Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
4-ért klímás traki?! mtz-be 5,6+fáért se teszik bele! azért nem is rakattam bele mert úgyse kaptam volna 300-al többet érte! + se nézted és már alkudni akarsz?
Icsrak, ha könnyü munkát fog végezni nálad a Fortera, akkor az örökös lessz. Nálam mindenes volt 2004 decemberétől 2009-ig. 2012-től már csak vet, szállit, vegyszerez. Talajmunkát már csak minimálisan dolgozik.
A hidraulika erős, és ha az elején fent van a 14 db 50 kg súly, nyugodtan fel lehet akasztani gépeket, felemeli. Megrakott mütrágyaszóróval ami 2 tonna nyugodtan 40 km/ó az úton, és 20 km/ó táblán a munkasebesség /természetesen jól elkészitett talajon/. Az elejét végkép nem emelgeti, még partnak sem az említett súlyal. Kipróbáltam 4,6 m-es Farmet grúbert is felemelte a hidraulika ami ha jól tudom 1700 kg és rendesen hátranyúlik a súly a gép hossza miatt. Dolgozni már nem dolgozott a grúberral, mert nagy lett volna neki. Ami nagyon tetszik a Zetornál, hogy eléggé mozgékony, nem gond vele a sorközmüvelés sem.
Válasz #5565. hozzászólásra
Ha meg veszed a zetort ,az neked örök élet,főleg ha csak vetni fog! Az mtz is birja a strapát akkor ez meg jobban fogja! Szlovákba is sok forterra van, ha szar lenne nem vennék!
minek adná el ha kell a munkákra?
újonnan vett traktort nem szabad eladni ha jó bevált olcsó fönntartani ismered a nyűgjeit és eggyé váltál vele....
"csak a szart számittatják be" ....
jóvan lengyel piac nélkül behótt volna a Zetorka szeginy...
Válasz #5564. hozzászólásra
kb 16 mázsa üresen + 8q mütrágya + 1q vetőmag .De azt mond meg miért nem akarja eladni akinek az van? Vagy rosszul érzékelem.Itt a kereskedő 90 zetort adott el 3 megyét érintve. Melyik márkából fogyott igy? Az MTZ-ét ne számold. 90-ven balek lenne? Környezetemben is van aki másképpen gondolja,de én már 7000000 -t befizettem . Késő lenne a bánat. A Lengyelek is nagyon kedvelik , nézzél utána, pedig ott van ám válszték.
A Zetor ott lesz ő megéli
Súlyok nélküli Forterrával 1600 kilós géppel is lehet majomkodni,hidraulika élvezi biztos....... van e annyi a VG?
ha meg ott a 800 kiló súly.......
nézzél más márkákat is 200 óránál semmire se kell semennyit költeni .....
200 óránál 30 év múlva lefoszlik a hátsó gumizás
A többi problémát meg kár lenne feszegetni....
Próbáld ki a 30as váltót
Váltó az alfa omega a traktornál
Hiába adnak 8Res jdt ha 8/8as mechanikus a váltó kinek köll érted
Válasz #5553. hozzászólásra
150 ha-ra kell vetéshez esödlegesen. Talajmunkára ott a JD. Másra meg az mtz-ék és társa. Én évi 200 ü.órával számolok.Helyben van a szerviz és a rezsi ó.bér is kevesbb mint a nyugatiaké.De mint írtam nincs tapasztalatom a zetorral, csak megérzés,hogy jó lesz.
Akkor már a hsxet inkább nem?
Ha mákod van 6-7000 óráig lehet megúszod pár marék forintapró ráköltéssel az alkatrészre.
De ehhez mák kell..... meg persze kéne tudni traktorozni is....
Köszönöm a biztató információkat . A zetor hírdetések is pozitivan árulkodóak, mert fortera hírdetés nincs ,gondolom azért mert jók. Nekem most a fő szempont,hogy az agrion vetőgépet megrakva mütrágyával könnyen felvegye és az ne emelje a levegőbe az elejét. Ugyan is az a agrofarm 420-as orrát ami csak 40 mázsa forduláskor 80cm-e is felemelte . Az adatok szerint ez a gép 58 mázsa és hosszabb is. A munkagépekkel azért sem lehet gond ,mert többnyire MTZ örökség.
11585 hozzászólás
Én egy 130-as Hd zetort vennék a 9540 helyére ha össze jön .
Válasz #5587. hozzászólásra Klíma nincs az enyémben viszont van felújított váltó és első híd .
