Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintetek egy ilyen váltóra rá szabad e rakni egy 5211 motorját? 12mm szélesek a fogaskerekek! Valamint a váltó rész még motor fordulatszámán forog, nincs előtte lassító áttétel, ami növelné a fogaskerekekre jutó nyomatékot.
Esetleg van e valakinek fényképe 5211 váltó belsejéről vagy olyan zetoréról ami ilyen teljesítményű?
Válasz #3016. hozzászólásra
Nekem is van 28Ak-s földünk de egy szart sem ér mert csak egy felértékelt uradalmi föld volt a 18Ak-ban többet termelük a 32-36cm mélyszántást nálunk többsége földben már csak 150paci felett tudják prudukálni persze ekétöl is függö.
Infot szeretnék kérni olyan Zetoros kollégátol akinek van 60Le-s traktorja.Milyen fogyasztása van nehezebb (szántás)és könnyebb munkába,1 hektár vagy üzemorában.Köszönöm.
Válasz #3006. hozzászólásra
Igazságod lehet Adorex mert az axiálban már sikerült lengyel zetor alkatrészt vennem.De még ha az övékben is van "hamisitvány" akkor is leverik az itthoni árakat.Én legközelebb is öhozzájuk megyek mert nekem 80Km de azért remélem nem most lessz.
Ha az Agrobirora gondolsz Dunaszerdahelyen én már voltam náluk (apa-fia) jók az áraik és eredeti cseh alkatrészeik vannak nekem minden alkatrészük bevált és müködik.
Tisztelt fórumos kollégák segítég vagy hasznos info kellene egy Motorpal adagolorol Tip:4M3112Rp 0076, RV3M 300 1100 2534.Azt szeretném kideríteni hogy melyik zetor típusra valo vagy melyikre lehet felszerelni.Esetleg van-e olyan weboldal ahol utána lehetne nézni.
Helló valaki tudna segíteni,hogy az 5611-es zetor-nak a gyújtási sorrendje mi.Ha valaki tudja akkor erre a címre várom bereczkif57@gmail.com előre is köszönöm.
Van nekem egy zetor, 3 hengeres motorom, hegesztő dinamót hajtott gyári konstrukcióban, egy egytengelyes vontatmányon.
Az oldalára a kocsinak az van irva, hogy 22,5 kW, meg az h zetor.Eddig azt hittem, hogy ez a 3011 motorja és kb 30 lóerős lehet.
De most megmértem, a henger 102 es a lökete pedig 110. Adatlap szerint ez a 45 lóerős zetorok motorja.
Nem tudtok nekem valami infót adni, hogy mi az igazság ?
11585 hozzászólás
Válasz #3035. hozzászólásra
RS09-é
Válasz #3034. hozzászólásra
Milyen váltó ez ?
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyen váltóra rá szabad e rakni egy 5211 motorját? 12mm szélesek a fogaskerekek! Valamint a váltó rész még motor fordulatszámán forog, nincs előtte lassító áttétel, ami növelné a fogaskerekekre jutó nyomatékot.
Esetleg van e valakinek fényképe 5211 váltó belsejéről vagy olyan zetoréról ami ilyen teljesítményű?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Válasz #3031. hozzászólásra
Hali! Ha szerencséd van csak a szivatyu tengelye ment szét. A mienkének is ez a baja!
Válasz #3031. hozzászólásra
Hi.Szivattyúd kifeküdt.
Miért nem működik 16145 nyúl teknős meg az elsömeghajtás ??
Válasz #3029. hozzászólásra
bocs tényleg mondtad már kezd kihagyni az agyam
Válasz #3027. hozzászólásra
na ne-mán,mondtam egy haveré,
Válasz #3026. hozzászólásra
ja-ja sok volt a szabadidőm,muszály szoci gépet venni ,hogy lekössön
Válasz #3025. hozzászólásra
holnap akkor ha tudok valamit hívlak . Tied a gép ?
Válasz #3021. hozzászólásra
helyes látom fényesedik a -------- -i parasztok elméje váltanak aaaaaaa mmmmmmárkára
Válasz #3024. hozzászólásra
kérdezd meg légyszi,Baja ide 85km
Válasz #3023. hozzászólásra
Szerintem igen beszélni kell vele
Válasz #3022. hozzászólásra
kijön ide is?
Válasz #3021. hozzászólásra
Kit hívtok van egy jó szerelőm baján
Válasz #3020. hozzászólásra
kihivunk egy szerelőt,én nem érek most rá javitani,keményen bent van 1-ben,szerintem a szinkron szétesett,mert minden mozog csak sehogy nem adja ki
Fan mire jutottatok a zetorral ?
Válasz #3018. hozzászólásra
Felénk lehet a 80-90 lovasokkal csak tudni kellmit bír a gép meg legyen jó az eke
Válasz #3016. hozzászólásra
Nekem is van 28Ak-s földünk de egy szart sem ér mert csak egy felértékelt uradalmi föld volt a 18Ak-ban többet termelük a 32-36cm mélyszántást nálunk többsége földben már csak 150paci felett tudják prudukálni persze ekétöl is függö.
Válasz #3014. hozzászólásra
Kukorica alá te milyen mélyen szántasz ?
Én olyan32-36 centi mélyen szántok de van aki csak 25 centire de nagy szárazságban ki jön a kettő közti külömbség .
Válasz #3015. hozzászólásra
Közép kötött talajokon dolgozunk 22-28 aranykoronásak
Válasz #3013. hozzászólásra
És ezt a mennyiséget milyen talajra irod mert nálunk homokon kívül minden van.Az eke nekem is egy kettes váltvaforgatos.
