Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.33 FtUSD391.39 FtCHF431.78 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jól lealkudsz 1 kis Forterrát a sárga földig aztán ammen.
Ha meg majd megdolgozik 1 drágább jobbra, akkor elpasszolod.
Ez is 1 variáció.
Variációkból meg még van dögivel...
Múltkor ami nem tetszett az egy régebbi kiadás volt, ezen már módosítottak ezt-azt.Taktika a kivárás,mostmár a munkák igazából lementek,ráérek jobban szétnézni.Valami lesz csak azt nem tudom még,hogy mi :)
"2012: claas gyár bejelenti hogy lecseréli a perkins és jd motorokat zetor motorra ,mert kevesebbet fogyasztanak és erősebbek, a zetor gyár jó hirnevének köszönhetően európa vezető traktorgyra lett. "
2012: claas gyár bejelenti hogy lecseréli a perkins és jd motorokat zetor motorra ,mert kevesebbet fogyasztanak és erősebbek, a zetor gyár jó hirnevének köszönhetően európa vezető traktorgyra lett. nálunk a környéken 1 zetor sincs 1 volt de az is pár éven belül eltünt, látszik hogy hátrányos régió vagyunk csak fendtre jdre nhra meg mtzre tellik a gazdáknak borsodban( nehogy sértésnek vedd a leírtakat, nem azért szánom, lehet jó traktorok deh azt nem hiszem el hogy egy mtz megveri a landinit hiába mondják hogy mien xar a landi egy mtz-nél akk is fényévekkel jobb, SZERINTEM)
Válasz #1512. hozzászólásra
Dolgoztál már landesszal mert a ghibli széria annyit se ért mint amit ócskavasban adtak volna érte . A 2,8a tárcsát a 82-es mtz vitte kis héttel az meg erőlködött vele már 8 km/H-nál .
nehogymár 25lóval gyengébb traktor ami ráadásul ha jóltudom 2kerékhajtású ledolgozzon egy 4*4es 25lóerővel erősebb traktort.. ott valami nagyon nem volt jó
Válasz #1503. hozzászólásra
ez azért elég meredek kijelentés , dolgoztám már landesszal mert sajnos volt hozzá szerencsém a suliban de ghibli 80-ast körbe dolgozta a 82-es mtz meg még a 6340-es zetor is a maga 55 lovával .
Helo!
Én új tag vagyok.Nem tudom eldönteni,hogy melyiket vegyem meg.Zetor Proxima 8441 vagy Same Explorer 85?Melyik érné meg jobban az árát meg melyik a megbizhatób.
Mi a taktikátok Lacikám?
Zetor miért?
Ára a csalogató?
Sokakat ez csábít...
Múltkor még nem tetszett.
Más esetleg?
Nem jön szóba?
Proximát meg NE VEGYÉÉÉÉ!
Én mondom NE.
Ja, az Mtz helyett kéne valami mindenes.A Proxima plusból van még egy darab akciós elszaladok megnézem a héten.30000eur-t szerintem megéri,de még hagyom magam rábeszélni másra is :)
A függ 1000 literes Bertu permetezőt vajon elbírja,mert az Mtz-ről leszakította a hidraulika munkahengerszárát.
Válasz #1498. hozzászólásra
Ez mind szép és jó de ha nyiszi powerja megadja megát akkor baj van de ha a zetoré akkor is meg marad az alap 4 mechanikus sebességed és dolgozhatsz tovább vagy ha nem is de legalább haza tudsz vele menni .
De ettől még lehet jó a NH is csak ez egy észre vételem a zetorok mellett .
11596 hozzászólás
Válasz #1546. hozzászólásra
Abból, amiből 60LE kell 1 méterhez,1et.
Amiből 30LE kell 1m. hez abból 2őt
Stb...
Szevasztok
Egy 60 lovas zetor hány méteres tárcsás kaszát bír el?
