Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Földre nem is szabad...
Mindig a kezedbe l1N akkor nem lesz FÖLDES...
Mit gondolsz mi verklis cuccal fényképezzük a millió fotót?
Áááá neeeeem... heheehehehe
Azé van az, h. hasznáva l1N, vagy mi a rák....
Nem takargatni kell.
Válasz #1672. hozzászólásra
Motor nem téma a váltó se nagy meló szerintem , én a fülkétől jobban félek hogy nehéz lesz helyre hozni . Alkatrészt ha tudtok akkor szlovákból szerezzetek mert ott olcsóbb és talán jobb minőségű is .
szevasztok a motor javitás nem nagy munka,a váltó huzósabb,pénzbe is munkába is nekem van kőnyvem csak kölcsön adtam,ha visszakapom majd rádkérdezek,hogy kell-e még
Válasz #1671. hozzászólásra
Adtak hozzá még egy csomo cucut a motorhoz. A fülkét a szakik azdt állitják hogy egy nap alatt "hejére szedik" agond inkább a motor.
16145 cristálról valaki nek valami robbantot ábrája vagy ilyesmi ha voln a azdt mekkérném küldje el nekem.
Haver hozott Szlovákbol egy ZTS 16145 trakit. A traktor sérült (oldalára borult) a motor is tönkrement (olaj nélkül maradt és leragadt a főtengely).
Neki kellene mert még karácsony előtt neki akar fogni a jvitásnak.
Válasz #1656. hozzászólásra
Hát nem is tudom hogy döntsek a zetorral kapcsoéatba,nekem a 1025-el kisseb olajfojáson kívül nem volt gondom 2400 óra alatt.De viszont az új mtz-k már aránytalanul drágák és úgy hallom nem is jók!
Igen, 106.41-es Forterra 6 boldog évet élt idáig.3E üzemóránál az első lehajtás fogaskerekeit cseréltük.Más problém apróságokon kívül nem volt.
-Nem JD kategória ,de nagyon jó a fogyasztása.
Ha,kicsit megmelegszik az oil akkor..nem hajt az eleje,meg a nyúl -béka nem reagál.rohadjon meg,pedig most cseréltem a hidr szivattyú meghajtó bordás tengelyét.ha tudtam volna akkor egykalap alatt kicseréltem volna azt is.igy jártam.
11596 hozzászólás
Ez az IH ekém
Véleményt kérek a gépekről .
9540
Válasz #1692. hozzászólásra
Ilyen célra szeretnék majd valamiolcsó gépet amit nem sajnálok majd .
16245
Válasz #1690. hozzászólásra
Földre nem is szabad...
Mindig a kezedbe l1N akkor nem lesz FÖLDES...
Mit gondolsz mi verklis cuccal fényképezzük a millió fotót?
Áááá neeeeem... heheehehehe
Azé van az, h. hasznáva l1N, vagy mi a rák....
Nem takargatni kell.
16245
Válasz #1688. hozzászólásra
Olyan eddig nincs de van még egy 2 Ha bér meló lehet majd csinálok csak sajnálom kivinni a 80 ropis kamerát a földre .
Zetor 5611
Zetor 8011
Válasz #1686. hozzászólásra
Krisztus szánt címüt ha lehet minél többet tnx
Válasz #1683. hozzászólásra
Katt rá,hogy 'új topik nyitása", érthetően le van írva.
Válasz #1685. hozzászólásra
Sikerült végre . Na akkor kezdem is a képeket .
Válasz #1683. hozzászólásra
Válasz #1681. hozzászólásra
De igen !!
új kép rovatnál a TALLÓZÁS és már jkeresi is a képeket a gépeden
Egy próba
Válasz #1681. hozzászólásra
rossebet!
netről alig nyomok vlm.t....
új kép sor mondom.
Válasz #1680. hozzászólásra
De csak netről lehet ide képet berakni a saját gépről nem ugye
1Alul új kép sor...
2Tallózol kiválasztod a képedet...
3Feltölt...
4ZÖLD!!!! BEILLESZT!!!!
5Mehet!
Válasz #1677. hozzászólásra
Hogy kell a fórumba képet beilleszteni mert ma fotóztam az udvarba a zetorokat is .
Válasz #1677. hozzászólásra
Nem sík
Válasz #1676. hozzászólásra
Miféle helyről hozta h. fölfordultak vele?
Válasz #1674. hozzászólásra
Kamionos a haver igy jár Szlovákok fele.
