Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4046. hozzászólásra
Hali! Szóval békából nyúlba váltásnál el kell érni a kb 3/4 üzemi fordulatot? Visszafele meg be kell lassulni? 1-2 dolgot meg kell tudnom, majd vásárlás előtt. A tulaj, akinél elsőnek megnézem majd, az csak annyit mondott, hogy aki ért hozzá, az leveszi a váltón lévő olajszűrőt, és ha vannak benne fémdarabok, akkor jó gyorsan lelép...
Kb mennyi egy ilyen masina(12145) reális ára félidős papucsokkal?
Szia! A felezo tobbnyire akkor szokott vacakolni ha nincs helyesen használva.Be kell tartani a békáról a
nyúlra való átváltásnál a megfelelo fordulatot,hogy
meg legyen a kello olajnyomás a lamellák osszenyomásához. Ami a furgeséget illeti lehet ez azzal is,hogy kissebbek a kerekek a Z12145-en.Tisztelettel Kiskér.
Amugy en is 12145 turbosal dolgozok ket eve, nekem csak a felezom szokott roszzalkodni ha felmelegszik de most telen koplett generalt kapott a motorom es a felezom, csak kivancsi voltam h nalatok nem e szokott elofordulni, meg en ugy veszem eszre h a 12145 turbos sokalta elevenebb mint a 16145 os
Szia! Nekunk a TSZ-ben kb.15éve van 4drb. Z12145-be beépítve
turbo motor.Pici odafigyeléssel a traktoros részérol,
nem tudom azt mondani,hgy problémánk lett volna a kuplunggal illetve a sebváltóval.A jovo héten jonn be a
muhelybe egy Z16145 a sebváltóra,kiváncsi vagyok milyen átalakítási lehetoségek elhetségesek a gyorsaságra.
Ennél a traktoál vagy 20 éve cseréltunk a difiben
tányér-korte kerék párost s picit gyorsabb lett a traktor.Sajnos a fog.kerekeken a fogak számát nem tudom.
Sok esetben a sebváltó-motor problémák nem azétr vannak
mert a Zetor ilyen vagy olyan,hanem sok esetben a javítások alkalmával nem orginál alkatrészek vannak beépítve,.....L. ...K. ...stb.Tisztelem a kulfoldi
márkákat de mivel Zetoros vagyok 40 éve így már az is
maradok. Tisztelettel Kiskér.
mindkettö turbo nélküli motor, 12145 a 12045 kicsit modernizáltabb kivitele. Csapot motorháztetö, fülke luxusab kivitelü / csendesebb a traktor és kevesebb por kerül a kabinba/
talajmunkára akarom csak használni!
Szálitásra megmarad az mtz!
Még nem adtam foglalot,de sajnos nincs 17000 eurom se válalkozásom!
A szüleim 17 ht akarnám átvenni és azon dolgozgatni de a 80 as nem birja a kötött talajt!
most megprobálom a crystalt!
fogyasztás és lóerö nagyon jó, nekem csak cristalok votak, egy hátrányuk van hogy szállításnál lassúk, ez ojankor bosszantá amikor a felvásárlóhoz hordod be a vizes kukoricát és a kapu elöt néhány 100 méterrel leelöz gyorsabb traktor és a kosáron kel várnod még lemegy a kukorucája hogy te is önthes. Nem tudom hogy adtál e foglalót, mert én a hejedben zetor forterra 11441-en gondolkodnák. Igaz hogy drágábbak de már 17000euró lehet venni jó álapotút kevés motorórával.
Sajnos nem sok lehetöségem van a probára!
Sikság az egész terület és a müszaki is le van járva!
De amit tudok kiprobálok!
Nekem nagyon bejön a traktor!
Fogyasztásal loerövel megvoltál elégedve!
Azért veszek ijet mert szerintem jobb mint egy ocska 82 es és a lové is korlátozott!
Köszönöm a válaszodat!
ugy mentem oda hogy vittem egy szakit!
