Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Zetor 5011-es traktorhoz keresnék gépkönyvet!
Másik problémám.. szántáskor az ekét kiemeli, én a vonóerőszabályozóra gyanakodom! Segítséget kérek!
Előre is köszönöm!
Válasz #3182. hozzászólásra
Fülke elöl feltámaszt első két fülke bak lebont , motor+darázsderék letol a váltóról ,Difi alátámaszt és utána difiről váltó lehúzása és kitolása gép alól és máris lehet javítani .
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy egy Zetor 6245-ös traktorba cserélném a 2-3. sebességfokozat fogaskerekét,hogy a legegyszerűbb szétszednem a gépet hogy kitudjam cserélni.
Köszönöm..
Válasz #3171. hozzászólásra
Köszi hogy megosztottad velem , Sajnos ez ilyen ha egy lelakott öreg gépet veszel de utána sokáig gond nélkül szolgál majd .
Hús Futárnak!Ahogy ígértem neked,megírom a tapasztalatot a kerék és magasság állításról.Lényeg a dolog felejtös lett mert a 16.9-es kerék beleér a sárvédöbe felül és hátul is.Túl messze vannak a csavarok egymástól és nagyot fordít a lehajtás házán épp kettö közt lenne jó.De már érik a következö problémám hidr.szívattyú csere érik,de mostmár lassan újat "faragunk"az öreg járgányból.
Nagyon szívesen megosztom a tapasztalatot csak még várnom kell kb 2 hetet mire a szakim nekitud álni szétszedni mert nekem nem szakmám és nem akarok belekontárkodni.
Válasz #3156. hozzászólásra
Köszi Hús Futár bíztam benn hogy te hozászolsz a felvetett kérdésre de ha igazad lehet akkor felejtös a dolog mert most ugy 10-12cm van a kerék és a sárvédö között és ha ebböl 2 vagy 4centi marad az az elsö sárdagasztásnál szívást hozhat.
Válasz #3160. hozzászólásra
Rendben ha érdekli majd hívni fog,azt hiszem már volt nálad megnézte de sokallta az árát,de nem biztos,mert többet megnézett már és vagy drágállta vagy rosszak voltak.
Válasz #3159. hozzászólásra
4,2 az utolsó ára , hívjon fel esetleg ha érdekli tegnap voltak megnézni de egyenlőre ha érdekli is akkor is KB 2 hétig nem tudom oda adni . Ezért is vettem le egyenlőre de ha nem kel el akkor 2 hét múlva teszem vissza .
Válasz #3155. hozzászólásra
Hát félő hogy bele érhet a sárvédőbe mert ha jól emlékszem akkor 20 mm-re vannak a csavarok egymástól és így akár 8-10 centit is süllyedhet a gép .
Olyan után érdeklödnék a Zetoros kollégáktol hogy állított-e valaki már hasmagasságot a Zetor 6011-6211 vagy hasonlon a lehajtásoknál.Az a helyzet hogy 16.9/14x28-as papucsok vannak a gépen és alig férek be a garázsba meg amugy is orra bukik.Fékmunkahenger cserém lessz ezért kérdezném hogy érdemes-e vele foglalkozni és mennyit változna a magasság ha ugyan bele nem ér a sárvédöbe.
Szép napot!! Segítségre lenne szükségem!Elveszett az 5611-esemröl a főtengely végéböl a szíjtárcsa fölfogató csavarom.Szügségem lenne a méreteire! Előre is köszönöm!!
11588 hozzászólás
Üdv!
Van valakinek Zetor öninditó,vagy forgórész eladó?
Sziasztok!
Zetor 5011-es traktorhoz keresnék gépkönyvet!
Másik problémám.. szántáskor az ekét kiemeli, én a vonóerőszabályozóra gyanakodom! Segítséget kérek!
Előre is köszönöm!
üdv Máté
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy a zetor 5748-as és 6045-ös között mik a különbségek ( motor, váltó, elsőhajtás ).
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy a zetor 5748-as és 6045-ös között mik a különbségek ( motor, váltó, elsőhajtás ).
Előre is köszönöm.
Válasz #3184. hozzászólásra
remélem sikerrel jársz ha van hozzá kocsid akkor gyorsan könnyen kivehető a váltó a helyéről
Válasz #3183. hozzászólásra
Köszönöm az információkat.
Válasz #3182. hozzászólásra
Fülke elöl feltámaszt első két fülke bak lebont , motor+darázsderék letol a váltóról ,Difi alátámaszt és utána difiről váltó lehúzása és kitolása gép alól és máris lehet javítani .
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy egy Zetor 6245-ös traktorba cserélném a 2-3. sebességfokozat fogaskerekét,hogy a legegyszerűbb szétszednem a gépet hogy kitudjam cserélni.
Köszönöm..
Válasz #3178. hozzászólásra
Már nem érdekel a CD?Ne gondolj valami eget verő összegre de én is úgy vettem.
#1. hozzászólás, Kertész Zoltán küldte be 2011-11-05 13:32:22-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Zetor 8011-hez keresek hűtőt és első hidat, aki tud kérem hívjon: 06302152340.
Válasz #3178. hozzászólásra
Kattints a Tisler névre és azon keresztül kapsz egy elérhetöséget (hirdetésben)aztán megbeszéljük.
Kedves Tisler!
Hogy lehetne hozzá jutni a cd hez?
Mennyit kérsz érte?
Válasz #3176. hozzászólásra
Nekem van CD-re irt változat alk.katalog és javítási is.
Sziasztok Kollégák!
Tudnátok nekem segíteni zetor 6011 gépkönyv, alkatrész katalógussal kapcsolatban?Esetleg vmi letölthető verzió, vagy ilyesmi...
Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!Zoli
Válasz #3174. hozzászólásra
http://instrukcja.pl/i/katalog_czesci_ursus_c_355_c_355_m_i_c_360
Válasz #2398. hozzászólásra
http://www.agrofoto.pl/forum/topic/13737-instrukcje-obslugi-tabele-wysiewu-i-katalogi-czesci-do-maszyn-rolniczych-cz3/
Válasz #1. hozzászólásra
Kellene nekem egy Ursus 360 gepkonyv Tud valaki?? Letoltheto valahol?
Válasz #3171. hozzászólásra
Köszi hogy megosztottad velem , Sajnos ez ilyen ha egy lelakott öreg gépet veszel de utána sokáig gond nélkül szolgál majd .
Válasz #3168. hozzászólásra
Hús Futárnak!Ahogy ígértem neked,megírom a tapasztalatot a kerék és magasság állításról.Lényeg a dolog felejtös lett mert a 16.9-es kerék beleér a sárvédöbe felül és hátul is.Túl messze vannak a csavarok egymástól és nagyot fordít a lehajtás házán épp kettö közt lenne jó.De már érik a következö problémám hidr.szívattyú csere érik,de mostmár lassan újat "faragunk"az öreg járgányból.
Válasz #3154. hozzászólásra
mit is mondhatnak mai napig 32 m.ora van benne.Tetszik
Válasz #3168. hozzászólásra
Valahogy úgy, vagy menet közben.
Válasz #3167. hozzászólásra
Ja értelek , majd ha kész lesz megírod a tapasztalataidat .
Válasz #3166. hozzászólásra
Nagyon szívesen megosztom a tapasztalatot csak még várnom kell kb 2 hetet mire a szakim nekitud álni szétszedni mert nekem nem szakmám és nem akarok belekontárkodni.
Válasz #3165. hozzászólásra
ha tudsz valamit írd meg légyszives
Válasz #3164. hozzászólásra
Ez meglessz biztos mert nagyon piszkálja a fantáziám.
Válasz #3163. hozzászólásra
Félő nagyon de ha szeded szét a gépet mérd meg hogy mennyit változik a magasság
Köszi Hús Futár bíztam benn hogy te hozászolsz a felvetett kérdésre de ha igazad lehet akkor felejtös a dolog mert most ugy 10-12cm van a kerék és a sárvédö között és ha ebböl 2 vagy 4centi marad az az elsö sárdagasztásnál szívást hozhat.
Válasz #3161. hozzászólásra
Ha nézte már akkor nem kell bemutatnom neki tudja milyen annyi változott hogy fris műszaki van a gépen
Válasz #3160. hozzászólásra
Rendben ha érdekli majd hívni fog,azt hiszem már volt nálad megnézte de sokallta az árát,de nem biztos,mert többet megnézett már és vagy drágállta vagy rosszak voltak.
Válasz #3159. hozzászólásra
4,2 az utolsó ára , hívjon fel esetleg ha érdekli tegnap voltak megnézni de egyenlőre ha érdekli is akkor is KB 2 hétig nem tudom oda adni . Ezért is vettem le egyenlőre de ha nem kel el akkor 2 hét múlva teszem vissza .
Válasz #3158. hozzászólásra
Csak azért kérdeztem mert már nem látom a hírdetéseid között az egyik havert érdekelné mennyi lenne az utolsó ára?
Válasz #3157. hozzászólásra
Igen meg van még .
Szia!Megvan még a Krisztálod?
Válasz #3155. hozzászólásra
Hát félő hogy bele érhet a sárvédőbe mert ha jól emlékszem akkor 20 mm-re vannak a csavarok egymástól és így akár 8-10 centit is süllyedhet a gép .
Olyan után érdeklödnék a Zetoros kollégáktol hogy állított-e valaki már hasmagasságot a Zetor 6011-6211 vagy hasonlon a lehajtásoknál.Az a helyzet hogy 16.9/14x28-as papucsok vannak a gépen és alig férek be a garázsba meg amugy is orra bukik.Fékmunkahenger cserém lessz ezért kérdezném hogy érdemes-e vele foglalkozni és mennyit változna a magasság ha ugyan bele nem ér a sárvédöbe.
Válasz #3152. hozzászólásra
Gratulálok a géphez mi a véleményed róla .
Válasz #3152. hozzászólásra
Akkor nyomás utána.EZ
Gratulálok.
Válasz #3151. hozzászólásra
Koszi nem tudtok kuki arakat ma ajanlottak 164 Eurot, nalunk Szlovakiaban meg nem aratjak a tengerit
Válasz #3150. hozzászólásra
Gratulálok az új traktorhoz nagyon jó lehet
Válasz #3149. hozzászólásra
42 800 Euro netto.Szlovakiabol vagyok'
Válasz #3148. hozzászólásra
ahn klassz
mennyi is volt nettóba?
Na vegre mar sikerult
Ez a traktor ma 31 motor ora van benne.Ha valaki akar valamit kerdezzen batran
Sziasztok reg nem jelentkaztem be ,de mar megjott az uj Forterra 135 os trakim .
Mondtam hogy teszek fel kepeket ha sikerul felteszem.
Válasz #3142. hozzászólásra
Hidraulika munkahenger és dugatyú.
A hidraulika emelő karnál van határoló csavar. Azt beállítod, hogy ne emeljen annyira, hogy fennakadjon.
Szép napot!! Segítségre lenne szükségem!Elveszett az 5611-esemröl a főtengely végéböl a szíjtárcsa fölfogató csavarom.Szügségem lenne a méreteire! Előre is köszönöm!!
Válasz #3139. hozzászólásra
Milyen gyűrűre és hüvelyre gondolsz ?
Milyen gyűrűre és hüvelyre gondolsz ?
és azzal mit lehet csinálni ??
és azzal mit lehet csinálni ??