Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az biztos, hogy a Zetor jobb, mer én a nyáron mentem több, mint 100 Km-t MTZ-vel, de legszívesebben az 5748-assal mentem volna. Igaz a 82-es erősebb, de azért az se volt olyan rossz.
Válasz #985. hozzászólásra
Tartósabb , kisebb fogyasztású és kényelmesebb is a zetor , de ha neked az mtz jön be te tudod . 65 Ha szőlő sok akkor is . 6,5 hihetőbb számomra
Válasz #981. hozzászólásra
Ha 10-20Ha-m lenne akkor a nem lenne ennyi gépem és az 5611-el szántanék . Amúgy 5 évig szántott az 5611-es a 80-as mtz mellett . sőt a 9540-es mellett is met még 6 évig tarló buktatásban . Az mtz melett gyűrűs hengerezett meg a nehéz fogasos kombit az 56-os vitte nem az mtz vagy a 9540 . És még nem bontottuk soha a vaáltóját
Válasz #978. hozzászólásra
Még nem láttam 15 éves proximát de sajnos már nem olyan anyagból dolgoznak a csehek se mint annó . Mi is most raktuk össze a 9540-es váltóját mert a szinkronon kívül még egy csapágyat és az első sbesség fogaskerék párját is cserélni kellett mert olyan sz.rul álltak és még nincs benne 5000 óra sem a 10 év alatt . Pedig a 9540-es az egy nagyonjól sikerült széria .
Válasz #976. hozzászólásra
öööö
honnan veszed hogy a proxima 15 évesen széthullik?
vagy valakinél már van belőle 15 éves?.......
vagy mondta valaki ........ hogy ezek az uj szériák már csak egy rakás szarok ?
Válasz #974. hozzászólásra
Mennyi területen gazdálkodtok ? Szerintem óvatosan cseréld le ezeket mert már sajnos a proxima olyan gép hogy 10-15 év múlva csak egy rakás ócskavas lessz ezek meg most 30 évesen is még 30év múlva is vigan mennek még . Nekem is van egy 5611-esem is , de az egy örök gép az amit soha nem adnék el .
Sajna nincs eladó gépünk, mert van még 1 5611-es is , meg ami itt a képen van az 5748-as. Én már lecserélném, de nem az enyém, hanem az apukámé. Jó lenne már 1 új gép, mondjuk 1 Zetor Proxima Plus.
Válasz #967. hozzászólásra
Hidd el hogy hosszú távon jól jártál vele még akkor is ha az elején kell javítgatni rajta . De utána ha ésszel van hajtva sokat kibír .
Amúgy nem vagyok elragadtatva a Zetortól! Nekünk mindig Mtz-nk volt,mert van bennt anyag!Szerintem a két gép,mint a Skoda meg a Lada kb. Csak a motorerő tetszik bennt meg az hogy kényelmesebb!
Egy 16145-ös van! Tavasszal vettük,elötte egy 82-es Mtz-nk volt,meg van egy 550-es is sorművelésre! Kellett a nagyobb erő,mert itt a bakonyba kötött a talaj,az Mtz csak sírva viszia 3-as ekét,még a Crystal is nyög a négyessel,pedig a motorja nagyin jó!
Sziasztok! Olyan infóra lenne szükségem,hogy nem-e tudja valaki,hogy hol lehet komárnóba vagy dunaszerdahelyen Zetor alkatrészeket venni? Mert hallottam,hogy olcsóbb! Cím,vagy tel.szám kellene! SÜRGŐS! KÖSZ!
11596 hozzászólás
Válasz #995. hozzászólásra
á, dehogy, csak a sógorom :)
Válasz #994. hozzászólásra
sztem nem
Válasz #993. hozzászólásra
ismeritek egymást ?
Válasz #991. hozzászólásra
ne blamáld az mtz-m,mert legközelebb gyalog fogod húzni a pótot.
Naponta mentem több mint 100 Km-t.
Az biztos, hogy a Zetor jobb, mer én a nyáron mentem több, mint 100 Km-t MTZ-vel, de legszívesebben az 5748-assal mentem volna. Igaz a 82-es erősebb, de azért az se volt olyan rossz.
Válasz #989. hozzászólásra
Azt hittem szántó földiztek bár a szlő is jó melo a suliba nyomtuk párszor
Nekünk csak 5 Ha szőlőnk van, de 2 nagybátyám is használja a gépeket, így összesen 11 Ha-t művelünk velük évente.
Válasz #975. hozzászólásra
Merész lenne!!! Anyira azért nem sürgős.
Válasz #986. hozzászólásra
Biztos vlm. bortermelő pacáknál melózik.
Tartósabb , kisebb fogyasztású és kényelmesebb is a zetor , de ha neked az mtz jön be te tudod . 65 Ha szőlő sok akkor is . 6,5 hihetőbb számomra
Milyen értelemben nem lehet egybe emliteni őket (Zetor Mtz)
Válasz #979. hozzászólásra
Tavasztol őszig müvelem (permetezés talajmunka)
Válasz #981. hozzászólásra
Ha 10-20Ha-m lenne akkor a nem lenne ennyi gépem és az 5611-el szántanék . Amúgy 5 évig szántott az 5611-es a 80-as mtz mellett . sőt a 9540-es mellett is met még 6 évig tarló buktatásban . Az mtz melett gyűrűs hengerezett meg a nehéz fogasos kombit az 56-os vitte nem az mtz vagy a 9540 . És még nem bontottuk soha a vaáltóját
Válasz #977. hozzászólásra
milyen váltóval 4es 7es 9es
Válasz #980. hozzászólásra
azért ezekre már több is van bízva mint a 6011 és társaira nem?