De azért már én sem bizok senkiben!
próbálj ki minden sebességfokozatot nem e kopog valamejik, ha igen fogaskerék fog van kitörve. Neten keresztül nehéz elmondani mindent, de ajánlanám hogy vigyél magaddal valakit aki valóban ért is a cristal gépekhez, mert látni és hallani kell mit csinál a gép. Én 10 évet használtam és javítottam is ezeket a traktorokat, jó gépek, de az idö elszált felettük.
a nyúl, béka kapcsolást meleg váltóolajnál érdemes próbálni, mivel hideg sürü olajnál müködhet, ugyan úgy az elsömeghajtást is. Álj háttal traktorral gátpartnak, vagy más dombnak és kezdj el tolatni. Ijenkor a súly rámegy az elejére és figyeld hogy az elsö kerekek hajtanak-e. Ha nem mozdulnak vagy kihagyogatva húznak pumpa vagy lamellák elhasználódtak.
menet kozben kuplung nelkul haszmald nem kell hozza kuplung es megalni se kb 3 negyed gazon ragd teknosbol nyulba es ilyenkor figyeld meg h rant e, nyulbol teknosbe pedig akkor tedd ha majdnem tisztara vizzalasulsz.
Válasz #4026. hozzászólásra
szia!
elöször is köszönöm a válaszod!
Még lenne kérdésem!
( nem értek ehez a traktorhoz) Menet közben válcsam fel békábol nyulba?
Kel kuplunk a felváltáshoz váltáshoz?
Szia. a felezojet kukansd meg eloszor is mukodik e rendesen nem rant amikor felbokod nyulba, meg ha elengeded a gazt nyulba nem akar megalni a traktor, a hidraulikajat is kukansd meg, h mukodik e az oszzes pozicioba rendesen nem e bug nagyon az elso kerek hajtasod. en ennyit tudtam segiteni a dologba.
Udv Henci7745
Szia kisker. en ugy tudom h csak a 4 sebesegfokozatosokat lehet atalakitani gyorsra de amugy a turbos motorbol szarmazo bajaitok nem szoktak lenni?? kuplulng valto vagy hasonlo??
A segitségeteket szeretném kérni!
Most akarok venni egy Zetor crystalt 12045 ös 1980 as évjárat még a kék piros!
Jo müszaki álapotban van,és nincs rajta olajfolyás esztétikailag egy kicsit gatya de a festést megoldom!
Még nem tudtam vele menni csak beinditani szerintem jó a hangja!Csak mtz volt,van eddig és nem ismerem a tipushibákat mire is kel figyelni!
Ebben szeretném a segitségeteket kérni!
Elöre is köszönöm!
nekem passszolt minden alkatrész szinte csak mivel az enyém elég öreg így még nem nagy 65-ös 70 es tűgörgős kosarak vannak benne hanem 35-ösök így e miatt kellet átalakítás meg a felső tengely csapágyfészkénél kellet kisebbre köszörülnöm a vállat hogy átférjen az új tengelyfogaskerékkel .
Sziasztok!
A Z12145-ben turbo motor van,a sebességek sorrendje az eredeti szerint 1,2,4,3.Megcseréltuk az állandó áttételek fog.kerekeit így az alsótengely gyorsabban forog.Ezzel az 1-es és 2-es gyorsabb. Az oreg 4-es
az-az új 3-as.Mivel az oreg 3-as kerekei megvannak cserélve-gyorsba így gyorsabb lessz az új 4-es. Ezzel a
megodássaal az osszes seb.fokozat meg van gyorsítva,
és a seb.fokozatok kozotti kulombség így-amúgy
megmaradt.1drb.tengely fogaskerékkel és 1drb.folso fogaskereket kellett beszerezni.Pici koszorulés,reszelés
és egy kevés esztergálás és meg is volt a szukséges
anyag.A gyorsaság a fuvarozásnál elony,de nem szabad
megfellledkezni arról,hogy a megállás mindig nehezebb
a nagyobb sebességnél.A Z8011 seb.váltóját is simán át lehet csinálni,a Z16145-ét az nem tudom. T. Kiskér
Helo. tavalyelott voltam cseheknel aratni ott is at volt alakitva 2 db egyikbe mar turbos motor volt. de nekem az volt a furcsa h a 3-4. sebessegfokozat forditva volt benne. de nagyon mentek a turbos mar verte az 50 km H is. talajmunkanal szerintem kicsit gyorsabb lesz. de ha nem turbos motrod van akkor szerintem a valtodat nem fogja szetekerni.
Tisztelt Zetorosok!
Tavaly volt szó a Z12145os traktor sebváltójának az
átalakításáról,hogy a traktor nagyobb sebességet
érhessen el.Elvégeztunk ilyen átalakítást most vagyunk
az országuti próbánál.Az eredmény nagyon igéretes.
