Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1988. hozzászólásra
az amegoldás, hogy a szivattyu rotorjait ki lehet cserélni, nem az igazi ugyan,mert a szivattyuház marad a régi, de megvan 5 óra alatt, a széthuzós sztory meg legalább 3 nap a szántást meg be lehet fejezni
Válasz #1985. hozzászólásra
Így meg 3 kerekes kocsi és ki lehet húzni alóla . Ha még egyszer megcsinálom a a széthúzó asztalt akkor még könnyebb lesz .
Az öreg 5611-est ne haggyam ki a srból az a műszaki mentőnk az bármikor indul hibáa nincs rajta oljnyomás se fék se világítás de az csak megy és megy . Az húzza haza az összes többit ha azok meg állnak .
Volt egy 7745 ösünk a 162-es előtt azt is az 56-os húzta haza meg 80-ast is mikor beadták a kulcsot . A 80-assal is behordtam 450 guriga szalmát meg felis raktam a szalmát kazalba olajnyomás nélkül .
gondolom mert a tszben is ésszel hajtották meg amilyen traktoros volt mifelénk olyan volt mindenfele a másik sok kis apróságra oda figyelve akkor is pöpec gép
Válasz #1970. hozzászólásra
Öregapám tudna mesélni neked róluk nincs rajtuk olyan amit ne javítottak volna a Tszben . Volt 6-8 150-es de csak a baj volt velük .
Válasz #1966. hozzászólásra
nekünk mennek egész évben rendesen csak télen javítunk . Bár jelenleg egyik gép sem megy évi 200 üzemóránál többet . A 9540-eshez 10év alatt alig kellett hozzányúlni tavalyig .
Válasz #1963. hozzászólásra
Pedig nagyon felpiszkálta a csőröm az a 180 ló . És még mellete zetor is alkatrséz ügyileg is nagyon hasonlít . Van két krisztálunk egy 8011-es meg 16245-ös jó nézne ki mellete egy 18345-ös is .
Válasz #1948. hozzászólásra
Ez a baja az egész gépnek . Ha meg csináltatsz bele jó anyagból alkatrészt akkor szétnyomja majd a blokkot , mert valamek engeni kell .
Válasz #1947. hozzászólásra
Az nem semmi . Akkor volt verzió bőven ezekből is . Olyan mint a 9540-es váltója is 4 féle készült . Mire megjött az alkatrész nekünk is hozzá már fényképet küldtünk a gyárnak hogy tudják melyikre gondolunk .
11596 hozzászólás
Válasz #1988. hozzászólásra
az amegoldás, hogy a szivattyu rotorjait ki lehet cserélni, nem az igazi ugyan,mert a szivattyuház marad a régi, de megvan 5 óra alatt, a széthuzós sztory meg legalább 3 nap a szántást meg be lehet fejezni
Látom nálatok el van dugva minden 162-es levegő előszűrője , hogy oldják meg felétek ?
Most lőttem egy zöld 162-es a bazaron
Válasz #1993. hozzászólásra
kiskerekű 4,5
Válasz #1991. hozzászólásra
Az se lehett semmi mennyit kért az ócska vasért 4.5-öt ?
Válasz #1991. hozzászólásra
mennyire értékelte fel a zts-ét? (162 volt?)
Azon gondolkodom hogy fenébe mókeroltok oda bele . Nem emlékszem hogy a 80-ason lett volna hely ahol bele lehet nyúlni .
Válasz #1986. hozzászólásra
nem én a valtrát ,ő a Zts-t ,én toleráns vagyok,majdnem hogy nekem kellene még fizetni
Válasz #1987. hozzászólásra
4 hengeres
Így meg 3 kerekes kocsi és ki lehet húzni alóla . Ha még egyszer megcsinálom a a széthúzó asztalt akkor még könnyebb lesz .
Válasz #1984. hozzászólásra
Ki lehet cserélni ,anno a cégnél volt 12 ,lett volna gond ha mindig szétkellett volna huzni
Válasz #1983. hozzászólásra hengeres 55 lovas , dúsítós .
Válasz #1982. hozzászólásra
Nagyon fölböcsülted az a Valtrát ?
Válasz #1984. hozzászólásra
dehogynem! babra munka de meg lehet oldani! méghozzá................................
Válasz #1980. hozzászólásra
Nem tudod csak 3 darabba kívlről nem férsz hozzá sehogy .
Válasz #1977. hozzászólásra
az talán még dekompresszoros volt, nemde, egy laposelemmel is bestartolt
Válasz #1981. hozzászólásra
ő
Válasz #1978. hozzászólásra
Te csak ne leskelőggy neked is majdnem lett egy krisztálod . Tényleg miért nem lett kilépett vissza az üzlettől ?
