Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv.
Érdeklődnék nekem van egy 6045-ös zetorom problémám van a kuplungjával nem a sebességváltással hanem a csúsztatott indulással van elkezd remegni mikor engedem a pedált pedig kicseréltem mindent.Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Válasz Ricsi 85 #5938. hozzászólásáraLevettem a szivattyut de akkor se jön ki a tengely! Nem tudom miért nem tudom kihuzni a kapcsolo tengelyböl a tlt tengelyt!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ez egy 3220 zetor, amin már teleszkópos a fülkeajtó nyitása/kitámasztása. (A képen csak egy kis része látszik). A saját gépemre is meg akarom valósítani ezt a megoldást és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ha valakinek van ilyen traktora, amin ilyen ajtó van, kérem küldjön róla néhány képet. Mind a teleszkóp rögzítésről, mind az ajtó ütközőről (ami nem engedi 180 (fokban) kinyitni az ajtót).Remélem sikerült valamennyire érthetően leírni a kérésemet.
Válasz MIHI10045 #5934. hozzászólásáraVége volt beheggesztve csak.kivettem a csavart de nem jött ki a tengely. Van kaöcsolo az üllés elött. De a kapcsolovillát már kivettem kivettem
Válasz Rezgő01 #5933. hozzászólásáraMielőtt levágod nem tudnál képet feltenni hogy lássam mert van olyan fajta is amit nem tart csavar és még olyan kérdés 1000-fordulatott tudod használni vagy az Üllés előtt van rá kapcsoló ?????
Sziasztok olyan problémám lenne van egy 6011 zetorom. Ki akartam venni a Tlt zengelyt de nem sikerült. Levettem a szimetingházat,és a rengely végéröl a gyürüt és akkor se. A tengelynek van15-20cvonza mozgása és akkor se jön ki.Valakinek valami jó ötlele?
Sziasztok!
Kis régebbi fajta kis zetorokban lévő fűtés ér valamit szerintetek?(arra gondolok amikor a hűtőtől van bevezetve kint egy csővel a meleg levegő)
Az én 5748-asomban nincs benne és gondolkodom rajta hogy, megveszem a kivezetést meg a hűtő keretet és megcsinálom télire, de nem tudom hogy érdemes-e vesződni vele.
Válasz Filler #5923. hozzászólásáraÉn most egy SDX 3,2-tárcsát (1600 kg) húzok.
A beállítással eleinte volt gond,de most jó.
Az eleje teljesen beszegve és összetolva vázig,kb. 5 cm-t hagy el,utána egy kultivátor lándzsa azt is elrendezi.A hátulja széthúzva kb 60 cm-re ,a szögállás csak annyit fog ami a terep vissza rendezéséhez kell. Az elejét mindig annyira emelem meg ,hogy a bakhát eltűnjön.A szintezést a kerékkel állítom,ha kell.
Válasz T.f. #5922. hozzászólásáraNekünk most 3,2m orosz X tárcsa van. Egyszerűen nem tudjuk beállítani rendesen. Állandóan keresztbe szaladgál a gép után, jobb oldalt hiába van kisebb tárcsa akkor is bakhátat hagy. Középen elmarad az elmozdulása miatt. Nekem nagyon nem jön be, ma a munkája jó lenne ha ezek a jelenségek nem állnának fent nála.
Válasz Filler #5921. hozzászólásáraElbírja,de oldalhosszat a V-tárcsa sokat zsadal és nagyon feszíti a traktor hátulját,az X-tárcsa nekem jobban bejött,igaz ,hogy a közép bakhátra figyelni kell.
Zetor 16245 után szeretnék tárcsát. Édesapám 4,2 IH tárcsát nézegeti. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek elbírja ez a gép ezt a tárcsát? Dombos környéken lakunk.
Ha volna valakinek véletlenül eladó 2db 16,9x28 as Zetor kerék vagy 30-as felnivel is érdekelne de csak nyomtáv állítós GYőrmegye környékén az legyen szíves írjon a zetoros 6011@g.mail címre.Köszönöm.
11599 hozzászólás
Válasz Kóczán Péter #5953. hozzászólásáramtz-nél láttam már jó pár új tárcsát ami görbe gondolom zetornál is sikerülhet
Válasz Hús Futár #5951. hozzászólásáraa tárcsa is új,egy szerkezettel állítottákbe úgyhogy elméletileg egyforma.
