Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
16045 és 16145-ös ugyanaz 150 le. De 16245 super fémburkolatos másik adagolót kb. 160 le., műanyagburkolatos úgyis másik adagolót kb. 165-170 le. 18345-ös növelni teljesítménye 180 lovas.
Válasz #839. hozzászólásra
Nagyon drágán vettem 450-ért . Fel lett újítva 2 éve azóta nem ment 10 Ha-t se az előző gazdájánál . A szomszéd faluban volt azért vettem meg ennyiért . 300 körül megy az áruk
hogyne szabadna!
nálunk is engedi javarészt, és mint írtam mégsem lettünk semmivel sem előrrébb...
bár most is volt olyan tábla amit 35centin szántottam, de javában 28-ra ment minden.
Válasz #834. hozzászólásra
Jaja . 35 évet húzott le a Tsz műhelyben és mtz-t meg T-150-est javított mindig . Ami ruszki cucc az neki szóba se jöhet bár a többit meg fenntartással fogadja , neki csak Zetor a nyerő
Válasz #826. hozzászólásra
Majd ha lessz itthon valami eszköz akkor csinálok videót róla majd . Közép kötött a föld nem nehéz szántani . 30ló/Ha-val számolnak felénk eke választásnál .
Én ha a jövőben munkaeszközt veszek, legyen az akármi egyértelműen olyan amit vontatni kell,nem cipelni....bár ehez már 8méteres elmunkálók kellenek,szóval nem sűrűn van ilyen függesztett hahaha:-D
de ha egyszer új ekét kellene venni az is csakis féligfüggesztett. a mostani rabe meg vontatott, elől hátul van kereke neki! szerintem ezt a legjobb húzni,viszont barázdát nyitni rossz vele, kikell szállni és letekerni a mélységet,hogy kellően beleérjen a földbe. itt ugye a 3pontal nemtudod mélyebbre engedni az ekét,csak billenteni azt. így az orrát tudom csak kicsit lejjebb tenni.
Válasz #818. hozzászólásra
Nekem azt mondta a szervizesem hogy nyúlba ne induljak el meg nyúlba induláskor csörög a váltó . Nagyon viszi az ekét így is
Válasz #817. hozzászólásra
mert nem szeretem a függesztett munkagépeket és hosszútávon a gépnek sem jó főleg akkora gépnél amihez nagy eszközöket is lehet kapcsolni
no most azt a 34centit a tarlótól méred avagy a szántott résztől?
mert ha az első akkor szerintem teljesen felesleges dolgot csinálsz! gyakorlatilag nincsen értelme 30centinél mélyebbre szántani. sőt. A szakirodalom 25centire is mélyet mond,és végülis már az is! én tavaly ahogyan megjött a nagy Ferga nagyon lelkes voltam és énis olyasmire szántottam mint Te, aztán semmi eredménye nem lett, ugyanúgy termett az a föld is amit az MTZ még 25centin sem bírt megdolgozni...
volt nékünk is 160lóerős Zetorunk a "kriszta" :-D
a tárcsával nem bírt(4,2 nehéz IH) de a 4fejes IH ekével szépen dolgozott még annak idején, és nagyon jól fogyasztott!!!!!!!!
a T150 majdhogynem dupláját ette a zetornak,és laposban nem is tudott többet szántani. bár a partokon jobban bírt, meg egy jobb fogású gép az egyébként is,sokal nagyobb önsúllyal...
11596 hozzászólás
Válasz #844. hozzászólásra
Köbcentire nagyobb vagy csak lóra
Válasz #842. hozzászólásra
16045 és 16145-ös ugyanaz 150 le. De 16245 super fémburkolatos másik adagolót kb. 160 le., műanyagburkolatos úgyis másik adagolót kb. 165-170 le. 18345-ös növelni teljesítménye 180 lovas.
Válasz #842. hozzászólásra
183-ba nagyobb a motor.
Válasz #840. hozzászólásra
nemsok 450-ért, de jó árát. Nálunk Styer 190 lovas nagyon elég nehéz húzni IH-4 fejessel.
Mi a külömbség a 162és a 183-as ZTS között motorikusan ?
Válasz #824. hozzászólásra
mióta megvan a jd nem
Válasz #839. hozzászólásra
Nagyon drágán vettem 450-ért . Fel lett újítva 2 éve azóta nem ment 10 Ha-t se az előző gazdájánál . A szomszéd faluban volt azért vettem meg ennyiért . 300 körül megy az áruk
Válasz #836. hozzászólásra
az IH ekét mennyiért vetted?
vagy mennyit ér?
csak mert van nekünk is egy,ha úgyvan eladó lenne...
nem szólok hozzá többet mert felkurtam az agyam ezen a lassuságon .Majd 1-2 óra mulva
Válasz #831. hozzászólásra
hogyne szabadna!
nálunk is engedi javarészt, és mint írtam mégsem lettünk semmivel sem előrrébb...
bár most is volt olyan tábla amit 35centin szántottam, de javában 28-ra ment minden.
Válasz #834. hozzászólásra
Jaja . 35 évet húzott le a Tsz műhelyben és mtz-t meg T-150-est javított mindig . Ami ruszki cucc az neki szóba se jöhet bár a többit meg fenntartással fogadja , neki csak Zetor a nyerő
Válasz #827. hozzászólásra
Papíron igen
Válasz #830. hozzászólásra
JA akkor ŐŐ az aki annyira MTZ ellenes!! most már értem!!!HElLYES!!
Majd ha lessz itthon valami eszköz akkor csinálok videót róla majd . Közép kötött a föld nem nehéz szántani . 30ló/Ha-val számolnak felénk eke választásnál .