Válasz #5587. hozzászólásra
pedig itt a várvavárt tél jólenne az
már nem csak az orrtúrás lesz ezután
Válasz #5586. hozzászólásra
sejted hogy nem én, de komolyan keresek egy kollégának 95-105 lóval,de klíma kell
Válasz #5584. hozzászólásra
UR-3-as zetort akarsz venni Ha gondolod nekem is lesz egy eladóm .
Válasz #5576. hozzászólásra
Nem kultiválok én semmit, pusztán csak kíváncsi vagyok.
Válasz #5582. hozzászólásra megnéztem már nem is egyszer,3,8ért vittek el előlem egy 9540-et klímával szombaton
Lenne 1 84,41Proxima+trak lift 1600 s 1 12124,1-es fortrra+3 fejes váltvaforgató eke eladó
Válasz #5579. hozzászólásra
4-ért klímás traki?! mtz-be 5,6+fáért se teszik bele! azért nem is rakattam bele mert úgyse kaptam volna 300-al többet érte! + se nézted és már alkudni akarsz?
Válasz #5580. hozzászólásra
jó legyen piros dzsondér 2800
de nem forterra
Válasz #5578. hozzászólásra
Felőlem hívhatod John Deere 2800-nak is!
Válasz #5577. hozzászólásra ha van klíma reggel viszek 3,7-et
Válasz #5577. hozzászólásra
Az nem forterra sorozat hanem UR III.
Tisztel Kollégák!
Volna egy eladó Zetor 10540.1 Forterrám. 06202369957
Válasz #5575. hozzászólásra
kultiváld te is
mindig nyög a sok tapasztalt a zetor standon...
az a baja hogy könnyű.....blablabla
bazmeg vegyé xeriont 10t öntvénnyel a farán
Válasz #5574. hozzászólásra
Pedig a Proximákról nem hallani jót, már amikor hallani valamit, inkább a Forterrákat kultiválják.
Válasz #5573. hozzászólásra
Proximákról jó véleményem van én végülis csak 6421 proxit hajtogatam de jókis gép akár a régiek
Üdv!
A Proximákról, Majorokról van valakinek tapasztalat? Mert itt jobbára Forterrákról írogatnak, kíváncsi lennék tulajok véleményére, tapasztalatára.
Válasz #5571. hozzászólásra
Icsrak, ha könnyü munkát fog végezni nálad a Fortera, akkor az örökös lessz. Nálam mindenes volt 2004 decemberétől 2009-ig. 2012-től már csak vet, szállit, vegyszerez. Talajmunkát már csak minimálisan dolgozik.
A hidraulika erős, és ha az elején fent van a 14 db 50 kg súly, nyugodtan fel lehet akasztani gépeket, felemeli. Megrakott mütrágyaszóróval ami 2 tonna nyugodtan 40 km/ó az úton, és 20 km/ó táblán a munkasebesség /természetesen jól elkészitett talajon/. Az elejét végkép nem emelgeti, még partnak sem az említett súlyal. Kipróbáltam 4,6 m-es Farmet grúbert is felemelte a hidraulika ami ha jól tudom 1700 kg és rendesen hátranyúlik a súly a gép hossza miatt. Dolgozni már nem dolgozott a grúberral, mert nagy lett volna neki. Ami nagyon tetszik a Zetornál, hogy eléggé mozgékony, nem gond vele a sorközmüvelés sem.
Válasz #5566. hozzászólásra
Újra fizettem be a zetor vass-nál.
Ha meg veszed a zetort ,az neked örök élet,főleg ha csak vetni fog! Az mtz is birja a strapát akkor ez meg jobban fogja! Szlovákba is sok forterra van, ha szar lenne nem vennék!
Válasz #5567. hozzászólásra
Meg a sok nagyzoló hajdúságit se ....... megmutatom a szomszéd G.nek én is mégnagyobb zsondirt veszek!!!!
Válasz #5565 hozzászólásre
Nem nehéz behülyíteni a sok nyírségi parasztot.
na ne szivass
mibe fizettél 7 miliót?
minek adná el ha kell a munkákra?
újonnan vett traktort nem szabad eladni ha jó bevált olcsó fönntartani ismered a nyűgjeit és eggyé váltál vele....
"csak a szart számittatják be" ....
jóvan lengyel piac nélkül behótt volna a Zetorka szeginy...
Válasz #5564. hozzászólásra
kb 16 mázsa üresen + 8q mütrágya + 1q vetőmag .De azt mond meg miért nem akarja eladni akinek az van? Vagy rosszul érzékelem.Itt a kereskedő 90 zetort adott el 3 megyét érintve. Melyik márkából fogyott igy? Az MTZ-ét ne számold. 90-ven balek lenne? Környezetemben is van aki másképpen gondolja,de én már 7000000 -t befizettem . Késő lenne a bánat. A Lengyelek is nagyon kedvelik , nézzél utána, pedig ott van ám válszték.
