Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azé me a Zetor meghatta régi vátótt 105.40-ről, ami ki tudja vót é 105Le. Változtattak a váltón, csak sajna nem erősítették meg, a 120Le-höz. De beszéljenek helyettem a képek. Ezen a kis elb...ott kapcsólóhüvelyen megy át előremenetben a 120Le.
Egy tanácsot adnék, volt egy 1500üó.-s Zetor 117.41-es ünk. 2004-es, bika volt a motorja, de az erőátvitel egy nevetséges szar, kétszer ment szét az irányváltója 8 hónap alatt, majd berakom a hibás alkatrészről a képet.
Válasz #1787. hozzászólásra
Hát ez nem MTZ ez már jóval bagyobb teljesítménnyű gép . Szerintem, nyugodtan használhatod talaj munkára . Nekem eddigolyan 240 óra ment bele ami KB 140 óra szántás .
Hús Fútár folyt.köv. itt!
Na az tetszett!Nem úgy viselkedett,mint az Mtz-nél megszokott!Csak nekem ponz fizikai munkára kellene!Tavaly lazitóztam először,s vmelyik nap voltam kint,s nagyot lestem,mikor láttam,h a lazitott földünkön semmi fizállás,a mellette lévő földünkön meg áll nem gyengén!Ezért lazitózni akarok idén jó sokat!Meg növelni akarnám a területet!Ahoz meg már tényleg kell egy nagy gép is!
Válasz #1783. hozzászólásra
Holnap pontosan meg kérdem neked ezt a hüvely dolgot egyik zetor szerelő ismerőstől . A hidraulikának vagy a szivattyúja de inkább a vezér tömbje kopott . A mi gépünk mér vagy 10 éve csinálja ugyan ezt de még bírja .
Válasz #1782. hozzászólásra
Meg olynokat csinál a hidraulika, hogy lassan leereszt- laasan fölemel, majd gondol eggyet lassan leereszt gyorsan fölemeli a minkagépet, A beálított szinten szórakozik. Bekapcsot szivattyúval hamarabb leereszti a munkagépet mint kikapcsolva, leállított motornál.Midenkinek köszönöm a tanácsokat!! Sokat segít egy kezdő zetorosnak, mint nekem.
Hali! Nem szeretnék beledumálni de én tudomásom szerint a 95-ös hüvely helyére nem lehet berakni a 100-ast. Anno mikor az 5748-as zetorunkba raktunk nagyobb motort ezért kellett blokkot is cserélni.
Szabi utána néztem és a Konedata hozza a 14245-öst mint gyártott típust sőt amin csodálkoztam hogy volt egy 12245-ös super széria amit 140 lovasnak hoz a konedata
Válasz #1775. hozzászólásra
Elméletileg paszol gond nélkül mert kívülről egyforma csak a belső átmérő külömbözik . Én 102-esre akarom majd hüvelyezni ha kapok és bele tudom rakni de még hál istennek egyszer sem volt ilyen bajunk a géppel 92-óta most jutott el oda igaz sokáig a csere motor volt benne . Ez amotor még elméletileg gyári bár a bontások számát nem lehet megszámolni mert ez anno iskolai traktor volt amin gyakorolhatták a diákok a szét és össze rakást .
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy a Zetor 7745-ös alá való hátsó sorközmővelő kerék gumijának mekkora a külső átmérője? Valamint a K25-ös hátsó kereke jó lehet alá?
Köszi
Hát én most megnem mondom......
pffff ... 2003 2004 ... vagyigen vagynem...
Ha vlm.t nem vesznek abból nincs pénz...
Kevésből meg nem lehet fenntartani 1 gyárat, fickókat stb...
Nincs fejlesztés akkor halál van -------------------
Sogorral szántotunk egybarázdára neki JD2140 nekem akkor U650 mindketten PP3*30 ekét huztunk 25cm mélyen. Száraz földet szántottunk igy 4*4 nek nem volt nagy jelentősége.
