Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.17 FtUSD389.56 FtCHF429.74 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tegnap úgy megszívatott a 9540-es zetorom, hogy majdnem agyvérzést kaptam. A házunktól kb. 5 km-re marha nagy gőzfelhő csapott ki a motortérből, először azt hittem, hogy egy cső durrant el. Levettem az oldalát minden cső jó volt, na akkor mi a gond, beindítom akkor látom , hogy a hengerfej egyik fagy dugója hiányzik. Mitől ugrott ki a helyéről a fene tudja, nyomás a hűtőrendszerben jó, a vizet nem nyomja ki nem fogy a víz. Raktam bele egy másik fagy dugót most jónak tűnik, valakinek volt hasonló problémája ?
Válasz #1587. hozzászólásra
Na majd megkérdem a napokban a srácot hogy érdekli-e . Amúgy ha tudod és van kedved szarakodni velen és jóállapotú számold be valami jó olcsóértés hirdesd azt is azt hamarabb elviszik az ára miatt . Lényeg hogy 2-2,5 között számold be és 3-3,5 között eltudod passzolni szerintem .
Válasz #1585. hozzászólásra
Hát nem keresek de van egy ismerősöm az most akar majd valami nagygépet venni és tetszik nekik a 162-es . Hol lenne ez a gép és emnnyiért
Ja meg az is jár hozzá,hogy minnél többet megyünk vele annál jobban veszi a sebességeket a téli javítás óta,először akadt kissé,de most nagyon jó,nem hittem volna!
Válasz #1574. hozzászólásra
Ez az amit mondtam is hogy jók ezek csak tudni kell kezelni , ez nem mtz . Haverral is dumáltunk régen hogy mikor ő húzott egy elakadt kamiont a a 80-assal azzal úgy kell hogy kis hat aztán gázt neki a zetorral meg inkább terep 2 és hagy szóljon összkerékkel . Nem tökéletesek a zetorok sem de sokat megbírnak hí úgy bánik vele az ember meg ha nem szivatják meg a vásárláskor . Hallotam már olyat hogy difibe fűrészport meg zsírt rakta az olaj mellé hogy ne legyen hangos és haza úton eltört a féltengely és ez egy 162-es .
Amúgy kezdek megbarátkozni a Zetorral,csak el kell ismernem ,nem MTZ és nem úgy kell vezetni!
Most egy TSZ-ben dolgozom kaptam egy 16145-ös orbitos utolsó szériát(1990),lenyomtam vele szerintem egy 600 órát de nem volt különösebb baja! Hozzáteszem télen full jav. váltó teljesen , a motor meg a cseheknél volt javításon!
Igazából most nagyjából bírja,csak a kormánymű izzad aztán fel akarok készülni,meg az elsőhajtást is meg kell csinálnom a télen,lötyög a csukló meg folyik az olaj!
Válasz #1555. hozzászólásra
2 db 100Ah akksi van benne és mind a kettőt visszaakarom rakni sőt még a 100 Ah akksik beleférnek az eredeti akksi tartókba is beleférnek anélkül hogy szélesíteni kellene őket mert a 162-esben is ilyenek vannak .
11596 hozzászólás
Válasz #1596. hozzászólásra
Megrohadt nem?
Tegnap úgy megszívatott a 9540-es zetorom, hogy majdnem agyvérzést kaptam. A házunktól kb. 5 km-re marha nagy gőzfelhő csapott ki a motortérből, először azt hittem, hogy egy cső durrant el. Levettem az oldalát minden cső jó volt, na akkor mi a gond, beindítom akkor látom , hogy a hengerfej egyik fagy dugója hiányzik. Mitől ugrott ki a helyéről a fene tudja, nyomás a hűtőrendszerben jó, a vizet nem nyomja ki nem fogy a víz. Raktam bele egy másik fagy dugót most jónak tűnik, valakinek volt hasonló problémája ?
Válasz #1594. hozzászólásra
Nagyon erős a Landinisn beütés így külsőleg
Válasz #1593. hozzászólásra
talán érdemes megnézni. zetor 165. http://fotosen.txt.cz/clanky/80129/%20zetor%20-maxterra-165
Válasz #1591. hozzászólásra
Hogy szuperál a 95-ösöd .
http://fotosen.txt.cz/clanky/80129/zetor-maxterra-165
Ha erre jársz és nem sietsz akkor csörgess meg dumálhatnánk eggyet .
Most megyek mert várnak egy karaoke partira .
Na majd megkérdem a napokban a srácot hogy érdekli-e . Amúgy ha tudod és van kedved szarakodni velen és jóállapotú számold be valami jó olcsóértés hirdesd azt is azt hamarabb elviszik az ára miatt . Lényeg hogy 2-2,5 között számold be és 3-3,5 között eltudod passzolni szerintem .
Válasz #1586. hozzászólásra
még én se láttam,valahol szeged mellett
Válasz #1585. hozzászólásra
Hát nem keresek de van egy ismerősöm az most akar majd valami nagygépet venni és tetszik nekik a 162-es . Hol lenne ez a gép és emnnyiért
Válasz #1584. hozzászólásra
hali nem keresel még egy krisztust?Nézték a valtrát ,csak bekéne számitani egy 16245-öt
Na végre már kiváncsi vagyok rá
Válasz #1582. hozzászólásra
No, Hannnoverben...
