Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Számomra az egyetlen nagy baja, hogy klíma nincs és a nagy üveg felület miatt nyáron (sőt már most is) erősen szauna feeling van benne. Nekünk a gondok voltak: fűtésradiátor, fékmunkahenger, kuplungmunkahenger, hidraulika karmantyú, tavaly a váltó (eltűnt az 1) A másik nagy zetoros baj, de ez nem csak ennél, hogy szállításban lassúbb mint a többiek, meg egy kicsit pattog is. De nálunk 50 ha-ra tökéletesen elég. Fogyasztás verhetetlen!!! Viszonylag egyszerű, bonyolult elektronikától mentes.
az elsök 3-4000 motoróra közt szokott lefutni, attól függ menyit használod úton. Kb még lefut a hátsó addig 2x cserélsz elsöt. A valódi motorórát nehéz megmondani de figyed a kopásokat: gázpedál, kórmány, sebváltópáka ahol fogod, ülés, hydraulikapákák, hátsó golyók a hydraulikus karban, hasóhúzó megkopása, felsö húzó megkopása, gömbcsapok az elsökerék kórmánymüvében,...
Válasz #4247. hozzászólásra
eröl a gépröl konkrétan nincsen, de 4600 motoróránál nincsen szükség új hátsó gumikra, és 1998-ban még barum gumikkal voltak szerelve a gyárban.
5245-3hengeres, 45 le
6245-4hengeres, 57 le
de ha akadna 7745-ös inkáb ezt ajánlanám. 68 le a motor és nagyon jól el voltak találva. Súlyához képest elég erös fürge traktor. De ha csak az elsö ketöböl akarsz választani minden képen a 6245 ajánlanám.
az elöb leírt gumiméreten kívül raktak a 5611-re 14,9/13-28-as gumit is, de töbnyire 16,9/14-28-asok voltak rajtuk. Az 5611-nél nem negyon számított mivel nincsen rajta elsö meghajtás.
Válasz #4237. hozzászólásra
Köszi teljesen nem egyenlőre rendbe teszem a 162-est meg a 9540-est és szeretném kicserélni őket egy fiatalabb zetor forterrára
Sziasztok!
Van Esztergomhoz kozel két maszek is akik tudnak Zetorra
alkatrészt beszerezni.Az egyik Nagysallóban /Tekovské
Lužany/a másik Orosszkán /Pohronsky Ruskov/ kozségben van.Mind a ketto beszél magyarul.Ha valakit érdekel tudok telefonszámot adni.Nekem sokszor segítettek.
Tisztelettel Kiskér.
Gratulálok!! És milyen? én is néztem annak idején a tn95-öt. Az is forduló első híddal. Csak sok volt az üzemóra benne. Sokezer hiba és balesetmentes órát!!!
Hat allandoan foralta a vizet es 8 DB hengerfej es 2 x komplett motor felujitas es vegere komplett uj motor kellet bele, amibol mar faxa turbos motor kijott volna.
Helo. Komarnoban mar ugy tudom nincs az uzlet de Zemianska Olcan vagy talan Hurbanovon meg Dunaszerdahelyen van 2 DB uzlet ha esetleg valami elerhetosegre van szukseged akkor nyugottan irj szivesen segitek neked
Rosszul voltak ben egyrészt a lamellák, másrészt a csonkot nemtudjuk kivenni a helyéről, csak lamella házastól jön(nemtudom mi a pontos neve, fater elnevezte köcsögnek ) ha már szétszedtük akkor ott gumigyűrű, labirint gyűrű,lamella csere, meg ez a komplett köcsögös kardáncsonkos történet.Hátulj ezzel kész.jobb első véglehajtásban 3 fogaskerék+ a középső oici, a ennek a háza. fogaskoszorú meg az a csillagkerék vagy mi amire rögzíti az ember a kereket.
Válasz #4219. hozzászólásra
Ha kész a 162-esem nekem eladó lesz de fix áras a gép amíg nem viszik marad és dolgozik csak felesleges a New holland mellé még egy nagy gép
Válasz #4218. hozzászólásra
Tltnek lamella baja van vagy tengely is ? nem nagy dolog megcsinálni ezeket sajnos ismerem a 8011-esem még darabokban van csinálgatom mindig kicsit a másik munkák melett .
Hosszú távra tervezünk.Így megint 10 évet kibír probléma nélkül.Már így is annyiba kerül, hogy nem lesz érdemes eladni.Akkor meg ha már marad, legyen megcsinálva normálisan tiptop-ra.Légszűrő átalakítást is kap majd, meg szép lassan életre lesz keltve.
Kb 11-12 éve voltunk kint, vettünk egy majdnem komplett zetor váltót.Gondoltam hátha megvan még a cég.A környéken nem tudsz valakit aki eredeti alaktrészt árul?
