Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.63 FtUSD399.84 FtCHF440.72 FtGBP501.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor maradok a használtnál. Jó az. Nekem úgy sem kellene állandóan mennie. Nincs olyan sok földünk. Köszönöm a segítséget. Alkatrész ellátás jó a zetoroknak? És a fogyasztás?
Beteg a 12145 is, vlmi okból melegszik, szerintem termosztátcsere megoldja, vagyis naaaagyon remélem.
Aztán meg a 5211 es elsőhidja,ét kell perselyezni.
Van meló bőven
Igy jartam az utb-el, mikor megvettem, nem biztos, hogy olyan sz@r lesz, meg miert ne legyen hozza szerencsem, es eddig rakoltottem a vetelarral egyutt kb 1 millat.
Es igertek erte egy egy olyan 500-600 ezert ft erteku mtz-t 150ezer ft potlassal...
Ez nem buli ....
Azert kerdeztem, mert lattam az aprok kozt.
Eladnam az utb650-met, es ahelyett kellene egy traki vetni es kultizni. De ameddig nem viszik el, addig csak erdeklodok.
Volt egy f.szi megnezni es cserebe ajanlott egy kisfulkes mtz80-t, egy keis potlassal (reszemrol), de eleg lepukkant allapotban volt az mtz es nem mentem bele.
Csak az a bibi, hogy ha eledom meg kellene potoljam, es ami hirdetesben van, ugy latom, hogy lenne mit "pofozni" rajta
11596 hozzászólás
Válasz #2246. hozzászólásra
Akkor maradok a használtnál. Jó az. Nekem úgy sem kellene állandóan mennie. Nincs olyan sok földünk. Köszönöm a segítséget. Alkatrész ellátás jó a zetoroknak? És a fogyasztás?
Zetor 4340-es a 6245-ösnek felel meg még a motor ( 60Le ) is ugyan az ( Z6201 ) csak egy picit modernebba kinézete . Az első hídja már carraro.
Válasz #2244. hozzászólásra
inkább maradj a 5340, vagy a 6245-nél, azok sokkal megbízhatóbbak, mint ezek az új drágán adott fostalicskák !
Válasz #2243. hozzászólásra
az sok. Akkor marad a használt
Válasz #2242. hozzászólásra
sokba !!!
8 millió
Ja és hol tudok nézni új Zetor árakat. Mennyibe kerülhet kb egy 60 lóerő körüli zetor?
Szép napot mindenkinek. 5340es Zetort szeretnék venni. Milyen vélemény van róla? Alkatrész, üzemeltetés, fogyasztás is érdekelne. Ja és mit bír?
Válasz #2239. hozzászólásra
szerintem is irtam is a 2230 ban
Válasz #2238. hozzászólásra
Mármint első a termosztátot megnézned.
Válasz #2237. hozzászólásra
A hátsó az hol van????
Válasz #2235. hozzászólásra
Akkor első a termosztát.
Válasz #2226. hozzászólásra
Mi ez az idétlen kép?
Ménem lehet megnézni 1bő mint a többit??????
Válasz #2234. hozzászólásra
Megvót, a hiba odabenn van,.............valahol
Válasz #2231. hozzászólásra
Mosd át a hütőt kivülröl.
Válasz #2232. hozzászólásra
Lassan alakul a dolog, még szerencse,h nem lehet dolgozni a földeken....egyenlőre
Válasz #2231. hozzászólásra
Akkor van bőven mit csinánotok nektek is .
Válasz #2230. hozzászólásra
Beteg a 12145 is, vlmi okból melegszik, szerintem termosztátcsere megoldja, vagyis naaaagyon remélem.
Aztán meg a 5211 es elsőhidja,ét kell perselyezni.
Van meló bőven
Válasz #2229. hozzászólásra
Az a lényeg hogy jó legyen neked is már
Válasz #2228. hozzászólásra
Na de azért mi is a hidraulika felemelésével kezdtünk, csak a biztonség kedvéért, most már ok
Nekem meg szét kell tolnom a 9540-est .
Ez fasza
Itt a bünös, a tavalyi túltömitett sebességválltófedélről kinyomódott szilikon.
Válasz #2223. hozzászólásra
Nyíregyházán árulnak egy 8111-est hasonló árban mint sz aprók közötti 8011-es .