Válasz #3013. hozzászólásra
Mi a f...nak 30 cm mélyen szántani????? Akkor inkább talajlazítóz
Válasz #3012. hozzászólásra
Felénk az 5611-es 2 fejes ekével 30 centi mély szántásban olyan 15-17 liter között eszik/Ha
Infot szeretnék kérni olyan Zetoros kollégátol akinek van 60Le-s traktorja.Milyen fogyasztása van nehezebb (szántás)és könnyebb munkába,1 hektár vagy üzemorában.Köszönöm.
Tisztelt adorex! Nem irtad meg a üzleteket ahol tudnék venni zetorhoz cuccost! garics77@freemail.hu
Válasz #3009. hozzászólásra
Hali! Jöhetnek cimek telszamok hagy csemegézzek!
Válasz #3007. hozzászólásra
Ha nógrádi vagy, akkor tudok a határ túloldalán jópár kereskedőt, és nincsenek is messzi
Válasz #3006. hozzászólásra
Igazságod lehet Adorex mert az axiálban már sikerült lengyel zetor alkatrészt vennem.De még ha az övékben is van "hamisitvány" akkor is leverik az itthoni árakat.Én legközelebb is öhozzájuk megyek mert nekem 80Km de azért remélem nem most lessz.
Válasz #3005. hozzászólásra
Oké köszi egy probat megér kimenni szétnézni! Nogradi vagyok nincs olyan messze!
Válasz #3005. hozzászólásra
Na, azokra az eredeti cseh alaktrészekre kiváncsi lennék..................
A polszkik már MADE IN CZECH REPUBLIC punccal látnak el minden Zetor UR 1 és UR 2 alkatrészt
Válasz #3004. hozzászólásra
Ha az Agrobirora gondolsz Dunaszerdahelyen én már voltam náluk (apa-fia) jók az áraik és eredeti cseh alkatrészeik vannak nekem minden alkatrészük bevált és müködik.
Sziasztok! Érdeklödnék, hirdet itt egy szlovak ember alkatrészeket zetorhoz, valaki vett mar töle valamit érdemes hozza kimenni és jo arak vannak?
zetor 3011-ről tud alaki valami infót vagy ilyesmit küldeni?
A kormánymüben van a holtjáték. Van benne valahol hézagoló,vagy állitási lehetőség?
Válasz #2999. hozzászólásra
Gömbfejek hogy állnak ha azok jók akkor a kormánymű bele van elkopva .
Válasz #2999. hozzászólásra
kopo alkatrészek cseréje volt már? Vagy a volány muben van kikopva?
Üdv mindenkinek!
Kérdezni szeretném tud e valaki segíteni Zetor 5611-es kormány holtjátéka nagyon nagy, lehet-e javítani.
Előre is köszönöm.
Tisztelt fórumos kollégák segítég vagy hasznos info kellene egy Motorpal adagolorol Tip:4M3112Rp 0076, RV3M 300 1100 2534.Azt szeretném kideríteni hogy melyik zetor típusra valo vagy melyikre lehet felszerelni.Esetleg van-e olyan weboldal ahol utána lehetne nézni.
Válasz #2996. hozzászólásra
Mire kell az neked ? Szelephézagot anélkül is lehet állítani .
De ha jól emlékszem akkor 1 3 4 2
Helló valaki tudna segíteni,hogy az 5611-es zetor-nak a gyújtási sorrendje mi.Ha valaki tudja akkor erre a címre várom bereczkif57@gmail.com előre is köszönöm.
Válasz #2994. hozzászólásra
Köszi a linket !
Válasz #2993. hozzászólásra
Üdv! http://www.konedata.net/Traktorit/zetor.htm
Sziasztok!
Van nekem egy zetor, 3 hengeres motorom, hegesztő dinamót hajtott gyári konstrukcióban, egy egytengelyes vontatmányon.
Az oldalára a kocsinak az van irva, hogy 22,5 kW, meg az h zetor.Eddig azt hittem, hogy ez a 3011 motorja és kb 30 lóerős lehet.
De most megmértem, a henger 102 es a lökete pedig 110. Adatlap szerint ez a 45 lóerős zetorok motorja.
Nem tudtok nekem valami infót adni, hogy mi az igazság ?
Köszönöm előre is!
Üdv.:Attila
#1. hozzászólás, KEGE küldte be 2011-05-17 11:38:25-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
KEGE
V.ki keresett ZETOR 3011.traktor karok állásáról infót!
Ha érdekli még a KEGE@citromail.hu-ra írjon és küldöm a dokumentációt!
Válasz #2982. hozzászólásra
virithatnátok majd néha ám konkrétumokat is
Válasz #2987. hozzászólásra
nem szerelni köll
hanem dógozni vele hibamentesen évtizedeket
ez az amit Qkevesen tudnak
820as fendet nagyobb élvezettel húzná 4 felé gondolod?
Válasz #2983. hozzászólásra
A régi gépek után zöld lett az egyik szomszédnak. " Sanyikám ide csak zöld gép fog jönni" Látok ott pirosat, de nem Zetor, hanem Mtz.
Válasz #2987. hozzászólásra
no majd kinézek 1et ami valószinüleg ki fogja addig húzni,,,,,,,,s benevezek vele
Válasz #2986. hozzászólásra
arra elég kicsi az esély
Lala szerelt a múltkorában valami újfajta cseremeket , nem volt elragadtatva tőle,igaz Ő csöppet sem elfogult