Válasz #5600. hozzászólásra
Fekete rendszámos nem tudom fejből mekkora vontatás van neki engedve de nem autómata vonó fejes . 6 éve van nálam és van a helyette egy new hollandom ezért adom .
Szia igen ha érdekel nekem lenne egy eladóm 97-es kiskerekes de 20,8-as rába gumivalKB(250-300 Ha-t dolgozott ). Felújított motor váltókb 150 órásak . Le van járva a műszakija de ha érdekel friss műszakival adom át . Jó műszaki és esztétikai állapotban van . Van hozzá 4 fejes IH eke Helti spetberg mélyszántó fejekkel . 4 méteres középnehéz tárcsa és egy 4,4-es Rau kombinátor vagy kérésre 5,6-os kombinátor .
hello sziasztok. békésmegyébe gazdálkodok 16245 zetort keresek saját részre jó állapotut lehetöleg 1997 évjáratol ebbe kérném segitségeteket elöre is köszönöm.
5 évesen vettem 1869-nél +állt számlálóval, de én cseréltem a 20% barum hátsógumit le róla azaz kb 5869 volt. ujraindíttattam/ űj jeladó/ és 10 év alatt ment 900 üó 40ha talajmunka, kocsizás, kaszálás/ 2 év után case ih 956 átvette a tárcsázást, vetést + még van 2 mtz550 is/ úgyhogy csak szántott, kocsizott, kaszált. ih elment, jd4755 tavaly átvette a szántást, tárcsát, kombit. maradt neki ih6200, kocsi, kasza! akarnék valami 120 jonit nagyobb kocsival, nagymütrágyás kukivetővel, jobban vinné a t088-at stb
4-ért klímás traki?! mtz-be 5,6+fáért se teszik bele! azért nem is rakattam bele mert úgyse kaptam volna 300-al többet érte! + se nézted és már alkudni akarsz?
Icsrak, ha könnyü munkát fog végezni nálad a Fortera, akkor az örökös lessz. Nálam mindenes volt 2004 decemberétől 2009-ig. 2012-től már csak vet, szállit, vegyszerez. Talajmunkát már csak minimálisan dolgozik.
A hidraulika erős, és ha az elején fent van a 14 db 50 kg súly, nyugodtan fel lehet akasztani gépeket, felemeli. Megrakott mütrágyaszóróval ami 2 tonna nyugodtan 40 km/ó az úton, és 20 km/ó táblán a munkasebesség /természetesen jól elkészitett talajon/. Az elejét végkép nem emelgeti, még partnak sem az említett súlyal. Kipróbáltam 4,6 m-es Farmet grúbert is felemelte a hidraulika ami ha jól tudom 1700 kg és rendesen hátranyúlik a súly a gép hossza miatt. Dolgozni már nem dolgozott a grúberral, mert nagy lett volna neki. Ami nagyon tetszik a Zetornál, hogy eléggé mozgékony, nem gond vele a sorközmüvelés sem.
Válasz #5565. hozzászólásra
Ha meg veszed a zetort ,az neked örök élet,főleg ha csak vetni fog! Az mtz is birja a strapát akkor ez meg jobban fogja! Szlovákba is sok forterra van, ha szar lenne nem vennék!
11611 hozzászólás
sziasztok van egy eladó 1997 es komplett hathengeres zetor motorblokkom adagolostol tubostol stb.
Válasz #5613. hozzászólásra
Hirdetés szerint motorhibás.
Meglevő gépbe tennék át fő darabot.
Válasz #5612. hozzászólásra
Ja értem .
Válasz #5612. hozzászólásra

aha
de minek bontásra hozni egyet????
Válasz #5611. hozzászólásra
Bontásra hoznák egyet.Bizonyos komponensei kellenének.
"Sajna" viszont nem beszélem a nyelvet.
Válasz #5608. hozzászólásra