Előre ő is lekörözött de 10 térés után a Joni megfőtt turbója meg a kipufogotorok ugy világitott mint a 100W égő. Uttána épp hogy csak lépést tudott tartani velemm.
Itt ez jó jel mert még nem volt gányolva. Ugyanis mi már láttunk igényesen ki kozmetikázott trakit aminek később koderült a váltóbann a csapágyak itt ott odavoltak hegesztve a tengelyhez a fogaskeréknek meg fog volt hegesztve.
Válasz #1757. hozzászólásra
kb 1.5 km/h- val gyorsabban húzta ugyanolyan mélységben,
a bökkenő csak az, hogy a kriszti az 155 hp a jd meg csak 112 volt ....
de nem vette meg az illető a JD-t mert azt mondták neki a szerelők, hogy ők bizony ilyen ismeretlen öreg modelt nem fognak majd neki szerelgetni ..
Válasz #1756. hozzászólásra
A faluban volt egyszer egy ursus,made in poland.Újonan vették,nagy reménnyel,bő feléért,mint a másik gazda a 6910-ét.DE ANNAK VOLT ANNYI BAJA........................
Válasz #1745. hozzászólásra
Mivelhogy nem ismeri a haver a "minden" volna jó. Kevesen vannak akik ilyet hajtottak mi felénk. Ami jó jel a törött Cristál-on, hogy eredeti a festés és még nem volt sehol megbontva mindenüt a csavarokonn rajta a vastag gyári "máz".
Hát a kabint veheted szinte 100%ra, h. tót gyártmány... asszem
Súlyok meg uazok mint a 161en... asszem
Ha kimész a hidraulika fedődeklijén van URSUS felirat... asszem hehehehe
De honnan volt a cseszzkóknak Ursus fülkéjük , meg motorháztetejük,meg első pótsúlyuk meg mittoménmégmi, ha az Ursust Lengyelbe gyártották?
Az Ursusok amúgy cseszkó cuccbol voltak összerakva, és csak összeszerelve voltak polonezbe?
Én aszondom h. mivel tudták, h. exportra m1, azé rakták rá rájuk, ezt a kabint, orrt.
Csináltak 1 szállítmányt ilyennek oszt ammen...
Más csel itt nem lehet benne sztem. ...
11596 hozzászólás
Válasz #1795. hozzászólásra
Hali!Ez nem semmi!Na kiváncsi leszek,ha majd megvesszük,h mit bir!
Válasz #1794. hozzászólásra
Azé me a Zetor meghatta régi vátótt 105.40-ről, ami ki tudja vót é 105Le. Változtattak a váltón, csak sajna nem erősítették meg, a 120Le-höz. De beszéljenek helyettem a képek. Ezen a kis elb...ott kapcsólóhüvelyen megy át előremenetben a 120Le.
Válasz #1793. hozzászólásra
He?
Többire meg ménem???????
Persze ez a hiba, csak arra a szériára jellemző, főleg a 6hengeres Same-Deutz motorosra.
Válasz #1791. hozzászólásra
Helyes!
Tedd be!
Egy tanácsot adnék, volt egy 1500üó.-s Zetor 117.41-es ünk. 2004-es, bika volt a motorja, de az erőátvitel egy nevetséges szar, kétszer ment szét az irányváltója 8 hónap alatt, majd berakom a hibás alkatrészről a képet.
Válasz #1788. hozzászólásra
Holnap akartam elmenni megnézni a Crystalt,de 4755 nem ér rá holnap!
Hát a T-088-as nem akadály a 161-esnek .
Hát ez nem MTZ ez már jóval bagyobb teljesítménnyű gép . Szerintem, nyugodtan használhatod talaj munkára . Nekem eddigolyan 240 óra ment bele ami KB 140 óra szántás .
Hús Fútár folyt.köv. itt!