Válasz #2223. hozzászólásra
Csak te is nehogy úgy járj mint mi a 14-essel hogy a végén oda adtuk ár alatt hogy meg legyen 106-os domi .
Válasz #2222. hozzászólásra
Lehet, de ameddig nem viszik el a trakimat jo penzert semmifele uzlet nincs
Válasz #2220. hozzászólásra
De az is lehet hogy újabbat vesz vagy nagyobbat . Ezt nem tudod így inen megmondani ezt látni kellene .
Válasz #2220. hozzászólásra
Az meg nem bót
Válasz #2218. hozzászólásra
De az is lehetseges, hogy van valami gond vele es azert adjak el
Válasz #2218. hozzászólásra
Igy jartam az utb-el, mikor megvettem, nem biztos, hogy olyan sz@r lesz, meg miert ne legyen hozza szerencsem, es eddig rakoltottem a vetelarral egyutt kb 1 millat.
Es igertek erte egy egy olyan 500-600 ezert ft erteku mtz-t 150ezer ft potlassal...
Ez nem buli ....
Válasz #2217. hozzászólásra
De az nem biztos hogy annak is beáll a motorja és kikelljen cserélni a fél váltót .
Válasz #2216. hozzászólásra
ha ezt hozzateszem, tegyuk fel a 700 ezerhez, ha ideadja annyiert, az mar 1 milla.... es meg semmi tunning
Egy kicsit sokba lenne....
Válasz #2215. hozzászólásra
A 8011-esem teljesen fel van újítva műszakilag teljesen jó . A generál 300.000-be álltmeg .
Válasz #2214. hozzászólásra
Válasz #2213. hozzászólásra
Ha nincs pénzed úgy is kibírod .
Válasz #2211. hozzászólásra
Sajnos azt nem birnam ki, a zt is lefestettem mar, meg kicsereltem amit ki kellett, de meg egy szalat sem dolgozott
Válasz #2210. hozzászólásra
Na pont erre gondoltam, csak azert egy mtz vagy egy zetor nem utb....
Teljesen ujba van teve az utb-m ugy belul mint kivul
Válasz #2209. hozzászólásra
Alkudj pofátlanul .
Meg bírd ki hogy első évben nem pofozod ki csak jatod . Csak amit muszály azt csináld meg rajta .
Válasz #2209. hozzászólásra
A beváltat minek akarod eladni????
Helyette meg 1 bizonytalant?
Válasz #2208. hozzászólásra
Azert kerdeztem, mert lattam az aprok kozt.
Eladnam az utb650-met, es ahelyett kellene egy traki vetni es kultizni. De ameddig nem viszik el, addig csak erdeklodok.
Volt egy f.szi megnezni es cserebe ajanlott egy kisfulkes mtz80-t, egy keis potlassal (reszemrol), de eleg lepukkant allapotban volt az mtz es nem mentem bele.
Csak az a bibi, hogy ha eledom meg kellene potoljam, es ami hirdetesben van, ugy latom, hogy lenne mit "pofozni" rajta
Válasz #2207. hozzászólásra
Akkor miért kérded ? Pedig van eladó most néztem az aprók között .
Válasz #2179. hozzászólásra
Nem akarok venni, meg nincs annyi penzem, hogy az osszes "regiseget" athozzam ...
Válasz #2205. hozzászólásra
A tök vetésekor akarok mükakit szórni 1 menetben, mert ami van,az pont akkor kell a krumplis cuccokra
Válasz #2203. hozzászólásra
Minek ez neked???
Válasz #2203. hozzászólásra
Axciós,márc.08-ápr.09-ig.
Válasz #2202. hozzászólásra
Nyomd át lécci mailba
Válasz #2201. hozzászólásra
Az axiálnál van spc-re műtrágyaadagoló kompletten,37+áfa .
Válasz #2199. hozzászólásra
KORREKT MEGHATÁROZÁS
Válasz #2199. hozzászólásra
Én nem függök!!!
(ez má lógás... )
Válasz #2198. hozzászólásra
aki itt nem függő az szerintem mind HAZUDIK !!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2196. hozzászólásra
Nem szép tőled,ez már függőség.