Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezzel azért vitatkoznék.
Mert az "önkifejezés" is, ahogy írtad, mégis másoknak is szól. Akarva vagy akaratlanul. S aki magáénak érzi, annak mégis a szívéhez is szól. Mert a szerzőn kívül mások is élvezői lesznek, ha nyilvánosságra kerül.
Természetesen ez nemcsak a zenére, hanem szinte minden művészi vagy kevésbé művészi alkotásra is igaz.
Szívhez? Az egyáltalán nem biztos. Legalábbis szándékosan biztosan nem.
Pl. a Quimby biztosan nem "másnak" szól, "csak egy önkifejezés".
Vagy a korai Kispál, amikor még nem a közönségnek készült. A Húsrágó még ma is üt, szerintem a legjobb számuk. Vagy a korai Prodigy, amikor még nem az volt a cél, hogy sok lemezt eladjanak ésígytovább. Régenmindenjobbvolt. Ami nem igaz, mert pl. a Kesh-t is szeretem a fiatalok közül:
Fura ízlésem van.
Azt szeretem - függetlenül a stílustól -, ami szívből jön, őszinte.
Mint ahogy a Kerekes Band-es srác mondta az első éneklős számánál, hogy biztosan let volna sok olyan ember, aki jobban elő tudta volna adni, de ez így akkor is az ő gyereke, ezt neki kell megcsinálni. Vagy valami ilyesmi
Konkrétan erről van szó, igazi rock népi hangszerekkel:
Egy angol tehetségkutató versenyen indult el egy magyar csapat, a Hip Hop Boyz egykori tagjának, Szűcs Zoltánnak a vezetésével. A produkció elképesztő sikert aratott, nem véletlenül. A zsűri előbb kissé lenéző módon vette tudomásul, hogy egy magyar produkció következik, de aztán jól megdöbbent. Az előadás alatt a közönség és a zsűri is a könnyeit törölgette, majd a végén felállva tapsoltak. Gratulálok a csapatnak! Csodálatos.
5787 hozzászólás
Válasz #4734. hozzászólásra
Akkor most újra halhattad.
Válasz #4733. hozzászólásra
Nem is tudom, mikor hallottam.....
Válasz #4730. hozzászólásra
Az egyik örök kedvencem
A videot az teszi most igazán aktuálissá, s szívemnek kedvessé, mert a felvétel végén a színpadon zászlót tartó kisfiú az egyik kedves tanítványom.
Válasz #4724. hozzászólásra
Lejárt lemez?Akkor inkább ez.........?
10 napja senki?!
..akkor majd most én....
Egy régi dal. Nem is tudom, honnan jutott ma eszembe.
...sok igazság van benne.....
Egy kis kultúra hehe.
(Remélem mindenki érti mit mekeg az öreg hehe)
Válasz #4716. hozzászólásra
és ha már country estet tartok:
Másfél hét alatt nem volt ilyen nézettsége egy YouTube-os videónak sem. Újabb PSY rekord.
American country
Válasz #4711. hozzászólásra
Japán népi hangszerekkel egy kicsit más féle zene
Válasz #4710. hozzászólásra
Gyönyörű! Állandóan tudnám hallgatni.
Egy kis francia hip-hop
Válasz #4708. hozzászólásra
nagyon jó
Válasz #4705. hozzászólásra
Igen! Friss, nyers erő! Tele tűzzel, temperamentummal.
Válasz #4702. hozzászólásra
Apropó: a csángó népzenéhez mit szólsz? Van benne energia
Ez a Magdijány... élmény számba megy mindig!
Válasz #4701. hozzászólásra
Ezzel azért vitatkoznék.
Mert az "önkifejezés" is, ahogy írtad, mégis másoknak is szól. Akarva vagy akaratlanul. S aki magáénak érzi, annak mégis a szívéhez is szól. Mert a szerzőn kívül mások is élvezői lesznek, ha nyilvánosságra kerül.
Természetesen ez nemcsak a zenére, hanem szinte minden művészi vagy kevésbé művészi alkotásra is igaz.
Válasz #4700. hozzászólásra
Szívhez? Az egyáltalán nem biztos. Legalábbis szándékosan biztosan nem.
Pl. a Quimby biztosan nem "másnak" szól, "csak egy önkifejezés".
Vagy a korai Kispál, amikor még nem a közönségnek készült. A Húsrágó még ma is üt, szerintem a legjobb számuk. Vagy a korai Prodigy, amikor még nem az volt a cél, hogy sok lemezt eladjanak ésígytovább. Régenmindenjobbvolt. Ami nem igaz, mert pl. a Kesh-t is szeretem a fiatalok közül:
Válasz #4699. hozzászólásra
Nem is fura.
Aki az őszinte, tiszta, szívből jövő és szívhez szóló dolgokat kedveli, csak jó ember lehet - így az ízlése sem lehet más.
Válasz #4698. hozzászólásra
Fura ízlésem van.
Azt szeretem - függetlenül a stílustól -, ami szívből jön, őszinte.
Mint ahogy a Kerekes Band-es srác mondta az első éneklős számánál, hogy biztosan let volna sok olyan ember, aki jobban elő tudta volna adni, de ez így akkor is az ő gyereke, ezt neki kell megcsinálni. Vagy valami ilyesmi
Konkrétan erről van szó, igazi rock népi hangszerekkel:
Válasz #4697. hozzászólásra
Mindig meg tudsz lepni valami kuriózummal.
Válasz #4696. hozzászólásra
Vannak még külföldön is elismert magyarok. Pl.:
Válasz #4695. hozzászólásra
Magyarország! Ezt hívják országimázsnak!
Egy angol tehetségkutató versenyen indult el egy magyar csapat, a Hip Hop Boyz egykori tagjának, Szűcs Zoltánnak a vezetésével. A produkció elképesztő sikert aratott, nem véletlenül. A zsűri előbb kissé lenéző módon vette tudomásul, hogy egy magyar produkció következik, de aztán jól megdöbbent. Az előadás alatt a közönség és a zsűri is a könnyeit törölgette, majd a végén felállva tapsoltak. Gratulálok a csapatnak! Csodálatos.
Talán már nem is sokat kell rá várnunk.
Máig gyászolt ez a formáció...
Válasz #4689. hozzászólásra