Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2039. hozzászólásra
igen, és elég 1x kivenni és rosszul visszatenni a hidraulikát, pl manzsettacsere után, máris kiiktattad a rendszert a köv. javitásig.
Válasz #2033. hozzászólásra
közben megvan a zetormatic müködási elve, egy torziósrúd van a hidraulika karokra kötve benn a tányérkerék alatt, ha nagyot húz a traki, ez a rúd megfeszül,majd egy kar segitségével a hidraulika ezt észleli, majd megemel egy csöppet ,tehermentesitve a traktort. vlhogy igy
Válasz #2016. hozzászólásra
Nem tőled kérdeztem . Amúgyis nem bántom az öreget nagyon jól bírja a harcot . Jól sikerült a bejáratása a motornak szalma hordásban .
Válasz #2005. hozzászólásra
Én meg ragasztok egy csík ragasztót a gép orrára csak ennél meg kapóra jön hogy ott van .
A hűtő előtti megoldás nekem jobban bejön nem szeretem a gépet teleaggatni mindennel , akkor úgy néz ki mint amelyiknek nincs gazdája . A szerszámos ládát így is fel kell még szerel nem rá .
Válasz #2000. hozzászólásra
Mert nekem sima olajtükrös szűrőm van benne . Jó lenne eltüntetni azt a nagy előszűrőt bár vetésnél meg jól szolgál mert ahhoz tudom nézni a nyomjelzőt .
nem seftes ,egy itteni csóka,de valaki igérte januárra hogy jön,azis zetorra akar cserélni,nem zárkózok el a cserétöl reális áron,nálam is van mozgástér hát nála is legyen,nekem nem sürgős
11596 hozzászólás
Az nem antiszlipp.........
Válasz #2043. hozzászólásra
ott is , csöppet más az elv, de van
Válasz #2041. hozzászólásra
Na majd megnézem a 80-ason ha levesszük a difi fedelet a hidraulika meg a gardán miatt .
van a hidraulikán alul 1 görgös érzékelő, ki kell kötni alaphelyzetbe cérnával, beültetni a helyére a hidraulikát és kész
majorokba
Ezt a 183-ast találtam kint 2,3 misiért .
igen, és elég 1x kivenni és rosszul visszatenni a hidraulikát, pl manzsettacsere után, máris kiiktattad a rendszert a köv. javitásig.
Válasz #2037. hozzászólásra
ez már a "kocka kabinos" nekem még a régebbi "aerodinamikus" kabinom van
Válasz #2036. hozzászólásra
Nem semmi az antislipp . Ez Krisztálban van ?
Válasz #2035. hozzászólásra
a te fejjed sokal seggesnek tünik
Itt a 162-es
közben megvan a zetormatic müködási elve, egy torziósrúd van a hidraulika karokra kötve benn a tányérkerék alatt, ha nagyot húz a traki, ez a rúd megfeszül,majd egy kar segitségével a hidraulika ezt észleli, majd megemel egy csöppet ,tehermentesitve a traktort. vlhogy igy
Válasz #2032. hozzászólásra
Pedig hevülök, mindjárt...
... heves leszek veled seggfej!
Itt a másik oldala .
Válasz #2027. hozzászólásra
Nem szerszámos az akksik vannak benne
Válasz #2030. hozzászólásra
csak ne melegedj vészesen fel
Válasz #2027. hozzászólásra
Ursus Fülkével az biztos jó bár ez sem rossz .
Válasz #2029. hozzászólásra
Mindig melegséggel tölt el ha vlk. emléxik a régi szép időkre.........................
Válasz #2026. hozzászólásra
Neked apán neked . Főleg mert veld beszéltük anno .
Válasz #2025. hozzászólásra
Mitakarsz, vetni vele?????
Válasz #2024. hozzászólásra
a szerszámosláda megoldás csúcs de voltak, vagy vannak is 8011 esek hátra nyíló ajtóval is, az ám a királyság
Válasz #2022. hozzászólásra
Akksi kinttttttttttttt
Lerágott csontttttttttttttt
Válasz #2018. hozzászólásra
légfék? pótkocsi vonófej?
Válasz #2017. hozzászólásra
A fellépőkre szerettem volna célozni .
Válasz #2020. hozzászólásra
akkor mi a nem kóser a trakival?
Válasz #2017. hozzászólásra
Igen ez 8011-es az első kiadások közül még hozzá .
Válasz #2020. hozzászólásra
Nem igazán szokott foglalkoztatni h. nem kérdeznek....eheheeheheheheeeeee
Nem tőled kérdeztem . Amúgyis nem bántom az öreget nagyon jól bírja a harcot . Jól sikerült a bejáratása a motornak szalma hordásban .
bingó
Válasz #2004. hozzászólásra
540 eco kardánhajtás van rajta?
minimális nyomtávja mennyi?
Válasz #2015. hozzászólásra
minek kellene, ennek még alacsony a kabinsapka reflektorok nélkül, 8011?
Válasz #2015. hozzászólásra
Persze.
H. a kezeid között még 1ben van.
Válasz #2008. hozzászólásra
Látszik-e valami furcsa ezen a 80-ason ?
Válasz #2013. hozzászólásra
biztos nem
Válasz #2010. hozzászólásra
Napszámos ...öregasszonyok húzzák 3 napig???
Moderálta: (3932) 2013-11-15 11:40:26
Válasz #2009. hozzászólásra
máááán meeeegvan
Válasz #2005. hozzászólásra
Én meg ragasztok egy csík ragasztót a gép orrára csak ennél meg kapóra jön hogy ott van .
A hűtő előtti megoldás nekem jobban bejön nem szeretem a gépet teleaggatni mindennel , akkor úgy néz ki mint amelyiknek nincs gazdája . A szerszámos ládát így is fel kell még szerel nem rá .
Válasz #2007. hozzászólásra
igeeeeeen, cserélhető
Válasz #2008. hozzászólásra
Nézd a számokat ennyire újonc nelegyéééééééééé...
Válasz #2007. hozzászólásra
nekem a fendten is fent van a cyklonszürő, kevesebb port kap mint hasmagasságban.
Válasz #1997. hozzászólásra
Miccsodaaaaaaaaaaaaa??????????
Válasz #2003. hozzászólásra
tedd fel a kabinra,kösd össze gégecsővel,
Válasz #2003. hozzászólásra
mi anno szúrtunk egy célzópálcát a hütőrácsba
Válasz #2002. hozzászólásra
40000 + crysta és jöhetsz
Válasz #2000. hozzászólásra
Mert nekem sima olajtükrös szűrőm van benne . Jó lenne eltüntetni azt a nagy előszűrőt bár vetésnél meg jól szolgál mert ahhoz tudom nézni a nyomjelzőt .
Válasz #1995. hozzászólásra
10-ért meg egy krisziért eladó a valtra?
Válasz #1998. hozzászólásra
nem seftes ,egy itteni csóka,de valaki igérte januárra hogy jön,azis zetorra akar cserélni,nem zárkózok el a cserétöl reális áron,nálam is van mozgástér hát nála is legyen,nekem nem sürgős
Válasz #1996. hozzászólásra
van kabinos verzió, vagy be van téve a hütő elé a motorházba egy olajos betétes filterrel kombinálva
Még nagy kerekűért sem ednék annyit nem hogy a kiskerekűért akármennyire is jó állapotú ?
Zákányszék ? Fodor ?