pont olyan tartós amekkora állat ül rajta
oldzetoros kis állat elég tartós
nagy mtzs állat kevésbé tartós
megaztán nem mindegy milyen egyedet faxolsz ki magadnak
jó egyed elég tartós
nemjó egyed nem elég tartós
Csak tervek vannak mint mindig... kellene egy mindenes traktor az orosz csoda helyett. Idén már nem de ha jövőre nem lesz földvásárlás akkor lehetséges. 100-as körül gondolkodtunk. Ez szimpibb mint egy Case.
Nem tudom hazudnak-e, Sanyi bácsi sem panaszkodott még...
Aztán ha föld lesz akkor megint lefújva az akció és szegeljük Ivánt tovább
Fórumon vazze. Élőben szerintem még senki sem látott. Szanberg gyerek szédit itt minket, hogy mennyire pacsiztok, de szerintem vagy olyan csúnya hogy ne akarjon látni téged. Amúgy én olyan 38-ra tippelem a zetor árát. Azt nem tudod véletlen hogy ezek milyen tartósak? Csak van olyan mint egy nyugatibb tipus.
ahogy mondod vegyel //nyugatit// az jobb de legalabb 15 000 euroval dragabb es ami a legfontosabb a szervizkoltsegek is majdnem a duplaja,masodsorban nekem csak permetezesre,mutragyazasra,vetesre,sorkozmuvelesre meg szallitasra.
Még a töprengés résznél vagyok ebben, még nem tartok ott h tuti összeépítem.
Csak van egy ilyen motorom ami zsír új állapotú. Egy 2 hengeres lenne jó ebből a motorból, dehát 3-asom van.
Válasz #3040. hozzászólásra
A motor elméletileg tényleg 5211-esé . Nem tudom de gondold át alapból egy 20-25 lovas motor váltójára akarsz rakni egy 50 lovas motort szerinted mennyire szeretné .
Szerintetek egy ilyen váltóra rá szabad e rakni egy 5211 motorját? 12mm szélesek a fogaskerekek! Valamint a váltó rész még motor fordulatszámán forog, nincs előtte lassító áttétel, ami növelné a fogaskerekekre jutó nyomatékot.
Esetleg van e valakinek fényképe 5211 váltó belsejéről vagy olyan zetoréról ami ilyen teljesítményű?
Válasz #3016. hozzászólásra
Nekem is van 28Ak-s földünk de egy szart sem ér mert csak egy felértékelt uradalmi föld volt a 18Ak-ban többet termelük a 32-36cm mélyszántást nálunk többsége földben már csak 150paci felett tudják prudukálni persze ekétöl is függö.
11611 hozzászólás
Válasz #3059. hozzászólásra

pont olyan tartós amekkora állat ül rajta
oldzetoros kis állat elég tartós
nagy mtzs állat kevésbé tartós
megaztán nem mindegy milyen egyedet faxolsz ki magadnak
jó egyed elég tartós
nemjó egyed nem elég tartós
Válasz #3060. hozzászólásra

Csak tervek vannak mint mindig... kellene egy mindenes traktor az orosz csoda helyett. Idén már nem de ha jövőre nem lesz földvásárlás akkor lehetséges. 100-as körül gondolkodtunk. Ez szimpibb mint egy Case.
Nem tudom hazudnak-e, Sanyi bácsi sem panaszkodott még...
Aztán ha föld lesz akkor megint lefújva az akció és szegeljük Ivánt tovább
Válasz #3059. hozzászólásra

a szervizesek azt mondják nincs dolguk háháhháhá
hazudhatnak?
mitakarsz 80ast?
Válasz #3057. hozzászólásra
Amúgy én olyan 38-ra tippelem a zetor árát. Azt nem tudod véletlen hogy ezek milyen tartósak? Csak van olyan mint egy nyugatibb tipus.
Fórumon vazze. Élőben szerintem még senki sem látott. Szanberg gyerek szédit itt minket, hogy mennyire pacsiztok, de szerintem vagy olyan csúnya hogy ne akarjon látni téged.
Válasz #3052. hozzászólásra
Mennyi az ára 43 körül?
Ilyen melókra majdnem örökös.
Nem ideális rájuk de elcsuszik.
Válasz #3055. hozzászólásra

Megmondom én mikor lááááááááttáááááááál.....
Előző életedbe talán de akkor nemtom mi lehettem... háhháhá
Válasz #3049. hozzászólásra

Mi a megközelitő összeg ha szabad tudni?
Válasz #3051. hozzászólásra

Hecci, Te még meg vagy? Tegnap nap közben épp gondolkoztam, hogy mikor láttalak utoljára.
Van az én kornyékemen is már 2drb tobbet nem tudok roluk de minden nap mennek ugy hogy nagy bajuk nem lehet.
kinél vetted?
ahogy mondod vegyel //nyugatit// az jobb de legalabb 15 000 euroval dragabb es ami a legfontosabb a szervizkoltsegek is majdnem a duplaja,masodsorban nekem csak permetezesre,mutragyazasra,vetesre,sorkozmuvelesre meg szallitasra.

