Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD403.39 FtCHF443.66 FtGBP501.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szép jó estét minden kollégának,érdeklődnék,nincs valakinek 5211 esbe szerelhető fűtés,illetve szervó?ha valaki tud akkor szóljon.előre is kösziés szép estét meg jó fórumozást
Azt szeretném meg kérdezni,hogy az 5611-es motor fötengely végén az ékszíjtárcsa jobbra és balra két mm-er holtjátéka van kérdésem a fötengelybe jobbos vagy balos a menet.
Van egy ismerösöm aki T-25-ösel báláz egy Welger AP-40-est hajt vele évek ota.De szerintem ezeket a kisebb nyugati bálázokat a K25 is elpörggeti.Én már több típussal is dolgoztam igaz egy kicsit erösebb géppel.
Én is ennyire nyomom, de az egytengelyes pót miatt az eleje elemelkedik és a közepe kopik, hátul meg a szélei.
Ha hátra többet nyomok nem lehet megmaradni benne annyira pattog üresen.
Régebbiekre széttartást is írnak 12-15mm.
Újabbakra összét 0-4mmet.
95re nincs könyved?
Forterránál meg 0-2mmt.
maradjunk a 0ánál mint laikus mondom
1ik szárad meg biztos összébb van tekerve azé eszi
Az összetartás elméletileg azért van hogy a két kerék minimálisat "szembefeszüljön" így az estleges minimális lógások, a sétálás kiküszöbölhető. Ha nullásra teszed és nem kóvályog a traki megy szalad egyenesen a jó úton akkor nem lehet baj.
Ha az összetartással van gond akkor mindkét kerék ugyanazon fele (vagy K-K vagy B-B) kopik egyformán. Ha csak az egyik oldali kerék kopik félre akkor vagy kerékdőléssel van gond (ami trakinál nem sűrűn állítható) vagy gumival. Tipusra nem tudom lebontani de általános elv a futóműállításnál hogy kormányzott kerék összetartással megy ha nem hajtott. Hajtott-kormányzott kerekek pedig általába széttartással.
Válasz #2802. hozzászólásra
Heló Pisti.Megnéztem a kezelési könyvvét,azt írja kerék oldalán mérve 0-4mmm.Akkor nem felnin mérve? Holvagy Heciiiiiiiiiii?
Az sok!! Nem tudom a típus pontos méretét, de általában ha van első hajtás akkor a kerékösszetartás 0-4 mm-ig ha nincs akkor 2-6mm-ig.Úgy ahogy írod a felnin.
Válasz #2799. hozzászólásra
Nem lóg semmi,függöcsapszeg jó gömbcsukló jó királytengely nemlóg kihézagolva,kerékcsapágy nemlóg,kerékösszetartás felnin 8mmm.
11596 hozzászólás
szép jó estét minden kollégának,érdeklődnék,nincs valakinek 5211 esbe szerelhető fűtés,illetve szervó?ha valaki tud akkor szóljon.előre is kösziés szép estét meg jó fórumozást
Azt szeretném meg kérdezni,hogy az 5611-es motor fötengely végén az ékszíjtárcsa jobbra és balra két mm-er holtjátéka van kérdésem a fötengelybe jobbos vagy balos a menet.
Zetor k25 motor,váz szám hol található?
Válasz #2843. hozzászólásra
MTZ 892-el bálázok és nagy a new holland 268as bálázónak azért gondoltam k25re
Válasz #2841. hozzászólásra
Van egy ismerösöm aki T-25-ösel báláz egy Welger AP-40-est hajt vele évek ota.De szerintem ezeket a kisebb nyugati bálázokat a K25 is elpörggeti.Én már több típussal is dolgoztam igaz egy kicsit erösebb géppel.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Zetor 6211-eshez keresek elsőhídat... (nem hajtott érdekel)
Ha valakinek van a környezetében eladó, kérem jelezze.
Előre is köszönöm.
kitud segíteni lehet-e bálázni k25-el kis bálázóra gondolok?
Válasz #2839. hozzászólásra
Hát nemis megy 40-nel.
Válasz #2838. hozzászólásra
Olyan kis kerékkel 3/3-as váltós nem is hallotam még ilyenről
Válasz #2837. hozzászólásra
3-as +3nyomaték.
Válasz #2835. hozzászólásra
de neked akkor 4/2-es váltód van ?
Válasz #2834. hozzászólásra
Én csak T088-ast húztam de szépen fordult vele.
Válasz #2833. hozzászólásra
Az enyém 34-es
Válasz #2832. hozzászólásra
Egy átalakított EB-4 enyhén túlterhelve ( 80-90q ),de már volt rajta 96q is.
Válasz #2831. hozzászólásra
Hátul 38 colos van nem 34-es
Válasz #2830. hozzászólásra
Mekkora pótot húzol?
Válasz #2829. hozzászólásra
Nekem elől 11.2*24 radiál hátul 16.9*34 diagonál van ez még a gyári hátul,mdein Csehszlovákia.
Válasz #2829. hozzászólásra
Én is ennyire nyomom, de az egytengelyes pót miatt az eleje elemelkedik és a közepe kopik, hátul meg a szélei.
