Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok tud valaki komlett 5611-es motort, ami még működő képes(esetleg blokk is érdekel, ha csak az van, ami nem rozsdás, majd átpakoljuk a cuccokat)!
szükségem volna egy tányérkerékhez (napkerékhez) a differenciál műbe. Van valakinek ötlete honnan? Esetleg komplett hátsó, legrosszabb esetben olcsó, műszaki nélküli Zetor 5611 érdekelne.
elengete a forasztás rud és a villa közt, legalábis tavaly nekem silózás közben tört el a forrasztás, a képen a 4-5 jeöltembe, csak a váltó fedlapot kel le venni, mi a helyén megforasztatuk.
Üdv mindenkinek,az 5611-es zetoromnak a képen látható alkatrésze elrepedt ez tartja a kinyomó villákat, valakinek nem e van egy bontott eladó?Előre is köszönöm.
Zetoros szaktanácsot kérnék.
Elkezdtem a szörnyeteget szétbontani. Megakadtam egy helyen. A vízpumpától balta és lejjebb, egy aluminium házban van egy csigahajtás amire egy menetes csatlakozó megy.
Nekem nem volt rajta semmit. Mi csatlakozik hozzá. Én az olajnyomásra tippelek.
Van e valakinek egy ilyen komplett hajtása, mivel az enyémbe ( egyébként a csigakerekek műanyag kerekek fém tengelyen ) a csigahajtás megadta magát.
Bocs régen voltam fönn. A traki nem eladó én is most vettem.
Ép ma hoztam haza. Most átnézve elég siralmasnak tűnik. De remélem tavaszra már zörögni fog.
A vetőgéped elkelt e. Menyi az ára.
kendi.tibor@t-online.hu
zetor 5611 gékőnyvet keresek
olyan problémám van, lelett szerelve a baloldali
lehajtás és valami oknálfogva adiferenciál zár
nemkapcsol őssze, mi lehet az oka;eddig szereléskor
mindig jo volt
István57
Válasz #815. hozzászólásra
Üdv. nem tudom kaptál e már választ a nagyobb villák a váltóhoz max 2 mm, a kisebb a gardán és a hidralika az 4 -5 mm.Tehát benyulsz a kis ablakon és a villa és anyomcsapágy közötti hézag.Üdv.
szia engem érdekelne a zetor 5611es traktorod,lenne egy pár kérdésem h mienek a gumik rajta van e vizsga vagy valami papírja mennyi idős.miaz ára
köszi
Nagy Joon Deer-rőlvan szó, melynek az elfő kereék felni mérete megegyezik a Zetor hátsó felni méretével.
Továbbra is érdekelne az 5611.-es gépkönyv. Ha valaki tud segítsen.
Másolást követően vissza küldöm.
1727 hozzászólás
Előre is köszi!
Sziasztok tud valaki komlett 5611-es motort, ami még működő képes(esetleg blokk is érdekel, ha csak az van, ami nem rozsdás, majd átpakoljuk a cuccokat)!
Válasz #874. hozzászólásra
Érdeklődj az Axiál-nál azok mindent beszereznek hozzá jó pénzért, vagy menny ki Dunaszerdahelyre.
http://www.axial.hu/index.php/kapcsolat/telephelyek
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Zetor-Crystal-LKT-Tatra-Liaz-alkatreszek/20100527-380896/
Üdv,
szükségem volna egy tányérkerékhez (napkerékhez) a differenciál műbe. Van valakinek ötlete honnan? Esetleg komplett hátsó, legrosszabb esetben olcsó, műszaki nélküli Zetor 5611 érdekelne.
Hello mindenkinek
Kellene nekem 2db zetor 5611 FŐFÉKMUNKEHENGER!!!!!!!!
EMAIL: sajti89@hotmail.com
TEL.: 0670/63-95-771
zetor 5611-es típusú erőgép eladó!!!!!!!!!!!!!
2012 műszaki, munkára fogható állapotban!!!
Ár megegyezés szerint!!!!
Részletek TELEFONON OLÁH ZOLTÁN 06 30-21-83-485
5611-eshez keresek motortér lemezeket, valamint egy új műszerfal lemezt.
Ha valaki tud címet kérem küldje meg.
Előre is köszönöm.
Űdv!
lehet bálázni vele de csak akkor ha benyomott
kuplunggal is hajt kardán tengely mert egyébként
nagyon nehéz vele dolgozni.
kitud segíteni lehet-e bálázni k25-el kis bálázóra gondolok?
Válasz #867. hozzászólásra
Javítok : fordulatmérő
Válasz #845. hozzászólásra
Oda csatlakozik a fordulatmárő spirálja. Felvidéken újat lehet kapni, tudok segíteni.
Válasz #865. hozzászólásra
Megtaláltam a hibát ! A váltókar van elkopva ezért nem szedi a4-5 diket
Válasz #864. hozzászólásra
elengete a forasztás rud és a villa közt, legalábis tavaly nekem silózás közben tört el a forrasztás, a képen a 4-5 jeöltembe, csak a váltó fedlapot kel le venni, mi a helyén megforasztatuk.
Hali sanyi vagyok azt szeretném kérdezni tőletek van egy 5611-es zetorom és nem szedi a 4-5 dik sebessége eddig működött mi lehet a gond !
Hali sanyi vagyok azt szeretném kérdezni tőletek van egy 5611-es zetorom és nem szedi a 4-5 dik sebessége eddig működött mi lehet a gond !
sikerült
valamiért nem megy át a kép
Üdv mindenkinek,az 5611-es zetoromnak a képen látható alkatrésze elrepedt ez tartja a kinyomó villákat, valakinek nem e van egy bontott eladó?Előre is köszönöm.