11596 hozzászólás
Számomra az egyetlen nagy baja, hogy klíma nincs és a nagy üveg felület miatt nyáron (sőt már most is) erősen szauna feeling van benne. Nekünk a gondok voltak: fűtésradiátor, fékmunkahenger, kuplungmunkahenger, hidraulika karmantyú, tavaly a váltó (eltűnt az 1) A másik nagy zetoros baj, de ez nem csak ennél, hogy szállításban lassúbb mint a többiek, meg egy kicsit pattog is. De nálunk 50 ha-ra tökéletesen elég. Fogyasztás verhetetlen!!! Viszonylag egyszerű, bonyolult elektronikától mentes.
Válasz #4249. hozzászólásra
az elsök 3-4000 motoróra közt szokott lefutni, attól függ menyit használod úton. Kb még lefut a hátsó addig 2x cserélsz elsöt. A valódi motorórát nehéz megmondani de figyed a kopásokat: gázpedál, kórmány, sebváltópáka ahol fogod, ülés, hydraulikapákák, hátsó golyók a hydraulikus karban, hasóhúzó megkopása, felsö húzó megkopása, gömbcsapok az elsökerék kórmánymüvében,...
eröl a gépröl konkrétan nincsen, de 4600 motoróránál nincsen szükség új hátsó gumikra, és 1998-ban még barum gumikkal voltak szerelve a gyárban.
Válasz #4245. hozzászólásra
5245-3hengeres, 45 le
6245-4hengeres, 57 le
de ha akadna 7745-ös inkáb ezt ajánlanám. 68 le a motor és nagyon jól el voltak találva. Súlyához képest elég erös fürge traktor. De ha csak az elsö ketöböl akarsz választani minden képen a 6245 ajánlanám.
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni hogy a zetor 6245 és az 5245 között mi a különbség?
melyiket érdemes megvenni?
Köszönöm a válaszokat
Péter
Válasz #4243. hozzászólásra
Köszönöm az infókat.
Válasz #4241. hozzászólásra
az elöb leírt gumiméreten kívül raktak a 5611-re 14,9/13-28-as gumit is, de töbnyire 16,9/14-28-asok voltak rajtuk. Az 5611-nél nem negyon számított mivel nincsen rajta elsö meghajtás.
Válasz #4241. hozzászólásra
16,9/14-28, ha radiál 420/80-28. De jötek ki 30" gumikkal is, megrendelés szerint.
Üdvözlet mindenkinek.
Érdeklődnék milyen gumi méret van gyárilag az 5748 vagy az 5611-en hátul? Előre is köszönöm Válaszaitokat.
Válasz #4238. hozzászólásra
Tudom, túlságosan is ismerem a vidéket. Még az is meglehet hogy Tégedet is.
Válasz #4237. hozzászólásra
Köszi teljesen nem egyenlőre rendbe teszem a 162-est meg a 9540-est és szeretném kicserélni őket egy fiatalabb zetor forterrára
Szia Sk Laci!
Igen,Kiskér falu ma Léva város egyik része.
T.Kiskér.
Válasz #4234. hozzászólásra
Szia!
Szép kis gép. Gratulálok! Sok ezer probléma mentes üzemórát kívánok hozzá!
Remélem azért nem pártolsz el a Zetoroktól sem.
Használd egészséggel!
Üdv!
Válasz #4235. hozzászólásra
Szia Kiskér te honnan vagy? Kiskér falu neve a Lévai járásban, itt laksz?
Sziasztok!
Van Esztergomhoz kozel két maszek is akik tudnak Zetorra
alkatrészt beszerezni.Az egyik Nagysallóban /Tekovské
Lužany/a másik Orosszkán /Pohronsky Ruskov/ kozségben van.Mind a ketto beszél magyarul.Ha valakit érdekel tudok telefonszámot adni.Nekem sokszor segítettek.
Tisztelettel Kiskér.
Válasz #4233. hozzászólásra
Eddig faja nagyon bejön bár csak 100 órát tettem bele egy két apróbb hiba volt de nem komoly .
Válasz #4232. hozzászólásra
Gratulálok!! És milyen? én is néztem annak idején a tn95-öt. Az is forduló első híddal. Csak sok volt az üzemóra benne. Sokezer hiba és balesetmentes órát!!!
Válasz #4231. hozzászólásra
Egy 8770-es (G-210 ) fordulós első híddal , Nyuszis topikot visszább nézed pár oldaltmég képet is találsz róla
Válasz #4220. hozzászólásra
Aaaaaaaaaz igen. Aztán milyen az a nyuszi? Le vagyok maradva.
Köszönöm az infót Henci.