Minek foglalkozol ezekkel csaknem van már otthon?
Válasz #5608. hozzászólásra
Hál istennek azokat nem ismerem de ahogy hallom szervizes ismerőstöl jó nagy lom az egész .
Válasz #5607. hozzászólásra
Van egy másik kollégától való kérdés neked a 16245 topikban.
Válasz #5607. hozzászólásra
Egy Szlovákiai 18345-öt szeretnék leinformálni.
Válasz #5606. hozzászólásra
pontosabban melyik tipus lenne ?
Sziasztok. Szlovákiából keresnék UR IV-et ismerő kollégát.Bárki segítségének örülnék,de elöny lenne MARTIN ill.TRENCÍN környéke.
Válasz #5604. hozzászólásra
nagyon szépen köszönöm
Válasz #5603. hozzászólásra
Hideg motoron mindkét szelep 0,3mm.
Sziasztok,nem tudja valaki,hogy a 120as krystal motoron mekkorak a szelephézagok?
Fekete rendszámos nem tudom fejből mekkora vontatás van neki engedve de nem autómata vonó fejes . 6 éve van nálam és van a helyette egy new hollandom ezért adom .
Hívj fel 0630 415 1482 számon és megbeszéljük
Válasz #5599. hozzászólásra
hello érdekel kérdés mekorra tonnát vontathat mien rendszámos miota van nálad munka eszközök vannak durván mien árra gondoltál?
Válasz #5597. hozzászólásra
Szia igen ha érdekel nekem lenne egy eladóm 97-es kiskerekes de 20,8-as rába gumivalKB(250-300 Ha-t dolgozott ). Felújított motor váltókb 150 órásak . Le van járva a műszakija de ha érdekel friss műszakival adom át . Jó műszaki és esztétikai állapotban van . Van hozzá 4 fejes IH eke Helti spetberg mélyszántó fejekkel . 4 méteres középnehéz tárcsa és egy 4,4-es Rau kombinátor vagy kérésre 5,6-os kombinátor .
Válasz #5597. hozzászólásra
Kerdezd husfutart o lehet eladja
hello sziasztok. békésmegyébe gazdálkodok 16245 zetort keresek saját részre jó állapotut lehetöleg 1997 évjáratol ebbe kérném segitségeteket elöre is köszönöm.
Válasz #5594. hozzászólásra
5 évesen vettem 1869-nél +állt számlálóval, de én cseréltem a 20% barum hátsógumit le róla azaz kb 5869 volt. ujraindíttattam/ űj jeladó/ és 10 év alatt ment 900 üó 40ha talajmunka, kocsizás, kaszálás/ 2 év után case ih 956 átvette a tárcsázást, vetést + még van 2 mtz550 is/ úgyhogy csak szántott, kocsizott, kaszált. ih elment, jd4755 tavaly átvette a szántást, tárcsát, kombit. maradt neki ih6200, kocsi, kasza! akarnék valami 120 jonit nagyobb kocsival, nagymütrágyás kukivetővel, jobban vinné a t088-at stb
Válasz #5594. hozzászólásra
Menyire birtad lealkunni?
Válasz #5593. hozzászólásra
11 évig ez csinálta 100 ha talajmunkáját sajnos ebbe bele kellet nyúlni de csak eredeti alkatrész van benne és szervizes segítségével csináltam .
Sőt nyúlbáka szivattyúja is cserélve lett mert nem volt tökéletes már .
az enyémen nem volt se motor se váltó se hídfelújítás, mert 7000üó-nál nemkellett csak új gumik, a klímát + beleteszed oszt csőőő!
Válasz #5584. hozzászólásra
az enyémet ugyan eccer se! a máséról + nincs véleményem.
Válasz #5587. hozzászólásra
Ha úgy van csörögjetek rám .
Én egy 130-as Hd zetort vennék a 9540 helyére ha össze jön .
Válasz #5587. hozzászólásra Klíma nincs az enyémben viszont van felújított váltó és első híd .
Válasz #5587. hozzászólásra