Válasz #978. hozzászólásra
Még nem láttam 15 éves proximát de sajnos már nem olyan anyagból dolgoznak a csehek se mint annó . Mi is most raktuk össze a 9540-es váltóját mert a szinkronon kívül még egy csapágyat és az első sbesség fogaskerék párját is cserélni kellett mert olyan sz.rul álltak és még nincs benne 5000 óra sem a 10 év alatt . Pedig a 9540-es az egy nagyonjól sikerült széria .
Válasz #977. hozzászólásra
És mit csinálsz 65 Ha szőlőben mert az k..va sok .
Amúhy hidd el nekem egy lapon sem lehet említeni az mtz-t a zetorral .
öööö
honnan veszed hogy a proxima 15 évesen széthullik?
vagy valakinél már van belőle 15 éves?.......
vagy mondta valaki ........ hogy ezek az uj szériák már csak egy rakás szarok ?
Csősztök!Mi kb 60 haon gazdálkodunk szánto+65ha szőlő szolgáltatás.eddig egy 82ünk volt.Most vettünk egy 1025,2est.Hát nem egy MF de 2,8+fa!!
Mennyi területen gazdálkodtok ? Szerintem óvatosan cseréld le ezeket mert már sajnos a proxima olyan gép hogy 10-15 év múlva csak egy rakás ócskavas lessz ezek meg most 30 évesen is még 30év múlva is vigan mennek még . Nekem is van egy 5611-esem is , de az egy örök gép az amit soha nem adnék el .
ajánlanám a bankrablást :)))))
Válasz #973. hozzászólásra
Megpróbálom!!
Válasz #971. hozzászólásra
segits annyit apukádnak,hogy letudja cserélni.fiatal gazda pályázat,stb,most zajlott le a kertészeti géptámogatás kaptatok volna 35%-ot.
Válasz #970. hozzászólásra
nagyon keresik ezeket a gépeket !!!
Válasz #970. hozzászólásra
Sajna nincs eladó gépünk, mert van még 1 5611-es is , meg ami itt a képen van az 5748-as. Én már lecserélném, de nem az enyém, hanem az apukámé. Jó lenne már 1 új gép, mondjuk 1 Zetor Proxima Plus.
Válasz #969. hozzászólásra
sziasztok kis zetorotok ha lesz elado szoljatok 6045 6245 meg az ujabbak
Hova valósi vagy tboor????
Válasz #967. hozzászólásra
Hidd el hogy hosszú távon jól jártál vele még akkor is ha az elején kell javítgatni rajta . De utána ha ésszel van hajtva sokat kibír .
Amúgy nem vagyok elragadtatva a Zetortól! Nekünk mindig Mtz-nk volt,mert van bennt anyag!Szerintem a két gép,mint a Skoda meg a Lada kb. Csak a motorerő tetszik bennt meg az hogy kényelmesebb!
Egy 16145-ös van! Tavasszal vettük,elötte egy 82-es Mtz-nk volt,meg van egy 550-es is sorművelésre! Kellett a nagyobb erő,mert itt a bakonyba kötött a talaj,az Mtz csak sírva viszia 3-as ekét,még a Crystal is nyög a négyessel,pedig a motorja nagyin jó!
Válasz #963. hozzászólásra
Heló!
Milyen tipusú zetorod van!!!
Válasz #963. hozzászólásra
Remélem mielőbb sikerül összeraknod a Zeorodat
Kösz szépen! Sokat segítettél Hús Futár! Már felvettem a kapcsolatot!
Válasz #960. hozzászólásra
Akár este 10-ig is hívhatsz
Válasz #960. hozzászólásra
Hívj fel ezen a számon és akkor meg adom a Nagy László telefon számát Komárnóban .
0630/4151482 Sári Tamás
Sziasztok! Olyan infóra lenne szükségem,hogy nem-e tudja valaki,hogy hol lehet komárnóba vagy dunaszerdahelyen Zetor alkatrészeket venni? Mert hallottam,hogy olcsóbb! Cím,vagy tel.szám kellene! SÜRGŐS! KÖSZ!
Válasz #957. hozzászólásra
Muszály nagyban gondolkodni mert ha egyszer elérem azt akkor nem lessz meglepetés
Válasz #957. hozzászólásra
Azért szeretek szántani mert akkor egyedül vagyok és lehet gondolkodni a dolgokon .
Akarok 2 darab Bss 1010 H kocsit majd az MBP meg a KBP helyett és csúszós úton a 162.es vinné nem a 95-ös
Válasz #956. hozzászólásra
Szeretsz Te nagyban gondolkodni, meg furt spekulálni.
Biztos fog neki örülni a 62-es.
Válasz #955. hozzászólásra
Még az sincs kizárva hogy menni fog . A vonófejet kiakarom cserélni rajta Rockingerre hogy húzhassa a 24 tonnát
Válasz #953. hozzászólásra
Jójó de a szállításra gondoltam...
Válasz #952. hozzászólásra
Azé tettem ezt...
Ha lesz még hasonló teszek...
Jók az ilyen képek, gépek, gépészek...
Válasz #951. hozzászólásra
A munkagépekkel is kell futkosni
Válasz #947. hozzászólásra
Szípen van megcsinálva!
:DD
Válasz #950. hozzászólásra
Na de ha FUTKOSOL!!!
Válasz #949. hozzászólásra
Ha leveszed akkor meg nagyon pattog bár így is szeret ugrálni
Válasz #948. hozzászólásra
Hát ja.
A titka ha futkosol szedd le.
De futkosni nem fogsz...
Válasz #945. hozzászólásra
Kell a súly az elejének csak a király csap nembírja majd
Válasz #946. hozzászólásra
Tető!
Mi más.:-)))
Lámpák, villogó, klímacucc, bozótrács.... :-))