hozzá értő kell???????
mond visssza
vegyél 70000é nyugatit
Zetor nem való akarkinek
mennyit mernek érte kérni moste?
sziasztok most rendeltem 135 os forterra traktort tudna valaki valamit mondani a traktorrol,csak hozza ertot''''
Válasz #3047. hozzászólásra
Bocssss, 3. éjjel vok csemegekukizás után, nem fog az agyam elsőre.............
De má másodjára sem...........
Mindjárt megnézem
Válasz #3046. hozzászólásra

email.
Válasz #3045. hozzászólásra

Nocsak kicsit kevesebb köddel.........
Válasz #3044. hozzászólásra

Bevitted már a postát, a leveleket?
Válasz #3034. hozzászólásra

Az 52 -es válltója kissé vaskosabb, magasabb a fémtartalma
Válasz #3042. hozzászólásra
Még a két hengerest is nagyollom arra a váltóra szerezz inkább hozzá eredeti RS motort a 4 hengerest .
Válasz #3041. hozzászólásra
Még a töprengés résznél vagyok ebben, még nem tartok ott h tuti összeépítem.
Csak van egy ilyen motorom ami zsír új állapotú. Egy 2 hengeres lenne jó ebből a motorból, dehát 3-asom van.
Válasz #3040. hozzászólásra
A motor elméletileg tényleg 5211-esé . Nem tudom de gondold át alapból egy 20-25 lovas motor váltójára akarsz rakni egy 50 lovas motort szerinted mennyire szeretné .
Válasz #3039. hozzászólásra
Értelek. Kérdés h mitől lett morgós.
És azt nem tudod véletlen h az 5211 váltójában milyen szélesek a fogaskerekek?
102 mm a dugattyúátmérő és 110mm a löket. 3 hengeres a motor. Ez 5211 é ugye?
Válasz #3038. hozzászólásra
Nem egyik sem de állítóléag nagyon hamar elkezdett morogni a feljívatott váltó
Válasz #3037. hozzászólásra
Eltörte a fogaskereket? Vagy a házat?
Válasz #3036. hozzászólásra
Felejtsd el nagy az a motor az rs váltóhoz .A 35 lovas Perkins motor is megnyírta felénk .
Válasz #3035. hozzászólásra
RS09-é
Válasz #3034. hozzászólásra
Milyen váltó ez ?
Sziasztok!

Szerintetek egy ilyen váltóra rá szabad e rakni egy 5211 motorját? 12mm szélesek a fogaskerekek! Valamint a váltó rész még motor fordulatszámán forog, nincs előtte lassító áttétel, ami növelné a fogaskerekekre jutó nyomatékot.
Esetleg van e valakinek fényképe 5211 váltó belsejéről vagy olyan zetoréról ami ilyen teljesítményű?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Válasz #3031. hozzászólásra
Hali! Ha szerencséd van csak a szivatyu tengelye ment szét. A mienkének is ez a baja!
Válasz #3031. hozzászólásra
Hi.Szivattyúd kifeküdt.
Miért nem működik 16145 nyúl teknős meg az elsömeghajtás ??
Válasz #3029. hozzászólásra
bocs tényleg mondtad már kezd kihagyni az agyam
Válasz #3027. hozzászólásra

na ne-mán,mondtam egy haveré,
Válasz #3026. hozzászólásra

ja-ja sok volt a szabadidőm,muszály szoci gépet venni ,hogy lekössön
Válasz #3025. hozzászólásra
holnap akkor ha tudok valamit hívlak . Tied a gép ?
Válasz #3021. hozzászólásra

helyes látom fényesedik a -------- -i parasztok elméje váltanak aaaaaaa mmmmmmárkára
Válasz #3024. hozzászólásra
kérdezd meg légyszi,Baja ide 85km
Válasz #3023. hozzászólásra
Szerintem igen beszélni kell vele
Válasz #3022. hozzászólásra
kijön ide is?
Válasz #3021. hozzászólásra
Kit hívtok van egy jó szerelőm baján
Válasz #3020. hozzászólásra
kihivunk egy szerelőt,én nem érek most rá javitani,keményen bent van 1-ben,szerintem a szinkron szétesett,mert minden mozog csak sehogy nem adja ki
Fan mire jutottatok a zetorral ?
Válasz #3018. hozzászólásra
Felénk lehet a 80-90 lovasokkal csak tudni kellmit bír a gép meg legyen jó az eke
Válasz #3016. hozzászólásra
Nekem is van 28Ak-s földünk de egy szart sem ér mert csak egy felértékelt uradalmi föld volt a 18Ak-ban többet termelük a 32-36cm mélyszántást nálunk többsége földben már csak 150paci felett tudják prudukálni persze ekétöl is függö.
Válasz #3014. hozzászólásra
Kukorica alá te milyen mélyen szántasz ?
Én olyan32-36 centi mélyen szántok de van aki csak 25 centire de nagy szárazságban ki jön a kettő közti külömbség .
Válasz #3015. hozzászólásra
Közép kötött talajokon dolgozunk 22-28 aranykoronásak
Válasz #3013. hozzászólásra
És ezt a mennyiséget milyen talajra irod mert nálunk homokon kívül minden van.Az eke nekem is egy kettes váltvaforgatos.
Válasz #3013. hozzászólásra

Akkor inkább talajlazítóz
Mi a f...nak 30 cm mélyen szántani?????
Válasz #3012. hozzászólásra
Felénk az 5611-es 2 fejes ekével 30 centi mély szántásban olyan 15-17 liter között eszik/Ha