pedig itt a várvavárt tél jólenne az
már nem csak az orrtúrás lesz ezután
Válasz #5586. hozzászólásra
sejted hogy nem én, de komolyan keresek egy kollégának 95-105 lóval,de klíma kell
Válasz #5584. hozzászólásra
UR-3-as zetort akarsz venni Ha gondolod nekem is lesz egy eladóm .
Válasz #5576. hozzászólásra
Nem kultiválok én semmit, pusztán csak kíváncsi vagyok.
Válasz #5582. hozzászólásra megnéztem már nem is egyszer,3,8ért vittek el előlem egy 9540-et klímával szombaton
Lenne 1 84,41Proxima+trak lift 1600 s 1 12124,1-es fortrra+3 fejes váltvaforgató eke eladó
Válasz #5579. hozzászólásra
4-ért klímás traki?! mtz-be 5,6+fáért se teszik bele! azért nem is rakattam bele mert úgyse kaptam volna 300-al többet érte! + se nézted és már alkudni akarsz?
Válasz #5580. hozzászólásra
jó legyen piros dzsondér 2800
de nem forterra
Válasz #5578. hozzászólásra

Felőlem hívhatod John Deere 2800-nak is!
Válasz #5577. hozzászólásra ha van klíma reggel viszek 3,7-et
Válasz #5577. hozzászólásra
Az nem forterra sorozat hanem UR III.
Tisztel Kollégák!
Volna egy eladó Zetor 10540.1 Forterrám. 06202369957
Válasz #5575. hozzászólásra

kultiváld te is
mindig nyög a sok tapasztalt a zetor standon...
az a baja hogy könnyű.....blablabla
bazmeg vegyé xeriont 10t öntvénnyel a farán
Válasz #5574. hozzászólásra
Pedig a Proximákról nem hallani jót, már amikor hallani valamit, inkább a Forterrákat kultiválják.
Válasz #5573. hozzászólásra

Proximákról jó véleményem van én végülis csak 6421 proxit hajtogatam de jókis gép akár a régiek
Üdv!
A Proximákról, Majorokról van valakinek tapasztalat? Mert itt jobbára Forterrákról írogatnak, kíváncsi lennék tulajok véleményére, tapasztalatára.
Válasz #5571. hozzászólásra

Icsrak, ha könnyü munkát fog végezni nálad a Fortera, akkor az örökös lessz. Nálam mindenes volt 2004 decemberétől 2009-ig. 2012-től már csak vet, szállit, vegyszerez. Talajmunkát már csak minimálisan dolgozik.
A hidraulika erős, és ha az elején fent van a 14 db 50 kg súly, nyugodtan fel lehet akasztani gépeket, felemeli. Megrakott mütrágyaszóróval ami 2 tonna nyugodtan 40 km/ó az úton, és 20 km/ó táblán a munkasebesség /természetesen jól elkészitett talajon/. Az elejét végkép nem emelgeti, még partnak sem az említett súlyal. Kipróbáltam 4,6 m-es Farmet grúbert is felemelte a hidraulika ami ha jól tudom 1700 kg és rendesen hátranyúlik a súly a gép hossza miatt. Dolgozni már nem dolgozott a grúberral, mert nagy lett volna neki. Ami nagyon tetszik a Zetornál, hogy eléggé mozgékony, nem gond vele a sorközmüvelés sem.
Válasz #5566. hozzászólásra
Újra fizettem be a zetor vass-nál.
Válasz #5565. hozzászólásra
Szlovákba is sok forterra van, ha szar lenne nem vennék! 
Ha meg veszed a zetort ,az neked örök élet,főleg ha csak vetni fog! Az mtz is birja a strapát akkor ez meg jobban fogja!
Válasz #5567. hozzászólásra

Meg a sok nagyzoló hajdúságit se ....... megmutatom a szomszéd G.nek én is mégnagyobb zsondirt veszek!!!!
Válasz #5565 hozzászólásre
Nem nehéz behülyíteni a sok nyírségi parasztot.