A talajmuvelésnél nem tudjuk milyen eredményeket
kapunk majd.Ennyit elozetesbe.Tisztelettel Kiskér.
Ami gyarilag a krisztusos nekem olyan van rajta, most lett ra tiszta uj. Árat meg nem udok konkretat mondani, de a 7745 ost is atcsinaltuk orbitorosra.
Szia nekem most lett cserelve a krisztuson, arat nem tudok pontosat mondani nekem is ugy van felhegesztve a munkahenger tartoja es nalunk nem szolnak a muszakin semmit erte.
Helotok. Ha esetleg meg tudok segiteni akkor tudnak adni meg egy cimet es ott is rakerdezhetsz a dolgokra, tudnak szinten magyarul, es szegitokeszek is.http://www.agrocenter.sk/index.php?show=contact
Válasz #3997. hozzászólásra
Mint írtam én is claas fortshritt vagy rába orbittal szeretném helyettesíteni én azért döntöttem ez amegoldás mellett mert így nem kell a munkahnegernek tartókonzolt csinálni amit lehet a műszakinál nem néztek volna jó szemmel .
Én is szoktam tőlük rendelni! én is teljes mértékben elégedett vagyok segítőkész korrekt emberek! A mit megrendeltem megérkezett ahogy mondták rendben épségben!
Magyarul beszél, imélbe szoktam töle rendelni, általában vissza szokott hivni telefonon, csak jót tudok róla mondani , az árai jóval olcsóbbak mint a nagytraktor magyarországi árai, és szintén az agrobirót javaslom.
A segítségeteket szeretném kérni!
Még új vagyok itt, nemrég vettem egy 3011-es Zetort és nincs rajt semmilyen fék.A kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok-e, hogy hol lehet hozzá főfékmunkahengert és elosztószelepet szerezni?Esetleg nektek vagy ismerőseiteknek nincsen e eladó! Az apróhirdetéseket olvasom, de fék alkatrészt sehogy sem találok!
én megnéztem a Majort és az árát is megkérdeztem! Inkább ezt venném mint a Törököt! Lehet hogy azoknak is jó az alkatrészellátottsága ...de mi lesz 5 év múlva? ( lásd pl Mahindra ) Az Nh is jó áron volt és a fülkéje erősen a legjobbak között van ebben a kategóriában! De van amit aranyárban mértek ... nem is értem...
11596 hozzászólás
Válasz #4046. hozzászólásra
Hali! Szóval békából nyúlba váltásnál el kell érni a kb 3/4 üzemi fordulatot? Visszafele meg be kell lassulni? 1-2 dolgot meg kell tudnom, majd vásárlás előtt. A tulaj, akinél elsőnek megnézem majd, az csak annyit mondott, hogy aki ért hozzá, az leveszi a váltón lévő olajszűrőt, és ha vannak benne fémdarabok, akkor jó gyorsan lelép...
Kb mennyi egy ilyen masina(12145) reális ára félidős papucsokkal?
Válasz #4045. hozzászólásra
Szia! A felezo tobbnyire akkor szokott vacakolni ha nincs helyesen használva.Be kell tartani a békáról a
nyúlra való átváltásnál a megfelelo fordulatot,hogy
meg legyen a kello olajnyomás a lamellák osszenyomásához. Ami a furgeséget illeti lehet ez azzal is,hogy kissebbek a kerekek a Z12145-en.Tisztelettel Kiskér.
Válasz #4043. hozzászólásra
Amugy en is 12145 turbosal dolgozok ket eve, nekem csak a felezom szokott roszzalkodni ha felmelegszik de most telen koplett generalt kapott a motorom es a felezom, csak kivancsi voltam h nalatok nem e szokott elofordulni, meg en ugy veszem eszre h a 12145 turbos sokalta elevenebb mint a 16145 os
Válasz #4042. hozzászólásra
hello!
nálam!
mire lenne szükséged?
Válasz #4025. hozzászólásra
Szia! Nekunk a TSZ-ben kb.15éve van 4drb. Z12145-be beépítve
turbo motor.Pici odafigyeléssel a traktoros részérol,
nem tudom azt mondani,hgy problémánk lett volna a kuplunggal illetve a sebváltóval.A jovo héten jonn be a
muhelybe egy Z16145 a sebváltóra,kiváncsi vagyok milyen átalakítási lehetoségek elhetségesek a gyorsaságra.