Tavaszra akarja talpra állitani a gépet.
35ha területre bővitette a gazdaságot amiből 15ha burgi évente, ennek kellene a vezérgépnek.
Motor nem téma a váltó se nagy meló szerintem , én a fülkétől jobban félek hogy nehéz lesz helyre hozni . Alkatrészt ha tudtok akkor szlovákból szerezzetek mert ott olcsóbb és talán jobb minőségű is .
szevasztok a motor javitás nem nagy munka,a váltó huzósabb,pénzbe is munkába is nekem van kőnyvem csak kölcsön adtam,ha visszakapom majd rádkérdezek,hogy kell-e még
Az meg 2 nap
bár ha megállt lehet, h. vonalba kell fúrni!
Válasz #1671. hozzászólásra
Adtak hozzá még egy csomo cucut a motorhoz. A fülkét a szakik azdt állitják hogy egy nap alatt "hejére szedik" agond inkább a motor.
Válasz #1669. hozzászólásra
Kicsit sokallom érte mert1-1,5 milla között kapott volna egy jó állapotút
Válasz #1668. hozzászólásra
Sajnos nincs ábrám de az a fölke deformálodás nem egy jó ómen főleg nálatok .
Válasz #1667. hozzászólásra
2500 eurót adott érte ott.
Válasz #1666. hozzászólásra
Jobb oldalt és elől hátul kihultak az ablakok a fülke is deformálodott kb 20cm balra hidraulika emelő karok letörve, sárhányó, motorháztető, stb.
Neked van ilyen ábrád vagy tudod hol lehetne hozzájutni?
Válasz #1665. hozzászólásra
Esetleg ha nem titok az árát is megmondanád ?
Válasz #1665. hozzászólásra
A motoron kívül mi sérült még ?
Jó estét zetorosok!
16145 cristálról valaki nek valami robbantot ábrája vagy ilyesmi ha voln a azdt mekkérném küldje el nekem.
Haver hozott Szlovákbol egy ZTS 16145 trakit. A traktor sérült (oldalára borult) a motor is tönkrement (olaj nélkül maradt és leragadt a főtengely).
Neki kellene mert még karácsony előtt neki akar fogni a jvitásnak.
Válasz #1663. hozzászólásra
Értettem 600üó-val ezelött történt ,tavaly dec..ben.
Válasz #1662. hozzászólásra
Válasz #1661. hozzászólásra
kb 80liter :-))
Válasz #1659. hozzászólásra
Most mennyi van benne?
Válasz #1646. hozzászólásra
Szia Tibi soknulla! nekünk 844es van, majdnem ua a kettő...adj emil címet ahová priviben írhatok, és küldök dolgokat, meg ha took segítek!
ÜDV: Trakiszaki
Válasz #1658. hozzászólásra
Valóban nem jellemző,de elég egy szétesett csapágy tűgörgője egy fogtöréshez.
Nem jellemzö ez a hiba a zetorra.
Álló helyzetben kapcsoltátok az elejét.meg volt mindig a levegő nyomás?
Hát nem is tudom hogy döntsek a zetorral kapcsoéatba,nekem a 1025-el kisseb olajfojáson kívül nem volt gondom 2400 óra alatt.De viszont az új mtz-k már aránytalanul drágák és úgy hallom nem is jók!
Válasz #1639. hozzászólásra
Igen, 106.41-es Forterra 6 boldog évet élt idáig.3E üzemóránál az első lehajtás fogaskerekeit cseréltük.Más problém apróságokon kívül nem volt.
-Nem JD kategória ,de nagyon jó a fogyasztása.
Válasz #1653. hozzászólásra
Mármint ez a példány ebben az ESETben...
Válasz #1652. hozzászólásra
Az a rács minek az elején???
Ja az a lovakat fogja vissza
Válasz #1652. hozzászólásra
tudom , nekem is van
Válasz #1650. hozzászólásra
Ha,kicsit megmelegszik az oil akkor..nem hajt az eleje,meg a nyúl -béka nem reagál.rohadjon meg,pedig most cseréltem a hidr szivattyú meghajtó bordás tengelyét.ha tudtam volna akkor egykalap alatt kicseréltem volna azt is.igy jártam.
Válasz #1649. hozzászólásra
Ott van.
Mi van?
Válasz #1648. hozzászólásra
Tenk ju.jól beszoptam akkor.
Válasz #1638. hozzászólásra
ott van.
Menetirány szerinti jobb oldalon.