kíváncsi hogy munka szempontjából mi a különbség mert hallotam már jót is meg rosszat is róluk.
Válasz #109. hozzászólásra
Ne cumiztassál itt senkit ezt sem tudod???? Gazdálkodhi azt tudsz?????? A búzát a zabtól azt megtudod külömböztetni????
Válasz #109. hozzászólásra
A tárcsasorok elrendezése, azaz a tengelyek x-et vagy v-t formáznak. A többség a v-re esküszik, de amiket láttam nem egyforma mélyen jártak a két szélén. Nekem román x van, az meg középen 5 centit elhagy és csak földet dob rá, de már készül a megoldás rá. De könnyebb húzni szerintem (50essel 36 levelet húzok).
Vki tudja, hogy a román tárcsán eredetileg hány cm-es lapok vannak?
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni hogy mik a különbségek az X és a V tárcsák között?
Válasz #107. hozzászólásra
tudomásom szerint a GEO-UNIVERZÁL Kft nél gyártották tovább a termékeiket.
Telefon: +3676440292, Szabolcska Péter ügyvezető ig a cég vezetője ( 2007-es adat)
Válasz #106. hozzászólásra
nem Varga Sándorra gondoltál?
valaki nem tudja véletlen Varga Mihály elérhetőségét ,vettünk tőle egy tárcsát Lakitelekről,később Tiszakécskére költözött,tudomásunk szerint alkatrész szeretnénk venni.
Köszönöm A segítségeteket
Válasz #104. hozzászólásra
Még valami:
merev vázas vontatottra , vagy összecsukhatós közúti szabvány szélességüben gondolkodol?
Válasz #103. hozzászólásra
Szia!
Számolj azzal is, hogy milyen kötöttek a földek felétek? Mekkora hely van a megfordulásra a föld végén( pl erdő, gyümölcsös müvelésénél? Fontos-e, hogy eltolható legyen ugyanugy mint az FFT ?
Sziasztok
Eladtam régi fft tárcsámat, és újat szeretnék venni!
Érdeklődni szeretnék, hogy a magyar tárcsák közül melyiket érdemes megvenni, melyik milyen erős stb.
Ezekben gondolkodom: metalwolf, helti, omikron, agromaster, busa
Ja 105 le-s gép után kellene
Válasz #97. hozzászólásra
eu szabványos kupgöris, duplatömitéssel
Válasz #98. hozzászólásra
rosszul emléxel
Válasz #96. hozzászólásra
Szia!
1. egyáltalán nem mondható lemeznek, a nagy gyártók szivesebben szerelik véle gépeiket az usa-ban is.
2. a szerkezetacélból sajtolt pogácsák a hegesztéskor szinte semmit nem degormálódnak
3. ne induljatok ki mindig ovodás gyártmányakból, mert azok tényleg vékonyfalú varratos csövet használnak, 2 vékonyfalú pogácsával
Válasz #98. hozzászólásra
szerintem is az a tutti, de drágább is és azt a sufniba nem gyártod le.
Te J. .
Mútkor még nem az öntvény vót a tuti???????
Emlékszek ám ilyesmire........
Válasz #89. hozzászólásra
Na ilyen kellene mindegyikre!
Ebben milyen csapágyak vannak?
Válasz #86. hozzászólásra
A lemez távtartó nekem sem szimpatikus. A hegesztés miatt alakváltozást szenvednek a lemezek, utána meg nem esztergálják le a megfelelő ívre. Az öntvény biztos nem hajlik el. Ha a tárcsalap már kitágul, akkor már rég rossz.
Elég sok távtartón az a gond, hogy kicsi az átmérője a tárcsalapnál, és emiatt törik a tárcsalap.
Válasz #94. hozzászólásra
igy már érthető !!!
Válasz #93. hozzászólásra
nem.. acélból, ez a 760-as és 810 es tárcsalapok közé való távtartók
Válasz #92. hozzászólásra
miböl van az ??
ólomból
Válasz #90. hozzászólásra
ezen a képen a 480-as távtartó gyürüi vannak, osztott kivitelben. ennek darabja ugy 48 kg körül van
Közben elugrom fáért, majd este folyt. köv.
Nem tudom, de csapágyból én jobban kedvelem az IH-ét, és persze a minőségit, mert a gagyit kár felrakni. Milyen falvastagsággal vannak ezek a csövek?
Válasz #88. hozzászólásra
ez eléggé tartós?
Válasz #87. hozzászólásra
Nekem még nem tört 1 sem el(azért elég komoly anyagvastagsága van), a csapágyak melleti kopott meg ha nem vettem észre időben, hogy gáz van.