Ennél a traktoál vagy 20 éve cseréltunk a difiben
tányér-korte kerék párost s picit gyorsabb lett a traktor.Sajnos a fog.kerekeken a fogak számát nem tudom.
Sok esetben a sebváltó-motor problémák nem azétr vannak
mert a Zetor ilyen vagy olyan,hanem sok esetben a javítások alkalmával nem orginál alkatrészek vannak beépítve,.....L. ...K. ...stb.Tisztelem a kulfoldi
márkákat de mivel Zetoros vagyok 40 éve így már az is
maradok. Tisztelettel Kiskér.
hol lehet beszerezni olcsón zetor alkatrészt az 5611 es hez?
Válasz #4039. hozzászólásra
mindkettö turbo nélküli motor, 12145 a 12045 kicsit modernizáltabb kivitele. Csapot motorháztetö, fülke luxusab kivitelü / csendesebb a traktor és kevesebb por kerül a kabinba/
Válasz #4039. hozzászólásra
kettő között nincs külömbség
Válasz #4038. hozzászólásra
szia
A 12045 és a 12145 ös közöt csak a turbo a külömbség?
Válasz #4037. hozzászólásra
Ha jól sikerül az év, én is akarok egy 12145-öst. Ha nem, akkor marad a 80-as ból 82-es projekt...
Válasz #4035. hozzászólásra
talajmunkára akarom csak használni!
Szálitásra megmarad az mtz!
Még nem adtam foglalot,de sajnos nincs 17000 eurom se válalkozásom!
A szüleim 17 ht akarnám átvenni és azon dolgozgatni de a 80 as nem birja a kötött talajt!
most megprobálom a crystalt!
Válasz #4033. hozzászólásra
Én orral előre gondoltam... Persze nem veszélytelen...
Válasz #4034. hozzászólásra
fogyasztás és lóerö nagyon jó, nekem csak cristalok votak, egy hátrányuk van hogy szállításnál lassúk, ez ojankor bosszantá amikor a felvásárlóhoz hordod be a vizes kukoricát és a kapu elöt néhány 100 méterrel leelöz gyorsabb traktor és a kosáron kel várnod még lemegy a kukorucája hogy te is önthes. Nem tudom hogy adtál e foglalót, mert én a hejedben zetor forterra 11441-en gondolkodnák. Igaz hogy drágábbak de már 17000euró lehet venni jó álapotút kevés motorórával.
Válasz #4032. hozzászólásra
Sajnos nem sok lehetöségem van a probára!
Sikság az egész terület és a müszaki is le van járva!
De amit tudok kiprobálok!
Nekem nagyon bejön a traktor!
Fogyasztásal loerövel megvoltál elégedve!
Azért veszek ijet mert szerintem jobb mint egy ocska 82 es és a lové is korlátozott!
Köszönöm a válaszodat!
ugy mentem oda hogy vittem egy szakit!
De azért már én sem bizok senkiben!
Válasz #4031. hozzászólásra
azért egy kicsit óvatosaban, mert a hátsó ablak hamar szétszórodik.
Válasz #4030. hozzászólásra
próbálj ki minden sebességfokozatot nem e kopog valamejik, ha igen fogaskerék fog van kitörve. Neten keresztül nehéz elmondani mindent, de ajánlanám hogy vigyél magaddal valakit aki valóban ért is a cristal gépekhez, mert látni és hallani kell mit csinál a gép. Én 10 évet használtam és javítottam is ezeket a traktorokat, jó gépek, de az idö elszált felettük.
Válasz #4030. hozzászólásra
Vagy támaszkodj neki egy jó vastag nyárfának...aztán lehet rugatni...
Válasz #4029. hozzászólásra
a nyúl, béka kapcsolást meleg váltóolajnál érdemes próbálni, mivel hideg sürü olajnál müködhet, ugyan úgy az elsömeghajtást is. Álj háttal traktorral gátpartnak, vagy más dombnak és kezdj el tolatni. Ijenkor a súly rámegy az elejére és figyeld hogy az elsö kerekek hajtanak-e. Ha nem mozdulnak vagy kihagyogatva húznak pumpa vagy lamellák elhasználódtak.
Válasz #4028. hozzászólásra
Köszönöm a segitséged!