Válasz #827. hozzászólásra
A matricáján.
Válasz #812. hozzászólásra
te gépész?
Ahol a TERMŐRÉTEG ENGEDI miért nem szabad 30-re szántani?
Válasz #825. hozzászólásra
Öregapám meg öreganyám mert valük gazdálkodom
Tuti az!
Válasz #822. hozzászólásra
Igen
Válasz #821. hozzászólásra
ez 160lóerős traktor?
Válasz #821. hozzászólásra
A föld nagyon könnyü szántó?? dobj már föl néhány képet ha nem gond a( földre lennék kiváncsi)
Válasz #819. hozzászólásra
JÓl van végül is van igazságod a dologban!!!
Gondolom a fater volt rajta a zetor ügyön!!
Válasz #820. hozzászólásra
Az nem rossz.
Nem használod?
Válasz #819. hozzászólásra
igazad van!
Én ha a jövőben munkaeszközt veszek, legyen az akármi egyértelműen olyan amit vontatni kell,nem cipelni....bár ehez már 8méteres elmunkálók kellenek,szóval nem sűrűn van ilyen függesztett hahaha:-D
de ha egyszer új ekét kellene venni az is csakis féligfüggesztett. a mostani rabe meg vontatott, elől hátul van kereke neki! szerintem ezt a legjobb húzni,viszont barázdát nyitni rossz vele, kikell szállni és letekerni a mélységet,hogy kellően beleérjen a földbe. itt ugye a 3pontal nemtudod mélyebbre engedni az ekét,csak billenteni azt. így az orrát tudom csak kicsit lejjebb tenni.
Válasz #815. hozzászólásra
A három sebesséen gondolom azt érted hogy baloldalt van 2 seb+hátra, jobbon meg 3 sebesség
Válasz #818. hozzászólásra
Nekem azt mondta a szervizesem hogy nyúlba ne induljak el meg nyúlba induláskor csörög a váltó . Nagyon viszi az ekét így is
Válasz #816. hozzászólásra
4 fejes Rabewrek Star 38(fogássz)-78(gerendelymagasság) 100-as osztással, réselt kormánylemez
Válasz #817. hozzászólásra
mert nem szeretem a függesztett munkagépeket és hosszútávon a gépnek sem jó főleg akkora gépnél amihez nagy eszközöket is lehet kapcsolni
Válasz #815. hozzászólásra
békát ne használd mert szará megy hamar. Nem tom milyen a gép meg a föld se de én 1-2vel szántottam, 2-1el húztam a kombit(5.4m)
Válasz #810. hozzászólásra
Féligfüggesztett vettél hozzá???
MIÉRT???
Válasz #814. hozzászólásra
Neked milyen ekéd van a krisz-hez?
Válasz #814. hozzászólásra
2/1 nyúlban viszi . Tarlón nem bírja 2/2 békát . 3 sebességes a váltóm .
Válasz #792. hozzászólásra
milyen sebességi fokozatban húzza az ekét?
Válasz #812. hozzászólásra
Mi 30-35 centi közé szántjuk a mélyszántást , amúgy atarlótól mérem a mélységet .
Válasz #792. hozzászólásra
no most azt a 34centit a tarlótól méred avagy a szántott résztől?
mert ha az első akkor szerintem teljesen felesleges dolgot csinálsz! gyakorlatilag nincsen értelme 30centinél mélyebbre szántani. sőt. A szakirodalom 25centire is mélyet mond,és végülis már az is! én tavaly ahogyan megjött a nagy Ferga nagyon lelkes voltam és énis olyasmire szántottam mint Te, aztán semmi eredménye nem lett, ugyanúgy termett az a föld is amit az MTZ még 25centin sem bírt megdolgozni...
volt nékünk is 160lóerős Zetorunk a "kriszta" :-D
a tárcsával nem bírt(4,2 nehéz IH) de a 4fejes IH ekével szépen dolgozott még annak idején, és nagyon jól fogyasztott!!!!!!!!
a T150 majdhogynem dupláját ette a zetornak,és laposban nem is tudott többet szántani. bár a partokon jobban bírt, meg egy jobb fogású gép az egyébként is,sokal nagyobb önsúllyal...
Válasz #809. hozzászólásra
A család akarta Zetort én G-190-as nyúl mellett voltam .
Válasz #806. hozzászólásra
3,5-ért vettem 97-es kis kerekű orbit kormányos . Nagyon jól megy , vettem hozzá egy 4 fejes félig függesztett IH ekét
Válasz #808. hozzászólásra
Jó oké tényleg multkor mondtad hogy a másik aldozat a NYÚL is tervbe van nem csak a zetor
Válasz #805. hozzászólásra
A nyúl vagy a nyuszi nálunk = a New Hollandal
Válasz #801. hozzászólásra
A 161-es 8-tól 4-ig 160-at nyalt be.
Út kb. 15km.
Válasz #805. hozzászólásra
Na és meséljé má róla mennyíért vetted stb??
Válasz #799. hozzászólásra
A nyúl mi is lenne??
most hirtelen nm vok képbe
Válasz #802. hozzászólásra
Hát 1 fokkal följebb ugranál.
Válasz #801. hozzászólásra
Tegnap nem egész nap volt?
Válasz #796. hozzászólásra
Az kár pedig lehet hogy kellene 8245-ös majd egyszer a 8011-es helyett
Válasz #797. hozzászólásra
6,5 Ha-t de az a baj hogy 9-kor mentem ki
Válasz #783. hozzászólásra