Válasz #1974. hozzászólásra
tudsz pl hidraulikus szivattyut cserélni a kardán,elsőmeghajtás, nyomatékválltó meghajtására a traktor 3 darabra való széthuzása nélkül?
Válasz #1976. hozzászólásra
Te tudod de inkább 5 Krisztál mint egy T-150-es .
Alakul
Az öreg 5611-est ne haggyam ki a srból az a műszaki mentőnk az bármikor indul hibáa nincs rajta oljnyomás se fék se világítás de az csak megy és megy . Az húzza haza az összes többit ha azok meg állnak .
Volt egy 7745 ösünk a 162-es előtt azt is az 56-os húzta haza meg 80-ast is mikor beadták a kulcsot . A 80-assal is behordtam 450 guriga szalmát meg felis raktam a szalmát kazalba olajnyomás nélkül .
gondolom mert a tszben is ésszel hajtották meg amilyen traktoros volt mifelénk olyan volt mindenfele a másik sok kis apróságra oda figyelve akkor is pöpec gép
nézd, olcsó az alkatrész, magunk javitunk, de azért az igát egy 412 es fendt huzza
Válasz #1970. hozzászólásra
Öregapám tudna mesélni neked róluk nincs rajtuk olyan amit ne javítottak volna a Tszben . Volt 6-8 150-es de csak a baj volt velük .
Válasz #1969. hozzászólásra
de az brünni traktor, nem martini, az pedig ég és föld
Válasz #1967. hozzászólásra
És hogy bírják a strapát ?
hát elég sokat olvastam most végig de szerintem ettől még mindig jobb a T-150es ennyi hiba faktor nincs benne majdnem h mondhatni víz + olaj+ gázolaj
nekünk mennek egész évben rendesen csak télen javítunk . Bár jelenleg egyik gép sem megy évi 200 üzemóránál többet . A 9540-eshez 10év alatt alig kellett hozzányúlni tavalyig .
Válasz #1967. hozzászólásra
pardon, 12145 ,ne tulozzak
Válasz #1964. hozzászólásra
nekem van 5211, 7211,7245,8111 meg 16145, a fater 30as majorát nem veszem traktorszámba
mert ha van szabadidőd, azt alatta töltöd javitással
semmiről sem maradsz le. a zetor amúgy is szabadidőtraktor.
Válasz #1963. hozzászólásra
Pedig nagyon felpiszkálta a csőröm az a 180 ló . És még mellete zetor is alkatrséz ügyileg is nagyon hasonlít . Van két krisztálunk egy 8011-es meg 16245-ös jó nézne ki mellete egy 18345-ös is .
Válasz #1961. hozzászólásra
még a gondolattal se foglalkozz, mert .....................................
Válasz #1961. hozzászólásra
ááááááá niiincs
Válasz #1959. hozzászólásra
Mert van olyanod ?
Válasz #1958. hozzászólásra
Köszi de egyenlőre csak nézelődök még sajnos nem aktuális a vétel , mert még a 162-es sincs felszerelve munkagépekkel .
Válasz #1957. hozzászólásra
Azt nem kapod meg........
Válasz #1956. hozzászólásra
ha elakadsz, segítek
Válasz #1954. hozzászólásra
Mert miért ? Vegyem meg a te 162-esedet ?
Válasz #1955. hozzászólásra
Nem tudok sajnos
Válasz #1953. hozzászólásra
tótul már tudsz?
Válasz #1951. hozzászólásra
Hagyd a rákba azt a szart.................
Válasz #1952. hozzászólásra
autobazar.eu oldalon nézelődöm
Válasz #1951. hozzászólásra
hol bazárosz?
Éppen most találtam a Bazáron 183-ast 2.3 és 2.8 millió forintért nem is rossz ár mert a magyarországon amit árulnak 3.6-ért árulják .
Válasz #1948. hozzászólásra
Ez a baja az egész gépnek . Ha meg csináltatsz bele jó anyagból alkatrészt akkor szétnyomja majd a blokkot , mert valamek engeni kell .
Válasz #1947. hozzászólásra
Az nem semmi . Akkor volt verzió bőven ezekből is . Olyan mint a 9540-es váltója is 4 féle készült . Mire megjött az alkatrész nekünk is hozzá már fényképet küldtünk a gyárnak hogy tudják melyikre gondolunk .
Válasz #1946. hozzászólásra
trutyi anyagból gyártják, ez a baj