Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2446. hozzászólásra
Helló.
5611 is közvetlen befecskendezéses?
Nem nagyon ismerem öket,edig k-25-ösel repesztettem.
Most cseréltem szuper 50-esre.
Tudom hogy ez itt nem a reklám helye.De azért elmondanám ma voltam Dunaszerdahelyen (Szlovákia)alkartészért az Agro-Bironál és mondhatom nagyon jók az áraik és eredeti cseh alkatrészeik vannak itthon ezért a pénzért talán 2/3-át kaptam volna.Mindenröl tudnak cikkszámot bátran merem ajánlani minden Zetor tipushoz van alkatrészük.
Ha olyan mint a kicsiké akkor az. Csak érdekes, mert át van variálva. Mert a Proximában és az UR III-asban (7540-10540) is a belső a hidraulika(belső kör) és a sárvédő felőli a kivezetés(külső kör). Meg ahogy néztem akkor a szabályzás kiválasztó is meg van fordítva.
Válasz #2411. hozzászólásra
Megnéztem a 161-est.1.7-et kér.Viszont kell rá négy gumi kb.400 így már kicsit sok.Vizsga nincs,fekete rsz.van rajta.Tegnap egy T-150-est néztem,az viszont szép fehéren füstöl.Így marad a további nézelődés.
Lenne egy kérdésem. A Zetor hidraulikáján 3 kar van a fülkében.(6045) A külső a hidraulika, a középső a kivezetés. És van a legbelső(ami az ülés mellett van) ami kisebb is, mint a másik 2. Azt tudom, hogy ezzel lehet választani, hogy pozíció szabályzós vagy erőszabályzós legyen vagy vegyes. Csak az állásokat nem tudom, hogy melyik melyik. 3 állású egyébként. Szóval a kérdés adott, melyik állásban mit csinál?
Hús futár neked volt 7745-ösöd, esetleg te tudod.
Ma délután vittem ki egy gyenge szines T088 as a Zetor 6745 össel országuti 2 direkt(nincs szabályzó) kemény lóhere földre csak ugy kiprobálni,de lehet, hogy holnap még leszorom az egészet, szépen dolgoztak.
Válasz #2398. hozzászólásra
Zákányszéken a Homokhátsági ... azok nepperek van jó gépjük de nagyon tudják az árakat .
Kisteleken nem nepper hanem bérszolgáltató és javít sok zetort meg neki is van pár . Ha kettő közül kellene választani akkor Kisteleken lévőt . Voltam nála alkatrészért és néztem a gépeit jó nak tünnek . Van neki Több zetor a 161-esen kívül . Van neki két 10145 meg ha jólm tudom van már neki egy 10245-öse is .
11596 hozzászólás
Válasz #2446. hozzászólásra
Helló.
5611 is közvetlen befecskendezéses?
Nem nagyon ismerem öket,edig k-25-ösel repesztettem.
Most cseréltem szuper 50-esre.
Válasz #2445. hozzászólásra
Helóó!!
Nekünk az 5611es 170 Bar-al príímaaa!!!
Helló mindenki.
Szeretnék egy kis segitséget kérni.
Szuper 50-es porlaszócsúcsot hány bárra kell állitani,az üzemóra mérö honnan kapja a hajtást?
Válasz #2443. hozzászólásra
Köszönöm.
Szegény az eklézsia.
1 nyanvadt vidit nem leltem,széles e világban.
Válasz #2442. hozzászólásra
Nincs.
Ha Te nem találtál az évek alatt, akkor én neki se fogok potyába keresgélni........
Hali Paldoo.
Nincs véletlenül a tarsolyodban 5243-as kis Ketorrol valami frankó videjjód?
Böngészek minden fele,de nem leltem 1-et sem!
Köszönöm válaszod felvettem velük a kapcsolatot.
Válasz #2439. hozzászólásra
A webcim stimmel.De ha kell tel.szám is van magyarul beszélnek.
Válasz #2438. hozzászólásra
Üdv.
Szerintem erre gondol:
http://www.agrobiro.com/hu/index_hu.html
Esetleg egy elérhetőséget email címet vagy egy webcímet kérhetnék?
Üdv minden Zetorosnak!
Tudom hogy ez itt nem a reklám helye.De azért elmondanám ma voltam Dunaszerdahelyen (Szlovákia)alkartészért az Agro-Bironál és mondhatom nagyon jók az áraik és eredeti cseh alkatrészeik vannak itthon ezért a pénzért talán 2/3-át kaptam volna.Mindenröl tudnak cikkszámot bátran merem ajánlani minden Zetor tipushoz van alkatrészük.
Nincs valakinek zetor 3011 -hez alkatrész katalógusa? Erőleadó (TLT) tengely cikszáma kellene nekem.
Válasz #2433. hozzászólásra
Ha olyan mint a kicsiké akkor az. Csak érdekes, mert át van variálva. Mert a Proximában és az UR III-asban (7540-10540) is a belső a hidraulika(belső kör) és a sárvédő felőli a kivezetés(külső kör). Meg ahogy néztem akkor a szabályzás kiválasztó is meg van fordítva.
Válasz #2412. hozzászólásra
Hol nézted Kisteleken ? Miért nem alkudoztál többet rata .