Viszont láttam olyan lemezből készültet amelyik kihordósodott, és szerintem nálam sem lenne örök életű, mert szeretek leengedett lapokkal fordulni.
Válasz #86. hozzászólásra
attól, hogy mig a csőtávtartó szemcseszekezete tökéletesnek mondható, addig az öntvények nem igazán azok, lehetnek benne zárványok, öntési hibák... a lapok meglazulása esetén az öntvények eltöredezhetnek.
Válasz #85. hozzászólásra
Mitől válik tartósabbá a lemez az öntvénytől?
Válasz #84. hozzászólásra
nem, ez tartósabb, hegesztett cső távtartó, kb 11kg
Válasz #83. hozzászólásra
Ez öntvény?
Válasz #82. hozzászólásra
Szia!
Ugy 7900Ft+áfa..
Válasz #81. hozzászólásra
a 320-as távtartó milyen árban van?
Válasz #73. hozzászólásra
szia! nem... 265mm /40x40, v 38x38 tengellyel,nálam használatos nagyobb távtartók, 320, 400, 480mmm
Válasz #79. hozzászólásra
En jol megszivtam, azt hittem fel fog menni az aruk... Ezert tavaly vettem nevenincs orosz? lapokat helyben. A Keletagronal dragak voltak, a Habinal nem volt valasztek...erre ugyanolyan arban lett egyszercsak a habinal Bellota lap...
Majd holnap kiprobalom egy szambeutovel, hogy hagy-e rajta nyomot... Nem tudok nyugton aludni...
Válasz #77. hozzászólásra
A nehéz IH-nkon olyan van elöl, nem rossz lap, bár vékonyabb mint az eredeti.
Válasz #77. hozzászólásra
spanyol
Sracok, a Bellota milyen nemzetisegu marka?
Válasz #75. hozzászólásra
az ih nehéztárcsán 280 as távtartók vannak de annak lehet hogy vastagabb a tengelye.
Mtz után akarok csinálni egy szimpla 7 lapos függesztett disztillert ami befér a fasorok közé.
Olyat akarok csinálni ami nem tud bekötni semmilyen talajon se. A tengely végeire tenném a csapágyat,a váz meg jó messze lenne mindenhol a lapoktól.
Még a rome sárkaparóit kéne lesasolnom aztán neki is állnék.
Válasz #73. hozzászólásra
Biztos h. van.
Ha megnézed a gyártókat milyeneket ütnek össze... van 28as távtartójú tárcsa nem is 1 nél.....
Aztán már csak 1 telefon és lehet rendeeni......
VAGY! Josey
Mipéz lehet 1 ilyen?
Mitakarsz növelni a hézagot??
http://www.youtube.com/watch?v=nJWQCLM-jNw
40x40 tárcsatengelyre létezik 280 hosszú távtartó 660-as tárcsalapok közé?
Válasz #66. hozzászólásra
Ha gyorsabban huzod bakki akkor az eleje is gyorsul ám....
Szélesebb lesz az árok..... hátulja meg úgyis gyors... minő véletlen....
Válasz #70. hozzászólásra
Miről a munkáról?
pfffffffffffffffffffffffffff
há az most nincsen
nem rossz az elhiheted
gyilkolásra nem árt ha van otthon ilyen tárcsás gyilkoló
ha meg finomkodni akarsz akkor kell 1 rövidtárcsi....is szerintem fogjukrá aszondom
Válasz #69. hozzászólásra
Fotót róla!
Válasz #68. hozzászólásra
Ha azt akarom h. hagyjon akkor tudok hagyatni...
Ha nem akarok hagyatni akkor nem hagyatok......
1 henger utána csodákra képes......
Válasz #67. hozzászólásra
Akkor hagy bakhátat vagy sem?
Válasz #66. hozzászólásra
Vannak ilyenek a tanyán... esetleg...
Válasz #60. hozzászólásra
Gyakorlati tapasztalatok vannak róla? Soha, semmi bakhátat nem hagy?
Úgy gondolom, ha lassan húzva a hátsó tagok bedobják az első tagok által csinált barázdába szépen a földet, akkor ha ugyanolyan mélységen gyorsabban húzom, akkor már túldobja és nem lesz egyenletes a talaj.
Biztos jobbak mint a régi x-ek, ráadásul nem húznak félre mint a V, de amíg nem látom élőben addig kétkedek.
Válasz #64. hozzászólásra
árak = árat
Válasz #62. hozzászólásra
Hali! Tudsz már árak a zöldtrágya vetőre, meg az elemekre?