Ha hátra többet nyomok nem lehet megmaradni benne annyira pattog üresen.
Válasz #2828. hozzászólásra
Én elöl 1.8 hátul 1.6-ra nyomom
9540-10540 re ezeket a nyomásokat írja a könyv.
Válasz #2826. hozzászólásra
akkor nincsenek túl nyomva a gumik mert a középen kopás attól van ha túl van nyomva
Válasz #2825. hozzászólásra
Elől 1.8 hátsó 1.4 bar.
Válasz #2824. hozzászólásra
Hány báron járatod a gumikat ?
Válasz #2822. hozzászólásra
Csak jobb első hossz minta V profil külső oldal közepén kagylós szerű kopás.
Válasz #2820. hozzászólásra
A széttartás a torziós rugózás miatt a Tátra tgk-on pl. Nagy traktorokon is lehet, még nem láttam.
Csak az elsőn kopik jobban vagy hátul is ?
Nekem elöl hátul kopik és én a barázda fenekére saccolok mert azok a barázdás kerekek .
Válasz #2820. hozzászólásra
Forgassm ki mindkét irányba,hogy egyforma szögbe forduljon?
Régebbiekre széttartást is írnak 12-15mm.
Újabbakra összét 0-4mmet.
95re nincs könyved?
Forterránál meg 0-2mmt.
maradjunk a 0ánál mint laikus mondom
1ik szárad meg biztos összébb van tekerve azé eszi
Válasz #2818. hozzászólásra
Az összetartás elméletileg azért van hogy a két kerék minimálisat "szembefeszüljön" így az estleges minimális lógások, a sétálás kiküszöbölhető. Ha nullásra teszed és nem kóvályog a traki megy szalad egyenesen a jó úton akkor nem lehet baj.
Válasz #2817. hozzászólásra
Köszi megpróbálom 0 -ra állítani és majd figyelem.
Válasz #2797. hozzászólásra
Ha az összetartással van gond akkor mindkét kerék ugyanazon fele (vagy K-K vagy B-B) kopik egyformán. Ha csak az egyik oldali kerék kopik félre akkor vagy kerékdőléssel van gond (ami trakinál nem sűrűn állítható) vagy gumival. Tipusra nem tudom lebontani de általános elv a futóműállításnál hogy kormányzott kerék összetartással megy ha nem hajtott. Hajtott-kormányzott kerekek pedig általába széttartással.
Válasz #2815. hozzászólásra
Köszönöm,megjőtt.
Válasz #2814. hozzászólásra
elment
Válasz #2812. hozzászólásra
gacsojozsef@vipmail.hu Megköszönöm,ha ide küldöd.
Válasz #2810. hozzászólásra
Akkor Neked meg 70-73-ig, segített az iwiw.Nekem 69-72-ig.
Válasz #2809. hozzászólásra
hajdú-biharban tudok egyet, aki újkorától gazdája, meg értelmes is a srác.
Ha kell, privátban megadom a számát.
Válasz #2810. hozzászólásra
69,még régebben, a 0 írtam..
Válasz #2808. hozzászólásra
Elolvastam,lehet 0is.Régenvolt 1973.
Válasz #2807. hozzászólásra
6190-ből nem sok van idehaza.
Inkább használtan került be több.
Válasz #2806. hozzászólásra
Ezek általánosságban igen.A típusoknál függ a kanyarodási, ráfutási szögtől stb.Itt egy segítség az alapokról,hasonlóan tanultam én is.EZAZ
Pisti Csongrád megyébe keresek valakit ,akinek vanMF6190-s.vagy600-as széria.Tudsz segiteni?
Válasz #2804. hozzászólásra
Ha úgy van írva, akkor biztos úgy van.
Nagyokra is ezt írja?
Válasz #2803. hozzászólásra
A felnitől mérjük a spultot, mert a gumi nyomása változó,az nem mérvadó.!.!
Negatív nem lehet maximum 0, ahogy írtam, ezek a traktorok általános mutatói, de tgk szabályai is.Most néztem a Zetorokra ezek a számok vannak írva.
Heló Pisti.Megnéztem a kezelési könyvvét,azt írja kerék oldalán mérve 0-4mmm.Akkor nem felnin mérve? Holvagy Heciiiiiiiiiii?
Válasz #2801. hozzászólásra
nekem úgy rémlik, hogy a kerékösszetartás negatív, tehát széttartás van......de majd hecci megmondja.
Válasz #2800. hozzászólásra
Az sok!! Nem tudom a típus pontos méretét, de általában ha van első hajtás akkor a kerékösszetartás 0-4 mm-ig ha nincs akkor 2-6mm-ig.Úgy ahogy írod a felnin.
Válasz #2799. hozzászólásra
Nem lóg semmi,függöcsapszeg jó gömbcsukló jó királytengely nemlóg kihézagolva,kerékcsapágy nemlóg,kerékösszetartás felnin 8mmm.
Mind kettőtöknél rossz kerék összetartás beállítás. Lehetnek különböző lógások, kopások azt kiküszöbölni utána állítani.
Válasz #2797. hozzászólásra
Az enyémen meg belül kopik. Miért?