Én egy kicsit soknak tartok ( akciósan ) 10 millát egy Forterrára !
???
Válasz #1536. hozzászólásra
A ghibli 80ast tényleg megveri az mtz talajmunkában, mert csak 70valahány lóerő, de max75. Egy barátom iennel dolgozik.
Helo!
A Zetor proximákkal mivel szokott lenni a legtöbb probléma?Mi szokott elromolni.
Válasz #1541. hozzászólásra
Jól lealkudsz 1 kis Forterrát a sárga földig aztán ammen.
Ha meg majd megdolgozik 1 drágább jobbra, akkor elpasszolod.
Ez is 1 variáció.
Variációkból meg még van dögivel...
Válasz #1507. hozzászólásra
Múltkor ami nem tetszett az egy régebbi kiadás volt, ezen már módosítottak ezt-azt.Taktika a kivárás,mostmár a munkák igazából lementek,ráérek jobban szétnézni.Valami lesz csak azt nem tudom még,hogy mi :)
Válasz #1537. hozzászólásra
lemaradtak a smile-k, most pótolom:D:D:D
Válasz #1538. hozzászólásra
Látod erre nem is gondoltam.
Válasz #1537. hozzászólásra
LGW-t akart irni csak elgepelte
Válasz #1536. hozzászólásra
"2012: claas gyár bejelenti hogy lecseréli a perkins és jd motorokat zetor motorra ,mert kevesebbet fogyasztanak és erősebbek, a zetor gyár jó hirnevének köszönhetően európa vezető traktorgyra lett. "
Ezt viccnek szántad vagy rosszat álmodtál?
2012: claas gyár bejelenti hogy lecseréli a perkins és jd motorokat zetor motorra ,mert kevesebbet fogyasztanak és erősebbek, a zetor gyár jó hirnevének köszönhetően európa vezető traktorgyra lett. nálunk a környéken 1 zetor sincs 1 volt de az is pár éven belül eltünt, látszik hogy hátrányos régió vagyunk csak fendtre jdre nhra meg mtzre tellik a gazdáknak borsodban( nehogy sértésnek vedd a leírtakat, nem azért szánom, lehet jó traktorok deh azt nem hiszem el hogy egy mtz megveri a landinit hiába mondják hogy mien xar a landi egy mtz-nél akk is fényévekkel jobb, SZERINTEM)
Dolgoztál már landesszal mert a ghibli széria annyit se ért mint amit ócskavasban adtak volna érte . A 2,8a tárcsát a 82-es mtz vitte kis héttel az meg erőlködött vele már 8 km/H-nál .
Válasz #1513. hozzászólásra
A gyári biléta 55-öt írt .
Válasz #1532. hozzászólásra
Annyi pénzed NINCS! :-DDDDDDD
Válasz #1531. hozzászólásra
eladó???????????
Válasz #1530. hozzászólásra
Az ényémen kívül 1 sincs a Földön!
Válasz #1528. hozzászólásra
jó huzunk,nem tudsz kint Zetor kombájnt?
Válasz #1526. hozzászólásra
Még az is lehet,vagy egy 360-as mega
Hess kutyák, itt az aranyárúról lehet csak dumálni!
Válasz #1525. hozzászólásra
jó gépek nagyon itt a szomszédba volt 450, 460 most560 580,580 a cater motorosok a kicsik panasz még nem volt rá, 660as asztallal járnak a nagyok 720
Válasz #1525. hozzászólásra
A tucano nem szimpi? elméletileg az van a mega helyett...
Válasz #1523. hozzászólásra
530 2 éves
Válasz #1522. hozzászólásra
ahogy igy olvasgatom ,kell vennem megint 1 zetort
Válasz #1521. hozzászólásra
Mekkora lexiont akarsz, és újat?