Válasz #854. hozzászólásra
De csehet nem kapni, csak azt a sz.rt árulja majdnem mindenki, amit az axiál exportál
370km oda,vissza vagy 450:)!Decemberben meg van hogy hova megyek!meg írom majd,hogy milyen volt!
köszi!
További szépet!
Válasz #856. hozzászólásra
Igen tudnak magyarul és nagyon segítőkészek .
Nagyon köszönöm!
Még annyi,hogy tudnak magyarul?
Árak milyenek?
Náluk az áfa most mennyi,mert gondolom én azt itthon vissza igényelhetem?
Válasz #852. hozzászólásra
Én Dunaszerdahelyen voltam az Agrobírónál
Válasz #853. hozzászólásra
A salgglaas-ot hagyjuk mert csak közelíti az eredeti méretet és vastagságot
Válasz #851. hozzászólásra
Mit gondolsz, SKandináviában mi kapható? Made in Salgótarjány by Győzike
Hirtelen gondoltam rá,hogy lesz egy nagy utam:)!
Esetleg tudsz valami címet?Mert volna még pár dolog ami az itthoni raktárból már kifogyott!
Válasz #850. hozzászólásra
ha eredetit akarsz akkor szlovákiából szerezz mert magyarban csak salgglass után gyártottat kapsz
Köszi!
Eredetire gondoltam!
A gépet örököltem és szinte már teljesen restaurálva van a boltnak még nem tudtam utána nézni!
Válasz #848. hozzászólásra
keress a közelben egy üvegest és vágass bele vagy ha van közel bolt ami foglalkozik zetorral ott is kapsz
Helló!
5611-hez keresek bal oldali ablak üveget a mai nap sajna egy baleset áldozata lett!
Előre is köszönöm!
Válasz #846. hozzászólásra
ott a pont
Válasz #845. hozzászólásra
ha csigahajtás van benne,biztos nem olajnyomás,én fordulatmérő adóra gondolok,erre megy rá a spirál
Zetoros szaktanácsot kérnék.
Elkezdtem a szörnyeteget szétbontani. Megakadtam egy helyen. A vízpumpától balta és lejjebb, egy aluminium házban van egy csigahajtás amire egy menetes csatlakozó megy.
Nekem nem volt rajta semmit. Mi csatlakozik hozzá. Én az olajnyomásra tippelek.
Van e valakinek egy ilyen komplett hajtása, mivel az enyémbe ( egyébként a csigakerekek műanyag kerekek fém tengelyen ) a csigahajtás megadta magát.
Ha valaki tud segíteni előre is megköszönöm.
Kisnyakasnak.
Bocs régen voltam fönn. A traki nem eladó én is most vettem.
Ép ma hoztam haza. Most átnézve elég siralmasnak tűnik. De remélem tavaszra már zörögni fog.
A vetőgéped elkelt e. Menyi az ára.
kendi.tibor@t-online.hu
Erre keress rá! Instrukcja Obsługi Ursus C- 360
Helő! István Az Ursus C360 ugyan az. http://instrukcja.pl/i/instrukcja_obslugi_ursus_c_360
van egy mtz 1221.2 nincs valakinek eladó hasi huzó???
zetor 5611 gékőnyvet keresek
olyan problémám van, lelett szerelve a baloldali
lehajtás és valami oknálfogva adiferenciál zár
nemkapcsol őssze, mi lehet az oka;eddig szereléskor
mindig jo volt
István57
Válasz #836. hozzászólásra
Sztem meg csak most veszi
Válasz #815. hozzászólásra
Üdv. nem tudom kaptál e már választ a nagyobb villák a váltóhoz max 2 mm, a kisebb a gardán és a hidralika az 4 -5 mm.Tehát benyulsz a kis ablakon és a villa és anyomcsapágy közötti hézag.Üdv.
sziasztok .nekem ez a 13 soros hassia vetőgépem lenne eladó ha érdekelne valakit hívjon vagy irjon ide.
tel:+36209574100
Válasz #817. hozzászólásra
szia polgi engem érdekelne a zetorod mond róla valamit mi az ára ...
Válasz #834. hozzászólásra
Ezt most kinek irtad? Legyszives hasznald a valasz funkciot...
szia engem érdekelne a zetor 5611es traktorod,lenne egy pár kérdésem h mienek a gumik rajta van e vizsga vagy valami papírja mennyi idős.miaz ára
köszi
5611-esre motorhazteto nincs valakinel veletlenul raktaron? Horpadozott gombolyu mtz45(50) motorhaztetot tudok cserebe ajanlani:-0
Nagy Joon Deer-rőlvan szó, melynek az elfő kereék felni mérete megegyezik a Zetor hátsó felni méretével.
Továbbra is érdekelne az 5611.-es gépkönyv. Ha valaki tud segítsen.
Másolást követően vissza küldöm.
Válasz #829. hozzászólásra
Nem lehet, hogy akkora trakeszrol lesz, aminel az elso ennel a hatso???
Hello régóta keresem a Zetor 120-11 traktor gépkönyvét ha valaki tud segíteni írjon! S.O.S.!!!!! Sürgős.
Válasz #828. hozzászólásra
És a hátsókkal mi lesz ?
A szomszédomtól kaptam egy 30.-40. %.-os Joon Deer első gumi párt.