Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #184. hozzászólásra
Ha hasonló teljesítményű traktorokat nézünk , nálam a Forterra nem lenne benne az első háromban a felsoroltak közül . Nehogy egy Case ih nál jobb legyen . Nem tudom Ti milyen munkára használjátok , hogy az első helyen áll ..... De persze nem leszólás és mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét . ( Kinek a szőke , kinek a barna ... : )
Honnan lett a forterra 5500 kg-s. Nálunk csak 4680-nak szerepel. Perszeigy is messze a legdurvább traktor az alábbiak közül. Ha a minősége jó lessz akkor egyértelmű, hogy a zetorra voksolnék. Ha azonban gondok lesznek a minőséggel akkor inkább egy landini bár az se egy svájci óra enyhén szólva.
talajművelésre szerintem a forterra a feltüntetettek közül a tömege miatt 5500 kg míg a többi 4200-4800 nálam kötött a talaj kell a vonóerő. mindenesnek a celtis vagy a vision a nyerő szerintem
De ez biztos nem 180-an ,mert az előbbi annyi mert már beszéltem a tulajjal mert az akksi szar benne,de a miénkbe van pont 2 éve vettem bele újat azóta töltögettem ,meg néha az 50-esbe is beleraktam nehogy lemerüljön úgyhogy azt se kell venni,meg sorművelni jó az,mert a fülke le lesz szedve,mert kevesebb a taposás.
Nem annyira kapós az.Nekünk van egy fülke nélküli,de két éve csak áll a csűrbe mert motorhibás,de jó lenne megcsinálni,mert azzal permeteztünk és sorközműveltünk,a miénken nincs fülke,de ha ezt is megvenném erről is leszedném,a régi meg alkatrész maradna.Ez megér simán 180-at mert egy motort akartak 140-ért adni bele.
ugyanezért az árért class celtis,case ih jxu ,landini vision, powerfarm nh tla vagy 5000 sorozat is igaz ezek gyengébb fölszereltséggel ált. power váltó nélkül megkaphatók
Válasz #158. hozzászólásra
Ez olyan dolog ki melyiket favorizálja mert hiába akarlak meg győzni a hogy azetor tökéletes mikor neked nem jön be és ez fordítva is igaz mert szerintem meg az mtz a sz.r , de jól is van ez így mivel egyik sem tökéletes és legalább van min "vitázni":))
Én zetor párti vagyok vagy esetleg McCormick ami bejön . De a használtak közül meg még az mtz is jó nekem mert ott már mindegyiket bütykölni kell 4-5 felett .
Semmiképpen nem akarom fikázni egyik gépgyártót és traktorát sem . Én sok mezőgazdásszal beszéltem , és Ők mind azt mondták, hogy hasonló teljesítményű Zetor és Mtz közül az Mtz-t választanának és nem az ára miatt !!!! .. ezt kereskedő is mondta , olyan aki mind a kettőt árulja !!! Én az Új Zetorokat nem ismerem, de a régieket nem annyira szeretik errefelé .
Válasz #156. hozzászólásra
Ha veszek egyáltalán akkor az új hidro irányváltósat aé arra csak augusztusban lehet felíratkozni és csak Oktober vagy Novemberben hoznak csak olyat . Talán akkor már csak új szériás lessz .
Válasz #146. hozzászólásra
Ha veszem csak aterhelés alatt akpcsolható irányváltósat veszem mert atlán egyre többet kell monlokrakóznom majd meg hát a sorközműveléskor is jól jön .
11596 hozzászólás
Válasz #195. hozzászólásra
áfa nélkül
.. MERT ÁFA NÉLKÜL HORROR !!!
Áfával már nem olyan rossz : )
Válasz #193. hozzászólásra
Áfával ?
Válasz #192. hozzászólásra
11 mill körül
Válasz #191. hozzászólásra
Hát van ismerősnek 100 alatti JXU , de még nem szerelte .... Mennyibe kerül a Forterra 120 ?