Na az tetszett!Nem úgy viselkedett,mint az Mtz-nél megszokott!Csak nekem ponz fizikai munkára kellene!Tavaly lazitóztam először,s vmelyik nap voltam kint,s nagyot lestem,mikor láttam,h a lazitott földünkön semmi fizállás,a mellette lévő földünkön meg áll nem gyengén!Ezért lazitózni akarok idén jó sokat!Meg növelni akarnám a területet!Ahoz meg már tényleg kell egy nagy gép is!
Válasz #1785. hozzászólásra
Tolnamegyei vagyok.
Az ország melyik pontjáról vagy ?
Holnap pontosan meg kérdem neked ezt a hüvely dolgot egyik zetor szerelő ismerőstől . A hidraulikának vagy a szivattyúja de inkább a vezér tömbje kopott . A mi gépünk mér vagy 10 éve csinálja ugyan ezt de még bírja .
Válasz #1782. hozzászólásra
Meg olynokat csinál a hidraulika, hogy lassan leereszt- laasan fölemel, majd gondol eggyet lassan leereszt gyorsan fölemeli a minkagépet, A beálított szinten szórakozik. Bekapcsot szivattyúval hamarabb leereszti a munkagépet mint kikapcsolva, leállított motornál.Midenkinek köszönöm a tanácsokat!! Sokat segít egy kezdő zetorosnak, mint nekem.
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!!
Válasz #1780. hozzászólásra
Ezért írtam hogy elméletileg .
Válasz #1780. hozzászólásra
Hali! Nem szeretnék beledumálni de én tudomásom szerint a 95-ös hüvely helyére nem lehet berakni a 100-ast. Anno mikor az 5748-as zetorunkba raktunk nagyobb motort ezért kellett blokkot is cserélni.
Válasz #1777. hozzászólásra
Ha nekem szolt akkor kössz.
Válasz #1777. hozzászólásra
Köszönöm az infót!!
Szabi utána néztem és a Konedata hozza a 14245-öst mint gyártott típust sőt amin csodálkoztam hogy volt egy 12245-ös super széria amit 140 lovasnak hoz a konedata
Elméletileg paszol gond nélkül mert kívülről egyforma csak a belső átmérő külömbözik . Én 102-esre akarom majd hüvelyezni ha kapok és bele tudom rakni de még hál istennek egyszer sem volt ilyen bajunk a géppel 92-óta most jutott el oda igaz sokáig a csere motor volt benne . Ez amotor még elméletileg gyári bár a bontások számát nem lehet megszámolni mert ez anno iskolai traktor volt amin gyakorolhatták a diákok a szét és össze rakást .
Válasz #1773. hozzászólásra
Heló Húsfutár! Kérdznék ha megengeded!
Hogían lehet az 5611-be belerakni a 100-as hüvelyeket?
Mit kell vele csinálni?Köszi!!!
Válasz #1771. hozzászólásra
mmre pontosan kell????
pont pár mmrel kisebb mint a sárvédőig a TÉR. hehehehehehe
Elég tutti a 9,5-42es.
Sőt aza legtuttibb rájuk.
Az meg egész pontossannnnnnnnn............ 1500mm meg vlm. apró lék........
Én a normál 16.9*30-as kerékkel dolgoztam vele 70 centis sorközben .
Milyen széles sörközben akarod használni?
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy a Zetor 7745-ös alá való hátsó sorközmővelő kerék gumijának mekkora a külső átmérője? Valamint a K25-ös hátsó kereke jó lehet alá?
Köszi
Válasz #1769. hozzászólásra
Mer a lengyel paraszt veszi......
Válasz #1768. hozzászólásra
Ursust most is nyomják a lengyelek.
Válasz #1766. hozzászólásra
Hát én most megnem mondom......
pffff ... 2003 2004 ... vagyigen vagynem...
Ha vlm.t nem vesznek abból nincs pénz...
Kevésből meg nem lehet fenntartani 1 gyárat, fickókat stb...
Nincs fejlesztés akkor halál van -------------------
Válasz #1765. hozzászólásra
Sogorral szántotunk egybarázdára neki JD2140 nekem akkor U650 mindketten PP3*30 ekét huztunk 25cm mélyen. Száraz földet szántottunk igy 4*4 nek nem volt nagy jelentősége.
