Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Földeladás új
- T-25/A kistraktor új
- Direktvetés, no-till. új
- Kertészeti géptámogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Agro+Mash Expo és Agrárgép Show új
Cikkajánló
Hirdetés
434 hozzászólás
Válasz #33. hozzászólásra
Szelepek? Mérjél olajnyomást. Mert ha a hajtokar csapágy akkor az olajnyomás is elszalad.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy 12145 ös zetor ami télen lett felújítva (hüvely,dugó,gyűrű,hengerfej,adagoló,porlasztó) azóta 41 üzemóra van benne. Ma kezdett el kopogni a motorja amikor odalépek neki és ,hogy akkor most ilyenkor a csak a hajtókar csapágyakat kell cserélni mert arra vetek ,hogy az az oka a kopogásnak. A segítő válaszokat előre is köszönöm szépen!
Válasz #29. hozzászólásra
lazíds le az adagolót és billentsd meg befelé..nekünk is ugyanez volt és azóta kivállóan működik :DD
bocsi lemaradt hogy előre is köszönöm a segítséget!
Helló mindenkinek, zetor 3011-hez kellene néhány műszaki adat,a gépkönyvében nem szerepelnek, ha lehet és tudja valaki leírhatná az összeset , ami fontos lenne ,kisebb kereket hogy lehet rá szerelni hogy a műszakin is elfogadják ,eredeti 28-as gumit eddig csak horror árakon találtam 26-24 esetleg, a krísztál első felnije stimmel a felni csillagra,milyen olaj kell a váltóba ,egyben van a hátsóhíddal vagy külön van, mennyi időnként kell az olajat cserélni, a vonófejet mit fogadnak el a műszakin és egyáltalán mit néznek mit kell javítani hogy átmenjen a vizsgán, hol lehet alkatrészeket venni ehhez a géphez ,szlovák is jó,Salgótarján,Miskolc közelében
igen az elötöltésröl van szó nem igazán sikerül beállítani ugymond fehérel meg nem is igazán égeti él az üzemanyagot csak talán a harmadik henger
vagy is élőtöltést....
Válasz #26. hozzászólásra
Mire gondolsz hogy nem sikerül beállítanod az elő töltést?
üdv.:N/A
sziasztok lenne még egy gondom nem igazán sikerül az élőtöltést beállítanom nem e volna valami egyszerű módszer a helyes be állításhoz!!!!!! elöre is köszönöm
köszönöm a segítséget!!!!
A gyári hézag hidegen:
Szívó szelepnél: 0,20 mm
Kipufogó szelepnél: 0,30 mm
sziasztok!!
tudna valaki segíteni nekem!
van egy 1962-es Zetor 3011-esem és szeretném meg tudni hogy mennyi a szelep hézag a kipufogó és a szívó szelepnél mert szeretném a gyári értékre állítani
előre is köszönöm
Válasz #21. hozzászólásra
Köszönöm szépen az infót ennyi elég lesz!
Üdv: Gabi
Válasz #18. hozzászólásra
23 Liter + 4 Liter, lejtős terepen hidraulikával végzet munkánál.
Hivatalosan ennyi olaj kell bele, a nívó pálcán a két vonal úgy 3-4 centi távolságra van egymástól de ha még szükséges pontosabban le tudom mérni.
Válasz #19. hozzászólásra
Igen át lehet építeni, létezik úgynevezett 3045-ös kivitel ami annyit tesz hogy van első kerék meghajtása is a gépnek, a többi része azonos a 3011-el.
Üdv. fórumozók!
A 3011-est át lehet építeni össz kerekesre?
Olyan problémám lenne hogy elhagytuk a váltó nívópálcáját és nem tudom mennyi olaj kell bele. Esetleg tudna nekem valaki egy méretett mondani a nívó nyílástól minimum és maximum jelölés hány mm-re kell lenni? Zetor 3011. Előre is köszönöm!
Válasz #16. hozzászólásra
Tisztelt Bittner Úr!
Szlovákiában minden alkatrészt kaphat minden tipusú Zetorhoz,tudok elérhetőséget adni.
Tisztelettel Guttmann Gábor 06705717212
Tisztelt fórumozók!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy a 3011 zetor adagoló meghajtótengely tárcsám eltört egyszer hegesztettük de nem bírta sokáig. Hol lehet ilyen tengely kapni?? A fibernek kellet volna eltörni nem a vasnak. Nagyon fontos lenne a segítség, aki valami infóval tud szolgálni, írjon a eszterga79@gmail.com
Válasz #6. hozzászólásra
Heló
Arra lennék kiváncsi, hogy lehetne egy 2511 zetort keskenyebbre épiteni és a magasságát csökkenteni valamelyest, pl a 2023 lánctalpas lehajtását használni a nyomtáv csökkentésére, kisebb felniket használni, stb ehez kellenének ötletek,úgy hogy a műszaki vizsgán is átmenjen. Előre is köszönöm
Tisztelt fórumozók!
A zetor 3011 hidraulika problémája, miszerint a kuplung pedál kinyomásánál azonnal leejti a munkagépet az okozta, hogy a vezérműtömbe a differenciál szelepen lévő gumigyűrű kopott volt, illetve a visszacsapó szelep le volt ragadva. Jobb híján a kiszerelt vezértömböt víznyomással átmostuk és a szelepek alól a szennyeződés kimosódott és a gumigyűrűt újra cseréltük. Ennek következtében a leírt hiba során jelentkező hidraulika emelgetése megszűnt.
Remélem valakinek hasznosak az infók, nekem is elkeltek volna.
Üdv Micu!
Jónás Miklós írta az alábbi üzenetet, segítsen aki tud!
Tisztelt fórumozók!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy a 3011 zetor hidraulikája a kuplung pedál kinyomása után, miért ejti le a munkagépet? A munkahengerbe a karmantyú új. Nagyon fontos lenne a segítség, aki valami infóval tud szolgálni, írjon a micu69@freemail.hu címre.
Tisztelettel Micu.
ha a gardán be van fékezve akkor nem emel a hidraulika
Válasz #10. hozzászólásra
Köszönöm!
#1. hozzászólás, KEGE küldte be 2011-05-17 11:38:25-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
KEGE
V.ki keresett ZETOR 3011.traktor karok állásáról infót!
Ha érdekli még a KEGE@citromail.hu-ra írjon és küldöm a dokumentációt!
Válasz #9. hozzászólásra
ide kellett volna irányitani
Válasz #6. hozzászólásra
Nézz be a Zetor topikba ott egy email cím.
Válasz #7. hozzászólásra
nem én
Sanyiiiiiii
Van valakinek rajza a hidraulikáról?
A karok állását magyarázó leírás sokat segít. Én 30 éve javítok Zetor 3011.-eseket.
Mára már csak hobbi gép!
3 hete volt műszaki vizsgán de sokan megcsodálták.
A maga korában korszerű gépnek számított.Ilyen fékmegoldás.....
Ragad az útra.
Válasz #1. hozzászólásra
a terepváltó melletti kar teljesen lenyomva akkor megy a gardán, jobb oldalon ülés melletti felső kart felfelé húzva emel lefelé nyomva ereszt le
Hali!
Baloldali kar teljesen lenyomva!
Csak így hajt a kardán és hidraulika egyszerre.
Az a gondom, hogy rotázás közben nem akar ahidraulika emelni,csak ha átváltom kihajtás kart.
Válasz #1. hozzászólásra
pl???
Most vettem egy 3011 -es zetort ,de nem igazán igazodom el a hidraulika és gardán kihajtáson.
Volna egy pár kérdésem.