Válasz #185. hozzászólásra
A nagy case ih jók azt elismerem de a kicsik 100 le alatt szerintem nem jobbak a konkurenciánál az iveco motorosak
Válasz #188. hozzászólásra
persze hogy pótsullyal
Válasz #188. hozzászólásra
AZ LEHET.
Válasz #187. hozzászólásra
Biztos ők pótsulyal értik.
..ÉS A ZETOR VAS 5800 ÖSSZTÖMEGET ÍR A 12441-RE !!!
.. az lehet hogy a 100 lovas Proxima és a sokkal erősebb Forterra egy árban vannak ???
Válasz #184. hozzászólásra
Ha hasonló teljesítményű traktorokat nézünk , nálam a Forterra nem lenne benne az első háromban a felsoroltak közül . Nehogy egy Case ih nál jobb legyen . Nem tudom Ti milyen munkára használjátok , hogy az első helyen áll ..... De persze nem leszólás és mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét . ( Kinek a szőke , kinek a barna ... : )
Válasz #183. hozzászólásra
Honnan lett a forterra 5500 kg-s. Nálunk csak 4680-nak szerepel. Perszeigy is messze a legdurvább traktor az alábbiak közül. Ha a minősége jó lessz akkor egyértelmű, hogy a zetorra voksolnék. Ha azonban gondok lesznek a minőséggel akkor inkább egy landini bár az se egy svájci óra enyhén szólva.
Válasz #182. hozzászólásra
talajművelésre szerintem a forterra a feltüntetettek közül a tömege miatt 5500 kg míg a többi 4200-4800 nálam kötött a talaj kell a vonóerő. mindenesnek a celtis vagy a vision a nyerő szerintem
Válasz #171. hozzászólásra
Te melyikre szavaznál ?
Válasz #180. hozzászólásra
De ez biztos nem 180-an ,mert az előbbi annyi mert már beszéltem a tulajjal mert az akksi szar benne,de a miénkbe van pont 2 éve vettem bele újat azóta töltögettem ,meg néha az 50-esbe is beleraktam nehogy lemerüljön úgyhogy azt se kell venni,meg sorművelni jó az,mert a fülke le lesz szedve,mert kevesebb a taposás.
Válasz #176. hozzászólásra
Inkább vedd meg ezt:
http://agrosat.hu/showpic.php?imgfile=apro/20131
Válasz #178. hozzászólásra
Nem annyira kapós az.Nekünk van egy fülke nélküli,de két éve csak áll a csűrbe mert motorhibás,de jó lenne megcsinálni,mert azzal permeteztünk és sorközműveltünk,a miénken nincs fülke,de ha ezt is megvenném erről is leszedném,a régi meg alkatrész maradna.Ez megér simán 180-at mert egy motort akartak 140-ért adni bele.
Válasz #176. hozzászólásra
Meg,ha nem érek én előbb oda(csak vicc volt). Elég jól néz ki
A miénk megmarad alkatrésznek,ezt meg 180.000-ért megveszük
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert9110953.html,ezt lehet megveszük és a kettőböl csinálunk egyet
így így ... : )
Válasz #173. hozzászólásra
ja ja
Válasz #171. hozzászólásra
Mindenki azt vesz amit akar. Ja és persze amire fussa.
Van választék ... bőven ! Kár azon vitatkozni melyik a jobb 4 Mindenkinél más vált be és van aki igenis csalódik egy két gépben ! Ez így van rendben .
Válasz #170. hozzászólásra
ugyanezért az árért class celtis,case ih jxu ,landini vision, powerfarm nh tla vagy 5000 sorozat is igaz ezek gyengébb fölszereltséggel ált. power váltó nélkül megkaphatók
Válasz #168. hozzászólásra
Elsősorban vetés és sorköz munka , bála és trágya rakás és szállítás lenne adolga és atalajmunkában pedig kisegítő lenne .