Válasz #1520. hozzászólásra
kiváltja egy 55lovassal meg vesz hozzá egy 5méteres top downt
Válasz #1519. hozzászólásra
Nem kell már 3 traki ,400ha-s bérmunkám kiesett, ha elkel veszek 1 Lexit
Válasz #1519. hozzászólásra
biztos zetort vesz azért eladja a finnt
Válasz #1516. hozzászólásra
hogyhogy piac került a technika? nem sajnálod ilyen kevés üórával?
Válasz #1517. hozzászólásra
a k25-ÖS IS TALÁN
Válasz #1516. hozzászólásra
Melyik teccik??? :-)
30-as Zetor szted is leveri a 130-as Valtrát????? :-)))))
Kurvajó beköpések KAC-KAC
a zetor 4x4 -es
ez olyan mint a 446 celtis gyengébb a 550estől(asszem kriszta állította)
Válasz #1511. hozzászólásra
a 6340 -s zetor 67 lóerős gyárilag
nehogymár 25lóval gyengébb traktor ami ráadásul ha jóltudom 2kerékhajtású ledolgozzon egy 4*4es 25lóerővel erősebb traktort.. ott valami nagyon nem volt jó
ez azért elég meredek kijelentés , dolgoztám már landesszal mert sajnos volt hozzá szerencsém a suliban de ghibli 80-ast körbe dolgozta a 82-es mtz meg még a 6340-es zetor is a maga 55 lovával .
Válasz #1504. hozzászólásra
szerintem ha 90-100 lvas gépet akarsz akkor forterra az tuti rősebb gép mint a proximapluss
Válasz #1508. hozzászólásra
szerintem a zetor bár elfogult vagyok
Helo!
Én új tag vagyok.Nem tudom eldönteni,hogy melyiket vegyem meg.Zetor Proxima 8441 vagy Same Explorer 85?Melyik érné meg jobban az árát meg melyik a megbizhatób.
Válasz #1502. hozzászólásra
Mi a taktikátok Lacikám?
Zetor miért?
Ára a csalogató?
Sokakat ez csábít...
Múltkor még nem tetszett.
Más esetleg?
Nem jön szóba?
Proximát meg NE VEGYÉÉÉÉ!
Én mondom NE.
Válasz #1504. hozzászólásra
nem rossz az ien kisegítő munkára tökéletes, az nh t5050 32000 euro de az mechanikus váltó drága és ugyanaz a felszereltség mint a landi
Hát az azért hogy jobb egy kicsit merész kijelentés, inkább egyforma de nem hinném hogy jobb.
Landinit az biztos nem veszek,a NH-ra rákérdeztem de nem hívtak vissza.
Válasz #1502. hozzászólásra
Axiál akciót láttad a landinire? 92lovas perkins T3 8,1 ért nem olyan sok, a zetortól szerintem külömb ,de te tudod mibe bízol jobban
Válasz #1500. hozzászólásra
Ja, az Mtz helyett kéne valami mindenes.A Proxima plusból van még egy darab akciós elszaladok megnézem a héten.30000eur-t szerintem megéri,de még hagyom magam rábeszélni másra is :)
A függ 1000 literes Bertu permetezőt vajon elbírja,mert az Mtz-ről leszakította a hidraulika munkahengerszárát.
Valamit muszály ,mert hidegen 3 bar ,de melegen gyenge 1.
Válasz #1496. hozzászólásra
Miket akarsz vele csinálni?
Mtz helyett, tingli- tangli, vetés, szórás, tutyi- mutyi melók?
Válasz #1498. hozzászólásra
Ez mind szép és jó de ha nyiszi powerja megadja megát akkor baj van de ha a zetoré akkor is meg marad az alap 4 mechanikus sebességed és dolgozhatsz tovább vagy ha nem is de legalább haza tudsz vele menni .
De ettől még lehet jó a NH is csak ez egy észre vételem a zetorok mellett .
Válasz #1496. hozzászólásra
annyiból már poweres t5050 nh-t is lehet hogy tudsz venni, és a kis nh-k nem rosszak a zetortól jobb és csendesebb is