Válasz #4027. hozzászólásra
menet kozben kuplung nelkul haszmald nem kell hozza kuplung es megalni se kb 3 negyed gazon ragd teknosbol nyulba es ilyenkor figyeld meg h rant e, nyulbol teknosbe pedig akkor tedd ha majdnem tisztara vizzalasulsz.
Válasz #4026. hozzászólásra
szia!
elöször is köszönöm a válaszod!
Még lenne kérdésem!
( nem értek ehez a traktorhoz) Menet közben válcsam fel békábol nyulba?
Kel kuplunk a felváltáshoz váltáshoz?
Válasz #4024. hozzászólásra
Szia. a felezojet kukansd meg eloszor is mukodik e rendesen nem rant amikor felbokod nyulba, meg ha elengeded a gazt nyulba nem akar megalni a traktor, a hidraulikajat is kukansd meg, h mukodik e az oszzes pozicioba rendesen nem e bug nagyon az elso kerek hajtasod. en ennyit tudtam segiteni a dologba.
Udv Henci7745
Válasz #4022. hozzászólásra
Szia kisker. en ugy tudom h csak a 4 sebesegfokozatosokat lehet atalakitani gyorsra de amugy a turbos motorbol szarmazo bajaitok nem szoktak lenni?? kuplulng valto vagy hasonlo??
szép jó estét!
A segitségeteket szeretném kérni!
Most akarok venni egy Zetor crystalt 12045 ös 1980 as évjárat még a kék piros!
Jo müszaki álapotban van,és nincs rajta olajfolyás esztétikailag egy kicsit gatya de a festést megoldom!
Még nem tudtam vele menni csak beinditani szerintem jó a hangja!Csak mtz volt,van eddig és nem ismerem a tipushibákat mire is kel figyelni!
Ebben szeretném a segitségeteket kérni!
Elöre is köszönöm!
Válasz #4022. hozzászólásra
a 160-asok mivel 3 sebességesek így nem lehet sajnos gyorsítani .
nekem passszolt minden alkatrész szinte csak mivel az enyém elég öreg így még nem nagy 65-ös 70 es tűgörgős kosarak vannak benne hanem 35-ösök így e miatt kellet átalakítás meg a felső tengely csapágyfészkénél kellet kisebbre köszörülnöm a vállat hogy átférjen az új tengelyfogaskerékkel .
Sziasztok!
A Z12145-ben turbo motor van,a sebességek sorrendje az eredeti szerint 1,2,4,3.Megcseréltuk az állandó áttételek fog.kerekeit így az alsótengely gyorsabban forog.Ezzel az 1-es és 2-es gyorsabb. Az oreg 4-es
az-az új 3-as.Mivel az oreg 3-as kerekei megvannak cserélve-gyorsba így gyorsabb lessz az új 4-es. Ezzel a
megodássaal az osszes seb.fokozat meg van gyorsítva,
és a seb.fokozatok kozotti kulombség így-amúgy
megmaradt.1drb.tengely fogaskerékkel és 1drb.folso fogaskereket kellett beszerezni.Pici koszorulés,reszelés
és egy kevés esztergálás és meg is volt a szukséges
anyag.A gyorsaság a fuvarozásnál elony,de nem szabad
megfellledkezni arról,hogy a megállás mindig nehezebb
a nagyobb sebességnél.A Z8011 seb.váltóját is simán át lehet csinálni,a Z16145-ét az nem tudom. T. Kiskér
Válasz #4019. hozzászólásra
De azt alakítottam át . A 162-es az 3 sebességes arra is van egy elméletem de mivel lett a new holland azt már nem bántom
Én zt 323 orbitra gondoltam! A többi alkatrészt meg megveszem a gyárit!
Válasz #4016. hozzászólásra
jah akkor kivancsi vagy mostmar h mi lett belole a 8011 est nem alakitotad at??
Válasz #4016. hozzászólásra
jah akkor kivancsi vagy mostmar h mi lett belole a 8011 est nem alakitotad at??
Válasz #4015. hozzászólásra
Helo. tavalyelott voltam cseheknel aratni ott is at volt alakitva 2 db egyikbe mar turbos motor volt. de nekem az volt a furcsa h a 3-4. sebessegfokozat forditva volt benne. de nagyon mentek a turbos mar verte az 50 km H is. talajmunkanal szerintem kicsit gyorsabb lesz. de ha nem turbos motrod van akkor szerintem a valtodat nem fogja szetekerni.