Válasz #2431. hozzászólásra
Szerintem Zetor matic mert a működése pont olyan mint a kicsiké .
Válasz #2430. hozzászólásra
Szóljál ám, mert itt osztják ám az eszet!
Válasz #2409. hozzászólásra
Nem baj azért neked is köszönöm.
Neked a 9540-esben milyen hidraulika van? Zetormatic vagy már elektrohidraulikus?
Válasz #2410. hozzászólásra
Köszi. Végre ezt is tudom.
Válasz #2428. hozzászólásra
árpának szántani akarsz most?
Válasz #2427. hozzászólásra
Munka volna.Árpa már a pótkocsinde még 4-Ha-tfel kell szántani.Holnap hozok egy háromfejest és a pupossal feltúrom a maradékot.
Válasz #2426. hozzászólásra
ztnek
kitöröltem a válasz .....................-ot basszus.
Válasz #2425. hozzászólásra
ezt kinek üzented???
Meddig nézelődöl?
Semmi melód aminek menni köllene???????
Válasz #2423. hozzászólásra
PÁLESZ.52%
Válasz #2422. hozzászólásra
Pácsó?krabociába ezt nem ismerjük!
Válasz #2421. hozzászólásra
én meg vettem Baján 2 félliteres Árpád pácsót,azt tesztelem
Válasz #2420. hozzászólásra
2L.Vörös!persze hogy nagy arcom van.holnap meg .....apa miket beszéltél!Mondja a menyecske.
Válasz #2419. hozzászólásra
na ,te is kemény vagy
Válasz #2418. hozzászólásra
AZ asszony meg dumál ,hogy mit irkálok paliknak!Most mondtam neki ,hogy a fejedet szétverem!!!dolgozom ,banyeg!nem?
Válasz #2417. hozzászólásra
na ,ja
Válasz #2416. hozzászólásra
Oksa,még 4 nap és....vágod!
Válasz #2415. hozzászólásra
mint a vidia,de még 50 se
Válasz #2414. hozzászólásra
CSak én 32 vagyok ,te meg????52?DE remélem kemény vagy "csoki"
Válasz #2413. hozzászólásra
Baxi ha én hozom át se kell iratni,stimmel a név
Válasz #2412. hozzászólásra
Hi.2,3-ba viheted ,nem kell guma rá.!"Hibátlan.
Válasz #2411. hozzászólásra
Megnéztem a 161-est.1.7-et kér.Viszont kell rá négy gumi kb.400 így már kicsit sok.Vizsga nincs,fekete rsz.van rajta.Tegnap egy T-150-est néztem,az viszont szép fehéren füstöl.Így marad a további nézelődés.
Válasz #2401. hozzászólásra
Mondjál már vlm.t.
Mi van a traktorral?
Van zetorod má??????
P helyzet
M vegyes
D erő
Válasz #2406. hozzászólásra
Igen volt 7745-ös de nem tudom melyik állás mit jelent a többiben sem tudom .
Na erre gondolok.
Na erre gondolok.
Üdv! Zetorosok!
Lenne egy kérdésem. A Zetor hidraulikáján 3 kar van a fülkében.(6045) A külső a hidraulika, a középső a kivezetés. És van a legbelső(ami az ülés mellett van) ami kisebb is, mint a másik 2. Azt tudom, hogy ezzel lehet választani, hogy pozíció szabályzós vagy erőszabályzós legyen vagy vegyes. Csak az állásokat nem tudom, hogy melyik melyik. 3 állású egyébként. Szóval a kérdés adott, melyik állásban mit csinál?
Hús futár neked volt 7745-ösöd, esetleg te tudod.
Ma délután vittem ki egy gyenge szines T088 as a Zetor 6745 össel országuti 2 direkt(nincs szabályzó) kemény lóhere földre csak ugy kiprobálni,de lehet, hogy holnap még leszorom az egészet, szépen dolgoztak.
Válasz #2386. hozzászólásra
Miket kell húzni?
Zákányszéken a Homokhátsági ... azok nepperek van jó gépjük de nagyon tudják az árakat .
Kisteleken nem nepper hanem bérszolgáltató és javít sok zetort meg neki is van pár . Ha kettő közül kellene választani akkor Kisteleken lévőt . Voltam nála alkatrészért és néztem a gépeit jó nak tünnek . Van neki Több zetor a 161-esen kívül . Van neki két 10145 meg ha jólm tudom van már neki egy 10245-öse is .
Válasz #2394. hozzászólásra
Azt tudom bamme.
Azé téged kérdezlek.....
Most akkor mi van vele??????
Válasz #2396. hozzászólásra
Kistelek,Zákányszék -lehet,hogy túl sok eladó Zetorjuk van?Vagy nepperek?Egyébként 161/45-öt néztem 1.5-2-mill. között.
ők még nem szoltak vissza
Akkor próbálkozz a ZTR-agrónál nekik lehet van ilyen szimeringjük .
Válasz #2397. hozzászólásra
rendes zetor szivatyú csak más kialakitású az eleje meg arégibe rendes szimering van ebbe meg valami fémházas szar külmben kb 1,5 éves.