Válasz #1581. hozzászólásra
Na már létezik vagy ez is valami photoshoppos kép
hehehheeee
Válasz #1579. hozzászólásra
Szíjje szakíja, míg a kásznyit is !!!!! :-))))
Jön a 16 szelepes motor.
MINDENKIT SZÉTTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDD
Válasz #1576. hozzászólásra
Jó is lessz az . Ha ki lett javízva tuti évekig baj nélkül megy majd .
Ja meg az is jár hozzá,hogy minnél többet megyünk vele annál jobban veszi a sebességeket a téli javítás óta,először akadt kissé,de most nagyon jó,nem hittem volna!
Mi is majdnem igy jártunk a 161-essel! Most hogy már majdnem minden jó rajt meg esztétikailag is elfogadható kezdem szeretni!
Válasz #1574. hozzászólásra
Ez az amit mondtam is hogy jók ezek csak tudni kell kezelni , ez nem mtz . Haverral is dumáltunk régen hogy mikor ő húzott egy elakadt kamiont a a 80-assal azzal úgy kell hogy kis hat aztán gázt neki a zetorral meg inkább terep 2 és hagy szóljon összkerékkel . Nem tökéletesek a zetorok sem de sokat megbírnak hí úgy bánik vele az ember meg ha nem szivatják meg a vásárláskor . Hallotam már olyat hogy difibe fűrészport meg zsírt rakta az olaj mellé hogy ne legyen hangos és haza úton eltört a féltengely és ez egy 162-es .
Amúgy kezdek megbarátkozni a Zetorral,csak el kell ismernem ,nem MTZ és nem úgy kell vezetni!
Most egy TSZ-ben dolgozom kaptam egy 16145-ös orbitos utolsó szériát(1990),lenyomtam vele szerintem egy 600 órát de nem volt különösebb baja! Hozzáteszem télen full jav. váltó teljesen , a motor meg a cseheknél volt javításon!
Válasz #1571. hozzászólásra
Igazából most nagyjából bírja,csak a kormánymű izzad aztán fel akarok készülni,meg az elsőhajtást is meg kell csinálnom a télen,lötyög a csukló meg folyik az olaj!
Válasz #1570. hozzászólásra
Nincs olyan oldal, legalábbis magyar nyelven biztos
Válasz #1570. hozzászólásra
Mert megint tönkre ment benne valami ? Egyébként nem tudok olyan oldalról .
Sziasztok! Nem tud valaki valami olyan oldalat ahol tudok zetor alkatrészeket nézni árastól? Mtz-t találtam,de hát abba mi megy tönkre? KÖSSZ!
Válasz #1568. hozzászólásra
Van mit csinálni ilyenkor , hol van még a telelés .
Válasz #1567. hozzászólásra
Elfelejtettettek írniolvasni oszt elmentetek telelni, ilyesmikre tippeltem ....
Válasz #1566. hozzászólásra
Hol lennénk szerinted
Zetorosok hol vagytok?
Válasz #1561. hozzászólásra
Bátyámé volt de eladta.Hát igen,megvan az MF,de lehet nemkell elindítani ilyen válságba.Nemlesz pénz tankolni.
Válasz #1563. hozzászólásra
Mire?
Mivan?
Válasz #1562. hozzászólásra
Ha vissza gondolok !
Válasz #1561. hozzászólásra
Gondolod?
Válasz #1559. hozzászólásra
Már megbánta az mf-et....
Válasz #1558. hozzászólásra
Faterom ijenel kezdet anó Ö szerete..De azota nincs több!Ott és akor jó volt...
Válasz #1558. hozzászólásra
Vegyé akkor.
Ez ám a traki.
Gruberezés az 5748-assal.
szólj hozzá: Gruberezés
Válasz #1555. hozzászólásra
2 db 100Ah akksi van benne és mind a kettőt visszaakarom rakni sőt még a 100 Ah akksik beleférnek az eredeti akksi tartókba is beleférnek anélkül hogy szélesíteni kellene őket mert a 162-esben is ilyenek vannak .
Válasz #1554. hozzászólásra
Jól teszed.
1et tegyél bele.
Válasz #1553. hozzászólásra
Nem a 162-esre kell hanem a 8011-est akarom átalakítani mert elég szr helyen vannak ott bent az aksik .
Válasz #1552. hozzászólásra
Idáig min léptél fel????
Valaki nem tud valahol elfekvőben 162-esre fellépőket akksi dobozzal együtt ?
Válasz #1549. hozzászólásra
Na jó, akkor 2.5m.
(abból a típusból, amiből 2.5mest elbír húzni)
(:DDD)
Válasz #1549. hozzászólásra
Akkor ki kéne találnod előbb, hogy milyen tárcsára gondolsz!
Válasz #1547. hozzászólásra
Erre én is rájöttem, csak amit a papírra írnak számokat az egy dolog a valóság meg más, nem szeretnék az ilyen számok miatt befürödni a géppel.
Válasz #1545. hozzászólásra
Mivel a jó forterra megfizethetetlen!!!:-)))