Válasz #4015. hozzászólásra
érdekel a dolog mert nekem még nincs kész a gépem hogy ki tudjam próbálni de a váltó nekem is át van már alakítva
Tisztelt Zetorosok!
Tavaly volt szó a Z12145os traktor sebváltójának az
átalakításáról,hogy a traktor nagyobb sebességet
érhessen el.Elvégeztunk ilyen átalakítást most vagyunk
az országuti próbánál.Az eredmény nagyon igéretes.
A talajmuvelésnél nem tudjuk milyen eredményeket
kapunk majd.Ennyit elozetesbe.Tisztelettel Kiskér.
Válasz #4011. hozzászólásra
és milyet szeretnel helyette?? amugy nem nagy munka atcsinalni a 7745 ost sem, a 7340 turbos alapjan csinaltuk att.
Válasz #4012. hozzászólásra
Ami gyarilag a krisztusos nekem olyan van rajta, most lett ra tiszta uj. Árat meg nem udok konkretat mondani, de a 7745 ost is atcsinaltuk orbitorosra.
Én nekem is a fel hegesztést javasolták! És te milyen orbittal csináltad?
Válasz #4010. hozzászólásra
már félig kész az átalakítás így most már ez lesz majd az orbitot fogom a 162-esen bevini a fülkébe ha nem viszik el
Válasz #4008. hozzászólásra
Szia nekem most lett cserelve a krisztuson, arat nem tudok pontosat mondani nekem is ugy van felhegesztve a munkahenger tartoja es nalunk nem szolnak a muszakin semmit erte.
Helotok. Ha esetleg meg tudok segiteni akkor tudnak adni meg egy cimet es ott is rakerdezhetsz a dolgokra, tudnak szinten magyarul, es szegitokeszek is.http://www.agrocenter.sk/index.php?show=contact
Válasz #3997. hozzászólásra
Mint írtam én is claas fortshritt vagy rába orbittal szeretném helyettesíteni én azért döntöttem ez amegoldás mellett mert így nem kell a munkahnegernek tartókonzolt csinálni amit lehet a műszakinál nem néztek volna jó szemmel .
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!Akkor majd holnap felhívom.
Én is szoktam tőlük rendelni! én is teljes mértékben elégedett vagyok segítőkész korrekt emberek! A mit megrendeltem megérkezett ahogy mondták rendben épségben!
Válasz #4002. hozzászólásra
Magyarul beszél, imélbe szoktam töle rendelni, általában vissza szokott hivni telefonon, csak jót tudok róla mondani , az árai jóval olcsóbbak mint a nagytraktor magyarországi árai, és szintén az agrobirót javaslom.
Szia!
A 16245 gépkönyv alapján 16,8+0,8 MPa a befecskendező nyomás! Ennek ugyan annyinak kell lennie mint a 16145-s! Remélem tudtam segíteni.
Válasz #4002. hozzászólásra
Szia.
Itt érdeklődj.
Korrekt áron,postai utánvéttel is elküldik neked,amire szükséged van.
http://www.agrobiro.com/hu/index_hu.html
Tisztelt Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni!
Még új vagyok itt, nemrég vettem egy 3011-es Zetort és nincs rajt semmilyen fék.A kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok-e, hogy hol lehet hozzá főfékmunkahengert és elosztószelepet szerezni?Esetleg nektek vagy ismerőseiteknek nincsen e eladó! Az apróhirdetéseket olvasom, de fék alkatrészt sehogy sem találok!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:Tamás
Válasz #3999. hozzászólásra
mennyiért kínálják az új Majort???
Üdv az Uraknak!
Valaki hozzáértő tudna mondani nekem egy porlasztó nyitónyomást 161.45-ös zetorhoz?
Nagyon megköszönném!
Válasz #3985. hozzászólásra
én megnéztem a Majort és az árát is megkérdeztem! Inkább ezt venném mint a Törököt! Lehet hogy azoknak is jó az alkatrészellátottsága ...de mi lesz 5 év múlva? ( lásd pl Mahindra ) Az Nh is jó áron volt és a fülkéje erősen a legjobbak között van ebben a kategóriában! De van amit aranyárban mértek ... nem is értem...
Válasz #3996. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm!