Hirdetés
Cikkajánló
Hirdetés
![A napraforgó tápanyagellátásának 8+1 fontos kitétele A napraforgó tápanyagellátásának 8+1 fontos kitétele](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9127/cikk_79127/napraforgo--------_fill_540x300_0.jpg)
A napraforgó tápanyagellátásának 8+1 fontos kitétele
A napraforgótáblák tápanyagtartalmát jobban figyelembe kell venni, ha nem...
Hirdetés
![HE-VA megoldások a napraforgó-termesztésben HE-VA megoldások a napraforgó-termesztésben](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9088/cikk_79088/he-va-1_fill_540x300_0.jpg)
263 hozzászólás
Válasz #11. hozzászólásra
Igen van vele mindig kis legózás, meg a kerekei elég gyengék idén muszály lesz valamit vele kezdeni mert terpeszt mind a négy, a bakhátolásra van 1 kapa a 2 sor elött(bár nekünk sincs most fent a nagy gyomban betömődik).
Amit viszont szeretek bennük, hogy massziv a vázuk, többször kaptam el vele kissebb fákat és csak tengelycsere lett eddig max, de az sem mindig, +használtuk akác írtáson is, amit ott kapott az már én is sajnáltam, de csak 1 út volt előre, 4 ha alatt 11 lap pár csapágy 1 tengely 1-2 csapágytartó +1 defekt volt a mérleg.
Válasz #8. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=PSONYQO4kPs&feature=player_embedded
Én ha új tárcsát vásárolnék csakis X-et vennék!
nehéztárcsát, X-tárcsát!
A modernebb új X-ek már nem bakhátolnak, jól használhatóak, szárakat marhajól aprítják, EGYENLETESEN megy be a fődbe nem úgy mint a V-tárcsa.
Én lehet egy Framest X-et választanék nehézben 5-6métereset.
Eléglenne az 5 hogy a partokon is lehessen rúgatni jobban, laposon meg gyorsabban mennék és megvan a terűlet.
Az IH tárcsa sajnos ha húzva van rendesen szétpereg folyamatosan, nem is használjuk már ha nem muszály.
Sőt belegondolva végképpen nem is kellene az, kell egy jó grubber, lehet 4méteres is, azt 15centin bírja húzni simán a gép és nincsenek széthulló csapágyak, összezárható könnyű vonúlni, függesztett, nem süllyedsz el vele meg ilyesmi
Válasz #8. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
persze neten meg papiron
mivan ki akarja költeni a pézt???
Válasz #5. hozzászólásra
Nekünk mindekttő van IH, én az x et jobban kedvelem, könnyebb vele fordulni, meg a szárat is jobban aprítja(ez mondjuk nem az elrendezés végett van, az Xen 560 as lapok vannak a V meg 670-es)
Válasz #4. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
látott e már valaki ???
épp itt volt az ideje, hogy valaki felhozza ezt a nagyon igéretes topikot
vasárnap estére tökéletes téma
na szóval Dalbo X tárcsa
Válasz #5. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Csak a mostani új generációs X tárcsák azért odabaxnak a földnek
Válasz #4. hozzászólásra
No,majd most.
Helló. Nekem volt x és van v tárcsám. Ebből kikövetkeztethető a válaszom.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #3. hozzászólásra
2 hónap alatt egy írás sem jött rá...............
Ez a 19-ik tárcsás topic.......![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Dal-bo X tárcsáról hallott valaki valamit ????
Szerintetek melyik tárcsa a jobb, az x vagy a v ?