Válasz #4228. hozzászólásra
nalunk a cegben is volt a 16045 oson 1 evben 3x de az mindig a reggeltol estig pallogaz hideg pallogaz meg az okos traktorostol volt
Válasz #4227. hozzászólásra
eddig nem volt baj a motorral csak az főtengely törés valami miatt bekövetkezett főleg hofy fáradásos törés
Válasz #4226. hozzászólásra
Hat allandoan foralta a vizet es 8 DB hengerfej es 2 x komplett motor felujitas es vegere komplett uj motor kellet bele, amibol mar faxa turbos motor kijott volna.
Válasz #4225. hozzászólásra
Mert mi lett a baj ?
Válasz #4215. hozzászólásra
Helo csak a blokal nehogy ugy jarj mint mi a 7745 osel.
Válasz #4205. hozzászólásra
Helo. Komarnoban mar ugy tudom nincs az uzlet de Zemianska Olcan vagy talan Hurbanovon meg Dunaszerdahelyen van 2 DB uzlet ha esetleg valami elerhetosegre van szukseged akkor nyugottan irj szivesen segitek neked
Válasz #4222. hozzászólásra
4 sebességes ?
Én a télen gyorsítottam meg a 8011-es váltóját remélem nyáron már ki tudom próbálni
Kap egy fendt légszűrő házat tokkal vonóval.Akkor majd nem eszi meg a por motort idő előt... Ez még 12045, csak már 160 as motorral.
Rosszul voltak ben egyrészt a lamellák, másrészt a csonkot nemtudjuk kivenni a helyéről, csak lamella házastól jön(nemtudom mi a pontos neve, fater elnevezte köcsögnek ) ha már szétszedtük akkor ott gumigyűrű, labirint gyűrű,lamella csere, meg ez a komplett köcsögös kardáncsonkos történet.Hátulj ezzel kész.jobb első véglehajtásban 3 fogaskerék+ a középső oici, a ennek a háza. fogaskoszorú meg az a csillagkerék vagy mi amire rögzíti az ember a kereket.
Ha kész a 162-esem nekem eladó lesz de fix áras a gép amíg nem viszik marad és dolgozik csak felesleges a New holland mellé még egy nagy gép
Válasz #4218. hozzászólásra
Tltnek lamella baja van vagy tengely is ? nem nagy dolog megcsinálni ezeket sajnos ismerem a 8011-esem még darabokban van csinálgatom mindig kicsit a másik munkák melett .
Milyen légszűrőt akarsz rá ?
Válasz #4217. hozzászólásra
Hosszú távra tervezünk.Így megint 10 évet kibír probléma nélkül.Már így is annyiba kerül, hogy nem lesz érdemes eladni.Akkor meg ha már marad, legyen megcsinálva normálisan tiptop-ra.Légszűrő átalakítást is kap majd, meg szép lassan életre lesz keltve.
Válasz #4216. hozzászólásra
Új hüvely garnitúra bele azt gó adagolót felújítatni és a turbót megnézni jó-e ha nem akkor új állja a helyét .
Bontott motornál fennállhat ugyan ez a hiba új motortól meg olcsóbb ha megcsinálod nem nagy dolog .
Ebben meg kb nincs 80 ló 160 helyett...
Válasz #4211. hozzászólásra
Nekem most van oda a blokom a 162-esből vonalba fúratni meg hoztam hozzá egy új főtengelyt Dunaszerdahelyről két hete
Válasz #4212. hozzászólásra
Köszönöm.
Válasz #4211. hozzászólásra
Mi baja a motornak ?
Válasz #4210. hozzászólásra
x
Amire szükséeg lenne az jobb elöl egy fél hajtáslánc, a tlt-nek is van némi betegsége, megy egy komplett motor...
Válasz #4208. hozzászólásra
Kb 11-12 éve voltunk kint, vettünk egy majdnem komplett zetor váltót.Gondoltam hátha megvan még a cég.A környéken nem tudsz valakit aki eredeti alaktrészt árul?
Válasz #4207. hozzászólásra
üdv!
milyen alkatrészre lenne szükséged?én is forgalmazok zetor cuccokat.....
Válasz #4207. hozzászólásra
Attul kérdezzük meg aki azt állította neked hogy ....... VAN OTT.........
Senki?
Bocs.A Komárnói érdekelne.
Valaki nemtudja véletlenü a komáromba lévő zetor alkatrészkereskedő üzlet elérhetőségét?
Válasz #4203. hozzászólásra
Igen én voltam remélem ma sikerül
sziasztok valaki igért nekem képet a hátso ablak kitámasztojárol!
Megtenné hogy jelentkezik!
Köszönöm!!!
Válasz #4200. hozzászólásra
Szia.kb10liter.
Sziasztok!
Érdeklődnék 6245 traktor 6,5 tonnás pótkocsival 30mázsa takarmánnyal megrakva kb 40km távolságon mennyit fogyaszt??Ha valakinek van infója.Előre is köszönöm!!!