Válasz elenor #5947. hozzászólásáramindent ami a szerkezettel kapcsolatos pl lenkerék nyomólap stiftek. valamit változott most nem rángat annyira.
Válasz Kóczán Péter #5949. hozzászólásáraelsőre vagy rosszul van beállítva a békák ( nem egyformára) vagy görbe a kuplung tárcsa
Válasz Hús Futár #5948. hozzászólásáraigen csinálta előtte is azért cseréltem ki. A lenkerék és a nyomólap is új.
Válasz Hús Futár #5948. hozzászólásáraigen csinálta előtte is azért cseréltem ki. A lenkerék és a nyomólap is új.
Válasz Kóczán Péter #5946. hozzászólásáraCsere előtt is csinálta ? szabályozva lett a lendkerék és nyomó lap ?
Válasz Kóczán Péter #5946. hozzászólásáraPontosan miket cseréltél ki?
Változott valamit a cserék után?
Üdv.
Érdeklődnék nekem van egy 6045-ös zetorom problémám van a kuplungjával nem a sebességváltással hanem a csúsztatott indulással van elkezd remegni mikor engedem a pedált pedig kicseréltem mindent.Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Válasz Rezgő01 #5943. hozzászólásáraVan a bordás részén egy zéger a váltóház felőli oldalon.
Üdv. Zetor 8011-ről vélemények,tapasztalatok,
fogyasztas stb.?
Válasz Ricsi 85 #5938. hozzászólásáraLevettem a szivattyut de akkor se jön ki a tengely! Nem tudom miért nem tudom kihuzni a kapcsolo tengelyböl a tlt tengelyt!
Bocsi a kép elmaradt az előbb.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ez egy 3220 zetor, amin már teleszkópos a fülkeajtó nyitása/kitámasztása. (A képen csak egy kis része látszik). A saját gépemre is meg akarom valósítani ezt a megoldást és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ha valakinek van ilyen traktora, amin ilyen ajtó van, kérem küldjön róla néhány képet. Mind a teleszkóp rögzítésről, mind az ajtó ütközőről (ami nem engedi 180 (fokban) kinyitni az ajtót).Remélem sikerült valamennyire érthetően leírni a kérésemet.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Sziasztok!
Zetor 5611-es trakin meg tudná mondani valaki hogy mennyire állítsam a szelephézagot?
Előre is köszi
Válasz Ricsi 85 #5938. hozzászólásáraTengelyt nem tudom kihuzni azt selytettem hogy a kapcsolo tengely lent jön ki.nem tudom hogy miért
Válasz Rezgő01 #5937 Helo olajat enged ki és vedd le alukrol az olajszivattyú házat aztán kijon
Válasz MIHI10045 #5936. hozzászólásáraMeg se mozdul csak az a 15-20 cm mozgása van. Pedig már ütöttem is és semmi
Válasz Rezgő01 #5935. hozzászólásáraPedig ha a csavar kintvan csak kikellene húzni ott más már nemtart
Válasz MIHI10045 #5934. hozzászólásáraVége volt beheggesztve csak.kivettem a csavart de nem jött ki a tengely. Van kaöcsolo az üllés elött. De a kapcsolovillát már kivettem kivettem
Válasz Rezgő01 #5933. hozzászólásáraMielőtt levágod nem tudnál képet feltenni hogy lássam mert van olyan fajta is amit nem tart csavar és még olyan kérdés 1000-fordulatott tudod használni vagy az Üllés előtt van rá kapcsoló ?????
Válasz MIHI10045 #5932. hozzászólásáraKöszi szépen örök hálám! Igy már Biztosan levághatom a csonkot mert valameik idiota leheggesztette a végét!
Válasz Rezgő01 #5931. hozzászólásáraA tengely végének üregesnek kéne lennie és ott bent süjesztve megtalálod
Válasz MIHI10045 #5930. hozzászólásáraÉs hol találom a csavart?
Válasz Rezgő01 #5929. hozzászólására6-os elég hosszú imbuszcsavar tartja ha minden igaz
Sziasztok olyan problémám lenne van egy 6011 zetorom. Ki akartam venni a Tlt zengelyt de nem sikerült. Levettem a szimetingházat,és a rengely végéröl a gyürüt és akkor se. A tengelynek van15-20cvonza mozgása és akkor se jön ki.Valakinek valami jó ötlele?
Válasz ÖSzabi #5926. hozzászólásáraÉn az Ivánt perzsával takargatom pont ezért...nincs benne radiátor...