Válasz #5563. hozzászólásra
A Zetor ott lesz ő megéli
Súlyok nélküli Forterrával 1600 kilós géppel is lehet majomkodni,hidraulika élvezi biztos....... van e annyi a VG?
ha meg ott a 800 kiló súly.......
nézzél más márkákat is 200 óránál semmire se kell semennyit költeni .....
Válasz #5560. hozzászólásra
Szeretném meglátni azt a gumi cserét 30 év múlva 83 évesen.
Válasz #5558. hozzászólásra
Csak 1 hátsó felem van,de van segítség a nyövésben.
Válasz #5559. hozzászólásra
200 óránál 30 év múlva lefoszlik a hátsó gumizás
A többi problémát meg kár lenne feszegetni....
Próbáld ki a 30as váltót
Váltó az alfa omega a traktornál
Hiába adnak 8Res jdt ha 8/8as mechanikus a váltó kinek köll érted
150 ha-ra kell vetéshez esödlegesen. Talajmunkára ott a JD. Másra meg az mtz-ék és társa. Én évi 200 ü.órával számolok.Helyben van a szerviz és a rezsi ó.bér is kevesbb mint a nyugatiaké.De mint írtam nincs tapasztalatom a zetorral, csak megérzés,hogy jó lesz.
Válasz #5557. hozzászólásra
Akkor te vlm cseh tsz húsvér robotja le hecc 3 műszakban
3 forterrát nyövök,az elejét közel 10 éve.
Az ára igaz kissé megszaladt az utóbbi időben ,
de elérhető árú szervíz és alkatrész,
és nem utolsó sorban egyszerű ,kényelmes ,
nem túl élektronikázott,üzemanyaggal is takarékos.
Ja, és van mihez hasonlítanom.
Válasz #5551. hozzászólásra
Járasd meg a hsxet
Vannak azért különbségek
Váltója biztos több a simáénál..... meg e felel meg ilyesmik......
Válasz #5554. hozzászólásra
Hát úgy az akármilyen szervünk is tudna traktorokat gyűjteni halmozni
Ha van rá neki támogatás pl átk-ba vagy 50% akkor már nem is oly drága.
Válasz #5551. hozzászólásra
Elég terhelő 1 100 ha körüli gazdaságnak 1 50000 eurós traktor erre gondolok.....
Merhát gondolom nem 500ra veszed pöcsölni
Válasz #5546. hozzászólásra
annyiért már nyugatit is árulnak hasonló lóerővel újholland t6 class arion
Válasz #5548. hozzászólásra
Ez is egy vélemény ,de az elözöt nem igazán értem?
130 lovas gépet milyet tudnál,még venni ami olcsóbb? Esetleg 1221.4 azok se lehetnek roszak!
Attól függ, 5000 Óránként lecserélni újra ,így rájuk költeni nem kell soha
Sima forterrát biztos nem vennék
Azt használtba kell féláron
Q sok piz melóval összevakarni ennyit kár tagadni....
Válasz #5545. hozzászólásra
A 130-as 13800000+ÁFA a HSX 1500000 +ÁFA- val több. Kérdés! Megéri?
Válasz #5544. hozzászólásra
itt a mash hozzatok ide konkrét árakat mittudomén mi mibe kerűll
Válasz #5543. hozzászólásra
Az már újholland landini árkategória nem?
Válasz #5535. hozzászólásra
Akkor már a hsxet inkább nem?
Ha mákod van 6-7000 óráig lehet megúszod pár marék forintapró ráköltéssel az alkatrészre.
De ehhez mák kell..... meg persze kéne tudni traktorozni is....
Köszönöm a biztató információkat . A zetor hírdetések is pozitivan árulkodóak, mert fortera hírdetés nincs ,gondolom azért mert jók. Nekem most a fő szempont,hogy az agrion vetőgépet megrakva mütrágyával könnyen felvegye és az ne emelje a levegőbe az elejét. Ugyan is az a agrofarm 420-as orrát ami csak 40 mázsa forduláskor 80cm-e is felemelte . Az adatok szerint ez a gép 58 mázsa és hosszabb is. A munkagépekkel azért sem lehet gond ,mert többnyire MTZ örökség.
Válasz #5539. hozzászólásra
Valami dzsungellakó törzs szótárában a számok így vannak: egy,kettő,sok!
Nó problem kettő az még nem sok!