Válasz #167. hozzászólásra
Szerintem nem sok köztük az ár külömbség
Válasz #166. hozzászólásra
A 90 LOVAS 35000 EZER SZERINTEM TÖBBET ÉRNEK A FORTERRÁK A PROXIMÁKNÁL TALAJMŰVELÉSNÉL
Válasz #166. hozzászólásra
De Te a Proximára kértél ajánlatot ?
Válasz #165. hozzászólásra
Akkor olcsóbb mint amit nekem has/KB-ra mondott az egyik zetoros koma .
Válasz #161. hozzászólásra
ÉN KONRÉTAN KÉRTEM ÁRAJÁNLATOT 100 LOVAS FORTERRÁRA FÖLEXTRÁZVA 38000 EURÓ JELEN PILL.9200000+ÁFA
a kereskedő aki árulja mindig ért hozzá HAHAHAHA
UGYAN MÁR AKI HASZNÁLJA AZ TALÁN de az sem mindegyik ért a géphez
Válasz #159. hozzászólásra
Annyiért a MF-től se várjál túl sokat.
.21 re gondolsz?
Válasz #159. hozzászólásra
Nem tudom mennyi az maci . Nekem kb10+fát mondtak mivel az új irányváltós érdekel csak .
Ez olyan dolog ki melyiket favorizálja mert hiába akarlak meg győzni a hogy azetor tökéletes mikor neked nem jön be és ez fordítva is igaz mert szerintem meg az mtz a sz.r , de jól is van ez így mivel egyik sem tökéletes és legalább van min "vitázni":))
Én zetor párti vagyok vagy esetleg McCormick ami bejön . De a használtak közül meg még az mtz is jó nekem mert ott már mindegyiket bütykölni kell 4-5 felett .
és tíz mill.ba kerül a 100 lovas MF is !? nem ?
Semmiképpen nem akarom fikázni egyik gépgyártót és traktorát sem . Én sok mezőgazdásszal beszéltem , és Ők mind azt mondták, hogy hasonló teljesítményű Zetor és Mtz közül az Mtz-t választanának és nem az ára miatt !!!! .. ezt kereskedő is mondta , olyan aki mind a kettőt árulja !!! Én az Új Zetorokat nem ismerem, de a régieket nem annyira szeretik errefelé .
Ha veszek egyáltalán akkor az új hidro irányváltósat aé arra csak augusztusban lehet felíratkozni és csak Oktober vagy Novemberben hoznak csak olyat . Talán akkor már csak új szériás lessz .
Válasz #154. hozzászólásra
Ha most veszel zetort arra vigyázz hogy az uj szériából legyen nehogy rád sózzanak valami raktáron megmaradt régit.
Válasz #154. hozzászólásra
Még az sincs. Bemutatógépünk is csak valtrából van. Azokat 400 órát használjuk majd eladódik. Ez a mostani még szinte semmit nem ment.
Válasz #153. hozzászólásra
Nekem alig használt bemutató gép is jó csak megfeleljen a felsorolt kritériumoknak )
Válasz #152. hozzászólásra
Hát a félár nem megy sajna.
Válasz #151. hozzászólásra
Igen 3 kapcsolás . Jó gépek nagyon . Nem tusznekem akasztani akkor eggyet féláron ?
Válasz #150. hozzászólásra
Tehátb 3 fokozat mint a forterrába. Ujabban a mi cégünk is zetor forgalmazó szóval tanulom a zetort én is.
Válasz #149. hozzászólásra
két vissza kapcsolási lehetőség a powerral ( tájszólásban béka és fefele nyúl )
Válasz #148. hozzászólásra
Hogy érted ezt a két békát?
Válasz #147. hozzászólásra
Meg annyi hogy 2 békát lehessen kapcsolni mert az azért nem árt főleg szántásnal .
Válasz #146. hozzászólásra
Ha veszem csak aterhelés alatt akpcsolható irányváltósat veszem mert atlán egyre többet kell monlokrakóznom majd meg hát a sorközműveléskor is jól jön .