Válasz ÖSzabi #5926. hozzászólásáraÉrdemes szerintem nekünk az 5611-esen is olyan volt és jó volt
Sziasztok!
Kis régebbi fajta kis zetorokban lévő fűtés ér valamit szerintetek?(arra gondolok amikor a hűtőtől van bevezetve kint egy csővel a meleg levegő)
Az én 5748-asomban nincs benne és gondolkodom rajta hogy, megveszem a kivezetést meg a hűtő keretet és megcsinálom télire, de nem tudom hogy érdemes-e vesződni vele.
Válasz Filler #5921. hozzászólásáraNekem egy 4 méteres középnehéz V tárcsám van hozzá azt viszi szépen 2/2békában .
Válasz Filler #5923. hozzászólásáraÉn most egy SDX 3,2-tárcsát (1600 kg) húzok.
A beállítással eleinte volt gond,de most jó.
Az eleje teljesen beszegve és összetolva vázig,kb. 5 cm-t hagy el,utána egy kultivátor lándzsa azt is elrendezi.A hátulja széthúzva kb 60 cm-re ,a szögállás csak annyit fog ami a terep vissza rendezéséhez kell. Az elejét mindig annyira emelem meg ,hogy a bakhát eltűnjön.A szintezést a kerékkel állítom,ha kell.
Válasz T.f. #5922. hozzászólásáraNekünk most 3,2m orosz X tárcsa van. Egyszerűen nem tudjuk beállítani rendesen. Állandóan keresztbe szaladgál a gép után, jobb oldalt hiába van kisebb tárcsa akkor is bakhátat hagy. Középen elmarad az elmozdulása miatt. Nekem nagyon nem jön be, ma a munkája jó lenne ha ezek a jelenségek nem állnának fent nála.
Válasz Filler #5921. hozzászólásáraElbírja,de oldalhosszat a V-tárcsa sokat zsadal és nagyon feszíti a traktor hátulját,az X-tárcsa nekem jobban bejött,igaz ,hogy a közép bakhátra figyelni kell.
Zetor 16245 után szeretnék tárcsát. Édesapám 4,2 IH tárcsát nézegeti. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek elbírja ez a gép ezt a tárcsát? Dombos környéken lakunk.
Válasz *** HM *** #5919. hozzászólására
Válasz Myrrdin #5913. hozzászólásáraMi kopasz proxima?
70pr. 31000 től......... 120 pr power 44ig kb megy a ár.
Válasz Myrrdin #5913. hozzászólásáraInkább 1 130HD val szemezz az jobban lefeji a kasszát... ha arra van szükség.
Pontos e-mail cím:zetoros6011@gmail.com
Ha volna valakinek véletlenül eladó 2db 16,9x28 as Zetor kerék vagy 30-as felnivel is érdekelne de csak nyomtáv állítós GYőrmegye környékén az legyen szíves írjon a zetoros 6011@g.mail címre.Köszönöm.
Válasz nagymatetibor981 #5914. hozzászólásáraSzia.Az enyémbe 20 litert öntöttem,és a nívón pont a két jel közt van a szint.
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 3011-es Zetorba hány liter hajtóműolaj kell? Nívópálca sajnos nincs, és erős a gyanúm, hogy 10l kevés bele.
Válasz *** HM *** #5910. hozzászólásáranos épp egy proximával szemezgetek és érdekel
Válasz ÖSzabi #5911. hozzászólására Nem volt még beépítve. 5611-esé.Egy kolléga eladta a trakit és ez megmaradt.25e-rre gondoltam.
Válasz Fe ró #5907. hozzászólásáraEgyelőre várok szerdáig, mert kaptam szelepet az agrobázisnál, megvárom hogy jó-e lesz!
Amúgy mennyit kérnél érte? Milyen zetoron volt és mennyit ment?
Válasz Myrrdin #5908. hozzászólásáraAranyár és Qdrágaszág magyarvérűek számára nyugi
Válasz Myrrdin #5908. hozzászólásáraMilyen traktorhoz? Újat szeretnél vásárolni?
Tud valaki zetor traktorokhoz árlistát? ami aktuális
Válasz ÖSzabi #5906. hozzászólására Nekem van eggy ilyen komplett eladó.
Válasz arpi12 #5903. hozzászólásáraÍgy igaz! Ami volt az AXIAL-nál az 15000 pénz volt
Válasz Fe ró #5904. hozzászólásáraTudom! És köszönöm is!