Előre ő is lekörözött de 10 térés után a Joni megfőtt turbója meg a kipufogotorok ugy világitott mint a 100W égő. Uttána épp hogy csak lépést tudott tartani velemm.
Válasz #1762. hozzászólásra
Paldoo, a Cristálal mi lett? Meddig csinálták a totok? Miért áltak le vele?
Válasz #1764. hozzászólásra
a kriszti 1 ezresssel ,henger 6 mind a kettőbe
Válasz #1761. hozzászólásra
Köbcentibe melyik volt nagyobb?
Válasz #1755. hozzászólásra
Itt ez jó jel mert még nem volt gányolva. Ugyanis mi már láttunk igényesen ki kozmetikázott trakit aminek később koderült a váltóbann a csapágyak itt ott odavoltak hegesztve a tengelyhez a fogaskeréknek meg fog volt hegesztve.
Válasz #1761. hozzászólásra
Biztos arra éleztétek ki a dolgot h.
HA BELEDÖGLIK IS A JDNEK NYERNIE KELL!!!
Válasz #1760. hozzászólásra
természetesen a 3640-es JD húzta gyorsabban ,ámultunk és bámultunk, hogy hogy is van ez
Válasz #1757. hozzászólásra
kb 1.5 km/h- val gyorsabban húzta ugyanolyan mélységben,
a bökkenő csak az, hogy a kriszti az 155 hp a jd meg csak 112 volt ....
de nem vette meg az illető a JD-t mert azt mondták neki a szerelők, hogy ők bizony ilyen ismeretlen öreg modelt nem fognak majd neki szerelgetni ..
A faluban volt egyszer egy ursus,made in poland.Újonan vették,nagy reménnyel,bő feléért,mint a másik gazda a 6910-ét.DE ANNAK VOLT ANNYI BAJA........................
Írjad waze.
KRISTÁLYGYŐZELEEEEEEEEEM!
Elverte????
Válasz #1754. hozzászólásra
1x volt egy kis teszt ....
egy 84-es évjáratu Jd 3640 ( 6 henger , 112hp. súly annyi mint a ztsnek) húzta a kriszti ekéjét .
az eredményt nem írom le, mindenki képzelje el
Válasz #1752. hozzászólásra
Hát az nemtom mennyire jó jel........
Válasz #1750. hozzászólásra
Összedolgoztak.
Összetették amilyük volt oszt lettek eme remekek... hehehehe
Válasz #1751. hozzászólásra
Na majd kimegyek és megnézem ... tavasszal, ha elolvadt a hóóóó
Válasz #1745. hozzászólásra
Mivelhogy nem ismeri a haver a "minden" volna jó. Kevesen vannak akik ilyet hajtottak mi felénk. Ami jó jel a törött Cristál-on, hogy eredeti a festés és még nem volt sehol megbontva mindenüt a csavarokonn rajta a vastag gyári "máz".
Válasz #1750. hozzászólásra
Hát a kabint veheted szinte 100%ra, h. tót gyártmány... asszem
Súlyok meg uazok mint a 161en... asszem
Ha kimész a hidraulika fedődeklijén van URSUS felirat... asszem hehehehe
Válasz #1749. hozzászólásra
De honnan volt a cseszzkóknak Ursus fülkéjük , meg motorháztetejük,meg első pótsúlyuk meg mittoménmégmi, ha az Ursust Lengyelbe gyártották?
Az Ursusok amúgy cseszkó cuccbol voltak összerakva, és csak összeszerelve voltak polonezbe?
Válasz #1748. hozzászólásra
Én aszondom h. mivel tudták, h. exportra m1, azé rakták rá rájuk, ezt a kabint, orrt.
Csináltak 1 szállítmányt ilyennek oszt ammen...
Más csel itt nem lehet benne sztem. ...
Válasz #1747. hozzászólásra
96